155
Lányok, miért nem sportoltok?
-
#48 Nicsak nocsak!
Csupa tökéletes nő! -
#46 Mióta az irodában dolgozom(kb. egy éve), nagyon keveset mozgok. Egy 55-60 kg-os lány megmozgatásától biztos, hogy alszom egy fél napot. -
#43 Tetszenek a szürke pasik? -
frey #42 meg lehet stippi-stoppizni? Akkor enyem a sofor, meg az Eiffel torony is! -
#41 Én akkor lefoglalnám a sofőr gyerek barátnőjét meg Helgát és ha lehet akkor a fehér verdát is(csak más színre fényezzük majd):)) -
#40 en meg magamert -
#37 Tanja: hááát... ez is ritka...
De, akkor neked nagyon a muszklid mint nekem? : ))
Az se jó azért... : )
-
#36 ugyanmar legfeljebb köporos lesz a laba :))) -
#35 Ice wint tale? -
#34 Igaza van Assassin-naknek. -
#33 Nem égő lenne ha egy lány úgy pofán rúgna hogy fel kéne mosni?:) -
#32 hm akkor bejelentkezunk hozzad kis edzesre :))))))
bizonyitek, nem igeret........ -
Tanja #31 Én igenis sportolok!
Bizonyíték:1héten 3-szor kickbox + röplabdázás -
speed #30 par ora icewind dale jot tett neki,
de 1 7 szabadsag megjobbat tenne, valahol tengerparton 50 fokban... -
speed #29 direkt vlt;) -
#27 Nemrég volt itt egy arc, tök hasonló neve volt speet-éhez(nem emlékszem pontosan hogy hogy hívták).
Na ez a csávó jobb fej volt speetnél. -
#26 es te?:)) -
#25 Most lelepleztél freya előtt. -
#23 De. Szerintem már rég rájöttél, hogy nem mindig gondolom plyan rosszindulatúan a dolgokat. -
#22 hat ezt csak te tudhatod... -
#20 Fel, de azért jó, hogy te itt vagy nekünk osztani az észt. -
frey #19 Az a jo, hogy itt a logos csajokat szolitotta meg valaki a topic aljan. Feltunt nektek, fiuk, hogy egyalatalan csajok sincsenek a forumon? Nemhogy meg szukiteni a kort... -
#18 azert meg mindig jobb a hejzet mint az angoloknal :)))
vagy az amcsiknal :))
azok altalgon felül rondak... -
Anee #17 Hja nállunk 6an mennek tornázni a 18ból...a többiek lógnak de azok nem kövérek bár nem sportolnak......De aki DÖNCI az kivételes módon nállunk jár tornázni....
így igazán 2-3 dönci van nállunk...de azok tornáznak
Nállunk semmi baj sincs
Múlkor az volt hogy kistancsi csak az 1ik csoportot hívta be(biosz-infó van)s 5en tornáztak
Haj ha én lógnék szétverne a tanárom:)))))) -
#15 Hát ez az!Nállunk is pl. pont az a csaj űz ebből a felmentés dologból sportot,amelyik már az év elején is kövéren érkezett! -
#14 Azért a túl nagy mell se jó. De a deszka se. =) Nálunk elég jó nők vannak, de azér' van 3-4 hizlalt koca is... -
#13 es lesz egy köldokig erö zsiros csöcsük... -
#12 Nálunk is ez volt gimiben, de nem a hasuk lesz nagy, hanem a fenekük(legalábbis először). Mondjuk az az egy pozitívum azért játszik, hogy a mellükre is híznak. -
Destroyer #11 Alapjában véve nem igaz, hogy a lányok kevesebbet sportolnak. Viszont, ami kötelező, attól törvényszerűen menekül az ember. -
#9 Totee: Egy normális szakközépiskolába... Pontos nevet mondjak? -
#6 Jó neked!