Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MJ rulz Pink Team The Only One
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
hungary27
Törpegeci😊
az egy Shaquille, de ki a másik?
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
mov ah,4ch int 21h end
Ötleteket várok mi hiányzik az asztalomról, ami még kellene és nem tápkieg
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Kókuszzsírban sült csirkemell
Barna rizs
Eisberg-féle sweet harmony jégsaláta
Frosta olasz zöldségkeverék
Lenmagolaj ráöntve
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
:-(
mov ah,4ch int 21h end
Swedish people are albino monkeys
(1 kilóst az 5 kilóshoz viszonyítani ft/kg alapján felesleges...)
Ezt kifejtenéd, hogy "mintha kalapácsbicepszre gyúrnék"? Mert ha a bicepsz ÉS a brachialis is jól fejlõdik, az szerintem nem rossz dolog. A kar tömegéhez is hozzájárul az utóbbi, szal még ha nem is tûnik esztétikusnak annyira nem nfeltétlen gond. És csak ismételni tudom az elõttem szólót, nagy hányadban genetika kérdése.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
mov ah,4ch int 21h end
Még nem tartok ott, de megnyugtató!
Még egy kérdés. A bicepsz formája mennyire genetika és mennyire edzés kérdése? Mert jelenleg úgy formálódik, mintha kalapácsbicepszre gyúrnék, pedig nem.
Persze mondjuk, ha tényleg olyan óriási mértékû a fogyás, elképzelhetõ az, amit kérdeztél.
mov ah,4ch int 21h end
Egyébként nekem senkivel nincsen bajom, se a Sciteccel, se Builderékkel, se a MyProteinnel, se a Muscleteammel. Én a pénztárcám barátja vagyok 😊 Lesem a jó lehetõségeket, és az akciókat.
mov ah,4ch int 21h end
Csak egy példa. Két boltban, Bolero italpor. A legtöbb helyen 89 Ft-ért láttam pár hónapja. Egy másik helyen, ugyanez 49 Ft-ért. És a 49 Ft-osnak is megvolt rajta a haszna.
mov ah,4ch int 21h end
A nevetséges meg az, hogy az ár alapján ítélkezel.
Az, hogy 100 ft-tal olcsóbb mint a hivatalos oldalon az csak a fogyasztó társadalomra mért árakkal nézve van így. Nyilván egy kereskedõ cég mint a muscleteam nagyker áron vásárol tõlük, így valamivel olcsóbban kapják.
Még egyszer szeretném megköszönni a tanácsodat. <#worship>#worship>
Szoval kb 100forintal adjak olcsobban mint a hivatalos gyarto, ugy hogy a szallitasi koltseget bele sem szamoltuk. Sok sikert a muscleteam oldalal, kb semmit sem vennek onnan. <#banplz>#banplz>
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Amúgy ha már márkák név szerint is szóba kerültek: Lehet tápkieg márkát ajánlani és buzdítani használatára, vagy törölve lesz mert "reklám"nak fogják fel?
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik