28
Keresnék pingeltető progikat..
-
#28 fasz -
kepler11 #27 Bocsi, igazad van. Igazából magára a pingcsomagra gondoltam, amit küld a gép, illetve az erre jött válaszra. E mellé kéne feltüntetni az időt, hogy mikor küldte a pinget a gép, vagy hogy mikor jött erre válasz.
Csupán így nevezik azt a különleges ping csomagot, ami bekapcsolja WOL-lal a gépeket. De amit én szeretnék, annak ehhez tényleg semmi köze. -
#26 "ami a magic pocket elküldése és kiértékelése mellett "
Mit értesz magic pocket alatt? -
kepler11 #25 Sziasztok! Én is egy kérdéssel/kéréssel fordulok hozzátok! Tudtok-e olyan progit, ami a magic pocket elküldése és kiértékelése mellett kiírja, hogy ez mikor történt. Pl. nekem elég lenne az is hogyha mondjuk beszúrná mellé az akkori windows időt. Előre is köszi! -
#24 Engem is rohadtul idegesít, hogy néhány perc után lebont az ISDN. és nem tudom miért, mert anno a modemes kapcsolatnál sose volt ilyen gondom.
Ez a pingelős batch file nem rossz, csak szerintem nem lehet elég ritkára állítani a pinget. Hiszen bőven elég lenne félpercenként, vagy még ritkábban.
Persze azt lenne jó tudni, hogy mi az optimális megoldás? mármint proci, memória és net terhelés szempontjából.
Pali! Az a program, esetleg engem is érdekelne... [email protected]
-
#22 ha megkérhetnélek küld el emilbe pls...
thx:) -
Pali #21 Megvan a progi, Dial Up Monitor a neve. Emailben elküldhetem, ha kell. -
Pali #20 Van egy külön erre íródott szoftver, egy román ürge csinálja, a néhai wahur-ról töltöttem le annó. Nem jut eszembe a neve, ott különb dolgokat is be lehet állítani, mint a pingelés, pl. weboldalak fejléceit is le tudja tölteni. Ha Eagle megvan még valahol a Wahur csapatból, őt meg lehet kérdezni róla. -
Just a girl #19 Bilux...batch file, tehát mondjuk írd meg notepadben, és mentsd el ".bat" kiterjesztéssel...aztán meg futtasd le... -
Bilux #18 Ezt milyen progiba vagy hova írjam be a 4sort? -
Just a girl #17 ...éps mi a gáz a pingelő progival...az elvileg áthidalja a topic által megfogalmazott problémát... -
#16 te az irc baromira nemhasznal egy dx utasitast sem mas problema lehet ott :) -
#15 tudom hogy én vagyok a buta, de segíts pls ho lehet ezt beállítani...
mármint hogy ne bontson le..
az icq és mircel a problémám hogy a f***a kis dx8 miatt frankon kék képernyőzök mire visszajövök a gép mellé..
-
#14 valami wait parancs nemeken köze??? igy eleg turboba pingel... -
#13 de ha nics adatforgalom a szolgaltatok nagyresza atomatice levag... elender 10 perc utan...
amugymeg inditsd el icq t vagy irc et azt azok pingelnek... -
#12 Nem értem, beállítod, hogy ne bontson, ha nincs adatforgalom, és akkor nem fog bontani. Nekem este 6-tól reggel 7-ig megy mindig a gépem, isdn-el és soha nem bont. -
Just a girl #10 A pop3 kapcs. jobban terheli az internetes adatforgalmat mint a ping. -
ZeoN #9 esetleg egy pop3 emilkliens-t is be lehet állitani mongyuk 10 percre... -
#8 Köszönöm mindkettőtöknek!
Müxik.
By Bredock -
Just a girl #7 Helyes az is, amit én írtam. Ugyanis lefut és a célnak tökéletesen megfelel -
Just a girl #6 space-szel is működik, Borg. -
Borg #5 érdemes még megadni, hogy csak 1× pingelje ciklusonként, és a go to közé nem kell space, tehát goto.
Tehát:
start:
ping -n 1 xxx.xxx.xxx.xxx
goto start
ez a helyes szintaxis. -
Just a girl #4 start:
ping 266.133.125.234
go to start:
ennyi lenne a kis pogram, amit .bat kiterjesztéssel kell elmenteni, és így win alatt dos konzolban fut le...a végtelen ciklus miatt folyamatosan pingeli az oda beírt IP-t....az IP, amit most írtam be, fiktív a benne szereplő 266 miatt, ami ugye lehetetlen.
üdv.
JAG
http://www.e-lite.hu -
#3 Just a girl!
Leírhatnád azt a négy sort, érdekelne engem is, talán másokat is.
Kösz előre is!
By Bredok -
Just a girl #2 4 soros kis bat kiterjesztésű programmal megoldható. -
#1 Üdv mindenkinek
segítséteket kérném: olyan kis progit keresnék, amely isdn-nél alkamas arra hogy egy akármilyen szervert mondjuk 3 percenként pingeljen, azért hogy az isdn-ne bontson le ha épp nem vagyok a gép mellett, vagy sokáig időzök egy siton..
ha lehet nulla közeli memóriaigénnyel menjen, mert futtatnék mellette más alkalmazást is ami nem netes..
előre is thx