Lányok, miért nem sportoltok?

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Camie
Most jöttem haza edzésrõl, jó kemény volt, elfáradtam😞

$Men will hunt us, Gods will corse us, but until they burn my body i will love you!$

ijen csajszival nem futnék mert nemtudnék egyszerre 2-töre figyelni

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Camie
Én már lassan két éve boxolok, tehát nem minden lány nem sportol! és ált. a fiúk szokták magukat elhanyagolni!

$Men will hunt us, Gods will corse us, but until they burn my body i will love you!$

glillu
nahát igen...

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)

Z
ok, igaz. csak arra próbáltam utalni a hozzászólásommal, hogy dönteni kell bizonyos elfoglaltságok között, kvázi feláldozott haszon...ha az egyiket választod, a másikat már nem tudod csinálni, mert nincs rá idõd, nincs hozzá erõd, stb.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

PAYNE
én járok futni de csak hobbi szinten! 😊

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

nemcsakfeel
persze szórakozásra van idejük!

*hihi ** *

I.C.ram
Férfi is dolgozik, nem csak a nõ.
Z
loál! ezektõl pont nem lesz kigyúrt az ember!

Azért nem igaz, hogy a csajok nem sportolnak. De aki aktívan sportol, az szerintem nem nagyon csinál házimunkát. Borcsának igaza van, valóban nem sok kedve lehet az embernek a sportoláshoz, amikor már hullafáradt a sok sz@r "kötelezõ" melótól (mosás,takarítás,fõzés). Vagy ha házimunkát is csinál a sportoló, akkor valami mást hagy ki.

Van itt valaki, aki jár futni? Esetleg utcai futóversenyre?

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

nemcsakfeel
te kigyurt allat!

*hihi ** *

Bakker!Tudjátok mennyit futok..??!!+Kajak+Kézi+Foci!Még a bycekrõl nem is beszélve!!

Amit ma megtehetsz,halaszd holnapra,és van egy plussz szabadnapod!

Sir Quno Jedi
Jócsinálod ! De az úszást hagyd el, ha gyors eredményt akarsz !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

BontottCsirke
Kikérem magamnak, én spec. úszni járok hetente 3X és bazi nagy jégkrémes-bödönöket pakolászok a fagyasztómban

törpe és rohadék

MIMACSKA
Én végigsportoltam az egész életemet. És most sem lustulok.
Amúgy a konditeremben ugyanannyi a fel és eltünõ pasi mint a csaj. 😊)

www.extragyongy.hu

katának üzenem, hogy ha hozzá illõ manust akar találni, akkor látogasson el a :
www.lovebox.hu -ra és keresse ott steweee - t.
kíváncsi vagyok a véleményedre !

nemcsakfeel
azért némelyik nõre is erõsen ráférne, hogy a buszon ne 8 embernyi helyet foglaljon el..

*hihi ** *

Dynamic
Ja, ez igaz.Az edzõterembe hetente látok új arcokat(lányok), akik 90%-a egy hónapon belül abbahagyja.A lányok nagy részében sajnos semmi kitartás nincs a sportok terén.Bár itt igazán az alakformálásról beszélek.Mondjuk az is igaz, hogy a férfiak jobban vannak motiválva.A férfi sokkal inkább akar imponálni a nõnek(vagy kitûnni férfitársai közül), mint fordítva.
wizy
hát én 3 évig aktivan teniszeztem, de aztán egyszeruen meguntam, és most egy ideje nem sportolok semmit, de majd most rákezdek, mert nagyon eltunyultam (állandóan busszal járok suliba). Itthon pl van egy taposógépünk, és majd minden nap taposni fogok egy csomot, meg ha jo idõ lesz, akkor cangával járok suliba

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Tikal
csak vigyáz mert sárgitja a fogakat, ugyhogy sokat kell fogat mosni 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

RelakS
Én a saját szobámat is utálom takarítani, mert "fárisztó", meg sok idõ

Bár hízás ellen oks

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Borcsa
mert a házimunka elég sport. mostál má föl 300 négyzetmétert, ugy, hogy elvárták hogy csikmentes legyen? na ezek után annak legyen kedve sportolni akinek 3 annya van.

engem gyíkká változtatott de már elmúlt

katica, itt nem rólad van szó most (sajnos) hanem a nõk 90%-ról, akik utálnak mindenféle testmozgást.még szex közben is inkább csak feküdni szeretnek, miközben a férfi dolgozik rajtuk.végül is nekem mindegy, mindig új fiatal csajom van, de ha huszon egy-két éves korára egy nõ elhízik, akkor ne csodálkozzom már hogy egy jóképû, sportoló manus elhagyja egy csinosabbért!

nemcsakfeel
bocs, tényleg egy vesszõt lehagytam 😊)

*hihi ** *

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

VinylToy
Milyen az ha valamit divatból gondol az ember?

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Kata
"Gondolod"?! Te tudsz olyat is?! Ki nem néztem volna belõled...

[/cserf][/fülünyúl]

nemcsakfeel
és jól furulyáznak ?

*hihi ** *

[HUN]PAStheLoD
nálunk azok vannak kicsit "túlsúlyban" akik nem balettozni voltak kiskorukban hanem zeneiskolában 😄

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

nemcsakfeel
persze ezeket is csak divatból gondolom..

*hihi ** *

VinylToy
inkább másvalakinek...ezt akartad... 😊

De legyen!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Kata
aerobikra járok, jó idõ esetén futni, néha konditeremben egészítem ki a mozgást azokra az izomcsoportokra és helyekre, ahol szükségesnek érzem, és tánciskolába is járok - elvégre ez is mozgás 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
A nyelvcsapásokat máskor és máshova...

[/cserf][/fülünyúl]

VinylToy
Örülök neki...és rajtad látszik is

Punker
mit?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kata
én sportolok

[/cserf][/fülünyúl]

VinylToy
igen...igen....miért nem?

Efreet
azert 40 percig hergelni a tomeget... en tegnap a pontosido #500 egy huszarvagassal eszrevetlenul elkaszaltam. az a stilus 😊

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Lteebee
Én !

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Efreet
szeva... ki fogja elvinni a gyaloglochat #100-at?

Assassin
Most mennem kell.Majd késõbb ...
Lteebee
Köszesz.

Assassin
Majd szétnézek a cd-coveren és belinkelem ha fennt van a borítója.
Lteebee
Azért ezt vonóval így felreszelni!

Assassin
Igen fõleg a szóló részek!
Lteebee
Lényeg az ideológia gyártása.

A Fight fire with fire nagyon durva a végén!

Assassin
Ezt hívom úgy hogy áramvonalas testalkat...
Assassin
183
Efreet
nem. arra odafigyelek 😊 igaz kb 6-7 eve stabilan tartom a kilomat, es mindig kenytelen vagyok 4-6 szammal kisebb nadragot venni

Oldal 1 / 4Következő →