3D MARK 2001(SE) eredmények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
de már vag 600* mondtam hogy felraktam egy JÓ beállítást 3dmark2001 alá radeon tweakerhez...azzal tolna neked is többet
na közben felraktam lenyomtam a tesztet
dádám:
RESULTS
3DMark Score 3182
Game 1 - Car Chase - Low Detail 54.1 fps
Game 1 - Car Chase - High Detail 17.1 fps
Game 2 - Dragothic - Low Detail 56.3 fps
Game 2 - Dragothic - High Detail 29.2 fps
Game 3 - Lobby - Low Detail 61.8 fps
Game 3 - Lobby - High Detail 26.8 fps
Game 4 - Nature Not supported by hardware
Fill Rate (Single-Texturing) 281.6 MTexels/s
Fill Rate (Multi-Texturing) 758.3 MTexels/s
High Polygon Count (1 Light) 4.9 MTriangles/s
High Polygon Count (8 Lights) 1.7 MTriangles/s
Environment Bump Mapping 95.5 fps
DOT3 Bump Mapping 46.2 fps
Vertex Shader 26.5 fps
Pixel Shader Not supported by hardware
Point Sprites 0.4 MSprites/s
SYSTEM INFO
System Info Version 2.0
Installation ID 0x5c05756f
OEM ID
CPU INFO
CENTRAL PROCESSING UNITS
Manufacturer AMD
Family Duron(tm)
Internal Clock 1020MHz
Internal Clock Maximum 1.17GHz
External Clock 120MHz
Socket Designation Slot A
Type unknown
Upgrade ZIF Socket
Capabilities MMX, CMov, RDTSC, 3DNow!, Extended 3DNow!
Version N/A
CPUID 0x00000631
Megfelel vrob98?
Naná hogy azt. 210/200-on megy 3100-at! alapból 2700-at nyom
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
az fsb az 120 a memória az 153 CAS2 512MB a radeon sdr az meg 195/195
mi nem világos?
de várj egy fél óra s lesz eredményed
...
Anee figy, nem akarok kotozkotni de:
A te eredmenyeid egyaltalan nem tukrozik a valosagot!!
1. lehetoseg: Neked DDR-es Radeonod van
2. : Nem a default beallitasokkal futtatod a tesztet
3. : Vmit qrvara eltitkolsz ... pl huzod ezerrel a procid is vagy vmi hasonlo
Merthogy havernal RadeonSD-n 1,2 TB-n nincs 3100 pont DDR-s alaplapban. Please csekkold le normalisan a cuccod, mert igy megteveszted az embereket.
ott szar valami
de ugyanez csak optimalizáltabb
nézd meg
Platform RADEON 8500/RADEON 8500LE
CPU Optimization D3D Hardware T&L
Width 1024
Height 768
Depth 32 bit
Z-Buffering 24 bit
Texture Format Compressed
Buffering Double
Refresh Rate Default
FSAA Mode None
OPTIONS
Show Title Screens Yes
Continuous Benchmark No
Benchmark Run Count 1
Demo Sounds Enabled Yes
Continuous Demo No
Game Sound Effects Enabled Yes
Game Music Enabled Yes
Game Detail Level Low
RESULTS
3DMark Score 3380
Game 1 - Car Chase - Low Detail 57.4 fps
Game 1 - Car Chase - High Detail 22.8 fps
Game 2 - Dragothic - Low Detail 53.5 fps
Game 2 - Dragothic - High Detail 30.1 fps
Game 3 - Lobby - Low Detail 61.9 fps
Game 3 - Lobby - High Detail 29.7 fps
Game 4 - Nature N/A
Fill Rate (Single-Texturing) N/A
Fill Rate (Multi-Texturing) N/A
High Polygon Count (1 Light) N/A
High Polygon Count (8 Lights) N/A
Environment Bump Mapping N/A
DOT3 Bump Mapping N/A
Vertex Shader N/A
Pixel Shader N/A
Point Sprites N/A
AMD Athlon 1.2Ghz (200FS😎, 256PC133 SDRAM, ATi Radeon LE 189/378, 7206-os driver (hivtalosan csak radeon 8500/8500LE-hez, az en kis 'sima' LE-met is annak ismerte fel 😊
FSB emeléssel gondolod? A softmenuIII ad olyan választási lehetőséget, hogy 1500/100, 1600/100 stb 2300/100 ig(user define)
a feszkó meg asszem max 1.75 volt(?).
A rage3d.com-ról leszedtem az új Radeon driver-eket és kb 10-15% gyorsulást hozott.
A point Sprite még mindig nincs rendesen kezelve 3DMark2k1 alatt.
Celeron 1000@1200+Radeon 32SDR:
160/160:2491
171/171:2589
176/176:2629
185/185:2695
Magyarázat: memória/proci a Radeon-on.
256mb rammal
ha csak min.DDR-en futnak majd a progik, akkor olcsóbb lesz nyilván az RD és DD ram(talán lesz QDR) és majd akkor. addig megmaradok ennél.
és hogy visszafogja teljesítményt? hát van miből. még így is gyorsabb memóriakezelése van. csak a tualatin éri utol az sdramos gépek közül.
dr.ötker szerint: végy egy reszelőt...
...nem is olyan reg de jo lett vna dupaennyiert is 😉
memóriát majd akkor veszek, ha viszamegy az ára januárban. nem fogok ennyiért többet venni.
Fill RAte
vertex shrader
ASUS TUSL2-C
512MB PC166 Hyundai CAS2 @133
Leadtek Gef2PRO 225/400
WinXP
Detonator 23.11!
~150pont emelkedés 21.83hoz képest...
amúgy 44 ha semmit se csinálok ha játszok 51
fop32
a detonator 2181 lassabb 5%-al a 1240-nél.
Nekem ELSA Gladiac-om van, a driverek is az Elsa-tól vannak, és például a Max payne (meg a cmr2.0 is)is beszaggat a 2181-től, meg a füstök és ködök helyett voodoo1-szerű kockák jelennek meg.
a fagyás inkább másmiatt van de nem a via-s laptó
bár a márkásabb gyártók nem adnak ki lapot ami fagy
Talan olvasd el egyszer az AMD vagy Intel doksikat, hogy mi is az alapkovetelmeny a hutesre.
Le van irva pontosan, hogy hol kell merned a homersekletet es mennyinek szabad lennie.
Zajos, nagy hatasfoku hutok tuning orulteknek vannak kitalalva /Intelre vagy Amdre, mind1/
Az első konfig a jobb ezt megsúgom csak mocsokdrága.
"amúgy én is évekig AMD párti voltam, de az az igazság, hogy rá kellett jönnöm, olyan nincs, hogy valami gyorsabb, olcsóbb, stabilabb, és használhatóbb is legyen egyszerre valami másnál."
Én évekig intel párti voltam, de most hogy szerelek mindkét félét össze elég sokat én ugyan a jelenlegi inteles cuccokból össze nem raknék magamnak semmit.
"Lehet az AMD gyorsabb, de ha stabilabbat akarsz, akkor AMD alaplap kell, nem via, és akkor már nem olcsóbb!!"
Tévedés. ECS K7S5A alaplap SIS735-ös alaplap iszonyatstabil. Gigabyate 7VTXE (KT266A) betonstabil.
"Az intel proci is csak intel alaplapban betonstabil, ezért drágább is. ha valami egyszerre mindenben jobb, mint a másik, és még fele annyiba is kerül, azt a teleshopban árulják."
Nem mindenben jobb az AMD de sebességben és árban igen, stabilitásban meg egyformák. Az AMD több dolog miatt olcsóbb. Nem tesz rá annyit mint az intel, mert az intel bizik az ilyenekben mint te és hála istennek sokan is vagytok (ebből élek), másik az AMD magmérete és gyártási költsége nagyjából feleakkora mint az intelé. Ilyen egyszerű Tvshop nélkül is.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
ÉS miért kell annak ennyire örülni hogy ugyanakkora teljesitményt kétszer annyi pénzért vettél meg? Ezt nem értem.... 😞
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
amúgy én is évekig AMD párti voltam, de az az igazság, hogy rá kellett jönnöm, olyan nincs, hogy valami gyorsabb, olcsóbb, stabilabb, és használhatóbb is legyen egyszerre valami másnál. Lehet az AMD gyorsabb, de ha stabilabbat akarsz, akkor AMD alaplap kell, nem via, és akkor már nem olcsóbb!! Az intel proci is csak intel alaplapban betonstabil, ezért drágább is. ha valami egyszerre mindenben jobb, mint a másik, és még fele annyiba is kerül, azt a teleshopban árulják.(bocs)