Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hungary27
shaba23
Linkeltetek pár hónapja egy porcerõsítõ cuccot, valami nagyobb márka terméke volt, de nem találom. Tudja valaki mi volt az?
immovable
The Protector
Lehet h szerzek ezzel egy két ellenséget DE....azt veszem észre h a mai lányok nagy része kibaszottul lusta.Nekik mi kell?Izom,kocka has stb......nekik meg csak azt a kurva löttyedt hasat kéne levinni.Utálom mikor olyan rossz testtartással megfûszerezett hassal teszik a szépet.Egyszerûen lusták sokan a mozgáshoz,se erejük,se tartásuk nincsen.Ma egy 4kilós kalapáccsal képtelenek voltak rendesen ütni,alig ment a lányok nagy részének csak a MILF-eknek.Elvárják a fiúktól a sportos testalkatot de õk nem sokat tesznek magukért,pedig csak annyi lenne h reggel elhagyják a hagyma-szalonna kombót.Az mikor egy csaj sportol,sportos,na annál szexibb dolog nincsen.Evvan.Senki ne várjon el olyat a másiktól amit õ nem tenne meg/lusta hozzá.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Különc
Feminista

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Tyler1
Juj, romokban heverõ férfiúi önérzetek...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

23 éves, nem 30akárhány<#hehe> Mondjuk azt írta, hogy az a fekvõzés edzés után volt+valami 15rõl beszélt. Hát nem tudom.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

DarkHorSe
Szoval megcsinal 4 fekvotamaszt es majd be szarik. Majd par oldalon keresztul arrol nyaladzik hogy bezzeg a mostani ferfiak nem tesznek semmit. Ritka idegesito hulye picsa, ennek is kb annyit sikerult elernie hogy nem hizott el 30 akarhany eves korara aztan most hirtelen ettol fitness ladynek kepzeli magat. Eloszor talan tukorbe kene neznie. idiota hulye picsa

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Különc
Csendben is tud magához való pasikat szerezni, vagy nem volt senki aki meghallgassa a hülyeségét, ezért ráhányta a netre?

Egy férfi edzze magát,egy férfi legyen férfi, adjon magára,de ne az ilyen egomán hülye picsák miatt akik saját feltûnési viszketegségüket akarják kompenzálni.Azért edz mert férfi vagy, és saját testedet tiszteled meg azzal, hogy karban tartod!
vsly
Istenem...azt hittem ekkora egóval minimum 9es..Mekkora lesz vajon az arca,ha tényleg a Topra edzi magát?... Bár sejtem,hogy sose lesz az...
Amúgy meg szerintem sokkal értékelhetõbb egy átlagos testalkatú csaj emberi értékekkel,mint egy rajzolt szétcsúszott egóval...

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

DaemoonHunter
Ez az elszállás magas foka, lehet valaki akármilyen jó és szép, de azt mondom mit sem ér az egész, ha emberileg egy gyökér, lehordja, lenézi a másikat, és röhögve elszállva magától papírra, vagy monitorra okádja magából. A véleménye jogos, én is hasonló állásponton vagyok, de látszik valamit kompenzálni akar, hiányos legbelül, erõlködik. Ezt durvább meglátni mint a szövege lényegét...

shaba23
Tessék:

egészalakos
shaba23
Van benne igazság, de azért a kommenteket olvasva õ maga is elismerte hogy kicsit elszállt. A képek is magasabb szintû atléták, pedig azt írja nem kell túlzásokba esni. Summa summárum, azért megnéznék róla 1 egészalakos képet.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Tyler1
Stílustól függetlenül igaza van.

tippmix945
ilyen beképzelt picsára normális férfiember rá sem néz

kisradai
Sziasztok! Pécsen a Diós dûllõ környékén bármilyen edzõtermet tud valaki?Itt nyaralgatok és jó lenne egy terem.Köszi

Renjike
jó írás , de a sok feszítõs kockahas képtõl így "feldolgozás alatt" eléggé elkeseredtem :'D

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Tyler1
fél off: Ó, ezek a mai fiúk

Hát én ezen a szövegen nagyot virultam 😄 Adom a csajszit<#eljen>

Különc
Hamarabb gyújtanék kovakõvel tüzet és használnám gyújtósnak a tankönyveimet, mint ilyenre kidobjam a pénzem, maradj a gáznál ha lehetséges

Tyler1
Én értelmét sem látom, de biztos lehet neki.

shaba23
Hazsnál valaki elektromos rizsfõzõt? Érdemes venni egyet? Bekapcsolom oszt lekapcsol ha kész?
Az igen, nem is tudtam hogy még folytatja<#guluszem1> Másodunokatestvérem, vazzeg...

Breki33
Hõhn József személyében szegedi ezüstérmese van a a Zakynthos szigetén rendezett naturál testépítõ világbajnokságnak. A sportoló magyar bajnokként utazott a megmérettetésre, ahol végül is második helyezést ért el.

oliwwer
A lidl-ben lehet kapni ilyen darált zabpelyhet, itt egy kép róla:

Ez a kék olyan, mintha a zabszemek 4be lennének vágva. Nem kell várni hogy ázzon, nem kell megfõzni (persze ha úgy szereted, akkor te dolgot, nekem bejött így nagyon!). Úgy szoktam, hogy kb egy ilyen zacskónak az 1/5-ét egy kis tálkába, rá egy 3/4-ed adagolókanálnyi fehérje, és rá alacsonyzsíros langyos tej. Vagy ha a tej nem fekszik a laktóz miatt, akkor langyos vizet. Nagyon finom, és így nem kell fõzni semmit. Kb 3 perc az elkészítés ideje.

A fehérjetémához: Nekem a Power Pro nagyon bejött. Kevert fehérje, nagyrészt szója, de 4kg 10 000ft, elég pénztárca kímélõ, és Biotech-es, tehát nem noname cucc.
DarkHorSe
Akkor aztasd be este, vagy ne fozd meg hanem csak edd meg siman. Sparban lehet kapni kis szemu zabpelyhet, az nagyon hamar megszivja magat.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

player0
körömpörkölt jó lesz

shaba23
Még1 kérdés😊

A vízben fõtt zabpehely meddig áll el? Mennyire tudom elõre megfõzni? Néha még az a 15 percem sincs amit kb igénybe vesz😞
shaba23
Milyen fehérjét ajánlotok közép árkategóriába, tömegeléshez, hízékony embernek, heti 4 edzésnappal, 75%-ban rendben lévõ kaja,általában reggeli edzés, de néha elõfordul, hogy délutánra csúszik. Ha kell még infó, utána kérdezek😊
Tyler1
Nyugodtan mehet, a legtöbb hüvelyes jó ch forrás diétában.

Sziasztok. Épp diétázom és az lenne a kérdésem, hogy a lencsét használhatom-e szénhidrát forrásnak diéta alatt? Tetszik, hogy megszívja magát sok vízzel, eltelít, alacsony ch tartalma miatt pedig viszonylag sokat megehetek belõle egy nap. Nem igen találkozok olyannal aki lencsét használna diéta alatt szénhidrát forrásnak ezért kicsit kételkedem benne, hogy ajánlatos-e. A GI indexe teljesen jó és még fehérje is van benne ami ugyan egy rakat sz*rt nem ér tudom.

Köszi.
balintk
A pénz diktál sajnos. <#szomoru2>

csuszi
Szep orvos

MJ rulz Pink Team The Only One

Jó lenne lebeszélni tényleg. Az orvostól csak kapja, vagy ellenõrzi is közben azért? Mert azt nem ártana, még ha amúgy full egészséges is.

Haverja szúratja orvossal és õ tuti, hogy azt kap.Neki is azt hozna, csak nem orvos szúrná, hanem õ.
Mindegy még megpróbálom lebeszélni hátha.
csuszi
😊

csuszi
1. Nem kene.
2. Az majdnem biztos nem wini, hanem valami teszto cucc lesz, jobb esetben viz oszt csak atbasztak.
3. Az ilyen akarmit csinalsz ugyis kiprobalja, majd tanul belole.

Tyler1
Elõbbi egy felsõ középkategória, utóbbi prémium termék, ha van rá keret megéri beruházni az OM-re, nem tudom hol veszed, de a shop.builderes 100% WP áráért máshol megkapod az OM-et.

üdv emberek, vélemény tkérnék aki használt ilyeneket vagy ismeri,h melyiket ajánlja: Scitec 100% Whey protein vs Optimum nutrition 100% whey protein gold? ára huzosabb de megéri?
balintk
Neked valami belsõ problémád van h. kötekedsz? 😄
Nem tudom h. ez hol volt okoskodás, mivel én csak a véleményemet írtam le. Szerintem semmi sértõt nem írtam, de úgy tûnik az ego-d már azt se bírja h. ha valaki mesternek hív. 😄 Egyeseknek kevés a feszkó, és ilyen apró dolgokon (téves információ) felkapják a vizet. Mindegy ki lettem javítva fölösleges tovább ragozni a dolgokat, nyilván van itt 1-2 ember aki jobban ért hozzá, máskülönben nem is írtam volna, és valszeg kidobtam volna a kukába a cuccot.

trollok vagytok

gyúrok,boxolok,szolizok S6 manualis 6os

oliwwer
Ha nem tudod hogy mirõl beszélsz, akkor minek okoskodsz róla.. nem értem. Aztán meg mi vagyunk a mesterek, mert kijavítjuk a butaságot amit írtál.
Vaxi
<#worship>

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

balintk
Bocsánat mesterek, sajnos én se tudok mindent. 😞

Vaxi
én úgy hallottam, hogy mindenféle kokszokat és kábítószereket is öntenek belé, sõt, az egyik magazin szerint ciánt is találtak már benne <#guluszem1>

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Tyler1
Légy szíves mondd le a Nõk Lapja elõfizetésed <#wow3>

Hogy ebben az országban mennyi elbaszott idióta van:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Taurin