Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Ha nem számítjuk a bedurrantó, eresítõ, szálkásító, izmosító meg a többi cuccot 😊
Ettõl függetlenül ha az oda vezetõ utat nem is, de az eredményt irígylem.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A Scott padnak van 1 nagy elõnye: nem tudsz vállból/testbõl rángatni annyira mint állva.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Nekem van egy kétkezes alapsúlyom amivel kimegy 10 de a 10.-nél már beszarok..Szabályos de mégsem annyira mintha vissza vennék belõle 2 kg-ot.Sokkal szabályosabban tudom végezni vele,és ugyanúgy meghalok a 10.-re 😄
Bicepszet szét lehet vinni kisebb súllyal is extra szabályosan...
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Egy magamutogató,hazug,pózerkedõ 0 ember volt testépítésben.Ez a majomkodás amit csinált szánalmas.A diszkókban tucatszám futkoznak a hozzá hasonló emberkék.
Ha picit jobban odafigyel magára,arra amit csinál,és arra amit közvetít mások felé akkor sokkal többre vihette volna szerintem.
Ha valaki ennyi emberhez eljut mint õ,akkor nem törekedni KELL arra,hogy jó irányt mutasson,hanem KÖTELESSÉGE.
Nyugodjék Békében.
Nem mellesleg ennél Bunny is klasszisokkal jobb,bár nem szeretem a stílusát,sõt kifejezetten bicskanyitogató,de szakmai tudása elõtt fejet kell hajtani és tesz is valamit.Tanácsokat ad,segít másoknak stb.......
Magánvélemény.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Bicepszre 2x1kezes, scott pad, valamint ennek nem tudom a nevét, mikor felülrõl fogsz rá a kétkezes rúdra és durran az alkar is😊
Ha úgy érzem, hogy még kell, akkor kétkezes bicepsz. Az egykezest váltogatom sima és kalapács.
#29992: Tényleg jó cikk, 1 problémám van vele, a szokásos 😄 Haladóknak ok, de amúgy ez a mennyiség rengeteg(feltéve ha nem p*nalegyezés van Bunny után szabadon)😊 Az új mell-bicó cikk se semmi, leírják hogy nem kellene 5 gyakorlatot csinálni de a tervben azért 4 megvan; nem nagy különbség.
A mellkas "felsõ" részét szokás elhanyagolni. Szinte kivétel nélkül mindenki egyenes pados nyomással kezd, és csak utána tér át a döntöttre, ahol már közel sincs akkora erõ a mellben, hogy a felsõ régió megkapja a megfelelõ stimulációt.
+ a negatív nyomásnak nincs túl sok haszna, ha csak nem vagy erõemelõ.
A 2 tárogató gyakorlat helyett meg érdemes 1 tárogatást és 1 áthúzást csinálni.
Ezek csak az én észrevételeim, nem kötelezõ megfogadni 😄
Illetve szerintetek mennyire életképes koncepcíó tömegelésre? 😊
1-Mellkas-kétfejû
2-láb
3-váll
4-hát-háromfejû
Páratlan napon van has, alkar. Esetleg még vádlizhatok egyet vállnapon 😊
Fekvenyomás 4 sorozat, pzitív 4 sorozat, negatív 2 sorozat, utána szuperszettben pozitív tárogatás meg tárogatógép 3-3 sorozat.
Bicó egykezesekkel állva, utána scottpad franciarúddal, meg egykezessel, végén még kis has.
Megértettem mondjuk, de akkor is miért példakép? Példakép az, hogy teledrogozod, koxolod, leiszod a sárga földig magad elméletileg sportoló létedre? Nálam a sportolói eszme az az ép testben ép lélek, de úgy látszik ma már megváltozott. (Persze, nem azt mondom, hogy néha nem lehet kiengedni de azért ez nem néha volt)
Másik meg, hogy nem ért el semmit, egy senki volt. Azonkívül, hogy szétkoxolással egy egész jó felépítést föl tudott mutatni. De ezen kívül semmi érdemleges.
A te eseted szokták irigylésre méltónak nevezni, fõleg a mai világban. Gratula hozzá, én senkire nem irigykedek mert tudom hogy elõbb-utóbb felemelkedek, vállalkozással vagy anélkül.
De srácok, kezdünk letérni a témáról! Mi lenne, ha pl. leírnánk az edzésünket?
Igen és ennek legjobb módja a féktelen bulizás, hülye ribancok húzogatása és önkárosítás alkohollal droggal 😛
Én nyitottam egy saját vállalkozást és bejött, a saját magam ura vagyok..Nekem ezt jelenti a szabadság és a mókuskeréktelenség(de hülye szó),de hát lehet én vagyok még gyerek.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Az nem jön be amit/amiket csinált.
Megint egy megjegyzés:
Normális értelmes valamire való,magára adó, belül normális értékrenddel rendelkezõ embernek,nem jön be ez az életstílus 😊
Ez most merev lábú felhúzás, vagy felhúzás? Na mindegy, szóval:
- Görbe hát,
- Lábhasználat hiánya,
- Csak hátból húzza, elképesztõ terhelést kaphatott a kis dereka
Egyébként koton sapi minek a terembe?