Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

veszelka
kösz a választ

Nem teljesen vannak meggyozodve errol. Allatkiserletekkel bizonyitottak, hogy megnagyobbodik a vese es az erre hajlamos allatoknak kesobb nagyobb az eselye a vesekovek kialakulasanak a lecsokkent PH es a vesetestecskek megnagyobbodasa miatt. Nehany emberi kiserlet is keszult ami felemas eredmenyeket mutatott ki.
Megnagyobbodik egy ido utan a vese, de ez teljesen olyan mintha sokaig vegzel sulyzos edzest, akkor az izmaid megnonek.
Egyebkent ezek a kiserletek is azt javasoljak, hogy a felso hatart, tehat az ossz kaloria 35%-a folotti feherjebevitelunk ne legyen. Ez meg azt jelenti, hogy 2500 kalorias etrendnel 875 kaloria, aza 219 g feherje. Es ezt is hosszan tartoan, folyamatosan.
1.Ne olvass szennyet
2.A tudatlanság nagyobb problémákhoz vezet mint a magas fehérje bevitel 😊
veszelka
most olvastam, hogy a magas állati-fehérje bevitel veseproblémákhoz vezethet.

Úgy tûnik tényleg a magnézium volt a ludas, hirtelen csak egy bóti pezsgõtablettát vettem, de már teljesen jó a nyakam.

Vaxi
az elsõ még igen 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Panzermeyer
Diszkrét matek, hm... de jó is volt! 😊

mov ah,4ch int 21h end

neked is jobbulást.

nekem megfejeli a dolgot, hogy holnap diszkrét matek zh-t írok 😊

Már lázam is van, fain :S
Jobbulást 😊

Én nagyon-nagyon ritkán vagyok beteg, de akkor piszkosul 😄
veszelka
nyilván ha ismerõssel találkozok, beszélgetek vele, de haverokat nem a terembõl keresek.

ne is mondd, gondoltam kezdem ma a kondit. reggel mire kelek? torokfájás, hõemelkedés, nátha...

Nekem két perc alatt tenné tönkre az izzadtság. Meg elég antiszociális.

veszelka
én az a fülhallgatós gyerek vagyok, aki bemegy a terembe, ahol vannak 30an, mond egy halk helót, és csinálja a dolgát, nem pacsizik, nem cseveg.

Hétvégén egy légtérbe voltam egy lebetegedett emberrel, és ma edzés után(megjegyzem addig semmi bajom nem volt, életem legkeményebb melledzését nyomtam le) bamm beütött a dolog...Most folyik az orrom fáj a torkom meg minden fene 😄😄😄

Sajnos így ki kell hagynom 1-2 napot :S

Addig marad a vitamin+zabálás+rengeteg folyadék.
The Protector
Nálunk kézfogás van,mindenkivel.Ha új gyerek jön az is odajön köszönni ha ismered,ha nem.Mellesleg emeletes bunkóság az ha mondjuk vki kezet fog a társaságból valakivel és a többivel nem fog kezet.Pl egy 5-fõs társaságból 1 esetleg 2embert ismerek akkor is kezet fogok az összes többivel is.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Darth Sith
Akit jobban ismerek, azzal egyértelmû a kézfogás, többieknek meg sima köszönés, terembe be és kifelé is. Statisztikai eredmény, hogy az emberek nagytöbbségének még befelé sem sikerül, nem hogy kifelé...

Nem a lényeg, hanem a fontos!

oliwwer
Így van, én is így szoktam. Sziasztok és kész. Akit ismerek, oda megyek kezelni, dumálunk pár sort, és ennyi.

Engem zavarna is ha edzés közben az összes teremben lévõ ember odajönne kezet fogni.
Panzermeyer
Ha mindenkit személyesen ismernék, akkor egyértelmû. De engem pl lehet "idgesítene", hogy valaki mindig lohol oda hozzám, hogy pacsizzunk. Nekem egy szevasztok bõségesen elég.

mov ah,4ch int 21h end

Szabi84
Én mindig akkor köszönök mikor edzenek, így nem kell kezet fogni mindenkivel😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Tyler1
Kiss Virág is nyerte a kategóriáját a Classicon 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

adam46
Meg Csuhai Jani mondta az egyik BBTV adásban, hogy azért nem szeretett volna versenyezni, mert õ azt a buzis gatyát fel nem veszi. Mindezt egy rózsaszín v nyakú pólóba mondta. <#hehe>
Panzermeyer
<#eljen>

Na meg még azon vagyok megrökönyödve, hogy emberek 80 (vagy épp kevesebb) kilóhoz képesek kokszot használni. Szégyen és gyalázat, a lustaság k*beb*szott netovábbja. Oké, ha nõ vagy. Oké, ha 150 centi vagy. De így?! Na hagyjuk...

mov ah,4ch int 21h end

Nekem csak elõször volt fura lemenni, de mivel ismerõssel mentem - aki már hónapok óta járt - nem volt túl stresszes 😄

Viszont jövõhéttõl új terem... Budapesten pesti árakkal... 3x annyiba kerül a terem mint ahova jártam 😄

Nem feltétlen azért nem mennek oda köszönni az újak, mert bunkók. Sokszor az új srácok, fõleg a negyven kilós tizenévesek úgy be vannak rezelve, hogy nem mernek odamenni köszönni egy száz kilós tetovált fickóhoz <#smile> . Elég nagy stressz sokaknak elõször lemenni egy ilyen helyre. Én ilyenkor néha odamegyek, köszönök nekik csak ne legyenek már annyira feszkók 😊.

Egyszerûen nem normális az, ha egy férfi napi 5 percnél többet veszõdik a hajával. Most hozhatnám a közhelyes "bezzeg nagyapáink/apáink" példát, de nem hozom mert megkapom majd, hogy "de változnak az idõk". Vannak dolgok amik változnak, de vannak amik meg nem 😊)

Sajnos tapasztalatból mondom, hogy azok akiknek ilyen "nem milisre nyírt haja van" azok rettentõ mód sokat foglalkoznak a hajukkal annak ellenére, hogy férfiak. Volt nem egy osztálytársam akinek reggel a haj megcsinálása 10 percet vett igénybe - wax, hajfixáló, hajvasalás, etc - utána a nap közben meg úgy féltette a haját, mint a szeme fényét.....

Amúgy kíváncsi lennék valamire:

- Ha valaki új ember jön le konditerembe, - és mondjuk nem olyan teremrõl van szó, ahol 50+ ember van lent, hanem tegyük fel ilyen 15-20 - attól bunkóságnak veszitek, ha nem megy oda kezet fogni veletek?

Csak azért kérdem, mert ahol én edzettem ott megszokott dolog volt, hogy mindenkinek köszönsz... mondjuk itt volt egy mag (20 fõ kb) akik lejártak, néha volt egy-két új arc, de õk is alkalmazkodtak és köszöntek. Ezt teremje válogatja vagy ez ilyen íratlan szabály? 😊

Nálatok ez hogy van?

adam46
Ó istenem, sg.hu...
adam46
Olyasmi kategóriába is indulhatott volna. Nekem meg az nem tetszik, hogy fél éve még sehogy sem nézett ki, teljesen el volt vékonyodva. Most meg ennyi idõ alatt verseny forma, második hely. Nem igazán HC testépítõ a srác.
adam46
Olyasmi kategóriába is indulhatott volna. Nekem meg az nem tetszik, hogy fél éve még sehogy sem nézett ki, teljesen el volt vékonyodva. Most meg ennyi idõ alatt verseny forma, második hely. Nem igazán HC testépítõ a srác.
balintk
Mert akinek nincs milis, vagy hanyag haja, az már meleg.

Panzermeyer
Grat neki. A hajviselete akkor sem tetszik, ha köze van hozzá, ha nem.

mov ah,4ch int 21h end

Tyler1
Hajviseletnek mi köze akármihez is? Egyébként 2. lett.

Panzermeyer
Miben indul, bájgúnár kategóriában? Az a hajviselet...

mov ah,4ch int 21h end

balintk
Ne felejtsetek el lábazni! 😄

Megnyerte az abszolútot, meg a szívemet 😄

Amúgy hatalmas grat neki mert nem semmi teljesítmény az biztos 😊
Anyum példaképe mai napig a kezdetektõl...
Tyler1
Zsuzsi megnyerte az abszolútot, zsebben a profi kártya 😊 Nem semmi eredmény.

Darth Sith
<#eljen>

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Azt, hogy rohadjon meg, hogy õ húzogatja a Toldi Zsuzsit, pedig nekem kéne <#idiota>...
adam46
Csuhai Janiról mit gondoltok, Arnold Classicon fog indulni a hétvégén.
A Pennyben túró eksön van!

Sziasztok. Valaki próbálta már itt a Size on Max Performance, BSN Cellmass, vagy esetleg a Nitrotech Celltech Hardcore-t ? Szeretném kipróbálni valamelyiket, valahogy a sima monohidrátra már nem reagálok túl jól. Kajám teljesen rendben van, napi 180g fehérjén és 300 szénhidráton vagyok jelenleg.

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

Renjike
Eszméletlen !😄D 186 centi vagyok 80 kilóval szerintem elbújhatok .. :/ 😄D le a kalappal 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

csuszi
legujabb mereseim szerint 184.5 reggel 😊 este 83 😊
engem nem a sulyom idegesit hanem hogy akkor speciel ahany centis volt a pocakom, nem nem a derekam vagy a csipom hanem az uszogumim, annyi kilo voltam. tehat 93kgnal 93centis uszogumi. na ez elment, sose a merleget nezem, sot manapsag mar a tukrot sem, hanem a centit. bicepszem tobbet csokkent mint szokott, regen 43 ala nem ment, most fog. az uszogumi testsuly-aranyom (ezt le kene vedenem 😊) elszallt, ezen latszik hogy nem jol sikerul a lemenetel. az eroszintemet is szoktam nezni, az se hazudik. regen ment a 3 ujjas fekvotamasz, most eltorne azujjam 😊. kevesebbel melegitek 10-20kgokkal mint regen meg ilyenek... ezek szamitanak nem a merleg mint a buxak fejeben.
kep. volt benn rolam kep itt, winchesterem elszallt amin volt itt vissza nem keresem.
akartram berakni a legujabb fogyas utan, de valahogy sose volt velem senki edzeskor, vagy ha igen akkor elfelejtettuk. az ilyen tukorben pozolos dolog meg man nem adja. majd ha nem hanyom le magam a mostani vegen, rakok be - na jo legyen, rakok be mindenkepp. de szerintem nem lesz jol sikerult fogyas, nem baj, majd legkozelebb.

MJ rulz Pink Team The Only One

Vááaz kemény. Akkor teszel fel újakat, csak hogy motiválódjunk. Én is voltam már 116,mondjuk az nem színizom volt 😄 Amúgy nem kell aggódni kor miatt, ha jól csinálod sztem nem lesz annyira "hervadás". Ha nem indiszkrét milyen magas vagy? Mert az hogy pár kilóval több vagy az "ideális"nál, az no para... Értem ezalatt hogy pl. aki 1,80, annak 80 az ideális...apám is ebben hisz,hiába magyarázom neki hogy nem a súly a lényeg hanem a testösszetétel<#zavart2>

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

csuszi
sajat testsulyba nyomtam 25 korul, most ha belemegy 15 mar orulok... rossz ez a visszafele menetel.

csuszi
aaaa azok regiek 😊
kozben mar ketszer feltomegeltem 113kgra 😄, most eppen 106 megyek lefele megint. ez most szarul sikerult, biztos oregszem... az elso kemeny volt, neha levegot is alig kaptam, akkor tunt fel hogy kibaszott nagy darab lettem, amikor veletlen nekimentem egy ajtofelfanak es az majdnem kiszakadt 😄. utana le 93ra, na az kurva jol sikerult, keresztszalkas csocs, eres bicepsz vall alkar sly modi, oszt elmult 😄, most tervezem hogy 90 ala megyek. remelem megmarad egy normalisabb forma, de most kurvara nem olyan jo mar mint 3 eve, akkor erot se vesztettem, ugyanugy toltam a sulyokat, most meg mar hervadok. jovan az nem olimpia. tuti a korral jon, faszoms e gondolta par eve hogy az lesz a csucsforma ever...

Galériában van képe.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Renjike
Mekkora állat vagy te? 😄 11 év alatt gondolom nem a szél fújt össze 😊)

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Ok, ez nyilván nem neked szólt! 1 idõ után kellhet, de én hiszek benne hogy nagyon sokáig nem kell ilyenekkel veszõdni(értsd: akár 5 évig). Meg ugye adódik a viszonyítás kérdése is: Nasser 1X azt nyilatkozta, hogy aki nem edz 4-5 folyamatosan, azt kezdõnek tartja. Meg ugye ott van az is, hogy ki milyen stílusban tolja. Én nem csípem a pumpálós-égetõsdit. Már nem tudom melyik szaktekintély írt is 1 ilyet, hogy: "Want a burn? Light a match." 😄