Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak vicceltem, papa 😊
Nem tudom, nem melegítesz be nyakra is elõtte? Illetve edzés után is csinálhatsz egy kis leveztést a nyakadra, hátha segít.
mov ah,4ch int 21h end
mov ah,4ch int 21h end
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Ha már a sárga kapszulát nem olvasod el, legalább ezt olvasd, és értelmezd is!
link
mov ah,4ch int 21h end
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
bemcsi elsõ kör annyival amennyivel menne vagy 40 nyomás és beletol az ember 25öt. stb. lassan fel munkáig.
MJ rulz Pink Team The Only One
Ha már melegítés: Csak én gondolom úgy, hogy a rávezetõ sorozatoknak is VISZONYLAG nehéznek kell lenniük? Ugye láttam már üresrúddal kezdõ versenyzõket, nade muszáj ezt? Fõleg ha nem akar az ember 1,5-2 órát edzeni...
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
"igy is eröltetni kell a kaját" Errõl szól a tömegelés 😊
Jumbo egy jó termék de csak tényleg nehezen hízóknak.Nekem proff változata van de mivel kajából is tudnék nõni ezért inkább lecserélem majd fehérjére.
Meg kell érteni ha 6* eszel és nem nõlsz akkor valami hibádzik.emeld meg a rizs adagod 50 g-al..ha így se akkor még 50-el...Valahol meg lesz az 😊
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
4 éve nem nézek tévét, nem olvasok politikai dolgokat, és komolyan ilyen boldog és feszültségmentesen még nem éltem soha.Facebookon minden ember üzenõfala le van tiltva, nem látom miket posztolnak ki stb... 😄
sajt: zsir sok, de azt kajak leszarom, csak ch szamit. nok nagy tragediaja, hogy keptelenek felfogni, hogy zsirt veszitsenek testen, nem zsirt kell kukazni kajaban hanem a ch-at.
majd otven ev mulva talan eljutnak kiskegyedtol a sportoloi dietaig. bar nem hiszem.
rostokba vitaminokba osszetett ch gk indexbe mar bele se gondoljunk. nagy eredmeny lenne ha rajonnenek a ch a dieta lenyege, nem a kaloria.
index cimlap. vagyis divany, de indexen keresztul valszeg a leglatogatottabb online buxa magazin
"Már a '20-as években is koplaltak a dívák
A kor hiú színésznõi nem vittek be szervezetükbe napi 305 kalóriánál többet. Íme a trükkjeik."
😄D hat akkor mit varjunk?
eskuszom ez kimerit vagy harminc etikai szabalysertest egeszsegkarosito tudatlan rombolo. mer nem inkabb ketszaz kaloria? vagy vizdieta? azzal is lehet fogyni, valszeg a leghatasosabb a vilagon, 1 honap es lement negyven kg. 😄
vagtam. csak tisztaba tettem par dolgot. nem miattad, masok olvasnak minket hsz nelkul.
ezernyocszaz kalori ketszaz g feherje, ebbol harminc kieg. es nem egy nagy truvaj, csirkecsocs turo zodseg rizsa sajt feherjepor oszt ott vagy.
Megkérdezhetem, hogy milyen multivitamint szedsz? Esetleg mellé még valami (C vitamin pl. vagy egyéb dolgok)?
Csuszi:
Én csak arra próbáltam utalni, hogy ha jól esik neki néha ilyen csinálja nyugodtan nem lesz semmi baja, nem hiszem, hogy mr olimpiára készülne 😊
Persze értem a te véleményedet is és tiszteletben is tartom 😊
az ilyen fórumnak meg tudtommal az a dolga, hogy az ilyenre figyelmeztessék az embert.
futás példa.
béla lefutja átlagosan a km-t 5perc alatt, a marathont meg 3 óra alatt.
béla nagy formában fut, a marathont lefutja 2.5 alatt. akkor a km se 5 perc lenne ha arra menne...
nem energia vagy forma fügvénye hogy akkor mehet több. akkor a rövidebb legyen még állatabb. az izomnövelés csúcsban kifutó lényegében intenzív hiit, minél rövidebb kifutással.
ez olyan mint a hhitnél mondják, hogy tök mindegy hogy vb futó vagy, olimpiai bajnok súlyemelõ vagy amatõr béna. a hiit sose lehet több negyedórás futós cuccnál. az amatõr fele olyan gyors mint az élsportoló, de ettõl még az élsportolónak úgy kell tolnia, hogy 15 perc alatt úgy fáradjon el, mint a béna.
inkább tegyél be edzésfokozót
vetkõzõ sorozat
3szett 4 szett vagy több
részismétlés
negatív ismétlés
stb
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Erõsödés nagyon észrevehetõ volt, valószínûleg a kemény edzések miatt.
Forma ami érdekes mert amellett, hogy jól nõ az izomzat azért már jött föl zsír is pedig alapból szálkás testalkatú vagyok(50 kg voltam😊 ),ezért is szeretnék majd váltani jumbo proffról valami alacsonyabb ch-s fehérjére.
Jelenleg még nem számottevõ a zsír(kockák vonalai látszanak még) és nem is zavar annyira.Erõsebbnek érzem magam ilyenkor 😊..
Terv 85 kg februárig majd egy szelíd diéta(mivel nehezen hízó típus vagyok), inkább sok-sok mozgással.Kerékpár-úszás-futás-túrázás és társai.
1.étkezésem 100 g zabpehely+4-5 tojás.Ezt megsütöm megszórom egy kis fehérjével(20 g)
A maradék 5 étkezésbõl 4 csirke+rizs+zöldség(Csirkét minden nap megsütöm vagy párolom minden nap máshogy.Rizs az rizs.Zöldségnek spenót+brokkoli+zöldbab vagy ha belefér a kalóriába akkor zöldségmix.
Adagjaim testsúlyhoz mérten 500 g csirke+350 g rizs
Étkezések közt összesen 100 g olajos magvat eszek meg(általában tökmag vagy hántolt sótlan napraforgómag),ezt néha kiegészítem a zöldségekhez lenmag olajjal(20-30 g).
Utolsó étkezésem:
0% joghurt+fehérje+túró, 4-5 csepp édesítõvel 😄
Edzés után Jumbo proffot iszom, de váltani fogok inkább csak fehérjére mert jobban szeretek zabálni 😊
Most hogy tökéletesen eszek elvárom magamtól, hogy 2* annyira keményen eddzek mint eddig,és nem fogok megelégedni holmi fáradsággal, azt akarom fájjon.Azt akarom , hogy ha már nem bírom is bírjak még 1-et.Ha eddig 10 ment bele most 11 kell!
Van ilyen nekem is szokott akadni.
Nekem viszont mindig olyan érzésem van hazafelé a terembõl, hogy még ezt meg azt még jobban kellett volna még keményebben(Pedig ott a teremben majd össze esek a fáradságtól.Izmom is amit éppen edzek(Ha nem HST van) akkor szinte meg se birom mozdítani.Még is ott van az érzés, hogy még keményebben kellett volna 😛