Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince of Máté
Érdemes megnézni a minuszolók neveit 😄 (1 emberhez 10 reg 😄 )

csuszi
építkezni mindig nehezebb, mint rombolni. legyen az közösség, vagy test, vagy ház 😊
persze a reward is más.
akinek nem inge... <#vigyor4>

MJ rulz Pink Team The Only One

Roger6
Mondjuk felõlem aztán annyi cukrot eszik amennyit akar, de azért ne nevezz már képmutatónak se a barátnõmet se engem, mert nem fogyasztunk cukrot.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Effe88
😄

az a baj, sok a képmutató
Succor tök értelmeseket írt, de ebbe is sikerült belekötniük egyeseknek,
mintha õk full bajnoki mr.o étrendel tolnák<#wilting>

bespájzolt szépen magának fánkból is,azzal tömi a búráját.
persze kólát is löttyint égõ gyomrába.
108 kilóból olyan 30-40kg cukor ez az ember.

Effe88
na megszólalt cutler
elnézve a nagy fejedet te is iszod szépen
kóla csúszik mi?😊

Ezzel most menõ voltál mi?😊

Te szerinted az edzés utáni turmix nem tartalmaz cukrot(tömegnövelõ)...Nahát akkor itt mindenki ganaj 😮
Különc
"De igazatok van év vagyok a szar mert edzés után cukrot iszok 😄" Örülünk, hogy ezt magad is belátod

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Effe88
<#eljen>

Visszatérve:
ütök 4-5 tojást, eszek 2 szelet teljes kiõrlésû kenyeret meg megiszok egy cukros limonádét(25g cukorral).
Mit ettem meg?
viszonylag gyors felszívódású fehérjét, egy gyors és lassabb felszívódású CH-t meg némi zsírt.

De igazatok van, inkám menjek és vegyek egy "I want to fucking build up my mass" tömegnövelõt mert ez így gáz-.-

Az a baj mindenki túl komolyan veszi ezt.
5* eszek napjába(nem kényszerbõl, hanem mozgok annyit hogy van étvágyam, láttam már olyat is aki beidõzítette a telefonját, hogy ennie KELL!!...bazd..)Ebbõl kb 4 fõtt kaja, de pihenõnapon elõfordul 5 is.Hús,rizs,krumpli,hal,túró,zabpehely...De igazatok van év vagyok a szar mert edzés után cukrot iszok 😄

Semelyik más idõpontba nem eszek cukrot de lényegtelen.

Ez a baj az emberekkel(sok beteg gondolkodású), hogy annyira komolyan veszik ezt mintha tényleg mindenki mr.olimpiára készülne.
Én az étrendemmel fejlõdök! és ez a lényeg!.Minimális szír és látom nõni a hónapok alatt az izmaimat.Kész innentõl nem érdekel kinek mi a véleménye, ismerem annyira a testem, hogy tudjam neki mi a jó 😊

Nem lehet minden etalon nem lehet minden csak szabály,kompromisszumokat kell kötni!
Én mondtam és nem eszem nyersen a tojást...Nem értem mit kell belekötni.
Ha nekem jól esik 5 tojás után egy jó hideg limonádé akkor jól esik ! 😄

De látom itt mindenki Mr.olimpiára készül ^^
Prince of Máté
na végre valaki megmondta a lényeget...

oliwwer
részvét.. vállaztam helyetted egy keményet
Effe88
miért ne ihatna vki egy jó hideg limonádét akár edzés után?😊
vagy itt mindenki a mr.olipiára készül
ja sorry

hungary27
aki nyersen eszi a tojást
Panzermeyer
Cukros limonádé edzés után... Ezt meg ki a jó fene írta. Most megvilágosodtam. Eddig mindent szarul csináltam.

mov ah,4ch int 21h end

Holnap magyek "bevásárolni" mind1, hogy tojásból, túróból, sajtból meg rizsbõl milyeneket veszek? (olvastam hogy a barna rizsben rengeteg a fejlõdéshez szükséges tápanyag) Veszek még citromot mert itt írtátok hogy edzés után egy jó cukros limonádé sokat segít 😉
Tyler1
A fejlõdés a helyes étrenden múlik, nem az edzés után megivott akármilyen fehérjén. Ezek étrend kiegészítõk, tehát kiegészítenek egy jó esetben normális étrendet, ha ez nem adott, addig a legcsúcsminõségûbb fehérje is kidobott pénz. Ha van felesleges pénzed, akkor azt fordítsd a szilárd kajára.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Egy kis szösszenet, ha valakinek nincs kedve edzeni.
Nézzetek rá erre és erre...2,5 évig semmi edzés a karomra, aztán kezdõdhet csak babasúlyokkal!
Szóval ki fáradt az edzéshez? <#falbav><#gun> Pofon is ke? Csak keményen! <#hehe><#hehe>
vitamint szedj, ha meg szedsz akkor szedjél másmilyent😊 nekem segített, érezhetõen nem betegszem meg mióta multirpozom, korábban rendszeresen
Vaxi
ez sajnos nem igazán tejsavó, ez egy kevert fehérje, de fõleg szója.
tejsavóból az izolátum drágább, mint a koncentrátum 😊
sajna, ha 11k drága, akkor gondolom az 1 kilós tejsavó (ami 7 ezer környékén mozog) szóba sem jöhet. ebben az esetben inkább azt javasolnám, hogy ebbõl a pici pénzbõl szerezz be egy jó vitamint, vagy vegyél husit 😊 ha mindenáron fehérjét szeretnél venni, akkor nem rossz ötlet a power pro, csak tudd, hogy az nem egy jó minõségû (nem magáról a porról vagy az ízrõl beszélek, hanem a biológiai értékérõl) fehérje

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

És milyen tejsavó fehérje izolátumot ajánlotok? Power pro-nál maradva egy ilyen kis egy kilós kiszerelést eszegetve mennyi idõre lenne elég?
http://shop.builder.hu/vegyes-novenyi-allati-proteinek/biotech-usa-power-pro-1-kg-p9542
Vagy akkor már érdemesebb egy két kilosat? A 4 nem jöhet szóba mert az drága, 11ezer Ft.. <#wow3>
Renjike
Már nagyon elegem van , 2 hete alig tudok edzeni mert állandúan beteg leszek ....

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Igen, a katabolizmus elkerülésénél szerintem 3 alapvetõ táplálkozási módszert mindenképpen érdemes követni: 1.Fehérje felkelés után, mind1 hogy szilárd forrás vagy kiegészítõ. 2. Edzés után. Többen írták itt, hogy edzés után nem kell azonnal rohanni fehérjéért...Nos ez attól függ milyen az a fehérje. Ha izolátum(amit sokan,pl. én magam sem engedhetek meg magamnak), akkor ok hogy várunk 1 órát, mert gyorsan felszívódik. De kevert fehérjénél más a helyzet, igyekezni kell edzés után minél hamarabb bevinni. 3. Lefekvés elõtti fehérje: megintcsak a minõségi kazein lenne az ideális, de ugye az anyagiak...szal akkor is legalább 1 adag kevert fehérje.

Ha ezek megvannak, kezdõ-középhaladó szinten elég jó anabolikus állapot érhetõ el szvsz. Persze kell szénhidrát is, de nyilván az se mind1 milyen azért.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Breki33
miért nem viszel gyors felszívódású fehérjét shakerben, edzés után öntesz hozzá vizet esetleg +szõlõcukor összerázod megiszod és kész

"Edzés után: a legfontosabb idõpont a fehérje turmix fogyasztásához. Ilyenkor gyors felszívódású fehérje forrást érdemes a szervezetbe juttatni, hogy minél elõbb beinduljanak az anabolikus folyamatok. Az edzést követõ maximum fél óra az úgynevezett anabolikus kapu idõtartama, amikor a szervezet különösen jó hatásfokkal használja fel a regenerációhoz szükséges aminosavakat. Egy-két órával edzés után pedig egy komplex, lassú felszívódású fehérje forrást artalmzó étkezés szükséges."

"A Tejsavó fehérje a legjobb fehérje forrás edzés után, mert nagyon gyorsan emésztõdik és felszívódik. Ám ugyanakkor szükséges mellé szénhidrát, amelynek magas a glikémiás indexe. (70, vagy afölötti). A glikémiás index az a szám, ami megmutatja a hatására bekövetkezõ vércukorszint emelkedést. Alapvetõen napközben célszerû alacsony glikémiás indexû szénhidrátokat fogyasztani, edzés után azonban épp a magas vércukorszint hatására bekövetkezõ inzulin kibocsátás a fejlõdés kulcsfontosságú pontja!"
Breki33
Azt ne mond, hogy a Lidl-ben nincsen állandóan lehet kapni sokszor akciósan is, több fajta is van kék és sárga színûek

Tibi7
Sziasztok! Jelenleg melyik fehérjét tudnátok ajánlani amelyik jó ár-érték arányban? Nem szeretnék nagy kiszerelést venni, inkább 6-7 ezer lenne a max amit rászánnék. Full force fehérjék valamint a scitec szója fehérjéje milyen?
Guren
sparban is van

Köszi szépen!

cesc fábregas

Roger6
Én CBA-ban veszem speciel, fél kilós kiszerelésben. Van olcsóbb fajta is amúgy, de arról nem találtam képet. Müzlik körül szokott lenni fõleg.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Én elhiszem neked, de hol a fenébe lehet kapni? Se a helyi Coopban, REAL-ban nem találtam, se a Lidl-ben, se a TESCO-ban..

cesc fábregas

Roger6
Csak gyorsan annyit megjegyeznék, hogy nyersen tojást soha, az csak szóbeszéd, hogy "az az igazi". Fõzéssel és sütéssel is ugyanazt tartalmazza, és az emésztést sem befolyásolja különösebb mértékben. Ellenben ha nyersen fogyasztod, kaphatsz jó kis szalmonellát. Nem kellemes dolog.

Ha édesszájú vagy, akkor reggelire nyomhatsz ízesített joghurt + zabpehely kombót, akár fehérjével megszórva. Zabpehely nagyon jó dolog, hidd el. <#eljen>

Nahát látom ez tényleg elég részletes 😊 lesz mit tanulmányoznom az este
Ez a szöveg valahogy kicsit széthullt ... <#conf>
Roger6
Itt szinte minden linket megtalálsz.

Melyik oldalt ajánlod? Régen a shopbuilder fórumoldalán olvasgattam ott az maradt meg hogy tömegnövelésnél sok szénhidrát és fehérje kell a szervezetnek hogy elkerüljük a katabolikus (izombontó) hatásokat és a szervezet a bevitt \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
Melyik oldalt ajánlod? Régen a shopbuilder fórumoldalán olvasgattam ott az maradt meg hogy tömegnövelésnél sok szénhidrát és fehérje kell a szervezetnek hogy elkerüljük a katabolikus (izombontó) hatásokat és a szervezet a bevitt "minõségi" tápanyagból nyerje az energiát és az izomépítést
Köszi én sem akarok világbajnoki szintet csak kicsit fel szeretném gyorsítani a fejlõdést így természetes anyagokkal <#vigyor3> Látom mindenki a tojást mondja holnap bebuszozok Vácra és veszek végre magamnak egy 10est 😊 Tojást sütni vagy fõzni szoktad? Sajnos a boltit nem merem nyersen benyomni <#wow3> pedig azt mondják úgy az igazi
Roger6
<#szomoru2> A cukrot nem azért kell kerülnöd, mert világbajnok akarsz lenni, és a kenyeret sem. Szerintem olvass még a témában. Sokat.

Renjike
This is wrong... on so many levels

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Nem kell ezt ilyen komolyan túlaggódni.
Kezdõ szinten ha edzés után 2 órán belül kajálsz egy nagyot meg pihenõnapon RENDESEN fejlõdni fogsz.
Nyugodtan ehetsz akkor mikor hazaérsz nem lesz semmi bajod.
Egy a lényeg viszonylag gyors fehérje legyen(Tojás stb..De nem halsz bele ha lassabbat eszel) meg valami cukros...Én úgy szoktam, hogy lenyugszok(itthon edzek) ez kb 20 perc, és utána ütök 4-5 tojást 2 szelet kenyérrel meg egy pohár jó cukros limonádé...Nem kell itt túlzásokba esni nem mindenki vágyik világbajnoki címre 😄
Ha másfél órás mell-hát-bicepsz edzés után azonnal megeszek egy óriás túrórudit az használ bármit is? <#vigyor3>Mert utána fél óra míg hazabicajozok és mégis (ha nem is sok) egy kis cukor meg szénhidrát 😊 Hazaérve pedig most este pörköltet egy kovászos ubival <#finom> ez volt 10 perce
shaba23
én "mell mell mell tricepsz tricepsz tricepsz"re voksolok. ha mellezõs gyakorlat után elmennék tricepszezni és utána mennék ferdepadra fekvenyomni akkor behugyoznék szerintem!

veszelka
egy hülye kérdés: ha egy napon két izomcsoportra edzek, pl mell, tricepsz, mindkettõre 3 gyakorlat, akkor melyik felbontásnak van nagyobb értelme?

mell tricepsz mell tricepsz mell tricepsz
vagy
mell mell mell tricepsz tricepsz tricepsz.

DarkHorSe
Amugy ja, mindenki csodakat var ezeketol a termekektol. Bar ezek csak kiegeszitok, sima kaja a legjobb 😊

Swedish people are albino monkeys&#65279;

hungary27
vitamin a legfontosabb
Prince of Máté
Ezt nem értem, kajára nincs pénzed de már tömegnövelõt akarsz venni? <#confused>
Elõször legyen rendben a kajád, ha ez megvan akkor vegyél vitamint, ha ez is megvan akkor fehérje.
Kaja nem nagy cucc, 1 kilót csirkemell 1100 ft, 1 kiló rizs 300, egy adagra kijössz 250-300 ft-ból.

DarkHorSe
Persze, szerintem siman jobb is. Idd edzes utan egy kis szolocukorral.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

szerinted a kettõ helyett egy nagyobb adag Power Pro is megteszi?
http://shop.builder.hu/vegyes-novenyi-allati-proteinek/biotech-usa-power-pro-1-kg-p9542