28
Keresnék pingeltető progikat..
  • havercsotány
    fasz
  • kepler11
    Bocsi, igazad van. Igazából magára a pingcsomagra gondoltam, amit küld a gép, illetve az erre jött válaszra. E mellé kéne feltüntetni az időt, hogy mikor küldte a pinget a gép, vagy hogy mikor jött erre válasz.
    Csupán így nevezik azt a különleges ping csomagot, ami bekapcsolja WOL-lal a gépeket. De amit én szeretnék, annak ehhez tényleg semmi köze.
  • Dj Faustus #26
    "ami a magic pocket elküldése és kiértékelése mellett "
    Mit értesz magic pocket alatt?
  • kepler11
    Sziasztok! Én is egy kérdéssel/kéréssel fordulok hozzátok! Tudtok-e olyan progit, ami a magic pocket elküldése és kiértékelése mellett kiírja, hogy ez mikor történt. Pl. nekem elég lenne az is hogyha mondjuk beszúrná mellé az akkori windows időt. Előre is köszi!
  • (ex)Cat
    Engem is rohadtul idegesít, hogy néhány perc után lebont az ISDN. és nem tudom miért, mert anno a modemes kapcsolatnál sose volt ilyen gondom.

Ez a pingelős batch file nem rossz, csak szerintem nem lehet elég ritkára állítani a pinget. Hiszen bőven elég lenne félpercenként, vagy még ritkábban.

Persze azt lenne jó tudni, hogy mi az optimális megoldás? mármint proci, memória és net terhelés szempontjából.

Pali! Az a program, esetleg engem is érdekelne... [email protected]

• Jockey
    ha megkérhetnélek küld el emilbe pls...
    thx:)
  • Pali
    Megvan a progi, Dial Up Monitor a neve. Emailben elküldhetem, ha kell.
  • Pali
    Van egy külön erre íródott szoftver, egy román ürge csinálja, a néhai wahur-ról töltöttem le annó. Nem jut eszembe a neve, ott különb dolgokat is be lehet állítani, mint a pingelés, pl. weboldalak fejléceit is le tudja tölteni. Ha Eagle megvan még valahol a Wahur csapatból, őt meg lehet kérdezni róla.
  • Just a girl
    Bilux...batch file, tehát mondjuk írd meg notepadben, és mentsd el ".bat" kiterjesztéssel...aztán meg futtasd le...
  • Bilux
    Ezt milyen progiba vagy hova írjam be a 4sort?
  • Just a girl
    ...éps mi a gáz a pingelő progival...az elvileg áthidalja a topic által megfogalmazott problémát...
  • Laalee
    te az irc baromira nemhasznal egy dx utasitast sem mas problema lehet ott :)
  • Jockey
    tudom hogy én vagyok a buta, de segíts pls ho lehet ezt beállítani...
    mármint hogy ne bontson le..
    az icq és mircel a problémám hogy a f***a kis dx8 miatt frankon kék képernyőzök mire visszajövök a gép mellé..
  • Laalee
    valami wait parancs nemeken köze??? igy eleg turboba pingel...
  • Laalee
    de ha nics adatforgalom a szolgaltatok nagyresza atomatice levag... elender 10 perc utan...
    amugymeg inditsd el icq t vagy irc et azt azok pingelnek...
  • Dikkma
    Nem értem, beállítod, hogy ne bontson, ha nincs adatforgalom, és akkor nem fog bontani. Nekem este 6-tól reggel 7-ig megy mindig a gépem, isdn-el és soha nem bont.
  • Just a girl
    A pop3 kapcs. jobban terheli az internetes adatforgalmat mint a ping.
  • ZeoN
    esetleg egy pop3 emilkliens-t is be lehet állitani mongyuk 10 percre...
  • Bradock
    Köszönöm mindkettőtöknek!
    Müxik.

By Bredock
  • Just a girl
    Helyes az is, amit én írtam. Ugyanis lefut és a célnak tökéletesen megfelel
  • Just a girl
    space-szel is működik, Borg.
  • Borg
    érdemes még megadni, hogy csak 1× pingelje ciklusonként, és a go to közé nem kell space, tehát goto.
    Tehát:

start:
    ping -n 1 xxx.xxx.xxx.xxx
    goto start

ez a helyes szintaxis.
  • Just a girl
    start:
    ping 266.133.125.234
    go to start:

ennyi lenne a kis pogram, amit .bat kiterjesztéssel kell elmenteni, és így win alatt dos konzolban fut le...a végtelen ciklus miatt folyamatosan pingeli az oda beírt IP-t....az IP, amit most írtam be, fiktív a benne szereplő 266 miatt, ami ugye lehetetlen.

üdv.
    JAG
    http://www.e-lite.hu
  • Bradock
    Just a girl!

Leírhatnád azt a négy sort, érdekelne engem is, talán másokat is.
    Kösz előre is!

By Bredok
  • Just a girl
    4 soros kis bat kiterjesztésű programmal megoldható.
  • Jockey
    Üdv mindenkinek
    segítséteket kérném: olyan kis progit keresnék, amely isdn-nél alkamas arra hogy egy akármilyen szervert mondjuk 3 percenként pingeljen, azért hogy az isdn-ne bontson le ha épp nem vagyok a gép mellett, vagy sokáig időzök egy siton..
    ha lehet nulla közeli memóriaigénnyel menjen, mert futtatnék mellette más alkalmazást is ami nem netes..
    előre is thx