33479
-
mike77 #30391 A legtöbbeknek nincs lába. Majd írd le miket nyomtál . -
Succor #30390 Nemsokára láb edzés ^^
Ti hány gyakorlatot szoktatok végrehajtani(Gyakorlatok nevét is írd:P) és hanyas ismétlésekkel? -
#30389 nm -
Bazsalusz #30388 Köszi a tippet!Azt hittem sokkal több lesz, ezért meg sem néztem rendesen. -
mike77 #30387 Evéssel még nem volt gond :) -
#30386 Hát én irigyellek, hogy ennyit bírsz enni :D
Egyébként tömegelésnél 2 -2,5g ajánlott ttkg-ként, de nem hinném, hogy gáz, ha többet nyomatsz, csak pénzben több kiadás. -
mike77 #30385 Ha tömegelek fölöslegesen viszek be 2,8 g/ttkg fehérjét, vagy nem gond? Ez csak kajából. Nem gond megenni, nem azért kérdem. -
#30384 Én pont most vasárnap rendeltem egy haverommal 130 fontért, kíváncsi vagyok mikorra jön meg :) a DPD futár szerint jövőhét keddre várható. -
Succor #30383 Miért ajánlja minden 2. ember a Gerovit multivitamint?
megnéztem az összetevőit alig van benne vitamin, readásul idős embereknek lett kifejlesztve..Terembe meg mondják, hogy ilyen meg olyan erőnövekedést hozott..Nem értem -
#30382 Csáó!
Tudnátok ajánlani valami jó Omega3 készítményt? Sciteceset néztem ki egyelőre. -
#30381 ja a font jelből az lett. :)
Hungary 7.95 font -
#30380 Hungary £7.95
te miről beszélsz? :D
ráadásul ha összeállsz valakivel vagy te magad rendelsz 125 felett, akkor free. de ha nem is, akkor is postával együtt is bőven jobb mint a többi.
akciókról még nem is beszéltem... -
#30379 Miért nem rendeled magyar forgalmazótól? -
Bazsalusz #30378 De ennyi erővel megvehetem itthon bármelyik másik fehérjét. -
#30377 Egy 5 kilós fehérjéért? Aligha. -
Bazsalusz #30376 Hogyan lehet Myproteint rendelni úgy hogy megérje?Halottam hogy van aki idehozza kamionnal de az vagy 30 font az meg rengeteg. -
mike77 #30375 Szerintem az ősz miatt van. A macskák is ilyenkor híznak meg . Én is folyton éhes vagyok, meg álmos. Pedig már emelgetem felfelé a ch-t. Kevesebbel nem voltam ilyen éhes.
Ma tök jó lábedzést nyomtam. Megdöntöttem eggyel az eddigi guggolásomat, kétszer majdnem taccsoltam, hazafelé majd szétment a fejem a kocsiban, most meg nem bírom lenyelni a kaját . Jó kis edzés vót... -
#30374 nem tudom mi van ma...nem voltam edzeni, viszont du. 2-ig már megettem 5 adag kajámat, mert folyamatosan éhes vagyok. Az előbb kénytelen voltam megenni egy túrós táskát, de most is konkrétan mardossa a gyomromat az éhség... -
mike77 #30373 Úgy értem a két dolgot, hogy ha erőre gyúrsz, mindegy, hogy 120 kilós dagadt állat vagy 28-as karral, mert az számít, hogy x súllyal 50-et tudj bicepszezni. Ha az esztétikus izomzat számít, akkor az a lényeg, hogy a különböző testrészeid egymással hogyan harmonizálnak. Nem az, hogy mekkora az erőd. -
Retsu #30372 Pont ez volt a gond, hogy ott, akkor "sikeresen" elérték hogy keverjem a kettőt, és szerintem nem én voltam az egyetlen. A kérdésre vélaszolva mostanra teljesen kitisztult: elsősorban egészség és erő a fontos, a kinézet másodlagos. Zárójelben mondjuk hozzátenném, nem tudom kitől ered az "esztétikus" kifejezés... Szerinted/szerintetek csak akkor lehet esztétikus 1 fizikum, ha 1 testrészt min. 3-4 gyakorlattal, több szögből bombázunk? Tudom hogy mindenki más, de azért vannak módszerek, amik kiállták az idő(cirka 100+év) próbáját. Úgyhogy én inkább ezekre támaszkodom mint a "forradalmian új" tudományos dolgokra. -
mike77 #30371 Hm... Szerintem nem kellene összekeverni, hogy Te miért gyúrsz. Erőre, vagy azért, hogy jól nézz ki egy esztétikus izomzattal. Ha az utóbbi a célod, nem tudom mit keresel egy ilyen brutál versenyen, és miért meglepő, hogy nem megy. Ha meg az erő, meg az, hogy 3 számban jó legyél, mindegy is a többi, arra a 3 gyakorlatra kell készülni. Nekem eszembe sem jut elmenni egy ilyen brutál szarságra, mert egész más a célom. De a kedvem se venné el 3 évre, ha elmennék és szarul menne. -
Retsu #30370 Nos, ez teljeseb igaz, de szerintem örüljünk hogy a kevesekhez tartozunk; ezt fel lehet fogni 1 rangnak is szvsz. Bocs hogy máéldának a 2009es szegedi Bajnokok Éjszakáját-de az,pontosabban a Brutal nagyonértelmes challenge-e volt,ami eltántorított a sporttól bő 3 évre! Miért? Mert persze a 2kezes bicóban kellett 40 ismétlést csinálni(26ot tudtam). Volt jópár srác,akinek vagy 8 centivel nagyobb karja volt, és persze lazán lenyomtak 50et is-demi a helyzet a többi izommal? Költői kérdés hogy milyen beégések lettek volna, ha pl. felhúzást kell csinálni...
Szal a lémyeg, hogy márrájöttem, nem szégyen ha nincs 45-50es karod, sokkal inkbb ha a fő izomcsoportok ahhoz képest rohadtgyengék. BŐ 3ÉV, DE KÖSZI BRUTAL NUTRITION!! -
mike77 #30369 És ezek szerint mindannyian dohányoznak . -
#30368 1 hétig (baráti szívességből (én tettem a szívességet) dolgoztam napi 8 órát egy dohányboltba, mondhatni nagy élmény volt. Ettől függetlenül érdekes élmény volt az a töménytelen ember, aki bejött a boltba.
Nem nagyon szoktam az utcán az embereket bámulni, így meglepődve tapasztalom, hogy lassan ciki lesz az, ha nem vagy kigyúrva. Természetesen a látottak alapján ez azt jelenti, hogy
1. fiatal vagy, legyen vastag karod, esetleg mellizmod, de a kar a lényeg.
2. 30 elmúltál, "vállalkozó" vagy, aki 10 éve csak tömegel, emiatt bár 100kilóval szériázik, van rajta 30+ kg túlsúly és csak kocsival tud megtenni 100m-nél többet.
3. elenyésző kisebbség, aki sportol valamit, de legalábbis komolyan veszi a mozgást, és tovább lát a bicepsz/fekvenyomás gyakorlatokon. -
#30367 A túró fehérjetartalmát tekintve gyakorlatilag kizárólag kazeint tartalmaz. A sovány túrót szokták ajánlani én a házi készítésű túrót
"Sovány túró
A sovány túró szintén nagy mennyiségben tartalmazza a lassan felszívódó kazein proteint. Ráadásul ezen felül triptofánban gazdag élelmiszerről van szó. A triptofán esszenciális aminosav, melyet a szervezet képtelen önmaga előállítani, így teljes szükségletedet külső forrásból kell kielégítened belőle. A triptofán ugyanakkor a szerotonin építőköve, mely hormon szerepe kiemelkedő az alvásciklusok szabályozásában, valamint pozitív hatása van a hangulatra, a stressz negatív idegrendszeri hatásainak ellensúlyozásával segíti a mélyebb, nyugodtabb, ezáltal az izmaid regenerálódásához megfelelő környezetet biztosító alvást." -
#30366 használ itt valaki kazeint? vagy bármi lassú felszívódású fehérjét?
tavaszra be akarok ruházni, de elvette a builder a kedvemet a szója alapúaktól. -
mike77 #30365 Nem rossz ötlet :) Néha ha úgy kapok el egy zenét edzés közben, szoktama használni a ritmust, úgyhogy nem mondtál nagy ökörséget :) -
Succor #30364 Használj metronómot :D:D:D -
mike77 #30363 :D Én maradtam már ott lent beleülve :DDD Elveszett a ritmus valahová :). -
Succor #30362 Hogy ne jönnél fel.Nem azt mondtam, hogy maradj ott 20 másodpercet csak ne rugózz bele :D -
mike77 #30361 Rugózni nem rugózók. De a mélysége ez. Amúgy ha lent megállsz már nem jössz fel nagyobb súllyal :). -
Succor #30360 Hát ez a fajta guggolás szart sem ér..Fele rugózás.
Lefelé mész szép lassan lent megállsz és jössz fel robbanékonyan...többet ér hidd el :) -
mike77 #30359 Ilyen guggolásra gondolok, nem kell fosni a mélységtől:
-
#30358 Azt Arnie mondja, ő mikor még a seregben volt, akkor is már napi 6 órát edzett szünet nélkül, 18-9 évesen :) -
mike77 #30357 Az én célom a teljes koppig guggolás, nem az a kis rogyasztásos izé, amit sokan guggolás címen űznek. A nagy súly meg relatív. Amivel én guggolok másoknak nagy, szerintem meg még bolhafing, legalább is ahhoz képest amit szeretnék . -
Succor #30356 Azért túl mélyre is csak addig menj amíg a térded bírja.nagyobb súlynál már nem nagyon ajánlott,bár nem tudom mennyivel guggolsz :)
Én is imádom a lábedzést kivéve, hogy mostanában pont másnap van egy próbánk és dobolok :D -
#30355 Diétához milyen kiegészítőt ajánlanátok? Eddig egy kis Biotech-es Nitro Gold és Sciteces l-karnitint néztem ki, vélemény? -
mike77 #30354 Hát skacok, hétfőn nagyon odafigyeltem a guggolásnál, hogy szép mély legyen, földig koppanó seggel, elölguggolás meg normál, hát még mindig úgy húzom a csülkeimet a földön, hogy előbb majdnem eltanyáztam .Imádom a lábedzéseket . -
#30353 -
Succor #30352 Jó videó nagyon :)
Bár azért amikor mondta, hogy az elme az amitől 4-5 órát képes vagy edzeni naponta, na ott egy picit lestem :D