480
Clive Barker\'s Undying
-
#130 Pontosítsd kissé, akkor lehet, hogy tudok segíteni! -
#129 Egy eléggé szar dologra jöttem rá:
Miután kinyírtul Lizbeth-et, utána elvész a horror jelleg. Ilyen kalózok vannak, meg minden... Nem mondom a hangulat az továbbra is király, csak átment kicsit ilyen Lovecraft-os Dark Fantasy-ba. Ez persze nem baj (imádom Lovecraft-ot), csak azóta nem féltem és nem is ilyedtem meg. Pedig már Ambrose-t is kinyírtam és még mindíg semmi!!!
Lesz még olyan valamikor, hogy becsinélok a gatyámba félelmemben, vagy marad ilyen? ? ? ? ? -
#127 Az az egy hely volt, ahol en is egy kicsit idoztem... :)
PyRex -
#126 Ah kösssz!
Az életben nem jöttem volna rá magamtól... -
#125 Ehh, na nem ott vagy amire en gondolok. Emlexel amikor odakerultel arra a palyara? Ugy kezdodott, hogy egy barlangbol kiugrasz (ahova aztan nem tudsz visszamenni), aztan egy reten mesz, es vegul elerkezel a monostorhoz. Es ott kell felmenni lepcsokon, hogy bejuss, de az meg kint (a szabad eg alatt) van. Namost oda kene visszamenni. Ott lesz az egyik lepcso aljaban az a hely.
PyRex -
Na itt egy kép, ahol éppen állok. Épp lementem a lépcsőn! Előttem egyenesen a lépcső, ami kivisz a Monostor középső nagy részére! Balra a nagy kölappal eltorlaszolt ajtó. Innen valaki le tudná írni RÉSZLETESEN, hogy merre található az laza kőpadló???
Egyébként nekem másolt verzió van meg és néha csinál érdekes dolgokat:
Leesek egy járatba, játszok, majd nemsokára meghalok, de zsákutca!
Visszatöltöm, de lemegyek mégegyszer és már egy teljesen más járat van az előző helyén!!! Felcserélt 2 pályát. Ez direkt van, vagy a kalóz verziómból kifolyólag??? Egyébként, ha lejjebb megy az ára, akkor megveszem, mert megérdemli, baromi jó!!! -
#123 Ize ki kell jonni az epuletek kozul le a lepcsokon, es az egyik lepcson ahogy leersz ott lesz ballra ha jol emlexem. Atlatsz a kovon (padlon) a repedesek kozott. Es azt kell bumm.
PyRex -
#122 >>>Pyrex
Tudom, hogy én vagyok a béna, de én nem találom ezt a helyet :((
Le tudnád írni, hogy pontosan hol találom? -
#121 a foldon, ahol lelatsz nehany ko kozott, ott kell robbantani -
#120 Na szóval elakadtam:
Monastery eleje, ahol először feltűnik Lizbeth.
Bármerre megyek sehol semmi, már mindent bejártam, de sehová nem lehet jutni. Lemegyek a lépcsőn és ott van egy fura nagy kővel eltorlaszolt járat. Gondolom azt kéne kirobbantani a fent felszedett dinamittal, de nekem az sehogysem nem sikerül... -
#119 Ehhh
Ehhez fogható játékkal még sohasem játszottam!!! Olyan atmoszférája van, hogy az ember, ha este és egyedül játszik, akkor erősen kockáztat egy szívinfartust... -
Esox #118 Sziasztok! Bár ezt már feltették előttem, de mivel választ nem láttam rá (vajon miért...) én is megkérdezném; Tudna esetleg valaki mondani egy helyet, ahonnan letölthető az Undying teljes életnagyságban? Nagyon fontos lenne.
Előre is köszönet. -
#116 A meglancolt Aronnal vagyok,visszarakom az allkapcsat, egy pillanatra elszabadul, aztan ujra mozdulatlan a lancan?! Most mi van? Kimenni nem tudok. Legyszi segitsetek! Koszi. -
#114 De... :))) -
#113 midnegy már mondtam hogy tovább jutottam:) vagy még nem mondtam?:))))))))))) -
#112 Na! Betöltöttem az állásodat, de ha nem haragszol MÉG MINDIG NEM ÉRTEM mi a bajod... :) -
#111 min :)-sz?:) -
#109 mindeg ymegcan dinamit volt a megoldás ki kellett robbantani a padlot...elöször ráugrottam a háztetőröl..csodűltam volna ha tuláltem volna.... -
#108 leirtam a hülye picsa jobbra balra ugrál a háztetőn papok vannak jobbra balra meg voltak csontvázak stb...most ott tartok ahol a csajszi van és dobál kövel stb..van egy ablak azon beugrottam majd felmásztam a tetejére ahol van egy rozsaszin követ majd onnan átugrotam a másik házra de onnan sehova nemtok menni! -
#107 CSOCSO: Én mos ittkörül tartok. Ha elmondanád pontosabban, akkor talán tudnék segíteni... -
#105 Elakadtam!!! nemtom hányadik pálya de egy nagy várban vagyok ami eléggé romos megjelent a csajszi aki a legelső képen a két kutyával van a képen! na mindegy ott van több pap amit csak akkor látsz ha elő hozod a hülye nézetet..na mindegy beugortam a toronyban felmásztam a tetejére felvettem valami rozsaszin követ de már nincsen meg...szoval ott meree kell menni?????????????? -
#103 coolpet:küldjem mailben? -
Hóhér #102 Hogyan lehet bemenni a kapun?
És mire jó az a rózsaszínű kö? Mindig szerzek egyet, de fogalmam sincs mire jó... -
#101 Figy vki.
Ha tuttok egy seral nubert v cd key-t v1.0 verziohoz akkor kuldjetek egy mailt pls.
[email protected]
thx -
Hóhér #98 Azt hogyan csináljam? A pajtába nem tudok bemenni... :( -
Tanja #97 Fel a pajta felső szintjére és egy kis ugrási ügyesség kell hozzá.Átkell ugrani a leégett házba.
És ott mindent bekell járni...
Félelmetes csak egy kicsit lineáris a game menete... -
Hóhér #96 külcs=kulcs -
Hóhér #95 Nekem is segíthetne valaki! Kint vagyok a szabadban, és bementem a toronyba. Találtam egy nap-medált, és egy külcsot, miután megöltem a négy kardos csávót a romoknál. Hogyan tovább?
- a hajóba nem tudok visszaszállni, a kapu be van zárva, a fészer is, ahova az arany ruhás muki bement, oda sem tudok bemenni!
Előre is THX!!! -
Hóhér #94 Kaptál egy új varázslatot! Ezt az ajtónál használod, és kinyílik! -
izb #90 Valami nagy marha alattal kuzdok,es nem tudom hogy lehetne kinyirni!!Nala van a medalom!!Mivel kell kinyiffantani? -
#79 Kinek hon be ez a jatek? Engem annyira nem fogott meg , mondjuk nem tom miert. VAn egy par jo resz benn mondjuk a kepek mikor megvaltoznak de kb ennyi! Azt hittem jobb horror jatek de nem ! Egyhangu ellenfelek, s nem az igazi valahogy.
Esetleg mas velemenym hatha meg installalom egyszer! -
Hóhér #68 Akinek a Netről van az megadhatná a címet, lekapnám, mert egészen megtetszett!!! -
Viking #67 Segitsen valaki! Elakadtam! Az elobb dumaltam Lizabetel (vagy ki, a no karmokkal, veres pofaval), aztan jott nehany howler, es most itt allok egy ajto elott, ahova a Monastery key kellene... Segitsen valaki! -
#61 Senki nem tudja, mit kell ott lent csinálni??? -
kowajano #60 scrollozni nem lehet load/save menüben egyszerüen felüliratod és kész -
#59 Most lent vagyok a kolostor alatt valami kazamatákban a jelenben (miután kirobbantottam azt a laza-köves részt, és leestem). Na, ott mit kell csinálni? Már bejártam mindent, vissza fel nem lehet menni, és csak jönnek azok a kis vakarcs szörnyek. Van ott lent egy folyosó, amit bazi nagy kövek zárnak el. Dinamittal sem lehet kirobbantani őket. Ott kell továbbmenni? -
#58 Nekem simán megy P3-600-al, 192 Mgbyte RAM-al, és egy GeForce 256-al. Eddig semmi akadozás nem volt, meg ilyenek. Ja, amúgy a mentés már nem kell, rájöttem hogy kell. De csak 10 hely van mentésnek? Mert én nem tudtam scrollozni a load/save menübe... -
#56 Emberek! A kolostornal vagyok, a jelenben. Nem az a gond, hogy nem tudok tovabbmenni, hanem a szigeten nem tudok menteni! Ha ott belépek a save menübe, nem látom az eddigi mentéseket, és ha akkor elmentek valami, majd kilépek a gaméból, majd vissza, akkor meg az előző mentéseket látom! Ez a bug nem jött elő senkinek? (ja, amúgy nem warez, hanem rendesen másolt) -
kowajano #55 nem rosz game -
amorf #53 Kösz!