Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Elõre is köszi.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Kérdés
ÜDVÖZLÖM. SZERETNÉK SEGÍTSÉGET KÉRNI. A BARÁTNÕM FIA ÉS ÉN SZERETNÉNK ELKEZDENI EDZENI DE NEM IGAZÁN TUDJUK HOGYAN. A FIÚ 13ÉVES AKIN SOK A FELESLEG EZÉRT SZÁLKÁSÍTANI SZERETNE ÉS KOCKA HASAT. AZ EGYIK KÉRDÉSEM AZ AZ LENNE HOGY LEHETNE KÉRNI OLYAN SEGÍTSÉGET MINT PÉLDÁUL HELYES TÁPLÁLKOZÁS,(PIZZA,GYROS...EZEKEN KÍVÜL SOKAT NEM ISMER),EDZÉSTERVET ÉS OLYAN TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTÕT AMITÕL HAMAR EREDMÉNYT LÁT. A MÁSIK AZ ÉN VOLNÉK. NAGYON VÉKONY VAGYOK,197CM MAGAS ÉS 70KG. NEKEM IS EDZÉSTERVRE LENNE SZÜKSÉGEM ÉS OLYAN SZEREKRE AMITÕL HAMAR VÁLTOZÁST LÁTOK. NAGYON KÖSZÖNÖM ELÕRE IS A SEGÍTSÉGÉT.
Válasz
Kisbetû nincs a billentyûzeteden? - Bunny
<#idiota>#idiota>
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Lehet aza pár hónap ennyire látványos különbséget eredményezett
Melledzést mellbõl csinálom, ezt érzem is edzés után 4-5 napig.
Sajnos a mellem kicsit nehezebben fejlõdik mint a többi nagy izomcsoport,de hát nem vagyunk egyformák.
Alakulgat,felsõ része jó,alsó része gyorsan befejlõdött, belsõ oldaláról is jó de mintha kicsit kisebb lenne a többi részhez képest.
Keresztcsigás behúzások meg szûkebb negatívval korrigálni tudnám?

Minden más tanácsot is köszönök 😊
Áthúzásban nagyon hamar fejlõdtem de most meg annyira fáj a vállam közben hogy ki is vettem az edzésembõl .. valami ötlet hátha rosszul csinálok valamit és csak kijöttem a gyakorlatból?
Hát : bemelegítéssel együtt 1.5 óra
lehúzás szûken aztán szélesen
evezés
fûrészelés
felhúzás
hiperhajlítás
Szerda Bicepsz-tartalmasabb has
Csütörtök Váll-Csukja ha ezt említeni kéne
Szombat Hát
Örökletesen erõs(ebb)lábú vagyok , futni járok stb gugolás itthon nem is férne bele állvány hiányában . Kiemelném hogy én nem nagy szeretnék lenni , a futás még az apróbb dolgok tökéletesen megteszik lábedzésnek (nekem)de még elég messze vagyok akármitõl is.
Elõször kikéne találni hogyan fejlõdjek fekvenyomásban mert borzasztó vagyok 😄D inkább a vállam dolgozik közben mint a mellem , hiába engedem a mellkasomig a rudat . Nem vagyok rá büszke de akárhogy odateszem magam akkor is csak 60 kilókat tudok és annyit is tudtam kinyomni , mellemet egyáltalán nem érzem a gyakorlat közben.
Hú miért is írtam én ennyit? 😄
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Hátedzéssel kapcsolatban: kezdõként 2 gyakorlat felsõhátra elég kell hogy legyen. Ha keveselled a 60 kilót lehúzásnál próbálj ilyen fordított evezést, amit lentebb más írt. Amúgy elég általános baj, hogy még aki hátedzésre adja is a fejét, csak felsõhátra nyomja... Márpedig alsónak is legalább annyi figyelmet kéne szentelni!
Swedish people are albino monkeys
Segítség kéne, anyám idõsebb már és kicsit túlsúlyos. Kapott egy lépcsõzõ gépet. Mennyire jó ez, vagy lehet egyáltalán olyan intenzív, hogy közben ne terhelje az ízületeit nagyon?
Párizsis kenyér ketchuppal, te jó ég-.- 😛
Én amúgy mostanában hasra annyit csinálok, hogy 2 gyakorlat közt lenyomok kb 25-30 hasprést Mellre van 4-5 gyakorlatom a többi már csak matek,Így a pihenõ idõ se vész kárba 😛
Egyedül láb napnál nem csinálom ezt, ott ülnöm KELL! 😄
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Szuperszettek,de kétlem, hogy még ott tartana a srác ha fogalma sincs mi növeli a hát szélességét
Emellé fekvõtámaszozz nehezítve, de amikor leengeded magad ne a melledre koncentrálj és akkor beszáll a hát is, de ez csak nagyon kezdõ szinteken mûködnek.Legelõször a fekvõtõl is láttam nõlni a hátam ez az elsõ 3 hónapba volt,nem tudom éppen hol tartasz mióta edzel, bár ha saját edzõ termed van csak nem most kezdted.