480
Clive Barker\'s Undying
  • Shep
    Vagd le a fejét a kaszaval
  • Rincewind
    Akkor nem tudom, hogy mi a baj :((
  • Mortuus
    Hi!
    Vszínűleg van egy rossz fileom, és nem tudok továbbmenni. Azután, hogy kip*csáztam Ambrose-t, átkutattam Jeremiah szobáját, és most a study-ba kéne mennem. Az emeleten kell bemenni egy folyosóra, és ott elkezd(ene) tölteni. Na, itt fagy le. Kiír egy hibaüzenetet, amiből arra köv., hogy a Manor_centralupper_storm file szar. El tudná küldeni vki ezt a filet, vagy egy mentett állást? Előre is meni tenksz!
    (Bocs a hosszú irományért...)
  • Rincewind
    Itt az igazi Undying topic bumburnyákok!!!
    köszi
  • Shep
    na végigvittem, tudod ki volt akit a pincében láttam a betört falrésen át? Áron. A végén most hogy is volt ez az egész mert nem értem? Ja meg hogy miért lett mindenki gonosz?
  • Shep
    hát ez fura
  • Shep
    Köszi de már továbbjutottam, le kellett lökni egy szobrot az erkélyről ami beszakiította a pinceajtót, ott viszon nem tudok továbbjutni mert van egy figura aki szoba közepén van felakasztva /le van omolva a fal és úgy látom/ de nem tudok hozzá bemenni mert kicsi a rés.
  • Shep
    Na végül tövábbjutottam, de megint elakadtam, a hátsó udvarban vagyok, ahol leszakadt egy korlát azon felmászva egy létra van a falnak támasztva, felmegyek rajta, de onnan nem tudok sehova leugrani se semmi, persze lehet csak en nem veszem eszre, mert az a kutya esső annyira zavar alig látok benne. PLS HELP ME!!!
  • Shep
    3 db ősi tárgyat kell összeszednem 1
    megvan, felmegyek a toronyba,ahol vagy 6db veszett
    sünös/ezt mondják/ figura várt de ott meg kell egy emberi
    szív az merre van?
  • Shep
    Ja azt én sem értettem lehet hogy el kéne olvasni a mesét amíket írnak de nincs hozzá kedvem mert engem nem érdekel annyira, de ha gondolod megnézhetem. Amúgy a kutya meg majd fog jönni nemsokára.
  • Shep
    Ja én is. Most más gondom van de vszinű mindjárt megoldódik. Azért engem besztak azzal hogy csak úgy lehet észrevenni ha bekapcsolom a látást. Egyébként abból jöttem rá hogy egy hang azt ismétli look around
  • Shep
    Leht hogy Kesinger na mindegy
  • Shep
    Ott tartok most ha jól emlékszem, Otto Keisinger quest következik Ambrose után.
  • Shep
    Rincs inkább segíts már légyszi. Hajnalban meg aludni szoktam így olyan éjfélkor, meg délután játszom vele.
  • Shep
    Ott vannak ilyen szines szemcsék amik felrepítenek a tetőre, azért mondtam, hogy ne ugorj mert akkor esetleg túlugrassz és akkor az egy ugrás lessz a semmibe. Hogy bírod egész nap? Engem nem tud addi lekötni, max 1-1.5 óra.
  • Shep
    A szobában van egy ablak amin ki lehet ugrani, de ne ugorj, az a megoldás.

Valaki nekem is segítsen, vagy Hangman szaladj tovább azon a részen és segíts te, de még ma ha lehet ok?
  • Shep
    Ismét elakadtam, ott tartok, hogy felmentem a toronyba megkaptam a villám varázslatot, átkerültem egy másik világba ott meg kéne találnom az energy keyt de shol sincs, van egy teleport is ami elvisz egy másik ilyen romos részhez, itt van egy figura is aki 2 robbanó koponyát rő lám, megöltem de semmi, jött egy másik. Hol van a kulcs? Előre is kösz.
  • Shep
    Figyelj, megölted a csajt, visszamész a házba beszélsz a mukival, elmész a rúnákhoz, megölöd a nyanyát, vissza a házhoz a kapuhoz amin még a legelején bejöttél akkor jön a kapuőr és kienged, elmész a világítótoronyhoz, aztán a föld alatti járatba, majd vissza a házba a haversráchoz...
  • Shep
    Akkor még sok van hátra, pedig az az igazság hogy a game nem igazán tetszik nekem, nem mondom a hangulat, a helyszínek jók, de hát a játékmenet az nem igazán az én stílusom. Meg hát mivel a haver CDjéről tettem fel a fullt minnél hamarabb végig akarom vinni ne foglalja a helyet, ezért van az is hogy nem igazán szórakozok sokáig vele ha valami nem megy inkább megkérdezem. Azért ha lessz 2 része is azzal is eljátszok majd, bár nem tudom még mi a vége és, hogy lehet e egyáltalán folytatni.
  • Bhunter
    nemt'om de itt egy link:
    http://www.undyingworld.com/help/walkthrough/page07/
    -andol nyelvű leírás. Ha mást nem, legalább azt +tudod hol tartassz.

Úgy emléxek ez a 2. főellenség még lesz vagy 5 :)
    jó játékot: BH
  • Shep
    Köszi, egyébként kb most a game hány % nál tartok?
  • Bhunter
    Ambrose az a kalózféleség? Akkor várd + amíg a kutya elkapja a kezét. Azután próbáld + kilőni a fegyveréből a követ. Aztán jöhet a kasza...
  • Bhunter
    +nyertem a játékot. a történet kicsit zavaros. Lehet azért mert az elején nem olvastam el az összes naplót + minden...
    A játék vége tiszta köd... : Miután + öltem azt a batár állatot, ahelyett, hogy az emberke elkezdene ugrálni a hulláján, elkezd futni. A hős aki legyapott 1 halom szörnyet neki megy egy kőnek és beleszédül a vízbe... ??? vicces. Egy csuhás ember kihúzza a vízből. Na, ki az??? Jeremiah... (eddig csak 2x vágták le a fejét. A 2. elég durva volt.). Beszól: még nem végeztünk... Azután emberünk elkezd dumálni, hogy az a stonehenge szerűség vmi kapu és még egy csomó ilyen van a világon. MIVAN??? valaki magyarázza már el . ellőre is THX
  • Shep
    Amrose-t hogy a bubanatba kell megölni? Mert hát az ezüst golyó nem igen fogja nekem? Ja és mik azok a szörnyek amik elkapják néha, elég nagydarabok? Előre is kösz.
  • Shep
    Kösz. Egyébként azok a barátságos csuhások miért bántalmaznak, jó tudom illett volna elolvasni a részleteket.
  • Shep
    Srácok kellene egy kis segítség. Ott tartok, hogy visszamentem az időbe a kilostornál, megszereztem a gold keyt, de uttána hogy lehet visszajutni a jelenbe? Mit kell csinálni hozzá?
  • The Lord
    csítelt, ezt leírta a gamestar is, hogy akko nemmegy az öldöklés
  • Rincewind
    Nem tudok mit mondani az alattam szólóhoz, mert én sose csaltam benne! De még hozzátenném, hogy lehet szar kalóz-verzió hibálya! Ugyanis feltételezem, hogy nem vetted meg :(
  • The Lord
    Apukám az azé van me nemtod csít nélkül végigvinni a gamét (bazzeg én :DD), és gondolom az életed jóval 100 fölött van. Addig aza picsa sose fog rádtámadni, míg 100ra le nem viszed. Arra nem emléxem, hogyha csata alatt vissza rakod 999re hogy hogyan reagál
  • Rincewind
    Nem nagyon emlékszem már arra a részre, de nagyjából le tudom írni:
    Bemész az egyik házba, és az egyik ablak előtt lesz hulla, az ablak meg ki van törve! Ott kiugrasz a párkányra és elmész egészen a templomig! Ott beugrasz és már nincs is más dolgod mint megszerezni a kaszát és vissza térsz a jelenbe! Ott meg már adni fogja magát, hogy hová kell a kulcs!
    Hát remélem tudtam segíteni...
  • Rincewind
    Ez mi a franc? ? ? ? ?
  • Rincewind
    Rohanni kell!
    Ha sokan vannak nem állok le harcolni, hanem folyamatosan mozgok!
    De egyébként szerintem ez nem lehet olyan veszettül nagy probléma, mert én páldául nem is találkoztam vele. Ha sokan voltak futottam, ha kevesen levarázsoltam őket! Ennyi...
  • CSOCSO
    hangi!!! téged is elragadott a supergamez, ehh minek kinyirni őket??nemtom én a kelták kardjával levadásztam őket...2-tr álövök néha felébred de akor én már ott sem vagyok...
  • Bhunter
    Sikerült a shooting galery v. a giant sheep?
    amúgy itt az összes leírása:
    Shooting Gallery
    -Begin the game, walk into the house, and get the short tour from the maid.
    -Afterwards, walk to the end of the hall, towards the door near which there lies a health pack.
    -Shoot the two square panels near the top of the door.
    -The door should open, and inside you'll be treated to a 10 level.
    mini-shooting gallery. It's pretty hard (not much time to play balance. easter eggs), so if you can beat it, send us a screenshot :-).

Miniature Theater
    -Hit Tab
    -Enter "Open Manor_EntranceHall_FromKitch"
    -Head towards the paintings on your left
    -Jump and try to reach the top of the two outermost paintings. They will become slightly recessed and you will hear a click when you're successful.
    -Watch the show!

Giant Sheep
    -Hit Tab
    -Enter "Open Monastery_Present_Cove"
    -Play through the level until you have jumped into the ruined building (from the barn)
    -Head to the upper level of this building
    -Look for a plank that is extended towards the farm (this is where some howlers were jumping around when you first got into the building)
    -Jump up and down at the end of the plank a few times, and you'll see our version of the staypuft marshmallow man...

Disco of Death
    -Hit Tab
    -Enter "Open Oneiros_HowlingWell"
    -Fly up to the big building. Walk in, and down the stairs. Look for a square button on the wall (near the big purple magic field thingy). Uh, push it.
    -Go back outside. Fly up onto the roof of the building and scrye. Look for a small purple haze, and fly towards it.
    -Getchur groove on...

Patrick strikes out
    -Hit Tab
    -Enter "Open Manor_Entranchall_night_ReturnFromCove" (yes I think that's the longest level name in the game...)
    -Walk through the first set of doors, and hang a left. A maid will come out. After you've talked to her, follow her and hang around for a bit. Perhaps she's not doing anything later tonight.. besides exercising, that is.
  • Rincewind
    Van egy varázslat!
    A nevére, most had ne kelljen emlékeznem:
    100 mana-ba kerül és rá kell varázsolni a leölt csontikra, és akkor porrá válnak!
  • CSOCSO
    de már miota kint van..csak azé mondtam mert valaki irta. eddig nem volt gamez amin öszecsinálta volna magát,...ha ő is az alien en meg a cápa filmeken nőtt fel akkor tuti hogy az AvP-n ios összecsinálja magát!!
  • Rincewind
    Pontosan!
    2. hely!
    Ugyanis az Undying 3d hangzással olyan szorongást tud előidézni bizonyos pályákon az emberben, hogy majd odacsinál magaalá :))
  • CSOCSO
    jah valaki irta hogy nem volt gamez amin ennyire befosott volna!!!
    Hát akkor probáld ki az alien vs predatort majd kösd ki valami dolby cuccra jangosítsd fel majd játsz a tengerész gyalogossal az alienek ellen...nem olyan jo mint az undying de a második helyen áll!!!!
  • Rincewind
    Ott még nem kell semmit felszedni, egyelőre! Fogd a dinamitot és menj vissz az előző pályára és ott egészen az eleje felé a templom bejáratánál lévő lépcső mellett lesz egy olyan rész, ahol átlátsz a padlón lévő kövek közt. Na azt robbantsd ki a dinamittal! És hopp, lekerülsz a monostor kriptáiba!

Rince

u.i.: Egy jó tanács: Az itt következő részt, ha nem vagy egy mazohista alkat, akkor ne este és ne egyedül játszd végig, mert igencsak fosatós részek következnek ott. Én majd beszartam, mikor azt végigvittem hajnal 2-kor.