Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megnagyobbodik egy ido utan a vese, de ez teljesen olyan mintha sokaig vegzel sulyzos edzest, akkor az izmaid megnonek.
Egyebkent ezek a kiserletek is azt javasoljak, hogy a felso hatart, tehat az ossz kaloria 35%-a folotti feherjebevitelunk ne legyen. Ez meg azt jelenti, hogy 2500 kalorias etrendnel 875 kaloria, aza 219 g feherje. Es ezt is hosszan tartoan, folyamatosan.
2.A tudatlanság nagyobb problémákhoz vezet mint a magas fehérje bevitel 😊
nekem megfejeli a dolgot, hogy holnap diszkrét matek zh-t írok 😊
Én nagyon-nagyon ritkán vagyok beteg, de akkor piszkosul 😄
Sajnos így ki kell hagynom 1-2 napot :S
Addig marad a vitamin+zabálás+rengeteg folyadék.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Engem zavarna is ha edzés közben az összes teremben lévõ ember odajönne kezet fogni.
mov ah,4ch int 21h end
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Na meg még azon vagyok megrökönyödve, hogy emberek 80 (vagy épp kevesebb) kilóhoz képesek kokszot használni. Szégyen és gyalázat, a lustaság k*beb*szott netovábbja. Oké, ha nõ vagy. Oké, ha 150 centi vagy. De így?! Na hagyjuk...
mov ah,4ch int 21h end
Viszont jövõhéttõl új terem... Budapesten pesti árakkal... 3x annyiba kerül a terem mint ahova jártam 😄
Sajnos tapasztalatból mondom, hogy azok akiknek ilyen "nem milisre nyírt haja van" azok rettentõ mód sokat foglalkoznak a hajukkal annak ellenére, hogy férfiak. Volt nem egy osztálytársam akinek reggel a haj megcsinálása 10 percet vett igénybe - wax, hajfixáló, hajvasalás, etc - utána a nap közben meg úgy féltette a haját, mint a szeme fényét.....
- Ha valaki új ember jön le konditerembe, - és mondjuk nem olyan teremrõl van szó, ahol 50+ ember van lent, hanem tegyük fel ilyen 15-20 - attól bunkóságnak veszitek, ha nem megy oda kezet fogni veletek?
Csak azért kérdem, mert ahol én edzettem ott megszokott dolog volt, hogy mindenkinek köszönsz... mondjuk itt volt egy mag (20 fõ kb) akik lejártak, néha volt egy-két új arc, de õk is alkalmazkodtak és köszöntek. Ezt teremje válogatja vagy ez ilyen íratlan szabály? 😊
Nálatok ez hogy van?
Amúgy hatalmas grat neki mert nem semmi teljesítmény az biztos 😊
Anyum példaképe mai napig a kezdetektõl...
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
engem nem a sulyom idegesit hanem hogy akkor speciel ahany centis volt a pocakom, nem nem a derekam vagy a csipom hanem az uszogumim, annyi kilo voltam. tehat 93kgnal 93centis uszogumi. na ez elment, sose a merleget nezem, sot manapsag mar a tukrot sem, hanem a centit. bicepszem tobbet csokkent mint szokott, regen 43 ala nem ment, most fog. az uszogumi testsuly-aranyom (ezt le kene vedenem 😊) elszallt, ezen latszik hogy nem jol sikerul a lemenetel. az eroszintemet is szoktam nezni, az se hazudik. regen ment a 3 ujjas fekvotamasz, most eltorne azujjam 😊. kevesebbel melegitek 10-20kgokkal mint regen meg ilyenek... ezek szamitanak nem a merleg mint a buxak fejeben.
kep. volt benn rolam kep itt, winchesterem elszallt amin volt itt vissza nem keresem.
akartram berakni a legujabb fogyas utan, de valahogy sose volt velem senki edzeskor, vagy ha igen akkor elfelejtettuk. az ilyen tukorben pozolos dolog meg man nem adja. majd ha nem hanyom le magam a mostani vegen, rakok be - na jo legyen, rakok be mindenkepp. de szerintem nem lesz jol sikerult fogyas, nem baj, majd legkozelebb.
MJ rulz Pink Team The Only One
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
kozben mar ketszer feltomegeltem 113kgra 😄, most eppen 106 megyek lefele megint. ez most szarul sikerult, biztos oregszem... az elso kemeny volt, neha levegot is alig kaptam, akkor tunt fel hogy kibaszott nagy darab lettem, amikor veletlen nekimentem egy ajtofelfanak es az majdnem kiszakadt 😄. utana le 93ra, na az kurva jol sikerult, keresztszalkas csocs, eres bicepsz vall alkar sly modi, oszt elmult 😄, most tervezem hogy 90 ala megyek. remelem megmarad egy normalisabb forma, de most kurvara nem olyan jo mar mint 3 eve, akkor erot se vesztettem, ugyanugy toltam a sulyokat, most meg mar hervadok. jovan az nem olimpia. tuti a korral jon, faszoms e gondolta par eve hogy az lesz a csucsforma ever...
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !