Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
persze a reward is más.
akinek nem inge... <#vigyor4>#vigyor4>
MJ rulz Pink Team The Only One
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
az a baj, sok a képmutató
Succor tök értelmeseket írt, de ebbe is sikerült belekötniük egyeseknek,
mintha õk full bajnoki mr.o étrendel tolnák<#wilting>#wilting>
persze kólát is löttyint égõ gyomrába.
108 kilóból olyan 30-40kg cukor ez az ember.
Te szerinted az edzés utáni turmix nem tartalmaz cukrot(tömegnövelõ)...Nahát akkor itt mindenki ganaj 😮
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
ütök 4-5 tojást, eszek 2 szelet teljes kiõrlésû kenyeret meg megiszok egy cukros limonádét(25g cukorral).
Mit ettem meg?
viszonylag gyors felszívódású fehérjét, egy gyors és lassabb felszívódású CH-t meg némi zsírt.
De igazatok van, inkám menjek és vegyek egy "I want to fucking build up my mass" tömegnövelõt mert ez így gáz-.-
Az a baj mindenki túl komolyan veszi ezt.
5* eszek napjába(nem kényszerbõl, hanem mozgok annyit hogy van étvágyam, láttam már olyat is aki beidõzítette a telefonját, hogy ennie KELL!!...bazd..)Ebbõl kb 4 fõtt kaja, de pihenõnapon elõfordul 5 is.Hús,rizs,krumpli,hal,túró,zabpehely...De igazatok van év vagyok a szar mert edzés után cukrot iszok 😄
Semelyik más idõpontba nem eszek cukrot de lényegtelen.
Ez a baj az emberekkel(sok beteg gondolkodású), hogy annyira komolyan veszik ezt mintha tényleg mindenki mr.olimpiára készülne.
Én az étrendemmel fejlõdök! és ez a lényeg!.Minimális szír és látom nõni a hónapok alatt az izmaimat.Kész innentõl nem érdekel kinek mi a véleménye, ismerem annyira a testem, hogy tudjam neki mi a jó 😊
Nem lehet minden etalon nem lehet minden csak szabály,kompromisszumokat kell kötni!
Ha nekem jól esik 5 tojás után egy jó hideg limonádé akkor jól esik ! 😄
De látom itt mindenki Mr.olimpiára készül ^^
vagy itt mindenki a mr.olipiára készül
ja sorry
mov ah,4ch int 21h end
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
tejsavóból az izolátum drágább, mint a koncentrátum 😊
sajna, ha 11k drága, akkor gondolom az 1 kilós tejsavó (ami 7 ezer környékén mozog) szóba sem jöhet. ebben az esetben inkább azt javasolnám, hogy ebbõl a pici pénzbõl szerezz be egy jó vitamint, vagy vegyél husit 😊 ha mindenáron fehérjét szeretnél venni, akkor nem rossz ötlet a power pro, csak tudd, hogy az nem egy jó minõségû (nem magáról a porról vagy az ízrõl beszélek, hanem a biológiai értékérõl) fehérje
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
http://shop.builder.hu/vegyes-novenyi-allati-proteinek/biotech-usa-power-pro-1-kg-p9542
Vagy akkor már érdemesebb egy két kilosat? A 4 nem jöhet szóba mert az drága, 11ezer Ft.. <#wow3>#wow3>
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Ha ezek megvannak, kezdõ-középhaladó szinten elég jó anabolikus állapot érhetõ el szvsz. Persze kell szénhidrát is, de nyilván az se mind1 milyen azért.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
"Edzés után: a legfontosabb idõpont a fehérje turmix fogyasztásához. Ilyenkor gyors felszívódású fehérje forrást érdemes a szervezetbe juttatni, hogy minél elõbb beinduljanak az anabolikus folyamatok. Az edzést követõ maximum fél óra az úgynevezett anabolikus kapu idõtartama, amikor a szervezet különösen jó hatásfokkal használja fel a regenerációhoz szükséges aminosavakat. Egy-két órával edzés után pedig egy komplex, lassú felszívódású fehérje forrást artalmzó étkezés szükséges."
"A Tejsavó fehérje a legjobb fehérje forrás edzés után, mert nagyon gyorsan emésztõdik és felszívódik. Ám ugyanakkor szükséges mellé szénhidrát, amelynek magas a glikémiás indexe. (70, vagy afölötti). A glikémiás index az a szám, ami megmutatja a hatására bekövetkezõ vércukorszint emelkedést. Alapvetõen napközben célszerû alacsony glikémiás indexû szénhidrátokat fogyasztani, edzés után azonban épp a magas vércukorszint hatására bekövetkezõ inzulin kibocsátás a fejlõdés kulcsfontosságú pontja!"
cesc fábregas
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
cesc fábregas
Ha édesszájú vagy, akkor reggelire nyomhatsz ízesített joghurt + zabpehely kombót, akár fehérjével megszórva. Zabpehely nagyon jó dolog, hidd el. <#eljen>#eljen>
Kezdõ szinten ha edzés után 2 órán belül kajálsz egy nagyot meg pihenõnapon RENDESEN fejlõdni fogsz.
Nyugodtan ehetsz akkor mikor hazaérsz nem lesz semmi bajod.
Egy a lényeg viszonylag gyors fehérje legyen(Tojás stb..De nem halsz bele ha lassabbat eszel) meg valami cukros...Én úgy szoktam, hogy lenyugszok(itthon edzek) ez kb 20 perc, és utána ütök 4-5 tojást 2 szelet kenyérrel meg egy pohár jó cukros limonádé...Nem kell itt túlzásokba esni nem mindenki vágyik világbajnoki címre 😄
mell tricepsz mell tricepsz mell tricepsz
vagy
mell mell mell tricepsz tricepsz tricepsz.
Swedish people are albino monkeys
Elõször legyen rendben a kajád, ha ez megvan akkor vegyél vitamint, ha ez is megvan akkor fehérje.
Kaja nem nagy cucc, 1 kilót csirkemell 1100 ft, 1 kiló rizs 300, egy adagra kijössz 250-300 ft-ból.
Swedish people are albino monkeys
http://shop.builder.hu/vegyes-novenyi-allati-proteinek/biotech-usa-power-pro-1-kg-p9542