33479
-
rhdk #30071 spiropent mehet? -
Succor #30070 Én nem értek egyet csuszi barátunkkal.
Ha jól esett ez az edzés akkor egészségedre :)
Valószínűleg nem volt intenzív az edzés de kit érdekel, nem mindig kell mindent szabály szerint csinálni...1*-2* bőven belefér..A Váll nem egy túl nagy izomcsoport, viszonylag hamar regenerálódik(Cserébe szinte mindig igénybe van véve :D) nem lesz bajod :P -
#30069 köszi a tippeket, nyomom a kekszet főtt rizst krumplit répátalmátbanánt..
húsok 2-3 napig off. sajnos edzés off.. nem fogok tudni rendesen felkészülni a brutalra..
apropó jön valaki? :) -
#30068 Most miért. :D -
#30067 na pont ezen a dumán röhögtem ma órákat. -
#30066 Hasmenésre a rost a tuti. Nekem a következő vált be:
Főzz meg sárgarépát, és krumlit. Utána törd össze őket, és rakj hozzá egy kis húsleveslét. Ezt ettem napi 3x. Kb 2 nap alatt elmúlt. Ezen kívül a széntabletta is igen hasznos lehet ilyenkor. A fehérjét, meg a húst én most erre a pár napra nem erőltetném. -
#30065 beszedtem egy 4 napja tartó hasmenést, és kiderült, hogy a pajzsmirigyem is alul működik valszeg. nem könnyíti meg az élet a dolgomat :D
van valakinek tapasztalata ilyennel?
egyébként legtöbbször én is vitamin pakkokat szedek, és néhány értéktől eltekintve jó a vérképem, friss mérés szerint -
#30064 Igazából arra gondolnak, hogy ne aerobozz, csak valamiért a kardio terjedt el a közhasználatban. A futás tudtommal nem aerob edzés. -
#30063 Az mitől van, hogy sokan azt mondják, hogy amikor tömeget növelsz, akkor ne cardioz, vagy csak nagyon keveset. Viszont, amikor heti háromszor 20 percet futottam, akkor sokkal jobban híztam. :/ -
#30062 25 sorozat. sok.
ha nagyon fanatik az ember akkor se szabad többet 12-15nél. és az a felső határ. ha bírod a 25öt, akkor ott nem elég intenzív az edzés. nem "marathoni futás kell, hanem száz méteres sprint" -
mike77 #30061 Azt fogjátok mondani, hogy sok, én se szoktam ennyit csinálni, csak néha elkap a gépszíj. Meg tök jól ment :).
Ezeket csináltam:
Mellrőlnyomás ülve 4*8
Arnoldnyomás piramisban 4 sorozat
Oldalemelés piramisban 4 sorozat plusz egy sorozat kis súllyal ami megy
Előreemelés piramisban 3 sorozat
Döntött törzsű oldalemelés pir. 3 sor.
Ezután csukja:
Állighúzás 3 sorozat
Vállvonogatás piramisban 4 sorozat
Ezután kis bicepsz, meg ellipszistréneren egy kis HIIT :)
-
#30060 olvastam, hogy ha az ember normális vitaminmennyiséget kezd el bevinni, akkor a szervezet eleinte hiánytünetekkel válaszol.
fogalmam sincs hol, valaki? valami google expert help me plz :) -
KaBuTo666 #30059 Vitaminokból szintetikusat ne szedjetek. -
Retsu #30058 Írjad csak, haddművelődjünk -
#30057 Nem tudom, én évek óta szedem a multivitamin packokat. Elméletileg régen túl kellett volna adagolnom a zsírban oldódó vitaminokat, és minden bajomnak kellene lenni ettől. Ennek ellenére egy tavalyi vérvizsgálatom eredményeként minden érték a véremben az optimális határértéken belül van. A koleszterinem volt egyedül túlzottan alacsony, vagyis az optimálisnál jóval alább, úgyhogy meg is csillagozták szépen. Csak azt nem tudom, hogy hogy a fenébe, mert csak állati fehérjét fogyasztottam (hús, tejsavófehérje, túró, teljes tojás).
Állítólag csak az A-vitamint lehet túladagolni, és ez okoz(hat) mellékhatásokat. Továbbá úgy lehet még túladagolni vitamint, hogy elrontod az egymáshoz viszonyított arányokat, és ezzel borítod fel a rendszert. De ez elméletileg a multi-vitamin készítményekkel ésszerű használat mellett nem lehet, mivel ezek "mérnökileg" meg vannak tervezve, tehát jók az arányszámaik. -
impossibru #30056 Nekem ez vált be,gyilkos tud lenni és 15p csak,egy próbát megér hátha... -
Succor #30055 Elkezdtem masteszta.blogspot.hu-ról sütögetni főzőcskézni.
Ilyenkor de imádok tömegelni :D:D -
#30054 Valaki tudna dobni egy nagyon jól működő, mindennap csinálható six pack edzéstervet? -
#30053 Ebben az esetben meg van a pogramom jövőhét szombatra ! -
mike77 #30052 Nem biztos, hogy téged is meghajt, próbáld ki hétvégén mondjuk. Nekem 5 perc alatt hatásos . -
#30051 tisztában vagyok a dolgokkal :) inkább maradok 5 grammnál... valamelyik szakmai órán nem akarok odacsokizni az eszterga gép mellé :DD -
#30050 Nekem is megfordult a fejemben, hogy Kai akár a dobogó alsó fokára is lecsúszhat, ha nem javul eleget holnapra. -
mike77 #30049 Ha nem megy tőle a hasad mehet 3x10 g szintentartáskor, nekem 10 felett hasmarsom lesz . De olvasd el ezt .
Ma olyan válledzést nyomtam, le se merem írni . -
Succor #30048 Igen de ami általában zsírban oldódó abból nem szokott 4000%-os RDA lenni :) -
loserman #30047 Köszi! Van amiben egyetértek.
Vannak zsírban oldódó vitaminok és vannak vízben oldódó vitaminok. Vízben oldódó vitamint ha túladagolod, vizelettel távozik. A Zsírban oldódó nem.
(Mondjuk valaki hozzáértő cáfolhatna/igazolhatna.)
-
#30046 kreatin adagolás: 6*5 helyett 3*10? (suliban problémás kiméregetni meg stb így a 3*10 praktikusabb lenne. -
#30045 Igazából az RDA értékeket kb 70 kilós irodai dolgozóknak találták ki. És még azoknak is kevés. Nem mindenki 70 kilós. És nem mindenkinek ugyanannyi a tápanyagigénye egyes vitaminokból. Én azt mondom, hogy inkább legyen több, és a maradékot kivizelem, mintsem kevesebb legyen és hiányt szenvedjek belőle. Ahogy fejlődsz, az idő múlásával neked is egyre több lesz a vitamin (és egyéb tápanyag) igényed, egyre kevesebbet fogsz nem felhasználni. Az a felesleg, ami távozik nem oszt, nem szoroz, úgyis ug-okról / mg-okról beszélünk egy-egy ilyen esetben. Bajod nem lesz tőle. Egyébként meg ha felhasználod, szerintem akkor is van sárga vizelet, ugyanis a bomlástermékek szintúgy simán okoznak ilyet. Na, remélem érted :) -
#30044 Majdnem 100%-ban egyetértek, csak annyiban nem, hogy szerintem Ramy nem lesz a top 5-ben. Ezt egyrészt arra alapozom, hogy amikor kihívták a végén a Heatht, Kait, stb-t és visszaküldték Heatht, majd a helyére Dextert hívták. Továbbá Ramy tényleg big, csak az izomzata nem látszik elég érettnek. De jövőre, max 1-2 Mr. Olympia és akár dobogós is lehet, ha így folytatja, mert a srác tényleg a semmiből robbant be, és nagyon megy előre. De nem irigylem tőle, felőlem lehet ő is az ötödik, keményen dolgozhatott érte.
Kai szabadpóza alatt kapcsoltam a közvetítésre. Nekem "nagyon" vizesnek látszott. Bár állítólag ahogy múlt az idő és a kihívások, egyre jobb lett. Nem tudom meglesz-e a 2. hely számára. Az izomtömegét figyelembe véve, viszont tényleg nagyon jót hozott. Nem lepődnék meg, ha idén Rhoden lenne a második... -
#30043 Én is Kainak szurkolok egy ideje, de most szerintem annyi esélye sincs, mint tavaly. Heath túl profi, hogy ebből a helyzetből formán kívül kerüljön holnapra :) Cutler pedig várható volt, hogy nem fog beleavatkozni a top3-ba, de meglepően kevés lett, 6. hely reális neki talán. -
loserman #30042 Az sem teljesen világos, hogy ha megvan határozva, hogy egy felnőttnek mekkora dózisra van szüksége ebből és ebből a vitaminból, akkor miért tesznek a multivitaminokba 2x,3x,5x, 18x nagyobb dózist? -
Succor #30041 Most utólag megnézve igazad van, de én valahogy akkor is neki drukkolok :)
1 nap alatt még sok minden változhat hidd el..Jay Cutler-ben csalódtam. -
#30040 Heath jóval szárazabb, hatalmas csoda kéne, hogy holnapig jobb formát hozzon Kai. -
Succor #30039 Kai...
Szerintem ő hozta a legjobbat.Többiek nem elég jók most :P -
#30038 Áá ez az idei nagyon papírforma, Kai elbaszta a végét.
Heath, Kai, Rhoden, Wolf, Ramy szerintem a top 5. -
#30037 álmodban zsírt égetsz el, és párát lélegzel ki, egy kis mértékben izzadsz is. -
Succor #30036 A széklet színe állaga főleg attól fog függeni, hogy mennyi rost tartalmú anyagot eszel :) -
#30035 A vizelet? Természetes jelenség. A fel nem használt és kiürült, "fölös" vitaminok, a lebomlott fel nem használt / használható anyagok elszínézik a vizeletet. Neon sárgás-zöldes vagy sötét sárga is lehet. A szar? Az szerintem nem. Netán az is neonzöld lett? -
loserman #30034 #30028:
Teljesen igazatok van.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy multivitamintól elképzelhető, hogy elszíneződnek a dolgok (ha értitek mire gondolok)? -
#30033 Azt nem tudom, de ezzel mindenki így van, hogy reggel könnyebb, mint a nap hátralévő részében. Nyugodj meg, természetes jelenség. -
#30032 Az mitől van h. esti alvás után fogyok ùgy kb. 1 kilót?