Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balintk
Ez 100x jobb.: 😄

Breki33
Tyler1

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

most kicsit pihentetek mert májam nem a legjobb
de majd meggyógyulok folytatom tovább

gyúrok,boxolok,szolizok S6 manualis 6os

te is nyomod rendesen?

az jó cucc
tesó!

sustanon

karod?
és szúrsz valamit?

csak egy számot mondok:49

poruljartal
Én egyfajtát csinálok, abból 3 sorozatot, kis pihenõkkel. Aztán váltok.

izmos vagy?

utána azért lecsapok két protein szeletet is

egybe 1000 fekvõtámasz oszt csõ

balintk
Hogy szoktátok csinálni az edzést? Egyszerre lenyomjátok a sorozatot egy gyakorlatnál vagy váltogatva? Van valami különbség?

gyurmáztok még?
és hová tünt a banner?
a házi gazda leszarja?

+1

shaba23
Én meg Asa Akirával<#finom>
én meg greg valentinoval

LocalPatriot
Én meg Stallone-val.
Épp ezt akartam én is, hogy tényleg... már a Muscle Beach-es korszaka elõtt se volt akármi naturálon. Csak ugye ahhoz hogy nagy versenyeket nyerjen+jó eredményt érjen el, oda KELLETT gyakorlatilag költöznie.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

The Protector
Mit meg nem adnék azért ha egyszer együtt edzhetnék Arnold bácsival.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

shaba23
Tyler1
Zane bácsinál az az iszonyat esztétika...
Sose lesz már ilyen ez a sport.

meg müzliszeletet 😄

Renjike
inkább egyetek Snikerset <#eplus2>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Jaja. Én úgy vagyok vele weidert elvbõl sem veszek, ki**szott lehúzás az egész. Mondjuk ez más gyártókra is igaz, de arra különösen.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Darth Sith
weider-nek van low carb protein szelete elég magas fehérjetartalommal. természetesen itthon kb nem lehet beszerezni, vagy ha igen, akkor nagyon drága import formájában, 3xor annyiért mint kint. Az itthon kapható proteinszeletek nagyon magas szénhidrát tartalmúak. Tömegelés mellett, kiválthatnak egy étkezést, diéta mellett szerintem nem fér bele, ahogy a videóban is említik. Vannak ilyen szeletek, amelyek megfelelõek diéta mellett is, vagy legalább is jobbak mint a nagytöbbség, csak drágák és itthon alig lehet beszerezni.. 😞

Nem a lényeg, hanem a fontos!

diéta alatt is lehet ilyeneket enni
a clenbuterolt be kell venni és úgy mindent lehet enni

csõ
gyúrtok még?

Tyler1
Én scitec choco-t próbáltam, na az mocskos finom volt, még a papírját is megkönnyeztem, mikor ki kellett dobni 😊

Barátom hozott be a kórházba biotech protein szeletet, alig bírtam megenni annyira nem ízlett. Ezt majd kipróbálom. Nyilván finomabbá lehet varázsolni ha otthon készíted a saját ízlésed szerint.
Tyler1
Rohadt diéta... <#duma>

Van benne valami. Csakhát még mindig az amorf alak nyom többet a latba sajnos, ugye a tömeg az, amit lehet fokozni tovább. Az arányosságon 1 idõ után már nem lehet igazán javítani. Nekem is a tömeg, arányosság, szimmetria jó aránya a nyerõ. De ameddig a brutál tömeg a trend, nincs mit tenni. Akárhogy is próbál az ember bizakodni, 1elõre ezt nyomják.

Panzermeyer
Ez nem biztos, hogy igaz. Ott van a genetikai potenciál, hogy ki mennyire képes megizmosodni, és hol, hogyan, mennyire tapadnak az izmai. Szorgalma sokaknak van, kiváló genetikája már sokkal kevesebbeknek.

Dani még a BB.TV elsõ pár adásában nézett ki überdurván. Izmos és arányos volt. Most viszont teljesen amorf, attól függetlenül, hogy rettentõ izmos.

mov ah,4ch int 21h end

Köszönöm! Molnár Peti tényleg fantasztikusan néz ki (jobban mint a másik), de nekem valahogy a másik jobban bejön a tömörebb, zömökebb testalkat miatt.

oliwwer
WILL I AM - SCREAM & SHOUT
Nagyon jól néz ki mind a kettõ!
A videó alatti zeneszám címét nem tudjátok véletlenül? <#vigyor2>

Még jó<#vigyor3>

Jól kikupálódott a 2009es formájához képest. Így talán le tudta volna nyomni Tóth Danit. De az a baj, hogy közben õ is fejlõdik, ergo szinte lehetetlen beérni azt aki hamarabb kezdte. Ezt nézve elég baromság a versenyzés.

hungary27
Ja az biztos. 😄 En a videóit bírom nagyon, érdemes megnézni az idei FIBO-ról készült videóját. Sokkal többet lehet rajta röhögnim mint a mai filmeken.
Renjike
nekem a lányok tetszenek <#idiota>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Tyler1
Azért van mire neki, stílustól függetlenül. Egyébként jókat ír a builderen, pl. legutóbb volt egy írása Jeff Seid 18 évesen ifbb profivá kinevezésérõl, a cikkrõl annyit, hogy azóta törölték is 😊 Pedig volt benne igazság.

DarkHorSe
Attol hogy ellenzi meg o is koxolt, mostanaban meg eleg szarul is nez ki, a regi onmagahoz kepest 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

oliwwer
Molnár Peti micsoda formát hozott, atyaég:

#29227 - Bírják azok, csak figyelj, hogy ne maradjon nyitva a teteje. Legyen lezárva, simán betolod mire lejárna.
Srácok! Tegnap berendeltem a Scitec 500g-os BCAA-ból, ugyanis 2 áráért 3at adtak (gyak. 8ezret spóroltam ezzel), a kérdésem az lenne, hogy ezek a porok mennyire romlandóak?

hungary27
Õ amolyan hobbi testépítõ, õ írta a Sárga Kapszulát és a body.builder oldal fõszerkesztõje. Mindig próbálja népszerûsíteni a testépítést, meg híres arról mennyire ellenzi szteroidokat. Megh át elég befolyásos személy is.

Nem én teszem a hsz-eimet olyan lenyithatóba, az új sg-s rendszer rakja. Be lehet állítani a beállításokban, hogy mennyi az az érték amitõl ne mutassa a hsz-eket. A negatív értékelést az ide járó troll(ok) adja. Csak vissza kell lapozni a 3-4. oldalra és meglátod mirõl beszélek.
DarkHorSe
ahany a dobozra van irva

Swedish people are albino monkeys&#65279;

balintk
Vettem egy 5kg-os 100% Whey Protein-t. Hány kanállal rakjak az italomba?

The Protector
Ahham.Néha nagyon tenyérbemászó a stílusa,de jókat szokott írni.
Lehet tudni hogy kicsoda az illetõ?Megnéznék róla amúgy egy képet,hogy mire fel faszagyerekeskedik ennyire.

Miért teszed ilyen lenyithatóba a hsz-aid?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

hungary27
lehet, hogy a legtöbb embernek nem szimpatikus, de legalább nyíltan és õszintén beszél a testépítésrõl.