Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gyúrok,boxolok,szolizok S6 manualis 6os
Ha jól esett ez az edzés akkor egészségedre 😊
Valószínûleg nem volt intenzív az edzés de kit érdekel, nem mindig kell mindent szabály szerint csinálni...1*-2* bõven belefér..A Váll nem egy túl nagy izomcsoport, viszonylag hamar regenerálódik(Cserébe szinte mindig igénybe van véve 😄) nem lesz bajod 😛
húsok 2-3 napig off. sajnos edzés off.. nem fogok tudni rendesen felkészülni a brutalra..
apropó jön valaki? 😊
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Fõzz meg sárgarépát, és krumlit. Utána törd össze õket, és rakj hozzá egy kis húsleveslét. Ezt ettem napi 3x. Kb 2 nap alatt elmúlt. Ezen kívül a széntabletta is igen hasznos lehet ilyenkor. A fehérjét, meg a húst én most erre a pár napra nem erõltetném.
mov ah,4ch int 21h end
van valakinek tapasztalata ilyennel?
egyébként legtöbbször én is vitamin pakkokat szedek, és néhány értéktõl eltekintve jó a vérképem, friss mérés szerint
mov ah,4ch int 21h end
ha nagyon fanatik az ember akkor se szabad többet 12-15nél. és az a felsõ határ. ha bírod a 25öt, akkor ott nem elég intenzív az edzés. nem "marathoni futás kell, hanem száz méteres sprint"
MJ rulz Pink Team The Only One
Ezeket csináltam:
Mellrõlnyomás ülve 4*8
Arnoldnyomás piramisban 4 sorozat
Oldalemelés piramisban 4 sorozat plusz egy sorozat kis súllyal ami megy
Elõreemelés piramisban 3 sorozat
Döntött törzsû oldalemelés pir. 3 sor.
Ezután csukja:
Állighúzás 3 sorozat
Vállvonogatás piramisban 4 sorozat
Ezután kis bicepsz, meg ellipszistréneren egy kis HIIT 😊
fogalmam sincs hol, valaki? valami google expert help me plz 😊
MJ rulz Pink Team The Only One
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Állítólag csak az A-vitamint lehet túladagolni, és ez okoz(hat) mellékhatásokat. Továbbá úgy lehet még túladagolni vitamint, hogy elrontod az egymáshoz viszonyított arányokat, és ezzel borítod fel a rendszert. De ez elméletileg a multi-vitamin készítményekkel ésszerû használat mellett nem lehet, mivel ezek "mérnökileg" meg vannak tervezve, tehát jók az arányszámaik.
mov ah,4ch int 21h end
Ilyenkor de imádok tömegelni 😄😄
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Ma olyan válledzést nyomtam, le se merem írni <#idiota>#idiota> .
Vannak zsírban oldódó vitaminok és vannak vízben oldódó vitaminok. Vízben oldódó vitamint ha túladagolod, vizelettel távozik. A Zsírban oldódó nem.
(Mondjuk valaki hozzáértõ cáfolhatna/igazolhatna.)
mov ah,4ch int 21h end
Kai szabadpóza alatt kapcsoltam a közvetítésre. Nekem "nagyon" vizesnek látszott. Bár állítólag ahogy múlt az idõ és a kihívások, egyre jobb lett. Nem tudom meglesz-e a 2. hely számára. Az izomtömegét figyelembe véve, viszont tényleg nagyon jót hozott. Nem lepõdnék meg, ha idén Rhoden lenne a második...
mov ah,4ch int 21h end
1 nap alatt még sok minden változhat hidd el..Jay Cutler-ben csalódtam.
Szerintem õ hozta a legjobbat.Többiek nem elég jók most 😛
Heath, Kai, Rhoden, Wolf, Ramy szerintem a top 5.
mov ah,4ch int 21h end
Teljesen igazatok van.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy multivitamintól elképzelhetõ, hogy elszínezõdnek a dolgok (ha értitek mire gondolok)?
mov ah,4ch int 21h end
Phil nagyon jónak látszik. Johnny Jackson hatalmas. Big Ramy is óriási. Wolf szerintem nagyon sokat javult. Jaynek a többiekhez képest fejreállított rombusz alakja van, míg a többieké háromszög. Vagyis megint nincs dereka. Warren egy óriási izmos törpe. Prjotkowitz is elég nagy, kár hogy az összképet elcsúfítja a teste fölött gombafelhõként magasodó feje. Martinez szerintem a kezdõ évei szintjén van most.
Még nagyon sokat kell visszahoznia. Akik szerintem jobb formát hoztak az eddigi önmagukhoz képest, az Cedric és Winklaar, de ez
nyilvánvalóan nem lesz elég ahhoz, hogy jó helyeket csípjenek meg.
Elsõ kihívás: Jay, Rhoden, Kai, Dexter, Wolf, Phil. Big Ramy nincs benne a top 6-ban. Középen: Kai, Phil és Rhoden.
Amikor Dexternek és Wolfnak helyet kellett cserélnie, a közönség a nemtetszését fejezte ki. Wolf beljebb került a szélrõl.
A közvetítõk szerint ez jót jelent. A kihívás végén a bírók a helyükre küldik Philt, Kait és Wolfot. Jön a többi kihívás.
Egy érdekes kihívás: Kai, Wolf, Phil, Rhoden. Hoppá, Philt visszaküldik és behívják helyette Dextert. Ki ne tudná, hogy ez mégis mit jelent. Ebbõl a csapatból szerintem Dexternek nagyon kilóg a szekérrúdja. A többiek óriásiak, és esztétikusak. Dexter viszont hozzájuk mérten "csak" esztétikus.
A közvetítõk is megjegyzik Phil visszaküldését. Nagyon dicsérik Wolf idei formáját. Szerintük nagy csata lesz a 2-3 helyen Wolf, Rhoden és Kai között.
mov ah,4ch int 21h end
én egyszer elmentem betegen edzeni, 1 hét fekvés lett a vége. nem éri meg. ha beteg vagy, gyógyuljál.
-Jajj kicsit kapar a torkom/3-at tüsszentettem reggel
-Influenzás/Hasmenéses
Betegségek között 😄
Ha beteg vagy pihenj, nyomjad a vitaminokat, a kaját, és k*va sok folyadékot.Nem fogsz 14 kiló izmot összeesni ha 1 hétig nem edzel 😛
Ki nyomja annyira keményen, hogy még influenzásan is megy edzeni?
Orrfolyás, torokfájás, levertség stb. Mai napot azt hiszem kihagyom. K.rvaélet.
#30010: Más a mozdulat szöge, elõször én jelentõs munkát fektetek abba hogy 2kezessel meglegyen az alap(szal inkább csinálók 1 drag curlt pl.) de ez persze magánvélemény, én is csak azt tudom mondani: mindenki úgy nyomja ahogy akarja.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik