Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Swedish people are albino monkeys
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Amúgy meg szerintem sokkal értékelhetõbb egy átlagos testalkatú csaj emberi értékekkel,mint egy rajzolt szétcsúszott egóval...
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Ez a kék olyan, mintha a zabszemek 4be lennének vágva. Nem kell várni hogy ázzon, nem kell megfõzni (persze ha úgy szereted, akkor te dolgot, nekem bejött így nagyon!). Úgy szoktam, hogy kb egy ilyen zacskónak az 1/5-ét egy kis tálkába, rá egy 3/4-ed adagolókanálnyi fehérje, és rá alacsonyzsíros langyos tej. Vagy ha a tej nem fekszik a laktóz miatt, akkor langyos vizet. Nagyon finom, és így nem kell fõzni semmit. Kb 3 perc az elkészítés ideje.
A fehérjetémához: Nekem a Power Pro nagyon bejött. Kevert fehérje, nagyrészt szója, de 4kg 10 000ft, elég pénztárca kímélõ, és Biotech-es, tehát nem noname cucc.
Swedish people are albino monkeys
A vízben fõtt zabpehely meddig áll el? Mennyire tudom elõre megfõzni? Néha még az a 15 percem sincs amit kb igénybe vesz😞
Köszi.
Mindegy még megpróbálom lebeszélni hátha.
2. Az majdnem biztos nem wini, hanem valami teszto cucc lesz, jobb esetben viz oszt csak atbasztak.
3. Az ilyen akarmit csinalsz ugyis kiprobalja, majd tanul belole.
MJ rulz Pink Team The Only One
Nem tudom h. ez hol volt okoskodás, mivel én csak a véleményemet írtam le. Szerintem semmi sértõt nem írtam, de úgy tûnik az ego-d már azt se bírja h. ha valaki mesternek hív. 😄 Egyeseknek kevés a feszkó, és ilyen apró dolgokon (téves információ) felkapják a vizet. Mindegy ki lettem javítva fölösleges tovább ragozni a dolgokat, nyilván van itt 1-2 ember aki jobban ért hozzá, máskülönben nem is írtam volna, és valszeg kidobtam volna a kukába a cuccot.
gyúrok,boxolok,szolizok S6 manualis 6os
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Taurin