Lányok, miért nem sportoltok?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
$Men will hunt us, Gods will corse us, but until they burn my body i will love you!$
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
$Men will hunt us, Gods will corse us, but until they burn my body i will love you!$

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

Azért nem igaz, hogy a csajok nem sportolnak. De aki aktívan sportol, az szerintem nem nagyon csinál házimunkát. Borcsának igaza van, valóban nem sok kedve lehet az embernek a sportoláshoz, amikor már hullafáradt a sok sz@r "kötelezõ" melótól (mosás,takarítás,fõzés). Vagy ha házimunkát is csinál a sportoló, akkor valami mást hagy ki.
Van itt valaki, aki jár futni? Esetleg utcai futóversenyre?
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Amit ma megtehetsz,halaszd holnapra,és van egy plussz szabadnapod!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

törpe és rohadék
Amúgy a konditeremben ugyanannyi a fel és eltünõ pasi mint a csaj. 😊)
www.extragyongy.hu
www.lovebox.hu -ra és keresse ott steweee - t.
kíváncsi vagyok a véleményedre !

*hihi ** *
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Bár hízás ellen oks

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
engem gyíkká változtatott de már elmúlt

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
De legyen!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
[/cserf][/fülünyúl]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
A Fight fire with fire nagyon durva a végén!
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.