Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hungary27
hát felsõ része, bár én sosem próbáltam
Gyors kérdés egy lelkes amatõrtõl: Húzódzkodó rúdat ha vállszélességben fogom, és úgy húzódzkodom az mennyire effektív és fõként mit erõsít?
Panzermeyer
Állat!

mov ah,4ch int 21h end

Panzermeyer

mov ah,4ch int 21h end

Tyler1
Nem, ez a rizs mellékhatása, hogy tudat alatt megtanulsz kungfuzni 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Vaxi
a "gyóccert" kihagytad kedves troll barátom. 😊

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

az agyára ment már a sok koksz meg doppingszer

Attila8805
És azt mondják hogy a testépítõk lomha szardarabok 😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Vaxi
ez kibbaszott jó 😄

Tyler1
Beteg 😄

Renjike
kevés sovány kakópor (mokkáskanál vagy csak a fele ) és elveszi az enyhe utóízt , amitõl én rosszul voltam .

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Prince of Máté
Igen, pontosan ezt a linket másolta be õ is.
Ha boltból veszed és nem vateráról, akkor ilyen nem fog elõfordulni.

Darth Sith
Prince of Máté
Nem kell ízesíteni, nem kell nyafogni 😄
Enyhén tej íze van, szerintem sokkal finomabb mint bármelyik szójás... (én edzés után iszom szõlõcukorral)

hungary27
állítólag stevia porral lehet
hungary27
A wpc80 csak egy rövidítés. 80% whey protein concentrate. Ha wheyproteinrõl rendeled biztosan 80%-os tejsavófehérje koncentrátumot kapsz, ha pedig vateráról, társaitól vagy a haverod haverjától akkor valószínûleg tejcukor kapsz.
shaba23
Lehet volt már róla szó, de ezeket a natúr cuccokat mivel lehet ízesíteni?
veszelka
ez a wpc80 amúgy egy márka, egy termék, vagy mi? csak mert két magyar oldalon láttam forgalmazni, és mindkettõ ugyanahhoz a gazdasághoz köthetõ.

nem volt hasmenésetek, stb? tuti, hogy 80%os fehérjetartalmú?

hát még a farka

veszelka
ijesztõen picinek tûnik a kézfeje a testéhez képest, számomra 😊

Tyler1
Brutál forma.

Vaxi
Budaörsi Sportfest WBPF Grand Prix.

Az igen, hol? Én 2009es Bajnokok Éjszakáján láttam, hát élõben tényleg elég hihetetlen ez az alkat. Ugyanakkor már ott is bebizonyosodott, hogy erre építeni nem elég a nagyobb tömegûekkel szemben! Namost nem fikázás, mert szép a forma, de tényleg a helyzet az hogy még mindig tömeg>szimmetria.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

JohnnyNapalm
milyen dereka van jesszus, szinte nagyobb a feje😄
igazi testépítõ alkat<#eljen>

Jojobaba
aranyos

Vaxi
Molnár Péter elsõ helyen végzett!

Panzermeyer
Akkor úgy látszik gyártónként eltérõ, hogy mit takar a sütikrém. Az enyém nem ilyen volt.

mov ah,4ch int 21h end

Prince of Máté
Én és 1 ismerõsöm már rendeltünk és semmi gond nincs velük.
A cikkben említett fehérjék nem biztos forrásból voltak beszerezve, kb vatera szint.

veszelka
az ezen az oldalon árult fehérjéknek van köze a cikkben levõkhöz?

használt már itt valaki innen rendelt wpc 80at?

JohnnyNapalm
én Dymatize Elite Gourmet-bõl vettem sütikrémeset, madártej íze volt, hihetetlen finom
na a Butter Cream Toffee ízrõl már nem mondanám el ugyanezt, mintha cukros vaj lenne...😄

Tyler1
Én mindenkitõl azt hallottam, hogy milyen fasza ez a sütikrémes íz, na mondom már kipróbálom én is, de hát nem is tudom mihez hasonlítani, keserû, nyomokban karamellára hasonlító mûanyag íze van. Én még ilyen kekszet nem ettem, de ilyen sütit se 😊

Különc
Nem hinném, hogy a limonádéjába szõlõcukrot tett

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Prince of Máté
Darth Sith
nem mellesleg, több gyártónál lehet már kapni ízmintákat is 30g-os kiszerelésekben, amivel kitudod próbálni. vagy ha az adott fajtából mégsem, megkell venni a legkisebb 900g körüli kiszerelést 5-6ezerért, és kipróbálni azzal. mindig jobb mint amikor megveszed az 5kgos vödröt, aztán 2 hónapig megy a pofavágás napjában kétszer...tapasztalat.. 😄

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Különc
Én úgy vagyok vele, hogy igyekszem minden ilyen esetben a csokit vagy ahhoz a legközelebb állót választani, mert általában abban egységesek a gyártók és mindegyik - ha csak megközelítõleg is- de csoki íze van, így nincs pofára esés

Panzermeyer
Aki még nem próbálta volna a legutóbbi Gasztro Builderes csodát, a "majomkenyeret", az nyugodtan tegye meg. Tényleg finom. Zabliszt helyett nyugodtan lehet ledarált zabpehellyel készíteni, és ha nem futja mandulatejre, akkor ott a víz. Aki édesszájú az tegyen bele édesítõt is. Jobb, mint az a recept, amit én pár éve raktam ki ide. Mostantól ezt fogom csinálni a fõétkezések közötti kajálásokhoz.

mov ah,4ch int 21h end

Panzermeyer
Egyszer én is vettem ilyen sütikrémes (cookie cream) ízesítésû fehérjét, mert gondoltam, hogy ezt az ízt még nem próbáltam. Akkor még nem tudtam, hogy ez alatt az íz alatt azt a fehér krémet kell érteni, amit a kekszek közé szoktak rakni. Alig vártam, hogy elfogyjon. Nem ihatatlan volt, de jó se volt, az biztos.

mov ah,4ch int 21h end

Különc
Értjük, nyugi

Szabi84
egy csokis, nem kóstoltam, és egy vaníliás, az borzalmas😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

shaba23
fagyiból és fehérjébõl is csak csoki 😊
Tyler1
Milyen íz?😄

Szabi84
én levegõt nem is merek venni miközben iszom😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Tyler1
Én is jól befürödtem most a sütikrémes fehérjémmel(tejsavó), sokféle ízt megjártam, sokféle márkát, de ezt letolni kõkemény háború, pedig nem is az olcsóbb fajtából való 😄 De kárba nem megy, csak azért is megküzdök vele.

Vaxi
Szia 😊
Igen, valószínûleg vettél valami jó kis szója fehérjét, aminek fos íze van 😄
Mellékhatások maximum akkor, ha laktóz érzékeny vagy, mert ugyebár a tejsavó tejbõl készül.
Reggel és edzés után tökéletes, ha iszod.
Javaslom, hogy vegyél egy jobb tejsavó fehérjét, azok isteniek 😄

Szabi84
Sziasztok! Nemrég vásároltam fehérjét, hogy felszedjek pár kilót, egy vagyonba került többet nem is fogok venni, az íze is botrányos, mások úgy isszák mintha sör lenne én alig bírom lenyelni😄
A kérdésem az lenne hogy lehetnek e mellékhatásai? Neten utánaolvastam, nem nagyon találtam semmi olyat ami arra utalna hogy káros, kialakulhatnak olyan problémák mint szteroidnál, pattanásos bõr, gynecomhogyishívják, szívprobléma, májprobléma?
Reggel szoktam meginni vízzel. Ha pedig edzek akkor edzés után is iszom egyet.

A Dzsámbóban is tényleg van cukor, bár kétlem hogy kristálycukor lenne 😄

Különc
Mert te akkor se hiszed el miért nem szabad cukrot enni, ha kimész az utcára, vagy benézel egy váróba? Inkább eszed, hogy megnézd veled mi lesz és még ajánlanád másnak is hogy tegye azt?
Van más szénhidrát a kocka vagy kristálycukor mellett, amit nyugodtan ehetne, pl.vitargo,carb-fx,zabpehely, szõlõcukor ha tényleg nincs másra pénz, de kajak fejezd már be a cukor mellett való lobbit, mert tényleg nagyon gáz már

Még mindig ezen vagytok felakadva?
Kezdõ tömegnövelõkbe is annyi a cukor hogy cukrászdát lehetne nyitni..

Az, hogy megismerje, hogy táplálkozzon jól, az egy hosszú és komplex folyamat.
Talán még hosszabb mint kitapasztalni, hogy hogyan eddzünk.
Saját testünk tápellátás igényének megismerése és felmérése is idõ.

Van aki úgy kezdte, hogy tej+fehérkenyér+cukrok+sok hús...És most 1.5 év után rendesen eszik mert megismerte testének mûködését.Látta, hogyan reagál a teste a sok egyszerû ch-ra meg zsírra és rájött, lassan hogyan is kellene táplálkozni.

Ha edzés után benyom a csávókám 25 g cukrot nem lesz lófasz baja se...Nem fog horribilis mennyiségû zsír rakódni rá és nem nõl ki a 2. fasza...Mindent csak eltúloznak az emberek meg megkötik magukat kemény szabályokhoz, holott elfelejtették ki hol kezdte.
Egy kezdõ nyugodtan egyen szart is, nem lesz semmi baja, ha komolyan érdekli ez a sportág úgy is rá fog jönni(tapasztalat+szakirodalmak bújása), hogy neki és a testének mi a jó 😊
Különc
Nem azzal volt a baj, hogy cukrot eszik, hanem hogy másnak, kezdõnek tanácsolja ezt

shaba23
Az a baj, hogy a moderátorok nem gyúrnak<#nevetes1>