Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mov ah,4ch int 21h end
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Ha boltból veszed és nem vateráról, akkor ilyen nem fog elõfordulni.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Enyhén tej íze van, szerintem sokkal finomabb mint bármelyik szójás... (én edzés után iszom szõlõcukorral)
nem volt hasmenésetek, stb? tuti, hogy 80%os fehérjetartalmú?
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

mov ah,4ch int 21h end
A cikkben említett fehérjék nem biztos forrásból voltak beszerezve, kb vatera szint.
használt már itt valaki innen rendelt wpc 80at?
na a Butter Cream Toffee ízrõl már nem mondanám el ugyanezt, mintha cukros vaj lenne...😄
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Ha nincs pénz Carb-f re, akkor ez is megteszi
Nem a lényeg, hanem a fontos!
mov ah,4ch int 21h end
mov ah,4ch int 21h end
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Igen, valószínûleg vettél valami jó kis szója fehérjét, aminek fos íze van 😄
Mellékhatások maximum akkor, ha laktóz érzékeny vagy, mert ugyebár a tejsavó tejbõl készül.
Reggel és edzés után tökéletes, ha iszod.
Javaslom, hogy vegyél egy jobb tejsavó fehérjét, azok isteniek 😄
A kérdésem az lenne hogy lehetnek e mellékhatásai? Neten utánaolvastam, nem nagyon találtam semmi olyat ami arra utalna hogy káros, kialakulhatnak olyan problémák mint szteroidnál, pattanásos bõr, gynecomhogyishívják, szívprobléma, májprobléma?
Reggel szoktam meginni vízzel. Ha pedig edzek akkor edzés után is iszom egyet.
Van más szénhidrát a kocka vagy kristálycukor mellett, amit nyugodtan ehetne, pl.vitargo,carb-fx,zabpehely, szõlõcukor ha tényleg nincs másra pénz, de kajak fejezd már be a cukor mellett való lobbit, mert tényleg nagyon gáz már
Kezdõ tömegnövelõkbe is annyi a cukor hogy cukrászdát lehetne nyitni..
Az, hogy megismerje, hogy táplálkozzon jól, az egy hosszú és komplex folyamat.
Talán még hosszabb mint kitapasztalni, hogy hogyan eddzünk.
Saját testünk tápellátás igényének megismerése és felmérése is idõ.
Van aki úgy kezdte, hogy tej+fehérkenyér+cukrok+sok hús...És most 1.5 év után rendesen eszik mert megismerte testének mûködését.Látta, hogyan reagál a teste a sok egyszerû ch-ra meg zsírra és rájött, lassan hogyan is kellene táplálkozni.
Ha edzés után benyom a csávókám 25 g cukrot nem lesz lófasz baja se...Nem fog horribilis mennyiségû zsír rakódni rá és nem nõl ki a 2. fasza...Mindent csak eltúloznak az emberek meg megkötik magukat kemény szabályokhoz, holott elfelejtették ki hol kezdte.
Egy kezdõ nyugodtan egyen szart is, nem lesz semmi baja, ha komolyan érdekli ez a sportág úgy is rá fog jönni(tapasztalat+szakirodalmak bújása), hogy neki és a testének mi a jó 😊