155
Lányok, miért nem sportoltok?
  • Camie
    Most jöttem haza edzésről, jó kemény volt, elfáradtam:(
  • Jhon Balu
    ijen csajszival nem futnék mert nemtudnék egyszerre 2-töre figyelni
  • Kata
  • Camie
    Én már lassan két éve boxolok, tehát nem minden lány nem sportol! és ált. a fiúk szokták magukat elhanyagolni!
  • glillu
    nahát igen...
  • Cat #150
    Kocogás nagy mellekkel - hogyan?

• Z
    ok, igaz. csak arra próbáltam utalni a hozzászólásommal, hogy dönteni kell bizonyos elfoglaltságok között, kvázi feláldozott haszon...ha az egyiket választod, a másikat már nem tudod csinálni, mert nincs rá időd, nincs hozzá erőd, stb.
  • PAYNE
    én járok futni de csak hobbi szinten! :)
  • nemcsakfeel
    persze szórakozásra van idejük!
  • I.C.ram
    Férfi is dolgozik, nem csak a nő.
  • Z
    loál! ezektől pont nem lesz kigyúrt az ember!

Azért nem igaz, hogy a csajok nem sportolnak. De aki aktívan sportol, az szerintem nem nagyon csinál házimunkát. Borcsának igaza van, valóban nem sok kedve lehet az embernek a sportoláshoz, amikor már hullafáradt a sok sz@r "kötelező" melótól (mosás,takarítás,főzés). Vagy ha házimunkát is csinál a sportoló, akkor valami mást hagy ki.

Van itt valaki, aki jár futni? Esetleg utcai futóversenyre?
  • nemcsakfeel
    te kigyurt allat!
  • Maine Coon
    Bakker!Tudjátok mennyit futok..??!!+Kajak+Kézi+Foci!Még a bycekről nem is beszélve!!
  • Sir Quno Jedi
    Jócsinálod ! De az úszást hagyd el, ha gyors eredményt akarsz !
  • BontottCsirke
    Kikérem magamnak, én spec. úszni járok hetente 3X és bazi nagy jégkrémes-bödönöket pakolászok a fagyasztómban
  • MIMACSKA
    Én végigsportoltam az egész életemet. És most sem lustulok.
    Amúgy a konditeremben ugyanannyi a fel és eltünő pasi mint a csaj. :))
  • steweee
    katának üzenem, hogy ha hozzá illő manust akar találni, akkor látogasson el a :
    www.lovebox.hu -ra és keresse ott steweee - t.
    kíváncsi vagyok a véleményedre !
  • nemcsakfeel
    azért némelyik nőre is erősen ráférne, hogy a buszon ne 8 embernyi helyet foglaljon el..
  • Dynamic
    Ja, ez igaz.Az edzőterembe hetente látok új arcokat(lányok), akik 90%-a egy hónapon belül abbahagyja.A lányok nagy részében sajnos semmi kitartás nincs a sportok terén.Bár itt igazán az alakformálásról beszélek.Mondjuk az is igaz, hogy a férfiak jobban vannak motiválva.A férfi sokkal inkább akar imponálni a nőnek(vagy kitűnni férfitársai közül), mint fordítva.
  • wizy
    hát én 3 évig aktivan teniszeztem, de aztán egyszeruen meguntam, és most egy ideje nem sportolok semmit, de majd most rákezdek, mert nagyon eltunyultam (állandóan busszal járok suliba). Itthon pl van egy taposógépünk, és majd minden nap taposni fogok egy csomot, meg ha jo idő lesz, akkor cangával járok suliba
  • Tikal #135
    csak vigyáz mert sárgitja a fogakat, ugyhogy sokat kell fogat mosni :)
  • RelakS
    Én a saját szobámat is utálom takarítani, mert "fárisztó", meg sok idő

Bár hízás ellen oks
  • Borcsa
    mert a házimunka elég sport. mostál má föl 300 négyzetmétert, ugy, hogy elvárták hogy csikmentes legyen? na ezek után annak legyen kedve sportolni akinek 3 annya van.
  • steweee
    katica, itt nem rólad van szó most (sajnos) hanem a nők 90%-ról, akik utálnak mindenféle testmozgást.még szex közben is inkább csak feküdni szeretnek, miközben a férfi dolgozik rajtuk.végül is nekem mindegy, mindig új fiatal csajom van, de ha huszon egy-két éves korára egy nő elhízik, akkor ne csodálkozzom már hogy egy jóképű, sportoló manus elhagyja egy csinosabbért!
  • nemcsakfeel
    bocs, tényleg egy vesszőt lehagytam :))
  • Kata
  • VinylToy #129
    Milyen az ha valamit divatból gondol az ember?
  • Kata
    "Gondolod"?! Te tudsz olyat is?! Ki nem néztem volna belőled...
  • nemcsakfeel
    és jól furulyáznak ?
  • [HUN]PAStheLoD
    nálunk azok vannak kicsit "túlsúlyban" akik nem balettozni voltak kiskorukban hanem zeneiskolában :D
  • nemcsakfeel
    persze ezeket is csak divatból gondolom..
  • VinylToy #124
    inkább másvalakinek...ezt akartad... :)

De legyen!
  • Kata
    aerobikra járok, jó idő esetén futni, néha konditeremben egészítem ki a mozgást azokra az izomcsoportokra és helyekre, ahol szükségesnek érzem, és tánciskolába is járok - elvégre ez is mozgás :)
  • Kata
    A nyelvcsapásokat máskor és máshova...
  • VinylToy #121
    Örülök neki...és rajtad látszik is

[HEVES NYELVCSAPÁSOK]
  • Punker
    mit?
  • Kata
    én sportolok
  • VinylToy #118
    igen...igen....miért nem?
  • Efreet
    azert 40 percig hergelni a tomeget... en tegnap a pontosido #500 egy huszarvagassal eszrevetlenul elkaszaltam. az a stilus :)
  • Lteebee
    Én !