Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
szerintem a szervezet tudja mi a jó neki. ha gáz lenne nem lennél szomjas.

MJ rulz Pink Team The Only One

Roger6
Szerintem ez túllihegés.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tyler1
Állítólag, kaját megelõzõ és követõ 40 percben nem tanácsos inni semmit, mert felhígul a gyomorsav és nem nem tudja elkezdeni emészteni az ételt, ellenben az rohadásnak indul a gyomorban. Ez igaz lehet?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

shaba23
szõr? 😊
Látszik, hogy már a múlté a kosárbuziságom...😞
csuszi
barkley

shaba23
ha 1kezes tricepsznyújtásnál a másik kezemmel "tartom" a felkaromat, hogy függõben maradjon és a fejem mellett, az csalás, vagy attól még szabályos? Ha nem fogom, bemozog, és úgy szabálytalanabbnak tûnik, mint ha fogom.

hungary27
Törpegeci😊

az egy Shaquille, de ki a másik?
csuszi
ennyit arról hogy dwayne 192. 😊

hungary27
shaba23
Ha a barátnõm felbassza az agyam, az mindig segít, és már hosszútávú😊
Panzermeyer
<#eljen>

mov ah,4ch int 21h end

Tyler1
Legfõképp a Junior, töménytelen tesztoszteron 😊

Vaxi
bármelyik Arnold film 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Panzermeyer
Tudtok mondani olyan pörgetõt, ami ráhangol az edzésre és akárhányszor próbáltátok hosszútávon mindig hat?

mov ah,4ch int 21h end

sör
Vaxi
brokkoli 😊

Különc

Ötleteket várok mi hiányzik az asztalomról, ami még kellene és nem tápkieg

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

tigeroo
mmint ahhoz képest jó árban hogy jó a minõségük is😄
tigeroo
pennys sissy termékeket szeretem ha tejtermékekrõl van szó, olcsók és jó árban vannak.
Roger6
<#taps><#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Prince of Máté
Kurva jól néz ki 😄 Meg is éheztem 😄

oliwwer
Elég csini!

Rakhatod szerintem közvetlen be a képet
Különc
Kép

Kókuszzsírban sült csirkemell
Barna rizs
Eisberg-féle sweet harmony jégsaláta
Frosta olasz zöldségkeverék
Lenmagolaj ráöntve

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Cottage cheese, natúr joghurt, mozzarella, túró zsírszegény változatban melyik áruházláncban érhetõ el? Milyen márkát javasoltok?

shaba23
csomómentes habarást csináltam a bájotek sékerrel!
fitnes = fitness.
:-(
DarkHorSe
hat nalam maradt Toldi Zsuzsi a favorit 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Tyler1

Panzermeyer
Jól oldódik, az íze sem rossz, csak ne habosodna ennyire. Elkészítem a turmixot és 10 percet azzal töltök el, hogy leüllepedjen 😛 Ezért az árért, valamit valamiért.

mov ah,4ch int 21h end

tigeroo
1 fosást lehet megér neki 😄
DarkHorSe
Leirtam mit mihet viszonyitottam, es miert tulsagosan olcso nekem. (nem az 1 kilost az 5 kiloshoz😄DD)

Prince of Máté
Ha megnézed, a Myprotein van ízesítettbe, úgy meg már nem sokkal olcsóbb a Scitecesnél, reális a különbözet. Ízesítetlenül meg még olcsóbb. De higgy amit akarsz, én megvettem és nem jártam rosszul 😉
(1 kilóst az 5 kilóshoz viszonyítani ft/kg alapján felesleges...)

DarkHorSe
Amugy nekem sincs bajom az olcso dolgokkal, ezt a myproteint nagyon nezegettem regebben, egyszeruen szerintem azon az oldalon annyiert az tulsagosan olcso. Legalabbis szamomra 😊

Szóval én az MHN-el kapcsolatban gondolom fõleg, hogy nagyon alul van értékelve. Teljesen jónak találom, az oldódással kapcsolatban lentebb már leírtam a véleményem.

Ezt kifejtenéd, hogy "mintha kalapácsbicepszre gyúrnék"? Mert ha a bicepsz ÉS a brachialis is jól fejlõdik, az szerintem nem rossz dolog. A kar tömegéhez is hozzájárul az utóbbi, szal még ha nem is tûnik esztétikusnak annyira nem nfeltétlen gond. És csak ismételni tudom az elõttem szólót, nagy hányadban genetika kérdése.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Panzermeyer
Ja bocs, nem láttam. De ha lenne náluk 5 kilósba, akkor jelentõsen olcsóbb lenne, még úgy is, ha nem lenne 3000 kilója. Builderék egy ideje eléggé elszálltak az árakkal. Szerintem túl nagy lehet az apparátus, és a költségek, amit ki kell gazdálkodni, és egy ideje kevesebb lett a vevõ.

mov ah,4ch int 21h end

Panzermeyer
Nagy mértékben genetikafüggõ.

mov ah,4ch int 21h end

shaba23
Köszi😊
Még nem tartok ott, de megnyugtató!

Még egy kérdés. A bicepsz formája mennyire genetika és mennyire edzés kérdése? Mert jelenleg úgy formálódik, mintha kalapácsbicepszre gyúrnék, pedig nem.
DarkHorSe
tessek, sarga oldal is arul 6500 1 kilo, ami a normalis uk oldalon 4900

Panzermeyer
Nem feltétlenül van így. Én pl mikor lementem anno 113-rõl 93-ra (kockás has) nem vettem észre, hogy ne tudtam volna ugyanúgy edzeni, mint elõtte. Sõt... Sokkal jobb volt minden. Könnyebben mozogtam és a cipõmet is könnyebben kötöttem be. Ha beveszed a fejedbe, hogy nem fogsz tudni annyit emelni, mint elõtte, akkor ez rossz hozzáállás és biztos nem is fogsz tudni. Ez fejben dõl el.

Persze mondjuk, ha tényleg olyan óriási mértékû a fogyás, elképzelhetõ az, amit kérdeztél.

mov ah,4ch int 21h end

shaba23
Ha az ember elért egy látványosabb tömeget és szálkásít, akkor ugyebár vissza esik az erõszint. Ez miben nyilvánul meg? Csak edzõteremben észrevehetõ, mert nem mennek a nagy súlyok, vagy a hétköznapi létre is rányomja a bélyegét?
Panzermeyer
A sárga oldal is árul MyProteines cuccokat, csak épp a fehérjéjüket nem. Gondolom üzleti háttéralku áll emögött. Bizonyára meg van beszélve a Scitec-kel, hogy x mennyiségû cuccot el kell adnia, akkor kapja igazán kedvezõ áron a termékeiket. Ha hirtelen beugrana egy olcsó termék, ami mondjuk elvon 10%-ot a vásárlók körébõl, akkor máris oda a bevállalt eladási minimum.

Egyébként nekem senkivel nincsen bajom, se a Sciteccel, se Builderékkel, se a MyProteinnel, se a Muscleteammel. Én a pénztárcám barátja vagyok 😊 Lesem a jó lehetõségeket, és az akciókat.

mov ah,4ch int 21h end

DarkHorSe
nem nezem ki a ketforintos muscleteam weboldalbol hogy annyit venne, inkabb arulnak szart 😄

Panzermeyer
És az nem jutott eszedbe, hogy a viszonteladóknak, akik nagy mennyiségben vásárolnak sokkal olcsóbban adják az árut? Meglepõdnél, hogy egy-egy terméket mennyiért kap a bolt a gyártótól, ahonnan veszed, és mennyiért adja el neked úgy, hogy nem kis haszon van rajta.

Csak egy példa. Két boltban, Bolero italpor. A legtöbb helyen 89 Ft-ért láttam pár hónapja. Egy másik helyen, ugyanez 49 Ft-ért. És a 49 Ft-osnak is megvolt rajta a haszna.

mov ah,4ch int 21h end

DarkHorSe
Igazan nincs mit, egeszsegedre.

Prince of Máté
Köszönöm a tippet, már 2 hete ezt fogyasztom, hatásra nem különb mint a Whey pro. Eléggé utánaolvastam ennek az oldalnak és fehérjetípusnak, egy negatív kritikát nem találtam róla.
A nevetséges meg az, hogy az ár alapján ítélkezel.
Az, hogy 100 ft-tal olcsóbb mint a hivatalos oldalon az csak a fogyasztó társadalomra mért árakkal nézve van így. Nyilván egy kereskedõ cég mint a muscleteam nagyker áron vásárol tõlük, így valamivel olcsóbban kapják.

Még egyszer szeretném megköszönni a tanácsodat. <#worship>

shaba23
eddig is le voltak írva konkrét márkák és senkinek sem szúrta a szemét.
DarkHorSe
Nevetseges oldal ez a muscleteam. Biztos vagyok benne hogy nem azt fogod kapni, ami ra van irva csak valami felkevert szart. 5 kilo myproteines "Impact Whey Protein " adnak 16 590ert. Ami kizarolag angliaban kaphato. A normalis oldalon meg 47 font az ami 16450 korul van van szallitasi koltseg nelkul.

Szoval kb 100forintal adjak olcsobban mint a hivatalos gyarto, ugy hogy a szallitasi koltseget bele sem szamoltuk. Sok sikert a muscleteam oldalal, kb semmit sem vennek onnan. <#banplz>

Vaxi
szerintem nem lenne probléma

Véleményem szerint a bevizsgált termékeket illetõen a felkapott márkák legfeljebb oldódásban bizonyítottan jobbak más termékeknél. Aki meg nem hajlandó rázni a shakert 2 percig, az rossz sportot választott.

Amúgy ha már márkák név szerint is szóba kerültek: Lehet tápkieg márkát ajánlani és buzdítani használatára, vagy törölve lesz mert "reklám"nak fogják fel?

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Roger6
Nem errõl beszéltem, rohadtul nem.

Attila8805
A lambót se raklámozzák agyon mégis drága közben meg sorba gyulladnak ki 😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"