Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
http://www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/sulyemeles-eb-bronzermesse-lepett-elo-magat-krisztina-2273153
És még mondja valaki, hogy a súlyemelõk mind csoffadtak! Azok a karok...nem tudom ki hogy van vele, én mindenesetre nem szeretnék parasztlengõt kapni tõle<#buck>#buck> Ha valakit érdekel, egyébként beszúrom Bill Starr véleményét a sport megoszt(ottság)áról.
Amúgy igen, bezony Snipes-nak volt ideje a fegyencedzés gyakorlására, szó szerint. Más kérdés, hogy ilyenkor mindig tuti hogy 1edül vitte el a balhét, esetleg valamilyen késõbbi haszon reményében. Teszem hozzá, ha ilyen kaliberû filmben szerepet kap,már megérte neki.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Egyébként bevásároltam. 3kg 100% whey pro, 1kg dextróz, 1kg maltodextrin, valamint Glucosamine 500. Ezek mellé kéne még multivitamin, de mivel kifutottam a keretbõl, már EP kártyával kéne vennem, azt meg úgy tûnik, hogy csak gyógyszertárból lehet, ott meg nincs daily one😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Bár ha van megoldás arra, hogy EP-vel vegyek tápkieget, akkor várom a javaslatokat!
Ám, hogy hogy sitten volt?:S Mindjárt utána is nézek.
#29639: Mell, Gibson? 😄
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
De van még egy kis ideje formába lendülni, újra. Penge pont ma volt, hát elég izmos volt annó is😊 Ahogy Mel Gibson is. (asszem a Mi kell a nõnek c. filmben látszott valami rajta)
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Ehhez a Jackman féle felhúzáshoz annyit, hogy én is felhúzok 180-at (épp ma volt, majdnem rókavadászat lett belõle<#nevetes1>#nevetes1>, a lábam mégis kb., mint egy futóé<#hamm>#hamm>.
A napokban néztem meg a régebbi (2009) Wolverine-t, hát ég és föld, ott sokkal kevesebb izom volt rajta, és jól fogadták a filmet. (a testalkattal kapcsolatban senki nem panaszkodott)
Az idei filmben sokkal durvábban néz ki, a formája maximum csak neked gyér.
BBrádiót hallotta vki? Na õk is 160ra saccolták Jackman felhúzását<#vigyor>#vigyor> És bár tényleg nem rossz ha az átlagot nézzük, azért 4 év edzéssel hangsúlyozva erre a fõszerepre-azért a különbség a képregényekbeli Rozsitól igencsak szembeötlõ(régebben láttam is ilyen then and now összehasonlítást, ha vki tud ilyet nyugodtan felteheti ide).
Lényeg hogy lehet jobb fogadtatása lenne a filmnek is, ha kicsit masszívabb lenne-nem azt mondom hogy úgy nézzen ki mintha Arnoldra készülne-de ez így nagyon gyér.
Amúgy más teremben gyakran finganak a kondisok?Mert ezek annyit fingottak,hogy ki kellett mennem a termebõl is kint végezni a gyakorlatokatXD
én évekig használtam diéta alatt is hotblood-ot, most épp powered-et, és tökéletesen jól mûködött, nem tapasztaltam hasonlót. Nem lehet, hogy inkább az étrendben van valami probléma?
Nem a lényeg, hanem a fontos!
A kérdésem érdemi lényege arra vonatkozott volna,hogy érdemesebb-e stimulánsok nélkül edzeni amikor a zsírvesztés a cél,vagy azt csak tömegelésnél javallott?
Illetve tökmindegy?(,mert az a kretin által megkötött extra víz csupán ami belém verte a frászt? 😊 )
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
egyébként lehet attól a súlynövekedés.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Adagonként tartalmaz:
Kalória 28 kcal
Kalória Zsírból 0 kcal
Zsír 0 g
Nátrium 14 mg
Szénhidrát 7 g
Cukor 1 g
Fehérje 0 g
Ez lószar, még diétában is
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu