Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másika haha, Zyzz és a felhúzás.
Egészségkirály, haha 😄
Az interjújában arról beszélt, hogy semmi gyors kaja, a videójaiban nem 1x a mekiben zabálnak...
Az interjújában arról beszélt, hogy semmi gyors kaja, a videójaiban nem 1x a mekiben zabálnak...
Olvastam, hogy bulikban folyamatosan tolta a designer szarokat.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Utánaolvastam a srácnak, mert életemben nem hallottam még , hogy ki ez 😊. Egy pozitívumot találtam róla, a felhúzás volt a kedvenc gyakorlata, mint nekem 😊))
Ezt a példaképet meghagyom balintk-nak. Nem mondom róla rosszat, tudván, hogy már nem él. Az biztos, hogy nem testépítõ, a halálához pedig biztos volt köze a szteroidnak, fõleg ha még mellé szívbeteg is volt. Agyatlan az ilyen.
Na még valami! Belenéztem egy másik videóba : ha ekkora nagy ikon meg egészségkirály lenne ez a gyerek akkor nem szívná a cigarettát orrba szájba. 😄D
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
elég nagy pózer a srác , szánalmas.. 😄
Tyler : mibõl gondolod hogy drogozott? :o
Tyler : mibõl gondolod hogy drogozott? :o
Megjegyzés:
Ha ezt a videót akkor néztem volna mikor elkezdtem edzeni, vagy most kezdenék bele a dolgokba, inkább bele se kezdenék.
Ez nem inspiráció, hanem egy sajnánli való,mentálisan beteg ember tévképzeteinek kibontakozása.
Ha ezt a videót akkor néztem volna mikor elkezdtem edzeni, vagy most kezdenék bele a dolgokba, inkább bele se kezdenék.
Ez nem inspiráció, hanem egy sajnánli való,mentálisan beteg ember tévképzeteinek kibontakozása.
Te jó ég most néztem meg , hogy mirõl van szó...
Meg a videó alatti kommenteket...Ezt a csávót biza istenítik.
Ez is bizonyítja mennyire elkorcsult undorító társadalomban élünk 😞
Bár halottról jót vagy semmit 😛
Egyáltalán közvetített ez a Zyzz valami értéket az emberek felé? Ivott, drogozott, bulizott, félmeztelenül pózolt minden nõ és faszi mellett. Miben mutatott példát ez a gyerek, amit a többi ilyen diszkógyökér nem tudna? Mert jó haja volt és egy fitness kategóriát sem elérõ teste? Tucatjával látni ilyet akármelyik szórakozóhelyen.
Rengeteg olyan példaképet választhatnának, akik valóban próbálnak valamit átadni a rajongóik felé. Fegyelmet, kitartást, alázatot, célokat, motivációt közvetíteni.

Rengeteg olyan példaképet választhatnának, akik valóban próbálnak valamit átadni a rajongóik felé. Fegyelmet, kitartást, alázatot, célokat, motivációt közvetíteni.

Nagyon sajnálom az ingerküszöböd, ha neked ez trollkodásnak és flamelésnek számít. Személyeskedést is elfelejthetnéd már, ha érdemben nem tudsz hozzászólni, akkor legalább ne tedd!
számból vetted ki a szót ! 😄 épp hasonlót akartam írni.
Aki 60 kiló és izmos az nem testépítõ. Nem attól testépítõ valaki, mert lemegy a terembe és súlyt emel. Viszont attól troll valaki, mert bejön egy topikba amihez köze nincs, próbál flémelni, mert tetszenek neki az izmos fiúk (de ne túl izmos!!4).
Ez a tipikus BB hozzáállás ami nagyon idegesìtõ, hiszen aki nem üti meg a mr. olimpia szintet az már biztos meleg és mit képzel magáròl hogy nincs akkora izomtömege. Nos ha ez ìgy lett volna, akkor elkell hogy keserítsem a nagyérdemût. Ha ez ìgy mûködne akkor már az õsidõben lehúzhatta volna a rolòt az emberiség.
Nem csak az a testépítõ akinek 50es karja van, vagy épp ez dönti el, hogy valaki meleg e vagy nem. Ennél egyébként sokkal rosszabbakat is tudnék mutatni, csak az a baj, hogy a mai társadalomban bûn magadat szeretni, tõrõdni magaddal és legfõképp szórakozni. Érdrkes egyèbként, hogy a srác Ausztrál volt, ùgy làtszik õk nem gondoltàk ùgy, hogy ez a "ripped" stìlus buzis lenne. Bár ott kicsit nyitottabbak elvégre háborù se volt.
Nekem ezek az isteni pózok nem jönnek be ilyeneknél, szerintem nagyképûségre utal és teste pedig lófütykös egy testépítõhöz képest. Divat majom.
Miért mit szeretnél? Nem az õskorban élünk, mindenki azt kezd az életével amit akar, a másik pedig az, hogy a teste már kifejlett stádiumban volt, amikor elkezded koxolni, tehát az eredményeit anélkül érte el. Legalábbis a hivatalos forrásban ez olvasható. Egyébként sem mindenki akar "robotként" élni. Értsd: iskola -> házasság -> gyerek és dolgozd végig az életed, szórakozás nélkül, hogy aztán meghalj.
A fej egy viszonyítási alap. Ha egy testépítõnek ilyen a haja mint amit te linkeltél, akkor a mérete kisebbnek tûnik a feje szélessége miatt, optikai csalódás szerû. Ezért van Jay-nek is oldalt lenyírva a haja, vagy Kai Greene-nek, akinek hosszú haja van, hátracopfozva, stb.
Nem tudom, mibõl gondolod, hogy Zyzz homár volt. Azért mert szép szálkás teste volt, attól még nem homár valaki. 😄
Valaki megmondaná, hogy a testépítõk zöme miért kopasz? És miért nem ilyen?
Mi abban az inspiráció, hogy mindehol feszengett meg mutogatta magát mint valami picsa? És belehalt a koxolásba?
Igazi példakép, hogy mellette szétcsapta magát minden hétvégén.
Igazi példakép, hogy mellette szétcsapta magát minden hétvégén.
nem kell ám csak csirkét enni. A hal, vagy a marha hús is jó, de az egyéb húsok sem rosszak, csak a csirke van a legközelebb az optimálishoz.
proteines kaják
innen is lehet szemezgetni, vannak fasza bûnbeesõs kaják, amiket lehet tolni befelé és finomak is, ráadásul vannak alternatívák a melós/sulis evésre is. Érdemes szemezgetni.
Ha nagyon unalmas a csmell, akkor a combot is érdemes lehet néha bepróbálni, ha tömegelsz, akkor simán belefér (amúgy is)
proteines kaják
innen is lehet szemezgetni, vannak fasza bûnbeesõs kaják, amiket lehet tolni befelé és finomak is, ráadásul vannak alternatívák a melós/sulis evésre is. Érdemes szemezgetni.
Ha nagyon unalmas a csmell, akkor a combot is érdemes lehet néha bepróbálni, ha tömegelsz, akkor simán belefér (amúgy is)
Hát sajnos az én ízlésvilágomba nem tartozik bele a leves 😛
De ígérem egyszer kipróbálom attól még lehet jó 😊
Spenótot én is használok..
Brokkoli,Zöldbab,Spenót,Saláták..Néha ilyen zöldség mix ha éppen belefér a kalóriába 😄
De ígérem egyszer kipróbálom attól még lehet jó 😊
Spenótot én is használok..
Brokkoli,Zöldbab,Spenót,Saláták..Néha ilyen zöldség mix ha éppen belefér a kalóriába 😄
Nem tudom hogy ismered e ezt, de én pont az elõzõ héten olyat próbáltam ki, hogy húsleves készítésekor beletettem annyi csirkemellet, hogy másfél napig elég volt. Azaz mikor kész volt a leves ,kivettem a sok csirkemelleket és elraktam, aztán ugye egy étkezéshez annyit adtam amennyire szükségem van. Köretnek meg spenótos rizst csináltam. A spenót nagyon bevált a rizs mellé, enyhe sós ízt adott az egésznek, pedig furcsa kombináció. 😊
Mikor még 50 kiló voltam akkor annyira nehezen birtam enni,de kitartottam nyomattam az akkoriban jónak hitt kajálást(fehérkenyér,szalonna,tojás 😄😄😄)
Fogalmam sem volt, hogy mi a helyes táplálkozás hányszor merre meddig, aztán egy haver segített 😊
Ég és föld az eredmény a 2 kajálás közt 😄
Fogalmam sem volt, hogy mi a helyes táplálkozás hányszor merre meddig, aztán egy haver segített 😊
Ég és föld az eredmény a 2 kajálás közt 😄
Meg kell tanulni több féle kaját csinálni, különben az unalom miatt hagyja abba az ember. Nem csak sült húst lehet csinálni csirkébõl meg rizsbõl. Ott a sokféle ragu, csak fûszerezésben térnek el. Vagy a sima rizses hús. Tök jók a rakott zöldség receptek. Mind hús, rizs, zöldség alapanyagból vannak. Vagy a lecsós hús rizzsel. Rengeteg mindent lehet. Az interneten is sok mindent találsz. Még akár töltött káposztát is csinálhatsz, az is ris, hús zöldség. Csak csirkébõl kell megcsinálni. Az egész csak fantázia kérdése, meg alapanyagé. Még sütit is lehet sütni zabpehelybõl 😊.
Én is ma fõztem két napra. Zöldséges rizottót, tejfölös mustáros húst és túrós zabpehelypalacsintát csináltam 😊.
Na ugye 😊. Ha az ember látja a hatást, nem nagyon kell gyõzködni 😊.
Zöldségen variálj meg a csirkét mindig máshogy csináld meg 😊
Én pl fokhagymás csirkét csináltam és az elsõ is alig akart lemenni nem hogy a 4. 😄
Aztán másnap láttam egy cikket hogyan csináljunk házi gyrost..Megcsináltam és egész nap kívántam...
Van Wok-unk vagy mi a fene az.Abban párolom is néha a csirkét úgy királyul puha marad...
Zöldséget minden nap vagy minden 2. nap másfélét egyél ha teheted sokat segít...
Akkor ha nem fog annyira rajtad a zsír használj nyugodtan szószokat önteteket.
Néha egyél hozzá krumplit ne mindig csak rizst...Van itt 1000 féle megoldás srácok csak egy kis kreativitás kell..
Változatosan egyetek!!!
Én már vagy 25 féle csirkét tudok csinálni 😄
Én pl fokhagymás csirkét csináltam és az elsõ is alig akart lemenni nem hogy a 4. 😄
Aztán másnap láttam egy cikket hogyan csináljunk házi gyrost..Megcsináltam és egész nap kívántam...
Van Wok-unk vagy mi a fene az.Abban párolom is néha a csirkét úgy királyul puha marad...
Zöldséget minden nap vagy minden 2. nap másfélét egyél ha teheted sokat segít...
Akkor ha nem fog annyira rajtad a zsír használj nyugodtan szószokat önteteket.
Néha egyél hozzá krumplit ne mindig csak rizst...Van itt 1000 féle megoldás srácok csak egy kis kreativitás kell..
Változatosan egyetek!!!
Én már vagy 25 féle csirkét tudok csinálni 😄
Hogyan készíted el? Én olyan jókat fõzök, hogy nincs ilyen gondom 😊
Valami tipp/tanács jöhetne, nekem a napi 2-3ik csirke már alig akar lemenni :/
De még az elsõvel is gondom van, hiába ízlik, fél óráig szoktam enni 😞
De még az elsõvel is gondom van, hiába ízlik, fél óráig szoktam enni 😞
Általában én úgy szoktam, hogy 2-3-4 hónapig tökéletes kaja aztán kicsit kényelmesebben élek majd megint tökéletes.
Eddig meghozta az eredményét és egyébként sincsenek még testépítõ vágyaim.
Te jó ég ahonnan indultam meg ahol most vagyok már az is elég szép fejlõdés.
Egyébként meg most elég brutálul eszek és simán lemegy a napi kaja anélkül, hogy hányingerem lenne nem esne jól stb...Meg van rá a bevett módszer, hogy készítsem fel a gyomrot 😄
Eddig meghozta az eredményét és egyébként sincsenek még testépítõ vágyaim.
Te jó ég ahonnan indultam meg ahol most vagyok már az is elég szép fejlõdés.
Egyébként meg most elég brutálul eszek és simán lemegy a napi kaja anélkül, hogy hányingerem lenne nem esne jól stb...Meg van rá a bevett módszer, hogy készítsem fel a gyomrot 😄
Én most teljesen betartom a kajálást minden egyes nap 😊
Most nagyon elszánt vagyok, van is eredménye rendesen.
Most nagyon elszánt vagyok, van is eredménye rendesen.
Nem tudom, mi lehet olyan nehéz betartani a kajálást. Ha változatos az étrendet, nem fogod megunni, meg amúgy is vannak "csalós kaják". Jó mondjuk én szeretek enni.
Van itt amúgy olyan, aki tényleg betartja a kajálást? Nem kiegekre gondolok.
Nem számolják bele mert nem olyan jól hasznosul.
De itt a hangsúly a hasznosul-on van.
Ha csak bizonyos % is de beépül.
Szóval ha nincs meg a 120-30-40 g fehérje husiból csak mondjuk 10-20-al alatta nem kell összeszarni magad, hogy jajj most mi lesz.
A szervezet ha az izomzat sérül(edzéseken) mindenképpen regenerálja azt, ha jó a kajád ha szar a kajád mert nem maradhat olyan állapotban.
Csak ugye nem mindegy, hogy hogyan regenerálódik.Nagyon jó étrenddel hamar és minõségien, kevésbé jóval átlagosan, az alatt meg lassan.
De itt a hangsúly a hasznosul-on van.
Ha csak bizonyos % is de beépül.
Szóval ha nincs meg a 120-30-40 g fehérje husiból csak mondjuk 10-20-al alatta nem kell összeszarni magad, hogy jajj most mi lesz.
A szervezet ha az izomzat sérül(edzéseken) mindenképpen regenerálja azt, ha jó a kajád ha szar a kajád mert nem maradhat olyan állapotban.
Csak ugye nem mindegy, hogy hogyan regenerálódik.Nagyon jó étrenddel hamar és minõségien, kevésbé jóval átlagosan, az alatt meg lassan.
Teljesen megértelek, ami bizonyos helyeken megy az egyértelmû, nyomatják a reklámokat mindenhol. BBtVben is úgy látszik a tartalomban nem elég, alul is megy a 25féle kiegreklám. Eléggé ellentmondásos,hogy a cikkekben hangsúlyozzák: a KAJA a legfontosabb, utána jönnek a kiegek, közben meg ezt az agresszív kampányolási stratégiát választották.
Ráadás: Amit sokan elfelejtenek, hogy ha tényleg nincs helyi tápanyagfelhasználás, akkor tényleg megy a fehérje mindenhova nem csak izomba+a növényi fehérjéket nem számolják bele a napi bevitelbe, holott sok "szénhidrát" tele van velük.
Ráadás: Amit sokan elfelejtenek, hogy ha tényleg nincs helyi tápanyagfelhasználás, akkor tényleg megy a fehérje mindenhova nem csak izomba+a növényi fehérjéket nem számolják bele a napi bevitelbe, holott sok "szénhidrát" tele van velük.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Ha énnékem sok pénzem lesz, bevásárlok csirkemellbõl!
na de viccet félretéve, mostanság elsõsorban az a cél, hogy minden nap tudjak enni, aztán pár év múlva talán eljutok odáig, hogy mit.
na de viccet félretéve, mostanság elsõsorban az a cél, hogy minden nap tudjak enni, aztán pár év múlva talán eljutok odáig, hogy mit.
Én pl hatalmas valagat kerítettem a fehérjémnek, mert ha kiadok valamire 20e Ft-ot, akkor megnézem mire adom ki.
De egyébként tény, hogy elsõ a szilárd kaja. Mondjuk én személy szerint örülök, hogy a fehérjével legalább 1 étkezést leegyszerûsíthetek zab+fehérje szintre.
De egyébként tény, hogy elsõ a szilárd kaja. Mondjuk én személy szerint örülök, hogy a fehérjével legalább 1 étkezést leegyszerûsíthetek zab+fehérje szintre.
Igen, egy jól belõtt étrenddel sokkal szembetûnõbb a fejlõdés, mint akármilyen más kiegészítõvel. Sokan pl. hatalmas valagat kerítenek, hogy milyen fehérjét válasszanak, amivel maximális eredmények érhetõek el, pedig sokkal fontosabb a másik 5-6 idõpontban bevitt kaja minõsége.
Én is edzettem vacak kajával, én is haladtam, de egész más mióta jó a kajám. Ha csak a bedurranást nézem, mindig rosszul durrantam, most meg néha uhh állati 😊. Vagy hány szar edzésem volt akkoriban, mert félúton kifogyott a szussz. Még sorolhatnám, de ki kell próbálni.