Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

spiropent mehet?

gyúrok,boxolok,szolizok S6 manualis 6os

Én nem értek egyet csuszi barátunkkal.
Ha jól esett ez az edzés akkor egészségedre 😊
Valószínûleg nem volt intenzív az edzés de kit érdekel, nem mindig kell mindent szabály szerint csinálni...1*-2* bõven belefér..A Váll nem egy túl nagy izomcsoport, viszonylag hamar regenerálódik(Cserébe szinte mindig igénybe van véve 😄) nem lesz bajod 😛
Vaxi
köszi a tippeket, nyomom a kekszet fõtt rizst krumplit répátalmátbanánt..
húsok 2-3 napig off. sajnos edzés off.. nem fogok tudni rendesen felkészülni a brutalra..
apropó jön valaki? 😊

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

balintk
Most miért. 😄

veszelka
na pont ezen a dumán röhögtem ma órákat.

Panzermeyer
Hasmenésre a rost a tuti. Nekem a következõ vált be:
Fõzz meg sárgarépát, és krumlit. Utána törd össze õket, és rakj hozzá egy kis húsleveslét. Ezt ettem napi 3x. Kb 2 nap alatt elmúlt. Ezen kívül a széntabletta is igen hasznos lehet ilyenkor. A fehérjét, meg a húst én most erre a pár napra nem erõltetném.

mov ah,4ch int 21h end

Vaxi
beszedtem egy 4 napja tartó hasmenést, és kiderült, hogy a pajzsmirigyem is alul mûködik valszeg. nem könnyíti meg az élet a dolgomat 😄
van valakinek tapasztalata ilyennel?

egyébként legtöbbször én is vitamin pakkokat szedek, és néhány értéktõl eltekintve jó a vérképem, friss mérés szerint

Panzermeyer
Igazából arra gondolnak, hogy ne aerobozz, csak valamiért a kardio terjedt el a közhasználatban. A futás tudtommal nem aerob edzés.

mov ah,4ch int 21h end

balintk
Az mitõl van, hogy sokan azt mondják, hogy amikor tömeget növelsz, akkor ne cardioz, vagy csak nagyon keveset. Viszont, amikor heti háromszor 20 percet futottam, akkor sokkal jobban híztam. :/

csuszi
25 sorozat. sok.
ha nagyon fanatik az ember akkor se szabad többet 12-15nél. és az a felsõ határ. ha bírod a 25öt, akkor ott nem elég intenzív az edzés. nem "marathoni futás kell, hanem száz méteres sprint"

MJ rulz Pink Team The Only One

Azt fogjátok mondani, hogy sok, én se szoktam ennyit csinálni, csak néha elkap a gépszíj. Meg tök jól ment 😊.
Ezeket csináltam:
Mellrõlnyomás ülve 4*8
Arnoldnyomás piramisban 4 sorozat
Oldalemelés piramisban 4 sorozat plusz egy sorozat kis súllyal ami megy
Elõreemelés piramisban 3 sorozat
Döntött törzsû oldalemelés pir. 3 sor.
Ezután csukja:
Állighúzás 3 sorozat
Vállvonogatás piramisban 4 sorozat

Ezután kis bicepsz, meg ellipszistréneren egy kis HIIT 😊

csuszi
olvastam, hogy ha az ember normális vitaminmennyiséget kezd el bevinni, akkor a szervezet eleinte hiánytünetekkel válaszol.
fogalmam sincs hol, valaki? valami google expert help me plz 😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Vitaminokból szintetikusat ne szedjetek.
Írjad csak, haddmûvelõdjünk<#buck>

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Panzermeyer
Nem tudom, én évek óta szedem a multivitamin packokat. Elméletileg régen túl kellett volna adagolnom a zsírban oldódó vitaminokat, és minden bajomnak kellene lenni ettõl. Ennek ellenére egy tavalyi vérvizsgálatom eredményeként minden érték a véremben az optimális határértéken belül van. A koleszterinem volt egyedül túlzottan alacsony, vagyis az optimálisnál jóval alább, úgyhogy meg is csillagozták szépen. Csak azt nem tudom, hogy hogy a fenébe, mert csak állati fehérjét fogyasztottam (hús, tejsavófehérje, túró, teljes tojás).

Állítólag csak az A-vitamint lehet túladagolni, és ez okoz(hat) mellékhatásokat. Továbbá úgy lehet még túladagolni vitamint, hogy elrontod az egymáshoz viszonyított arányokat, és ezzel borítod fel a rendszert. De ez elméletileg a multi-vitamin készítményekkel ésszerû használat mellett nem lehet, mivel ezek "mérnökileg" meg vannak tervezve, tehát jók az arányszámaik.

mov ah,4ch int 21h end

Nekem ez vált be,gyilkos tud lenni és 15p csak,egy próbát megér hátha...
Elkezdtem masteszta.blogspot.hu-ról sütögetni fõzõcskézni.
Ilyenkor de imádok tömegelni 😄😄
balintk
Valaki tudna dobni egy nagyon jól mûködõ, mindennap csinálható six pack edzéstervet?

Renjike
Ebben az esetben meg van a pogramom jövõhét szombatra ! <#idiota>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Nem biztos, hogy téged is meghajt, próbáld ki hétvégén mondjuk. Nekem 5 perc alatt hatásos <#vigyor> .

Renjike
tisztában vagyok a dolgokkal 😊 inkább maradok 5 grammnál... valamelyik szakmai órán nem akarok odacsokizni az eszterga gép mellé 😄D

Tyler1
Nekem is megfordult a fejemben, hogy Kai akár a dobogó alsó fokára is lecsúszhat, ha nem javul eleget holnapra.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Ha nem megy tõle a hasad mehet 3x10 g szintentartáskor, nekem 10 felett hasmarsom lesz . De olvasd el ezt .

Ma olyan válledzést nyomtam, le se merem írni <#idiota> .

Igen de ami általában zsírban oldódó abból nem szokott 4000%-os RDA lenni 😊
Köszi! Van amiben egyetértek.
Vannak zsírban oldódó vitaminok és vannak vízben oldódó vitaminok. Vízben oldódó vitamint ha túladagolod, vizelettel távozik. A Zsírban oldódó nem.
(Mondjuk valaki hozzáértõ cáfolhatna/igazolhatna.)

Renjike
kreatin adagolás: 6*5 helyett 3*10? (suliban problémás kiméregetni meg stb így a 3*10 praktikusabb lenne.

Panzermeyer
Igazából az RDA értékeket kb 70 kilós irodai dolgozóknak találták ki. És még azoknak is kevés. Nem mindenki 70 kilós. És nem mindenkinek ugyanannyi a tápanyagigénye egyes vitaminokból. Én azt mondom, hogy inkább legyen több, és a maradékot kivizelem, mintsem kevesebb legyen és hiányt szenvedjek belõle. Ahogy fejlõdsz, az idõ múlásával neked is egyre több lesz a vitamin (és egyéb tápanyag) igényed, egyre kevesebbet fogsz nem felhasználni. Az a felesleg, ami távozik nem oszt, nem szoroz, úgyis ug-okról / mg-okról beszélünk egy-egy ilyen esetben. Bajod nem lesz tõle. Egyébként meg ha felhasználod, szerintem akkor is van sárga vizelet, ugyanis a bomlástermékek szintúgy simán okoznak ilyet. Na, remélem érted 😊

mov ah,4ch int 21h end

Panzermeyer
Majdnem 100%-ban egyetértek, csak annyiban nem, hogy szerintem Ramy nem lesz a top 5-ben. Ezt egyrészt arra alapozom, hogy amikor kihívták a végén a Heatht, Kait, stb-t és visszaküldték Heatht, majd a helyére Dextert hívták. Továbbá Ramy tényleg big, csak az izomzata nem látszik elég érettnek. De jövõre, max 1-2 Mr. Olympia és akár dobogós is lehet, ha így folytatja, mert a srác tényleg a semmibõl robbant be, és nagyon megy elõre. De nem irigylem tõle, felõlem lehet õ is az ötödik, keményen dolgozhatott érte.
Kai szabadpóza alatt kapcsoltam a közvetítésre. Nekem "nagyon" vizesnek látszott. Bár állítólag ahogy múlt az idõ és a kihívások, egyre jobb lett. Nem tudom meglesz-e a 2. hely számára. Az izomtömegét figyelembe véve, viszont tényleg nagyon jót hozott. Nem lepõdnék meg, ha idén Rhoden lenne a második...

mov ah,4ch int 21h end

Tyler1
Én is Kainak szurkolok egy ideje, de most szerintem annyi esélye sincs, mint tavaly. Heath túl profi, hogy ebbõl a helyzetbõl formán kívül kerüljön holnapra 😊 Cutler pedig várható volt, hogy nem fog beleavatkozni a top3-ba, de meglepõen kevés lett, 6. hely reális neki talán.

Az sem teljesen világos, hogy ha megvan határozva, hogy egy felnõttnek mekkora dózisra van szüksége ebbõl és ebbõl a vitaminból, akkor miért tesznek a multivitaminokba 2x,3x,5x, 18x nagyobb dózist?<#conf>

Most utólag megnézve igazad van, de én valahogy akkor is neki drukkolok 😊
1 nap alatt még sok minden változhat hidd el..Jay Cutler-ben csalódtam.
Tyler1
Heath jóval szárazabb, hatalmas csoda kéne, hogy holnapig jobb formát hozzon Kai.

Kai...
Szerintem õ hozta a legjobbat.Többiek nem elég jók most 😛
Tyler1
Áá ez az idei nagyon papírforma, Kai elbaszta a végét.
Heath, Kai, Rhoden, Wolf, Ramy szerintem a top 5.

veszelka
álmodban zsírt égetsz el, és párát lélegzel ki, egy kis mértékben izzadsz is.

A széklet színe állaga fõleg attól fog függeni, hogy mennyi rost tartalmú anyagot eszel 😊
Panzermeyer
A vizelet? Természetes jelenség. A fel nem használt és kiürült, "fölös" vitaminok, a lebomlott fel nem használt / használható anyagok elszínézik a vizeletet. Neon sárgás-zöldes vagy sötét sárga is lehet. A szar? Az szerintem nem. Netán az is neonzöld lett?

mov ah,4ch int 21h end

#30028:

Teljesen igazatok van.

Lenne egy olyan kérdésem, hogy multivitamintól elképzelhetõ, hogy elszínezõdnek a dolgok (ha értitek mire gondolok)?

Panzermeyer
Azt nem tudom, de ezzel mindenki így van, hogy reggel könnyebb, mint a nap hátralévõ részében. Nyugodj meg, természetes jelenség.

mov ah,4ch int 21h end

balintk
Az mitõl van h. esti alvás után fogyok ùgy kb. 1 kilót?

Panzermeyer
Hát lekéstem a kezdést, de önmagamhoz képest korán keltem, kb 7-kor csatlakoztam be az Olympia közvetítésbe. Közben jegyzeteltem.

Phil nagyon jónak látszik. Johnny Jackson hatalmas. Big Ramy is óriási. Wolf szerintem nagyon sokat javult. Jaynek a többiekhez képest fejreállított rombusz alakja van, míg a többieké háromszög. Vagyis megint nincs dereka. Warren egy óriási izmos törpe. Prjotkowitz is elég nagy, kár hogy az összképet elcsúfítja a teste fölött gombafelhõként magasodó feje. Martinez szerintem a kezdõ évei szintjén van most.
Még nagyon sokat kell visszahoznia. Akik szerintem jobb formát hoztak az eddigi önmagukhoz képest, az Cedric és Winklaar, de ez
nyilvánvalóan nem lesz elég ahhoz, hogy jó helyeket csípjenek meg.

Elsõ kihívás: Jay, Rhoden, Kai, Dexter, Wolf, Phil. Big Ramy nincs benne a top 6-ban. Középen: Kai, Phil és Rhoden.
Amikor Dexternek és Wolfnak helyet kellett cserélnie, a közönség a nemtetszését fejezte ki. Wolf beljebb került a szélrõl.
A közvetítõk szerint ez jót jelent. A kihívás végén a bírók a helyükre küldik Philt, Kait és Wolfot. Jön a többi kihívás.

Egy érdekes kihívás: Kai, Wolf, Phil, Rhoden. Hoppá, Philt visszaküldik és behívják helyette Dextert. Ki ne tudná, hogy ez mégis mit jelent. Ebbõl a csapatból szerintem Dexternek nagyon kilóg a szekérrúdja. A többiek óriásiak, és esztétikusak. Dexter viszont hozzájuk mérten "csak" esztétikus.

A közvetítõk is megjegyzik Phil visszaküldését. Nagyon dicsérik Wolf idei formáját. Szerintük nagy csata lesz a 2-3 helyen Wolf, Rhoden és Kai között.

mov ah,4ch int 21h end

Vaxi
csak a nagyon hülyék...
én egyszer elmentem betegen edzeni, 1 hét fekvés lett a vége. nem éri meg. ha beteg vagy, gyógyuljál.

hungary27
Ha beteg vagy pihenj.
Másokat meg ne fertõzz meg.
Szerintem nem sok épeszû ember van aki nyomja betegen,de azért tegyünk különbséget a:
-Jajj kicsit kapar a torkom/3-at tüsszentettem reggel
-Influenzás/Hasmenéses
Betegségek között 😄

Ha beteg vagy pihenj, nyomjad a vitaminokat, a kaját, és k*va sok folyadékot.Nem fogsz 14 kiló izmot összeesni ha 1 hétig nem edzel 😛
Emberek!

Ki nyomja annyira keményen, hogy még influenzásan is megy edzeni?

Orrfolyás, torokfájás, levertség stb. Mai napot azt hiszem kihagyom. K.rvaélet.

Na már megint ide lett Zyzzentve valami 😄😄😄
Renjike
Erre mondjuk nem is gondoltam. 😊 Azt hittem Zyzz kategóriát képviselik. Félreértés.

Tyler1
Fitness modellek, ez a dolguk 😊

Ha szedsz 1 rendes multit, nem feltétlen kell. De amúgy jó, mert támogatja az izmokat is valamennyire, de ami még fontosabb az idegrendszert. Tehát ha úgymond mostanában túlpörgetted magad, akkor jó tud lenni. Amire figyelj: NAGYDÓZISÚ C MELLÉ NE! Ez komoly, együtt elég kómásító tud lenni, és ugye nem kéne kockáztatni hogy ez szó szerint legyen!

#30010: Más a mozdulat szöge, elõször én jelentõs munkát fektetek abba hogy 2kezessel meglegyen az alap(szal inkább csinálók 1 drag curlt pl.) de ez persze magánvélemény, én is csak azt tudom mondani: mindenki úgy nyomja ahogy akarja.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Renjike
Kiegeszites: nem azzal van bajom ahogy kineznek , mert bar nekem kozel sem ez a celom tisztelendo mert sok munka van benne, hanem ahogy pozolnak .