Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LocalPatriot
Ez nagyon nagy😄
Akkorát nevetem_D
shaba23
BCAA-t minden nap kell(ene) szedni, vagy csak edzésnapokon?
JohnnyNapalm
fehérjével viccesebb lenne😄
(bár lehet csak ebben az országban ilyen hülyék az emberek)

balintk
Breki33

The Protector
annyira bírom a grímaszait ennek a hülyének😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Szabi84

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Szerintetek mi az értelme annak a mell-bicepsz edzésnek, amikor felváltva csinálnak egy mell és egy bicepsz gyakorlatot? Ez az aktuális divat most nálunk. Pl. fekvenyomás, közben kétkezes bicepsz, aztán tárogatás, közben egykezes bicepsz, stb. Mellnél inkább a tricepsz dolgozik, mell-tricepszet még értem is, de szerintem ennek annyi haszna van, mint mondjuk a mell-vádlinak. Vagyis azon kívül, hogy esetleg gyorsabban meg van az edzés, van ennek más haszna ?

Nem is tudom hallod, talán a Centrum(szigorúan dupla adaggal). Ne feledjük, ezek az ajánlott értékekmég 1 egész nap ülõmunkát vbégzõnek is kevés némely esetben, nemhogy sportolónak!

http://www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/sulyemeles-eb-bronzermesse-lepett-elo-magat-krisztina-2273153

És még mondja valaki, hogy a súlyemelõk mind csoffadtak! Azok a karok...nem tudom ki hogy van vele, én mindenesetre nem szeretnék parasztlengõt kapni tõle<#buck> Ha valakit érdekel, egyébként beszúrom Bill Starr véleményét a sport megoszt(ottság)áról.

Amúgy igen, bezony Snipes-nak volt ideje a fegyencedzés gyakorlására, szó szerint. Más kérdés, hogy ilyenkor mindig tuti hogy 1edül vitte el a balhét, esetleg valamilyen késõbbi haszon reményében. Teszem hozzá, ha ilyen kaliberû filmben szerepet kap,már megérte neki.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

shaba23
valaki multis témába?

Egyébként bevásároltam. 3kg 100% whey pro, 1kg dextróz, 1kg maltodextrin, valamint Glucosamine 500. Ezek mellé kéne még multivitamin, de mivel kifutottam a keretbõl, már EP kártyával kéne vennem, azt meg úgy tûnik, hogy csak gyógyszertárból lehet, ott meg nincs daily one😊
Tyler1
Annyit javítanék, hogy ch-t folyamatosan csökkentse, 5g-rõl 1re lemenni nem lenne túl mókás. Elsõ héten elég csak kiszanálni az étrendbõl az oda nem illõ dolgokat, aztán következõ héten el lehet kezdeni 50-100grammal visszavenni a ch-ból, amit hetente lehet csökkenteni fogyástól függõen. 1g/tskg már nagyon a diéta vége.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Hogy ne maradj válasz nélkül: ha volt tömegnövelõ étrended, annyit változtass rajta, hogy a fehérjebevitelt emeld fel 2,5-3 g/ttkg-ra, a szénhidrát bevitelt csökkentsd le 1-2 g/ttkg-ra, zsírbevitel lenmagolajból v. olajos magvakból stb. Ha heti 1 kg-nál gyorsabban fogysz emeld a szénhidrátot, ha lassan akkor csökkentsd. Gyümi minimális, mert gyümölcscukrot tartalmaz ami zsírba megy. 6-7-szer ehetsz kis adagokban. Utolsó kajának legjobb a túró, lassú felszívódású fehérjét tartalmaz. Kis súllyal sok ismétlés felejtõs, maradj a lehetõ legnagyobb súlyoknál. Kardió reggel éhgyomorra vagy edzés után rögtön, vagy edzéstõl messzebbi idõpontban. Ha kimaradt valami azt pótolja valaki<#email>

LocalPatriot
Igen, adócsalás miatt kapott 3 évet.
15 millió dollár értékben volt csalás.
shaba23
Multivitaminok közül mi az amit ajánlotok? Leginkább gyógyszertári lenne jó, mivel egészségpénztár finanszírozza😊
Bár ha van megoldás arra, hogy EP-vel vegyek tápkieget, akkor várom a javaslatokat!
Tyler1
Adócsalás ha jól tudom.

LocalPatriot
Felvétel elõtt csinál pár fekvõt azt a régi lesz😊
Ám, hogy hogy sitten volt?:S Mindjárt utána is nézek.
Köszi!

Na ja, van még ideje. Gondolom a Penge 3ra gondolsz, hát jó nem azt mondom hogy xar, de az 1-2ben még sokkal jobb formát mutatott.

#29639: Mell, Gibson? 😄

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Tyler1
A héten kezdték forgatni a filmet, ez a kép már ott készült, szóval aligha lesz ennél nagyobb 😊 Bár tavasszal szabadult a sittrõl, meg utána még kapott 1-2 hónap házi õrizetet, szóval nagyon ideje sem volt edzegetni. De egy új Pengét elfogadnék tõle 😊

LocalPatriot
Na, hát tényleg nem vitte túlzásba😊
De van még egy kis ideje formába lendülni, újra. Penge pont ma volt, hát elég izmos volt annó is😊 Ahogy Mel Gibson is. (asszem a Mi kell a nõnek c. filmben látszott valami rajta)
hungary27
Õ is erre gondolt.
Ez a megfogni "alul-felül" szó nem jött át. Konkrétan így gondoltam végezni, sima rúddal.katt ide

Tyler1

LocalPatriot
Kegyetlen durván néz ki.
Majd a Wesley Snipes-ra leszek még kiv.
shaba23
Még hogy az alkohol káros...<#rolleyes>
The Protector
Rosszul látok vagy az Mel Gibson?Te jó ég.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

LocalPatriot
Az igen! Az a kar, váll nem egyszerû.
Különc
Nekem is adhatnának abból a csirkébõl, amivel ezek készülnek fel a szerepre

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Srácok tanács kellene. Eltûntem a fórumról pár hónapja de ettõl független nyomattam az edzéseket és a tömegelést. A változás sikerült <#papakacsint>de most 4 hó tömegelés után szálkásítanék, ebben kellene egy kis segítség hogy hogyan induljak neki... kondi mellett kardió? edzéskor kis súllyal sok ismétlés? milyen az étrend? a rizses húsokat, zabpelyhet, a napi kiloszámba kajált banánt <#vigyor3> és a napi 7x 8x kajálást gondolom elfelejthetem <#lookaround>
Ráadásul 2<#nevetes1>. Amúgy én úgy döntöttem abbahagyom az egészet. Majd ha én is 70 leszek összedobok egy ilyen formát <#lama><#nevetes1>.

shaba23
És még lába is van!!44<#worship>
Tyler1
Expendables 3, beszarás 😄

Helyes<#wink> Én is próbálok nagyrészt így edzeni(tehát nem mondhatni hogy nem azt csinálom amit prédikálok). A félreértések végett mondom csak, hogy többen itt azt hiszik b#szogatás végett ajánlom a nehézsúlyos,kemény munkát._Nem így van, nekem ez a stílusom, ez vált be. Még csak nem is vagyok ellene a periodizációnak, ahogy pl. a lábjegyzetemben lévõ lifter. Ha vkinek úgy tetszik, csináljon pumpálós edzéseket. A magam részérõl úgy vagyok vele, hogy azért a 2/3 meglegyen(nem félreérteni<#nevetes1>), szóval az idõ nagyrészében igenis kemény, 5-6os szériák.

Mindig nagy súlyokkal próbálok edzeni, inkább hat ismétlésekkel, mint kilenc, tízzel.

Ehhez a Jackman féle felhúzáshoz annyit, hogy én is felhúzok 180-at (épp ma volt, majdnem rókavadászat lett belõle<#nevetes1>, a lábam mégis kb., mint egy futóé<#hamm>.

Jól van na, majd csekkolom hogy milyen formát hozott össze 4 év alatt havi 10000$ból. Amit ki szeretnék fejezni, nem biztos hogy 1 megfelelõ üzenet hogy "lábak nem számítanak, attólmég sztárlehetsz". Már ami a megjelenést illeti.

Prince of Máté
Twitter írta õ maga, hogy 180 kiló.
A napokban néztem meg a régebbi (2009) Wolverine-t, hát ég és föld, ott sokkal kevesebb izom volt rajta, és jól fogadták a filmet. (a testalkattal kapcsolatban senki nem panaszkodott)
Az idei filmben sokkal durvábban néz ki, a formája maximum csak neked gyér.

Jó lesz az-sõt lehet hogy most se rossz, csak a nagy hátad miatt látszik kicsinek. Mindenesetre ha hangsúlyozott mellfejlõdést akarsz, keményen és nagy súllyal kell megedzeni. Aleírt fõ gyakorlat-teljesítményed alapján gondolom neked nem kell magyarázni hogy sokkal jobb ha rövid idõ alatt a lehetõ legtöbb izomrostot viszel be a munkába, mintha xarrá durrantanád sok ismétléssel.

BBrádiót hallotta vki? Na õk is 160ra saccolták Jackman felhúzását<#vigyor> És bár tényleg nem rossz ha az átlagot nézzük, azért 4 év edzéssel hangsúlyozva erre a fõszerepre-azért a különbség a képregényekbeli Rozsitól igencsak szembeötlõ(régebben láttam is ilyen then and now összehasonlítást, ha vki tud ilyet nyugodtan felteheti ide).
Lényeg hogy lehet jobb fogadtatása lenne a filmnek is, ha kicsit masszívabb lenne-nem azt mondom hogy úgy nézzen ki mintha Arnoldra készülne-de ez így nagyon gyér.

The Protector
Egy idõ után már az íz is számít.Mit szenvedtek a haverjaim mikor már mindent próbáltak és mindtõl szarul voltak annyira undorodtak tõle.Befogott orral itták.2-3 vödör csokis kedvenc után már utálták azt is😊Aztán jött a kávé stb... végén meg már az epres ízû amitõl eleve reszkettek😊
Amúgy más teremben gyakran finganak a kondisok?Mert ezek annyit fingottak,hogy ki kellett mennem a termebõl is kint végezni a gyakorlatokatXD

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

a mell fejlõdése hosszú folyamat, pláne ha úgymond 0-ról kezded. Illetve a segédizmok a mellezésnél nagy szerepet játszanak (váll, tricepsz)

Én most 2x mellezek egy héten, az egyiknél kétkezes nyomások, plusz tárogatás, áthúzás, a másiknál inkább az egykezes nyomások dominálnak, plusz még itt is valamilyen nyújtó gyakorlat. Még is lappadt vagyok. Ámbár nem is most diétában fogok megmellesedni azt hiszem. De sose fejlõdtem mellben normálisan.

oliwwer
Pont ugyanilyen gondom van nekem is. Próbáltam heti 1x, heti 2x, több súllyal, kevesebbel, különbözõ gyakorlatokkal. Mostanában ráálltam a 30° os nyomással kezdésre, aztán egyenespadon, majd tárogatás, áthúzás, egyelõre semmi.
Hali! Van köztetek olyan akinek xar a melle és bejött valamilyen edzésmódszer? Én csináltam heti egyszer, heti kétszer, de egyik se akar használni. Nagyobb vagyok hátulról, mint elölrõl <#rolleyes>. Kezd elég szarul kinézni.

Darth Sith
a hotblood-ban összesen van 4500mg kreatin. ez a nullánál több, de egy gyenge kreatin kúrához is kevés szerintem, ettõl nem nagyon kéne gyors tömeg gyarapodást érzékelned. egy rendes kreatin kúra során, naponta többször megy 5-10g kreatin, heteken át.
én évekig használtam diéta alatt is hotblood-ot, most épp powered-et, és tökéletesen jól mûködött, nem tapasztaltam hasonlót. Nem lehet, hogy inkább az étrendben van valami probléma?

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Prince of Máté
Tökmindegy

vsly
Huhh...qrva xarul fogalmaztam meg már látom...:p
A kérdésem érdemi lényege arra vonatkozott volna,hogy érdemesebb-e stimulánsok nélkül edzeni amikor a zsírvesztés a cél,vagy azt csak tömegelésnél javallott?
Illetve tökmindegy?(,mert az a kretin által megkötött extra víz csupán ami belém verte a frászt? 😊 )

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Vaxi
kreatintól nem bevizesedsz, hanem vizet köt meg (más a két fogalom).
egyébként lehet attól a súlynövekedés.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

oliwwer
Inkább a kreatin. A hotblood-nak szinte semmi tápértéke, ahogy elnézem.

Adagonként tartalmaz:

Kalória 28 kcal
Kalória Zsírból 0 kcal
Zsír 0 g
Nátrium 14 mg
Szénhidrát 7 g
Cukor 1 g
Fehérje 0 g

Ez lószar, még diétában is
vsly
Ezek az edzés elötti stimulánsok lehetnek kártékony hatással a diétára? Eddig Hot bloodot használtam,most áttértem a pow3red+No-Fx kombóra,és hízok...Tény hogy durvább az edzésintenzitás...de le kéne még adnom 3-4kg zsírt...Vagy csak a creatin miatti vizesedéstõl van???

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Tyler1
Kinek hogy, én mondjuk nem szeretem annyira a túlzott cukorbevitelt edzés után sem 😊