33479
-
#30751 Nem biztos, hogy "hit" nyilván érzed azt, hogy sokkal stabilabb egy övvel történő 100kg-s guggolás, mint egy öv nélküli. -
#30750 egyébként ez is, mint sok minden, szokás és "hit" kérdése :) -
#30749 az övet én azért javasolnám, nem könnyíti meg, de biztonságosabbá teszi a nagyobb súlyú emeléseket. én 70 kiló fölött felteszem az övet, mind felhúzásnál mind guggolásnál :) -
#30748 a teljes test részt vesz a gyakorlatban, de elsősorban a hát. -
#30747 Kell az az alkar :)
-
#30746 Fail kép, ennek köze nincs az alkarhoz, itt a bicepsz/tricepsz a nagy :D ráadásul synthollal :D -
#30745 Bizony hogy látványos.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#30744 Bár pontosan nem tudom milyen kapszuláról van szó, de nagyon valószínűnek tartom, hogy ugyanúgy zselatinból készül, mint bármelyik másik kapszulás gyógyszer borítása. Lebontódik a szervezetben, majd kiürül. -
#30743 Scitec vitami nkapszuláknál mi ez a műanyag borítás? Most ezzel mi lesz a szervezetben? -
Ezt meg nem értem...
"Meg ki látja a szorításod? Senki. A hátadat meg mindenk"
A szorításod az alkarod vastagságában mutatkozik meg, ami viszonylag kurvára látványos... A hátad meg nem a felhúzástól fog szélesedni/vastagodni. -
#30741 Ezzel nem értek egyet. -
#30740 Nem tudtam elképzelni, én ha gurtnit használok, akkor átváltok rendes fogásra. -
#30739 Kezdő szinten felejtős a vegyes fogás, a gurtni, de még az öv is. Meg kell tanulni szabályosan végrehajtani, javítani a fogáserősségen és nem kivonni azt a munka alól. -
#30738 4x10 90 kilóval még megy, de tegnap csináltam 100kg-val, és a 2. körben 3 ismétlés után simán kicsúszott a kezemből. -
mike77 #30737 6:30 körül nézd meg. Ha nekik szabad akkor nekem is.
-
mike77 #30736 Igen. Ez mitől olyan vicces? -
#30735 Fordított fogásra még raksz gurtnit? :D -
mike77 #30734 Én is fordított fogással csinálom, mégis használok gurtnit, mert a felhúzásom előrébb jár, mint a szorításom. Ha nem használnám, nem haladnék a felhúzásban. Szerintem hasznos cucc. Meg ki látja a szorításod? Senki. A hátadat meg mindenki. -
#30733 Esetleg próbáld meg fordított fogással csinálni a felhúzást, sokat segít és nem kell gurtni és még megdobhatod egy kis magnéziával, én ilyen kombinációval csinálom. Hány ismétléssel szoktál csinálni felhúzáskor egy-egy sorozatba? -
#30732 én azt hittem, hogy a felhúzás vegyesen láb/hát gyakorlat. -
#30731 ne használd szerintem.
felhúzásnál inkább a hátadra kéne koncentrálni.
nem érzed a hátad? csinál meg 40 ismétlést. sírva kelsz másnap, garantálom :D -
mike77 #30730 Első pár alkalommal kérj meg valakit, hogy segítsen. Később már menni fog egyedül is. -
#30729 erősen fontolgatom a beszerzését, mert felhúzásnál sajnos nem bírja el az alkarom azt a súlyt, amitől még el se fárad a lábam.
csak azt nem tudom, hogy lehet ezt mindkét kézre felrakni. -
#30728 Igen, egy saját gyártmányt. -
mike77 #30727 Igen. -
#30726 használ itt vki gurtnit? -
#30725 -
mike77 #30724 Kicsit össze volt állva, de nem keményedett össze, szétnyomkodtam a zacsiban, olyan, mint frissen. Benyomtam 7 g-ot, semmi bajom nem lett. Úgyhogy elhasználom. -
#30723 Nézd meg hogy mennyire érhette nedves levegő, vannak-e benne csomók, kupacok. Ha levegőtől elzártan volt, akkor szerintem nem lehet gondja.
Ha más nem is, megpróbálod, aztán ha megfosat akkor kuka. -
mike77 #30722 A creatin meddig áll el? Van egy fél zacsim, kb. még tavalyi , de nincs rajta a szav. idő. Nem tudom jó-e még. -
#30721 -
#30720 a túlzott B vitamin okozza...ha megeszel egy helyben egy halom vöröshúst, akkor is hasonló hatást érhetsz el. -
#30719 Pardon, javítva B vitaminra. Találtam pár oldalt, ahol erről kérdeznek, írnak például itt, itt és itt. -
#30718 Mikor nem szedtem, akkor ugyebár sárga volt, ha nem ittam eleget, de általában mindig sikerült elegendőt fogyasztani, így színtelen lett. Most körül-belül ugyan annyit iszok és így is látszik a kis neon zöld szín. Valahol azt olvastam, azt hiszem shop.builderen írták a kérdés-felelekbe, hogy a D vitamintól van, de olvastam már azt is, hogy a C vitamin okozza. -
#30717 Olvasgattam valami olyanról , hogy talán a túlzott mennyiségű D vitamin okozhat viszkedést , bár itt a sok okos ember hátha jobban informált :) -
#30716 Egyébként nem kellene hogy fesse a vizeletet, szóval akkor jó ha nem veszed észre. Azt jelenti, hogy nem viszel be elég folyadékot. -
mike77 #30715 Akkor neked egy tasak két hét, egy doboz 30 x 2 hét, vagyis több, mint egy évig kitart egy dobozzal . Neked ez tök gazdaságos -
mike77 #30714 Régen a Multi x-től még szebb volt, már alig vártam, hogy ki kelljen menni -
#30713 A multi pro tól viszkedek mint a ... szóval nagyon. 2 naponta megy csak 1 szem . -
#30712 Én is most kezdtem el eszegetni a multi pro-t. Nekem gázokkal nincs baj, viszont a neonzöld pisi előjött. :)