Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
adj 5 kg tömegnövelõt!!
milyet?
csokisat.
oszt csókolom...
ehelyett már hetek óta agyalok, hogy mi lenne a legjobb, az íz már nem is lényeges😄
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
mov ah,4ch int 21h end
mondjuk ha 90g kell egy adagnak, akkor legyen 75? és mennyire kell ilyenkor (mármint ha csökkenteni akarom) figyelembe venni, hogy mennyi ch jön cukorból?
Tehát mondjuk Jumbo-ból 90g helyett elég mondjuk 60g mert 37% cukor van benne, míg mondjuk egy Mass Gain 14bõl mehet monjuk 80g mert 10% a cukor?
Rájöttem, hogy bár hajlamos vagyok zsírosodásra, a kajálásom nem 100%, így a fehérje helyett most megnézném a tömegnövelõket (konkrétan fogytam az utóbbi 2 hónapban) úgy sem a nyári strandtest volt a cél.
De most gondban vagyok, mert az úszógumi könnyen feljön, ezért nem tudok választani milyen tömegnövelõt vegyek. Természetesen választ nem kaptam builderen😊
igazából konkrétan a mass gain 14re gondoltam, met az megoldaná mind a reggeli, mind az edzés utáni ch-t, a maradék fehérjémet meg bedolgoznám mellé, mert az sajnos elég gyengén van benne 😞
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
#29604: Ha nagyon bekajáltál inkább 2, bár emésztés függvénye 😄
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Nagyon kell figyelni, hogy ne essen túl gyorsan a súlyod. Szerintem meg lehetne próbálni az 1,4-5 - ös ch /testkg. A gyümit meg ezeket meg hanyagolni kéne. 😊
Swedish people are albino monkeys
Amikor én túledzettem magam, akkor elég komoly izomfájdalmaim voltak, és egyáltalán nem tudtam aludni. Mint amikor lefekvés elõtt iszol energiaitalt, és baromi álmos vagy már, de nem enged átlépni azon a határon, hogy bealudj.
Nem tudom mennyi ch-val diétázol, lehet hogy túl kevés?
Ha nagyon szenvedsz, akkor valami pörgetõvel adhatsz egy kis löketet a háborúnak. Zöld teát is ihatsz, kedvezõen hat az anyagcserére + élénkít.
Erre tud õ is normálisan válaszolni, ha meg valaki, aki szeretne kezdeni magával valamit, és nem ért hozzá, viszont össze van zavarodva a neten található ellentmondásoktól, azt meg elküldi a picsába.
Vannak ott mentális problémák, akárki akármit mond.
Lehet hogy nem kimondottan, de azért elég mellesek. Jó, 1 bizonyos szinten nyilván vannak kiegészítõ gyakorlatok de mint korábban írtam: a fekvenyomás alapgyakorlattá lett átkategorizálva. Ez alapján úgy is kellene kezelni, kivétel pl. aki csak kiegészítésnek ûzi ezt a sportot. Ha mindenképp a mellre hatás az elsõdleges, akkor meg a Larry Scott-féle nyakhoz leengedett nyomást kell csinálni a különbözõ intenzitásfokozó-technikák helyett. Legalábbis a haladó szintig biztosan.
#29592: Részben persze hogy frusztrált, meg ugye a látogatottság. Sokan tényleg röhögni járnak oda.
Szerintem csak a frusztrációját vezeti így le, nagyon szomorú.
ez így van. az erõemelõk nem kimondottan a mellükre edzenek. erõemelõ nyomáskor a váll és a tricepsz dolgozik inkább, a homorítás miatt a mellnek nem jut akkora szerep, mint egy "normál" fekvenyomásnál.
Mivel a bodybuilder testépítéssel foglalkozó webmagazin, ezért a testépítéshez szükséges gyakorlatot fogják javasolni.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
a házadban sem állsz neki felbontani a vizes blokkot csõtörés után, ha azt sem tudod melyik a csavarhúzó.. 😊
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
A másik, amit olvasva nem is tudom hol vagyok. Ja de, a 21.században. Mindazonáltal ez még nem ok arra, hogy ennyire izoláció-fanatikus legyen 1 edzõ-fõleg mivel korábban nyilatkozta a Builder Gym-nél is arra törekednek, hogy legyen meg a régi bodys életérzés. Most olvasva 1 fekvenyomással kapcs. friss kérdésére a válasuzt: az erõemelõk nem a mellüket akarják terhelni. Kérdem én, akkor pl.a Beach Flashben feltûnõ erõemelõk, sõt strongmanek mellét a szél hordta össze?? 1 átlagembernek még sok is az ilyen szintû fejlõdés, de õ az izolációt propagálja,tisztára mintha mindenki versenyre készülne!
Patikaba valami olcsobbat nem lehet kapni?
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Teljesen mindegy, hogy néz ki. Szakmailag a magyarországi top5 leginkább hozzáértõ között van a témában, és ez számít.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Nem azzal van a gondja, hogy a versenyzõk használnak szteroidokat (mert ez elfogadott) hanem, hogy a pár hónapja edzõ kezdõ gyerekek is benne vannak a témában.
Lehet szidni Bunny-t de a 15-20 éves edzésmúltjával elég nagy tapasztalata és tudása van. Azt meg remélem tudjátok, hogy a BodyBuilderrõl nézett edzésterveket nagyrészt õ írta. Nagyon sokaknak segít, maximum a stílusán lehet kiakadni, de csak azzal paraszt, aki meg is érdemli.
Swedish people are albino monkeys