Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Veszek 100%whey prot és így fog kinézni az edzés utáni kajám:
edzés után rögtön 1 adag whey 30g dextrózzal majd rá 30 percre(kb annyi még hazaérek) proteines tejberizs(125 g rizs+sovány tej vagy néha csak víz ízesített szörppel(alacsony cukortartalmú)+1 adag whey.
Még nem tudom hogy fog mûködni ez a kombó, de nem tûnik rossznak.
egy idõ után már nem elég, hogy az ember nekiáll kétkezes bicepszezni vagy fekvenyomni. csöcsre néha 4es óriásszettet nyomok. a szuperszett az alap. triszett az átlag. egyedül hátra nem nyomok, mert az egy fos, annak elég a szokásos. de rajta vgyok hogy 1-2 év múlva ne így legyen.
MJ rulz Pink Team The Only One
Látom bõven van benne cukor. Azzal nincs baj?
Ilyen csak a magyar verzió 😄
Igazából bármilyen joghurt meg túró megteszi ami zsírszegény, szóval nem ettõl kell a csodát várni 😄
Mostanában a joghurt+túró mellé teszek 1 adag fehérjét epres vagy banános ízben és így még finomabb(és így édesítõ se kell bele).
Hol és milyen joghurtot, túrót veszel? Köszi
Konkrétan nem én találtam ki, kezdõknek ezt ajánlották.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
labnyujt guggol
tarogat fekvenyom
azt akarod hogy az alap ami eddig nem volt eleg az usson jobban. nem nyomod az eddigit aztan hozzabaszol piheno nelkul egy izolalast
MJ rulz Pink Team The Only One
Szerintem ha igazán intenzíven csinálod a lábazást nem is vagy képes triszettre... egy szett még oké, én mondjuk guggolás + lábtoló vagy lábhajlítót csinálnék!
balintk: továbbra is, elõbb olvasd el az alapismereteket.
Akarok ma lábra egy óriáskört vagy triszettet csinálni. Mibõl álljon?
1. -guggolás
-combfeszítõ
-hajlító
2.-elölguggolás
-lábtoló
-hajlító
3.-vagy ??
10-15 közti ismétlésekkel, 3 kör
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Könyököm miképp tudnám jól bemelegíteni?
Eddig a lábazást úgy csináltam, hogy nyújtás, hajlítás, guggolás.
Mai nap variáltam: guggolás, nyújtás, hajlítás. Na mármost ez azt vonta maga után nem kis megdöbbenésemre, hogy guggolás után követõen, nyújtásnál szó szerint remegett a lábam. Ilyet még sohasem tapasztaltam. Tehát lábnyújtásnál, nyújtott pozícióban nem csak a lábam, de még a gép is beremegett. Elfáradt volna az izom? Lábhajlításnál ilyet nem éreztem, bár mintha a gyakorlatok nehezebbek is lettek volna (ugyanolyan súlyokkal).
[/img]
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A Haver........Nah az voltam én kb. de én rendesebben edzettem,de nem full bedobással.Rendesen,odafigyeléssel 1éve kezdtem újra.
Amúgy ahova jártam teremben az volt a legjobb mikor 140kilókat nyomtak ki és ember híján én mentem segíteni a 68kilómmal a rekordbeállításoknál stb.....erõm nem maradt a saját gyakorlatokhoz.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
az íze kedvéért. De kis hagyma, pirospaprika bele és megint megvan egy túrós kaja.
Ez inkább azokra a barmokra szokott vonatkozni akik minden nap 5-6 tojást lebasznak cukorral mert majd attól nagyok leszünk.Na az már okozhat gondokat 😊