Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Attol fugg mit akarsz elerni. Tomegeleshez inkabb a Gainer, abban jo sok szenhidrat van 😄 Bar szerintem tomegnovelot venni alapbol hulyeseg. Szoval ha valasztani kene en a masikat valasztanam.
Swedish people are albino monkeys
szerintetek brutal gainer vagy muscle on?
http://shop.builder.hu/tomegnovelo-haladoknak/brutal-nutrition-brutal-gainer-1-362-kg-p6681
http://shop.builder.hu/kombinalt-izolatum-koncentratum-tejsavok/brutal-nutrition-muscle-on-0-908-kg-p6574
http://shop.builder.hu/tomegnovelo-haladoknak/brutal-nutrition-brutal-gainer-1-362-kg-p6681
http://shop.builder.hu/kombinalt-izolatum-koncentratum-tejsavok/brutal-nutrition-muscle-on-0-908-kg-p6574
Ilyen egy kemény edzés! <#mf1>#mf1>
http://www.youtube.com/watch?v=ANKxSQJDScU
http://www.youtube.com/watch?v=ANKxSQJDScU
sokkal olcsóbb és finom is van.
nem kell flanc
cickó, pirít, zöldség párol, oszt helló. van ilyen finom...fûszer a lényeg.
nem kell flanc
cickó, pirít, zöldség párol, oszt helló. van ilyen finom...fûszer a lényeg.
MJ rulz Pink Team The Only One
pénz nagyon számít😊 itthon rakott krumpli, rántott hús, tojásos nokedli szokott lenni. Ez mellé szeretnék havi 10ezerbõl valamit hozzátenni ami segít a fejlõdésben és finom is <#awink>#awink>
ez inkább diet mint tömeges, már ha a végén levõ számok jók. 😊 - már ha a köret a gyümölcs. 😊
sonka hót felesleges. nem lesz finomabb csak drágább (ha a pénz számít neked).
sonka hót felesleges. nem lesz finomabb csak drágább (ha a pénz számít neked).
MJ rulz Pink Team The Only One
Szerintetek ez jó tömegnövelõ recept?
TEJSZÍNES HAWAII CSIRKEMELL
Hozzávalók:
1000 gr csirkemell
100 gr csirkemell sonka
370 gr ananász
200 ml ananászlé
360 ml tejszín
só
õrölt fekete bors
olíva olaj
Elkészítés:
1. Kockázzuk fel a hozzávalókat, fûszerezzük.
2. Serpenyõben az olajon pirítsuk meg a sonkát és a csirkét.
3. Adjuk hozzá az ananászt.
4. Majd a tejszínt és az ananász levet.
5. Pár percig forraljuk össze.
mennyiség fehérje zsir szénhidrát energia
Csirkemell filé 1000 g. 247 g. 10 g. 5 g. 1098 kcal
Csirke Sonka 100 g. 22 g. 1 g. 1 g. 101 kcal
Ananász, friss 370 g. 1.48 g. 0 g. 44.4 g. 196.1 kcal
Ananászlé 200 g. 0.8 g. 0.2 g. 26.8 g. 116 kcal
Tejszín 360 g. 11.88 g. 72 g. 14.04 g. 751.68 kcal
Olivaolaj 5 g. 0 g. 5 g. 0 g. 45 kcal
Összesen 2035 g. 290.36 g. 88.2 g. 91.24 g. 2307.78
Vajon mennyibõl jöhet ki egy havi adag ha heti 2x akarom magamnak megengedni ezt a kaját? Oliva tudom elég drága
TEJSZÍNES HAWAII CSIRKEMELL
Hozzávalók:
1000 gr csirkemell
100 gr csirkemell sonka
370 gr ananász
200 ml ananászlé
360 ml tejszín
só
õrölt fekete bors
olíva olaj
Elkészítés:
1. Kockázzuk fel a hozzávalókat, fûszerezzük.
2. Serpenyõben az olajon pirítsuk meg a sonkát és a csirkét.
3. Adjuk hozzá az ananászt.
4. Majd a tejszínt és az ananász levet.
5. Pár percig forraljuk össze.
mennyiség fehérje zsir szénhidrát energia
Csirkemell filé 1000 g. 247 g. 10 g. 5 g. 1098 kcal
Csirke Sonka 100 g. 22 g. 1 g. 1 g. 101 kcal
Ananász, friss 370 g. 1.48 g. 0 g. 44.4 g. 196.1 kcal
Ananászlé 200 g. 0.8 g. 0.2 g. 26.8 g. 116 kcal
Tejszín 360 g. 11.88 g. 72 g. 14.04 g. 751.68 kcal
Olivaolaj 5 g. 0 g. 5 g. 0 g. 45 kcal
Összesen 2035 g. 290.36 g. 88.2 g. 91.24 g. 2307.78
Vajon mennyibõl jöhet ki egy havi adag ha heti 2x akarom magamnak megengedni ezt a kaját? Oliva tudom elég drága
Hehe, it doesn't count, cunt! XD
#28907: Jól néznek ki<#finom>#finom>
#28907: Jól néznek ki<#finom>#finom>
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Shak nagyot nézett a végén mikor kiderült hogy csalás volt az egész 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
FOKHAGYMÁS TEJBEN PÁCOLT CSIRKEMELL
Hozzávalók:
500 gr csirkemell
200 ml zsírszegény tej
4-5 gerezd fokhagyma
1 ek olíva olaj
só
õrölt fekete bors
õrölt színes bors
Elkészítés:
1. A csirkemellet vágjuk szeletekre.
2. Egy lapos dobozba öntsük bele a tejet.
3. Aprítsuk bele a fokhagymát.
4. Rakjuk bele a csirkemellet, és 1 éjszakára rakjuk hûtõbe.
5. Másnap a mellrõl öntsük le a tejet, kockázzuk fel, fûszerezzük be.
6. Serpenyõben olajon pirítsuk meg.
PETREZSELYMES-ÚJHAGYMÁS CSIRKEMELL
Hozzávalók:
500 gr csirkemell
1 szál újhagyma
1/2 csokor friss petrezselyem levél
só
õrült fekete bors
olíva olaj
Elkészítés:
1. A csirkét vágjuk ujjnyi csíkokra.
2. A hagymát karikázzuk fel.
3. A petrezselymet aprítsuk fel.
4. Keverjük össze a csirkét, hagymát és a petrezselymet.
5. Sózzuk, borsozzuk.
6. Pici olajon serpenyõben pirítsuk meg. (nagyobb lángon)
Nyárimelóhelyen pesten raktárban nálunk sem volt fõtt kaja mindenki a száraz szendvicseket meg a hamburgereket kajálta és én meg kondis haverom voltunk csak ketten aki hoztunk fõtt kaját, kiskonyhában beraktuk a mikróba a kaját és különb volt bármelyik szendvicsnél 😊
Én pl nem is iszok turmixokat.
Nem azért mert felfúj meg vizesít meg úgy könnyû, meg a többi faszság,csak egyszerûen jobban szeretem a szilárd kaját mint a folyékonyat.
Meg nem törõdök vele, hogy jajj 1 órán belül mindenképpen érjen be a fehérje,mert nincsenek világbajnoki vágyaim.
Edzés után eszek tojást, meg valami cukrosat és ennyi.Eddig jól mûködik 😊
Ami viszont felháborító, hogy ahol dolgozom ott nem adnak fõtt kaját :S
Csak ilyen pogácsa, meg melegszendvics,hot-dog meg hasonló szarok vannak.
És ami még elkeserítõbb, hogy rajtam kívül senki se visz soha fõtt kaját be.Én vagyok az egyedüli aki inkább leül és nyugodtan megeszi a kis fõtt ételét mint sem sorba álljon a szarért, mert másnak nem lehet nevezni ami ott van és kapkodva belapátolja az egészet és rohanjon cigizni.
És ami még szánalmasabb volt petíció, hogy legyen fõtt kaja erre visszadobták 3* is.
Nem azért mert felfúj meg vizesít meg úgy könnyû, meg a többi faszság,csak egyszerûen jobban szeretem a szilárd kaját mint a folyékonyat.
Meg nem törõdök vele, hogy jajj 1 órán belül mindenképpen érjen be a fehérje,mert nincsenek világbajnoki vágyaim.
Edzés után eszek tojást, meg valami cukrosat és ennyi.Eddig jól mûködik 😊
Ami viszont felháborító, hogy ahol dolgozom ott nem adnak fõtt kaját :S
Csak ilyen pogácsa, meg melegszendvics,hot-dog meg hasonló szarok vannak.
És ami még elkeserítõbb, hogy rajtam kívül senki se visz soha fõtt kaját be.Én vagyok az egyedüli aki inkább leül és nyugodtan megeszi a kis fõtt ételét mint sem sorba álljon a szarért, mert másnak nem lehet nevezni ami ott van és kapkodva belapátolja az egészet és rohanjon cigizni.
És ami még szánalmasabb volt petíció, hogy legyen fõtt kaja erre visszadobták 3* is.
Ha minden napra nem is engedheted meg a csirkerizs kombót, akkor legalább minden másnap / harmadnap legalább legyen az a kaja! Kell a természetes szilárd étel, nem jó ha tápkiegekbõl "él" az ember.
En thai csirket szoktam mostanaban csinalni, marha egyszeru a receptje es oda se kell figyelni ra 😄
Swedish people are albino monkeys
Én is kérdeznék, mi a legegyszerûbb, de legnagyszerûbb csirkemell filéhez receptetek? Fûszerbõl mit szoktatok használni? Én fõleg kirántom, más érdekelne, a fokhagymát nagyon csípem, meg a sima hagymát is.
Nem idõ függõ,hogy mikor edzed magad.Ha én lenyomok 4 órát zsinórba a terembe(bár nem tudom, hogy 😄) intenzíven nem biztos, hogy túl edzem magam.
Ez egy komplex hosszú folyamat.Ha 2 edzés között nem megfelelõ a pihenõidõ és az azt követõ edzés is nagyon intenzív, pár hét alatt képes túledzeni magát az ember ami nem kellemes.
Nálam szerencsére nem volt még, de nem is edzek olyan intenzitással, hogy baj legyen.A kevesebb néha több 😊
Ez egy komplex hosszú folyamat.Ha 2 edzés között nem megfelelõ a pihenõidõ és az azt követõ edzés is nagyon intenzív, pár hét alatt képes túledzeni magát az ember ami nem kellemes.
Nálam szerencsére nem volt még, de nem is edzek olyan intenzitással, hogy baj legyen.A kevesebb néha több 😊
Köszönöm a jótanácsokat Retsu és Succor és mindenki, holnaptól már tudom mit kell másképp csinálnom! 😊 Kezdve a reggelivel, az ebéddel és az edzéssel 😉 Egy másik kérdés.. volt már olyan hogy "túl"edzettétek magatokat? szóval az edzésben nem éreztétek a fáradságot és elhúzódott akár 2 órásra is? (de persze nem 5-10 perces beszélgetések közepette)
A daily one jók,én is azt szedem. Fehérjébõl ahogy írtad az anyagiak mellett én kevert fehérjét ajánlanék, pl. Power Pro. A gyümölcsök emésztés szempontjából jók, de sajna manapság nem elég a vitaminpótláshoz. Az "este x óra után nem enni" dolgot el lehet felejteni, hülyeség.
Edzéssel kapcsolatban én is megemlíteném a láb fontosságát. Ha nem is hangsúlyosan de tényleg kapjon vmennyi terhelést. A felhúzást próbáld fejleszteni keményen! Vagy 1,5X annyival kellene végezni mint fekvenyomást. Arról nem beszélve,h a fekvenyomás 1 nagyon túlértékelt gyakorlat többek szerint is. Néhány nagy nevet említve: Vince Gironda, Dorian Yates. Nem arról van szó h feltétlen el kell hagyni, de nem kell fekvenyomás-õrültnek lenni! Sok sikert!
Edzéssel kapcsolatban én is megemlíteném a láb fontosságát. Ha nem is hangsúlyosan de tényleg kapjon vmennyi terhelést. A felhúzást próbáld fejleszteni keményen! Vagy 1,5X annyival kellene végezni mint fekvenyomást. Arról nem beszélve,h a fekvenyomás 1 nagyon túlértékelt gyakorlat többek szerint is. Néhány nagy nevet említve: Vince Gironda, Dorian Yates. Nem arról van szó h feltétlen el kell hagyni, de nem kell fekvenyomás-õrültnek lenni! Sok sikert!
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Ne haragudj de amit leírtál kajákat az mind szutyok...
Persze nem kell lemondani róluk ha szereted de nem ez a rendes étkezés...
Én egy alap tömegnövelést javaslok a következõ szerint.
Edzés nap amit akarsz azt egyél de edzés után menjen le 3-4 tojás egy pohár limonádéval jó cukrosan(ennél egyszerûbb most nem jut eszembe 😄),Pihenõ napokon meg fektesd a hangsúlyt a MINÕSÉGI táplálkozásra.
Sok fehérje kell a növéshez, ami fõként húsból,tojásból,sajtból,és túróból álljon.
Levest felejtsd el, semmire nem jó..max másnaposan jól esik.Májkrémes kenyér helyett egyél akkor inkább sajtos szendvicset ha már mindenképpen kenyeret akarsz enni...kezdésként maradhat a fehérkenyér de át kéne állni teljes kiõrlésûre...
Ami a CH-t i8lleti:
Krumpli,rizs,zab...3 fõ alap 😊
Persze nem kell lemondani róluk ha szereted de nem ez a rendes étkezés...
Én egy alap tömegnövelést javaslok a következõ szerint.
Edzés nap amit akarsz azt egyél de edzés után menjen le 3-4 tojás egy pohár limonádéval jó cukrosan(ennél egyszerûbb most nem jut eszembe 😄),Pihenõ napokon meg fektesd a hangsúlyt a MINÕSÉGI táplálkozásra.
Sok fehérje kell a növéshez, ami fõként húsból,tojásból,sajtból,és túróból álljon.
Levest felejtsd el, semmire nem jó..max másnaposan jól esik.Májkrémes kenyér helyett egyél akkor inkább sajtos szendvicset ha már mindenképpen kenyeret akarsz enni...kezdésként maradhat a fehérkenyér de át kéne állni teljes kiõrlésûre...
Ami a CH-t i8lleti:
Krumpli,rizs,zab...3 fõ alap 😊
Ezt a vitamint szedem 2 hete:
http://www.scitecwebshop.hu/mega-daily-one-60kapszula?keyword=mega%20daily%20one
Milyen fehérjét érdemes venni? Vagy turmixoljak inkább itthon össze pár dolgot? Minden nap eszek gyümölcsöket, reggeli mindig vajas vagy májkrémes fehérkenyér paradicsommal vagy kígyóuborkával, minden nap rendesen ebédelek levest meg fõzeléket. Este hány órától nem szabad enni hogy ne rakódjon le fölösleges zsír?
http://www.scitecwebshop.hu/mega-daily-one-60kapszula?keyword=mega%20daily%20one
Milyen fehérjét érdemes venni? Vagy turmixoljak inkább itthon össze pár dolgot? Minden nap eszek gyümölcsöket, reggeli mindig vajas vagy májkrémes fehérkenyér paradicsommal vagy kígyóuborkával, minden nap rendesen ebédelek levest meg fõzeléket. Este hány órától nem szabad enni hogy ne rakódjon le fölösleges zsír?
Vitamin és tápkieg, fehérjében.
Nekem kezdésnek saját testsúlyos gyakorlatok voltak thai box edzéseken és emellett télen szobabicikliztem is minden pihenõnapon mikor nem volt box 😊 Saját edzõtermem van szóval én próbálok arra alapozni hiszen a gépek, a súlyok minden adott már csak tudnom kell hogy mit, hogyan, hányszor és meddig kell csinálnom hogy elérjem a kívánt eredményeket.
A kajára mostmár tényleg próbálok majd nagyobb hangsúlyt fektetni de mégis mit ajánlotok? Minden nap sajno nem ehetek tojást és nem ehetek jó kis csirkemelleket mert a pénztárcám egyenlõre azt nem bírná :/
Tudom hogy évek és türelem kell hozzá, de "szuri" és tesztoszteronfokozók helyett mi segíthet még a gyorsabb fejlõdésben? Sajnos nem vagyok az a nagyon türelmes típus <#vigyor3>#vigyor3>
A kajára mostmár tényleg próbálok majd nagyobb hangsúlyt fektetni de mégis mit ajánlotok? Minden nap sajno nem ehetek tojást és nem ehetek jó kis csirkemelleket mert a pénztárcám egyenlõre azt nem bírná :/
Tudom hogy évek és türelem kell hozzá, de "szuri" és tesztoszteronfokozók helyett mi segíthet még a gyorsabb fejlõdésben? Sajnos nem vagyok az a nagyon türelmes típus <#vigyor3>#vigyor3>
synthol, olaj szerû lötty, beszúrják aztán kész
Csinálj saját testsúlyos gyakorlatokat kifulladásig minden 2. nap...kezdésnek nekem az nagyon sok erõt hozott 😊
Utána 3 hónap múlva mentem terembe és érzõdött, hogy elõtte volt alapozás...De ne aggódj strandszezonra semmit nem fogsz elérni...2 hónap alatt minimális a változás még jó kajálással is,ehhez évek kellenek...
Én most egyenlõre õszig csak itthon edzek lassan fejlõdök de legalább fejlõdök,utána kicsit komolyabb hangsúlyt fektetek a kajálásba és edzésbe egyaránt,meglátjuk mi lesz,de elsõ és legfontosabb dolog a TÜRELEM.Enélkül nincs eredmény 😊
Utána 3 hónap múlva mentem terembe és érzõdött, hogy elõtte volt alapozás...De ne aggódj strandszezonra semmit nem fogsz elérni...2 hónap alatt minimális a változás még jó kajálással is,ehhez évek kellenek...
Én most egyenlõre õszig csak itthon edzek lassan fejlõdök de legalább fejlõdök,utána kicsit komolyabb hangsúlyt fektetek a kajálásba és edzésbe egyaránt,meglátjuk mi lesz,de elsõ és legfontosabb dolog a TÜRELEM.Enélkül nincs eredmény 😊
Nem tudom kinek mi a nagy súly, én 67 kg vagyok és 176cm magas, alakomat láttad ehhez mérten álltam be most a 40kg fekvenyomáshoz (4x8) ezt 1 hónapja még csak 30al tudtam remegõ karokkal. Bicepszem sajnos csak fél centit nõtt az egész alatt, mindössze 31es alapállapotban (nem feszítve és edzés elõtt) hát és derékterhelésem nõtt, erre csak két egykezessel való evezést és felhúzást csinálok, az elején 30kgot 3x6 és most 45öt 4x8ban.
a nagy nyári strandszezonnak nemsokára eljön az ideje és szép felsõtesttel akarok mutatkozni a vízben, az más kérdés hogy mit szólnak ha kijövök és meglátják a lábaim... 😊
Leginkább a mellem, a bicepszem, az alkarom és a vállaim "izmosítása" a cél, télen thaiboxoltam és ott vagy 6-8 kilót fogytam (ez a hasamon még látszik is) ezt szeretném most izomba visszahozni 😊 Sajnos ha rizs + csirke kajálással számolok egy hónapra az minimum 20-30ezer Ft és jelenleg sajnos nincs annyim ezért próbáltam a táplálékkiegészítõk felé hajlani.
Leginkább a mellem, a bicepszem, az alkarom és a vállaim "izmosítása" a cél, télen thaiboxoltam és ott vagy 6-8 kilót fogytam (ez a hasamon még látszik is) ezt szeretném most izomba visszahozni 😊 Sajnos ha rizs + csirke kajálással számolok egy hónapra az minimum 20-30ezer Ft és jelenleg sajnos nincs annyim ezért próbáltam a táplálékkiegészítõk felé hajlani.
Kezdõként nem gond a teljes testes edzés sem, hiszen (elméletben) nem nagy súlyokkal edzel (nem is szabad). Még nem lényeges az osztott edzésterv. A lényeg, hogy szokd a súlyokat és a mozdulatokat, csináld minél szabályosabban a gyakorlatokat. Fehérje helyett inkább vitaminokat szedj, hiszen a sportos életvitelnek nagyobb/más igényei vannak. Persze a fehérje is mehet, ha nagyon akarod, hiszen bajt nem csinálsz vele, de a kreatint nyugodtan hanyagolhatod még hosszú hónapokig.
Elõször is szerintem ha minden edzésen mellezel, az nem túl jó. Vagy inkább rossz. Továbbá az edzés"tervedben" nem látom a lábat, szerintem ez is rossz. Kezdõ edzésterv néven a neten találsz rengeteg edzéstervet, próbálj választani az igényesebbek közül valamit.
Fehérje vagy kreatin kérdés: kaja, kaja, kaja. Rizs + csirke, EZ fog erõt adni meló elõtt, alatt, után. Millió fajtája van ahogy elkészítheted, millió ízesítéssel, nem lesz unalmas. Én hagynám még a fehérjét és kreatin fél évig biztosan. A képeket elnézve rendes étrenddel nagy változást érhetsz el pár hónap alatt.
Üdv!
Fehérje vagy kreatin kérdés: kaja, kaja, kaja. Rizs + csirke, EZ fog erõt adni meló elõtt, alatt, után. Millió fajtája van ahogy elkészítheted, millió ízesítéssel, nem lesz unalmas. Én hagynám még a fehérjét és kreatin fél évig biztosan. A képeket elnézve rendes étrenddel nagy változást érhetsz el pár hónap alatt.
Üdv!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Sziasztok! Milyen edzéstípust ajánlotok a testemhez?
http://www.sg.hu/forumkepek/2013_05/t3.JPG http://www.sg.hu/forumkepek/2013_05/t2.JPG
2 hónapja heti 3x másfél órákat edzek, egyik nap mell, hát, bicepsz, másik nap mell váll tricepsz. Fehérje vagy kreatinvásárláson gondolkodom mert egyre kevesebb erõm marad meló mellett az edzésen is maximálisan teljesíteni. Milyen kiegészítõt ajánlotok?
http://www.sg.hu/forumkepek/2013_05/t3.JPG http://www.sg.hu/forumkepek/2013_05/t2.JPG
2 hónapja heti 3x másfél órákat edzek, egyik nap mell, hát, bicepsz, másik nap mell váll tricepsz. Fehérje vagy kreatinvásárláson gondolkodom mert egyre kevesebb erõm marad meló mellett az edzésen is maximálisan teljesíteni. Milyen kiegészítõt ajánlotok?
akkor fak jú
Zsanklód
Zsanklód
A képrõl egyáltalán nem ismertem fel... De most már tudom, hogy a Skorpiókirály <#idiota>#idiota>
mov ah,4ch int 21h end
Pankrátor volt/van/lesz, kedv függõ mert már visszavonult, szünetelte, nem volt kedve stb, jelenleg felkapott színész, mellesleg meg izmos, ezért van itt mindig lol
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403