Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Tömegnövelõknél szokták még ezt eljátszani a kreatin/glutamin tartalommal.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
gyúrok,boxolok,szolizok S6 manualis 6os
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
De ha csak 1-2 kiló felesleg van rajtad(tehát szálkás alkat vagy), 1-2 hónap kemény odafigyeléssel megoldható simán...
"másból nemakarok leadni"
Na látod, hogy nem vágod 😄
Zsír két féle képpen tûnik el(nem adott területrõl hanem a testedrõl egységesen mindenhonnan):
Diéta+aerob mozgás(Lassú futás,kocogás,biciklizés,séta kb 1-1.5 órán keresztül megállás nélkül)
Ezek mellé teljes testet szoktak edzeni súlyzóval a kezdõk, hogy megmaradjon az izomzatuk a zsír meg eltûnjön(így leszel "feszesebb")
Magas fehérjebevitel, viszonylag alacsony CH, csak jó zsírok (ezt is meg mindent bele kell számolni a kalóriaszükségletedbe),sok mozgás és kitartás...
Iktass be(ha esetleg nem lenne) +30 g lenmagolajat egy nap pl salátához, és akkor azt könnyebben lenyeled úgymond mint még+60 g zabot vagy rizst
Ja és nem tudok annyit enni, hogy a napi 20km bicaj ne látszon meg rajtam😞 Az egy dolog, hogy az úszógumi szép lassan elkopik, de a mellemen és a karomon is látszik. Egy hónap alatt kb 1,5 lyukkal tudom beljebb húzni az övemet😊
Most próbálom belõni a kaját, amivel kompenzálni tudom a veszteségeket, de a leadott zsír sem jön vissza.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Orvos meg mit csinálna?Semmit, max táppénz ami miatt meg kirúgnak.Sajnos ilyen ez a világ ha kell a pénz dögölj bele...
Meg próbálok olyan papírt szerezni, amivel a mûszakvezetõn keresztül át tudom magam kérni 2 mûszakba, de ezt csak folyamatos egészségügyi problémára fognak adni,az meg még jelenleg nincs(Ez is milyen f*sza már, hogy meg kell várni még igazán nagy baj van és csak utána segítenek...Kvázi mikor már késõ).
Vércukor szint mérést meg végzek magamon kb 3 havonta, eddig mindig normális értékeket mutatott.Nem viseli jól ezt a dolgot a szervezetem egyszerûen...Mikorra meg már megszoknád, hogy este talpon vagy reggel emg alszol, jön a másik mûszak....Zseniális 😄
Alap írásra alap válasz. De most hogy kifejtetted, okosabb lettem.
Mivel nem vagyok orvos, kb. itt senki se az, ha ilyen bajod van orvoshoz kell menni. Nekem is voltak problémáim, pl durván meghúztam a derekamat guggolásnál és még sorolhatnám, mindig elmentem orvoshoz. De ha véleményem számít, bár úgy látom nem, azért leírom hogy szerintem a szervezeted próbál át állni az új idõszakodra. Esetleg alacsony a vércukorszinted. Troll alkatot meg kikérem magamnak, innen még nem csaptak ki engem trollkodásért sem. 😊
Amúgy meg te is tipikus troll alkat vagy ahelyett, hogy valami hasznosat írnál már egybõl jön a belekötés csak hogy megnyugodjon saját kis barbi lelkivilágod.Igazán visszavehetne itt a stílusából 1-2 ember.Inkább segítsük egymást, osszuk meg élményeinket és ne egymást támadjuk.
Köszönöm 😊
Kifogááááááás!
Kb 20 percig kóma voltam(addig bemelegítettem) egyszer csak kipattant a szemünk és mintha teljesen kicseréltek volna minket 😊
Sajnos viszont a kajálás nem megy ugyan úgy ebben a "csodálatos" mûszakba...
Swedish people are albino monkeys
Ott kezdõdik a dolog, hogy alapismeretek totális hiánya...
Nem edzéstervet kell ide ajánlgatni. Bár olvasnivalóra meg biztos szarnak, mer tudják õk. Hatszor kell nyomni maximumot utána négyszer minimumot, aztán 100ba még egy felet, utána meginni 2 deci cukros limonádét, aztán maximumból még 12õt.
(tudom most megint én leszek a bunkó, hogy miért bántom a kezdõket)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
2. SOSE kövess más híres sportoló edzéstervét, csak mert te is úgy akarsz kinézni. Mindenkinek más jön be, neked biztos, hogy nem ez fog. Nem azért néz ki így, mert ez az edzésterve.
3. Ugye nem magadnak akarsz haladó edzéstervet? Mert ebbõl a kommentedbõl nem az jött le, hogy legalább 2-3 éve edzel. (mivelhogy az a haladó szint)
gurtni-n is gondolkozom
jobban ki tudod kapcsolni a kar munkáját, könnyebb koncentrálni a megdolgozandó izomra, na meg persze a nagyobb súlyok használata se hátrány
Szerk: van hogy néha kesztyût és gurtnit is
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Swedish people are albino monkeys
Tegnap tudatosult, hogy a teremben csak rajtam van kesztyû, senki más nem használ😊 Ilyenem van De nekem a csuklószorító miatt kb kötelezõ, mert ha ferde padon nagyobb súlyba nyomok, akkor elõfordul hogy fáj a csuklóm. Gyerekkorom óta volt olyan problémám, hogy ha rátámaszkodtam, belenyilalt és nem tartotta meg a súlyomat...