Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Hát az azt követõ turmixba nem...A nap többi részében lemegy az 500 g csirke meg az 5-6 tojás.
Edzés után nem lesz husi?

Izomláz 😊 Még csak nyolc óra van de már leszakad a cickóm 😊)

Na elfogyott a jumbo prof(végre 😄).
Veszek 100%whey prot és így fog kinézni az edzés utáni kajám:
edzés után rögtön 1 adag whey 30g dextrózzal majd rá 30 percre(kb annyi még hazaérek) proteines tejberizs(125 g rizs+sovány tej vagy néha csak víz ízesített szörppel(alacsony cukortartalmú)+1 adag whey.

Még nem tudom hogy fog mûködni ez a kombó, de nem tûnik rossznak.
csuszi
11 éve csinálom. ez egy haladóbb technika. aki elér egy szintet ahol nincs tovább, annak nemhogy szabad, kötelezõ. egyéb esetben jön elõ, hogy x éve nincs izomláz, meg hogy bla bla az izomláz nem is kell. nem a faszt.
egy idõ után már nem elég, hogy az ember nekiáll kétkezes bicepszezni vagy fekvenyomni. csöcsre néha 4es óriásszettet nyomok. a szuperszett az alap. triszett az átlag. egyedül hátra nem nyomok, mert az egy fos, annak elég a szokásos. de rajta vgyok hogy 1-2 év múlva ne így legyen.

MJ rulz Pink Team The Only One

De szoktam a nem gyümölcsös változatát is venni 😛.abba nincs cukor
nekem nincs mert este edzek általában így a 2 étkezésem nem baj ha tartalmaz gyümölcscukrot 😊
Ja, hogy ilyen gyümölcsös okosság.

Látom bõven van benne cukor. Azzal nincs baj?

Megvan már egy szint, ezért kezdek bele most ezekbe a szettekbe. Elég durva izomlázaim vannak tõle. A bedurranás is elég komoly. Ma mellre csináltam egy triszettet, (tárogatás gépen-áthúzás-fekvõtámasz) úgy bedurrantam, hogy öröm volt nézni 😊. Nem akarok minden edzésen szuperszetteket csinálni, csak kicsit felrugdosni az állóvizet.

http://www.tesco.com/groceries/Product/Details/?id=254622635

Ilyen csak a magyar verzió 😄
Activiából melyik a 0 százalékos?

Joghurt az Activia, túró meg mindig más(Zsírszegény) éppen ami a legolcsóbb 😛

Igazából bármilyen joghurt meg túró megteszi ami zsírszegény, szóval nem ettõl kell a csodát várni 😄

Mostanában a joghurt+túró mellé teszek 1 adag fehérjét epres vagy banános ízben és így még finomabb(és így édesítõ se kell bele).
Hello!

Hol és milyen joghurtot, túrót veszel? Köszi

Nem elõször, pár hónapja megy már. Leírtam, hogy eddig hogy csináltam, illetve most hogy próbáltam ki.
Konkrétan nem én találtam ki, kezdõknek ezt ajánlották.

Akárhogy is, én semmiképp se csinálnám csak max. 1,5 hónapig. Igen voltak/vannak, akik jó eredményeket érnek el a szuperszetttriszettstb. intenzitásnövelõ technikákkal. Szerintem ahogy a neve is mutatja, csak akkor kell alkalmazni, ha 1: Elsõ a kardio, és a kondícionálás. 2. Haladó szint. Mint mindig, most is hangsúlyozom,ez saját véleményem. De akinek a bukáson túli edzés fontos, csinálja; mondom sztem mindenképp kell hozzá 1 szint+extra dolgok hacsak nincs szuper genetika.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Ez az elõfárasztás, mikor egy izoláló gyakorlat az elsõ. Szuperszettet így is lehet, meg úgy is, hogy a fõ gyakorlat az elsõ.

Vaxi
akkor jól csinálod 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

adam46
(Y) Lábazás engem is mindig annyira offol, hogy szédülök, hányingerem van, remeg a lábam... Legkimerítõbb edzés.
Na én közben elmentem edzeni meg megjöttem. Az elölguggolós verziót választottam. Ajánlom minden mazochistának<#nyes> .Már az elsõ kör után remegett mindenem, meg szédültem, úgyhogy nagyon állat volt. Elhasználtam a terem összes oxigénjét.

Prince of Máté
Igen, ezt én is rosszul írtam, lábhajlító helyett a nyújtóra gondoltam.

csuszi
sose az alapgyakorlat az elsõ egy szettben hanem az izoláló.
labnyujt guggol
tarogat fekvenyom
azt akarod hogy az alap ami eddig nem volt eleg az usson jobban. nem nyomod az eddigit aztan hozzabaszol piheno nelkul egy izolalast

MJ rulz Pink Team The Only One

Prince of Máté
Hát én nem merészkednék ezekre az tuti, engem szettel nélkül is a hányinger kerülget 1 lábazás közben 😄
Szerintem ha igazán intenzíven csinálod a lábazást nem is vagy képes triszettre... egy szett még oké, én mondjuk guggolás + lábtoló vagy lábhajlítót csinálnék!

balintk: továbbra is, elõbb olvasd el az alapismereteket.

balintk
Van értelme lemenni edzeni teljesen kimerülten?

Ha már lábazunk <#guluszem1><#nevetes1>
Akarok ma lábra egy óriáskört vagy triszettet csinálni. Mibõl álljon?
1. -guggolás
-combfeszítõ
-hajlító

2.-elölguggolás
-lábtoló
-hajlító

3.-vagy ??

10-15 közti ismétlésekkel, 3 kör

Ha elõször guggolsz, ez természetes, nem csoda hogy a rákövetkezõ gyakorlat(ok)nál remeg. Amúgy meg nem értem mi szükség van nyújtásra-hajlításra. Ha rendesen guggolsz, nem ilyen power-stílusos rogyasztással szvsz tökéletesen elég kezdõnek, de még középhaladónak is. Mert ok hogy keményen kell lábat edzeni, de aki ilyen több szögbõl megdolgozással kezdi, annak sok sikert. Nem sértés, csak jótanács!

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Tyler1
Koncentrátum a klasszikus savóporból kiszûrt, feldolgozható fehérje, aminek terméktõl függõen lehet alacsony vagy magasabb fehérjetartalma(átlagosan 30-80% között). Izolátum a koncentrátum továbbszûrt változata, jóval tisztább, könnyebben felszívódó protein, 90% vagy afeletti fehérjetartalommal. A kizárólag izolált fehérje egy jóval drágább kategória, ezért használni azoknak érdemes, akik csak laktóz-, szénhidrát-, zsírmentes fehérjeturmixot ihatnak (pl. versenydiétások az utolsó hetekben, vagy a laktózérzékenyek).

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

jo estét,valaki eltudná magyaráztni mi a fehérje koncentrátum illetve az izolátum közt a külömbség,melyik job és milyen célra? köszi
Sziasztok!

Könyököm miképp tudnám jól bemelegíteni?

Eddig a lábazást úgy csináltam, hogy nyújtás, hajlítás, guggolás.
Mai nap variáltam: guggolás, nyújtás, hajlítás. Na mármost ez azt vonta maga után nem kis megdöbbenésemre, hogy guggolás után követõen, nyújtásnál szó szerint remegett a lábam. Ilyet még sohasem tapasztaltam. Tehát lábnyújtásnál, nyújtott pozícióban nem csak a lábam, de még a gép is beremegett. Elfáradt volna az izom? Lábhajlításnál ilyet nem éreztem, bár mintha a gyakorlatok nehezebbek is lettek volna (ugyanolyan súlyokkal).

balintk
Valaki tud valami jó kis vitamin B készítményt?

A palacsinta darált zabpehelybõl 100-szor finomabb a hagyományosnál. Azt sokszor sütöttem már, érdemes kipróbálni.

Az jó. Én eddig csak arra vetemedtem hogy palacsintába fehérjét(költséghatékonyság rulz) de majd lehet kipróbálok 1-2 receptet.

Sütöttem gyúrós pogácsát , köménymagos verzióban. Olyan finom, mint állat <#nyes><#eljen> !

[/img]

The Protector
Jah.A fingósból volt a legtöbb😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Hatalmas írásXDXDXDXDVégigröhögtem az egészet és az egyikben kissé magamra ismertem de nem teljesen.

A Haver........Nah az voltam én kb. de én rendesebben edzettem,de nem full bedobással.Rendesen,odafigyeléssel 1éve kezdtem újra.
Amúgy ahova jártam teremben az volt a legjobb mikor 140kilókat nyomtak ki és ember híján én mentem segíteni a 68kilómmal a rekordbeállításoknál stb.....erõm nem maradt a saját gyakorlatokhoz.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Renjike
Ne is mond ! Olyan jót röhögtem rajta 😄DDDD

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Prince of Máté
Renjike
90 kilóval szériázott úgy hogy a társa pedig evezést végzett felette ugyan azon rúddal 😄D

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

veszelka
majd k9növik

Én a túrót körözöttnek szoktam elkészíteni.

shaba23
Meghallattam a vonaton a gyúrós középiskolások párbeszédét. (most kezdtek 1. o.-ban)... az egyik, a legnagyobb darab (kb 40cm széles, max 55kg) elõadta a többieknek, hogy gyúrni márpedig kell és folyamatosan. Hiszen õ is nyári szünet elõtt még 90kg-al szériázott, most meg alig bírt az 50be belenyomni 3at, de sebaj, mert régen is hetente emelt 10kg-t...
shaba23
A túrót össze szoktam keverni a zabbal+így télen méz hozzá (vagy fehérje)
az íze kedvéért. De kis hagyma, pirospaprika bele és megint megvan egy túrós kaja.
veszelka
templom!

De ha neki így tetszik had egye.Nem emberiség elleni bûntett 😛
Elõrébb vagy, mert finomabb a túró 😊. De tényleg kár ezen az egy tojáson aggódni. Fel lehet sorolni még pár mérgezõ dolgot. A teflonserpenyõ mérgezõ. Ha olivaolajban sütsz mérgezõ lesz. A mogyoró mérgezõ. Az ásványvízbe ösztrogénszerû anyag oldódik a palackból. A csirkét, pulykák génmanipulált szójával etetik, ezeket a módosított fehérjéket már kimutatták a vérben. Ezenkívül antibiotikumokkal tömik õket. Ebbõl eszünk napi kilókat. Stb. Pont nem ezen az egy tojáson aggódok legtöbbet.

Tyler1
Igazából egy darab tojás fogyasztásának sincs semmi elõnye. Ez az enzim minden egyes darabban megtalálható, lehet, hogy a dózis nem akkora, de a hatását kis mennyiség is kifejti. Amellett, hogy akár minimálisan is de kockáztatod a B vitamin megkötését, és a fehérje emésztést, egy nyers állapotában a szervezet számára haszontalan dolgot viszel be. Ha nem leszel szalmonellás és nem leszel vitaminhiányos, akkor sem vagy elõrébb semmivel 😊

Néha néha 1 db nyers tojás semmilyen tünetet nem fog produkálni hosszútávon, meg van neki a bizonyos mennyisége ami ki tudja vonni a b vitamint és az nem napi 1 tojás 😊

Ez inkább azokra a barmokra szokott vonatkozni akik minden nap 5-6 tojást lebasznak cukorral mert majd attól nagyok leszünk.Na az már okozhat gondokat 😊
Tyler1
Nem okoz mérgezést, hanem olyan tüneteket produkál. Kivonja a B vitamint a szervezetbõl, ami jobb esetben is hányással jár, étvágytalansággal, izomgyengeséggel. Ideális betegség ebben a sportban. De nekem végülis mindegy ki mit eszik, meg hogyan. Bartos Cs. is csapágy golyót evett vashiányra, azóta sincs semmi baja...

Na igen.. Választanék én, de nincsen választék. Tesco, CBA, Spar ezekben mozgolódok, de nem nagyon találok 0%-os joghurtot. Se zsírszegényt.