33479
12316971501353788406.png
  • jazzy
    Ne edzz 2x egy izmot egy héten.
    Ha kezdő vagy csinálj teljes testátmozgatást 1-2 hónapon keresztül minden testrészre 1 gyakorlat 6 sorozat 10-12 ismétlés kis súllyal.
    Ezután bontsd szét a testrészeket akár úgy ahogy leírtad, ahogy neked bejön, ezt megtapasztalod.
    Amit többször edzhetsz egy héten: has, vádli.
  • toretto r34
    Hali a heti egy izim egy edzést a profik csinálják szintentartásképp neked szerintem hetente 2x kéne edzened egy izmot szerintem járj négyszer egy héten héfő-csütörtök mell,bicepsz,tricepsz,alkar kedd-péntek hát,váll,láb +igyál sok turmixot
  • zmeor
    természetesen 3 külön napról van szó
    hétfő
    szerda
    péntek
  • zmeor
    figyeljetek...
    ez így "edzésmenetnek" elmegy?:
    mell-kar
    láb
    hát-váll

vagy érdemesebb lenne a mellet,meg a kar-t külön választani?
    köszi
  • FFX
    Nekem meg keskenyebb csípő és szélesebb váll kellene, kár hogy ez sosem fog teljesülni.
  • Frayer
    Nekem is :)
  • noti83
    Nekem is jól jönne egy pár nagyobb alkar meg vádli!
  • Danny1987
    látom punnyadás van
  • Frayer
    Ha gyilkos ösztön lenne benne akkor fegyverrel keresne most minket, amiket ide írunk a boxolókról.
    De a tény az tény, kokó még tetszett, de aztán már nem nagyon érdekelt a dolog.
    Egyébként a nehézsúlyban sem megy már úgy a dolog mint régen.
    Aki komolyabb bunyót néz az a K1 et nézi.
    Muszasi meg Bonjasky egyszer nagyon komoly meccset csinált még úgy 2003 körül.
    Bonjasky olyan repülőrúgott muszasi felé aki közben elugrott,hogy a csávó kirepült a ringből és pofán rúgott egy nézőt akit a mentő vitt el. :DDDD kurva jó volt
  • Danny1987
    bár nem testépités de igazad van jazzy
    a magyar profi boxolok közt nincs egy jo bunyos sem de jo menedzserek annál több talán erdei mondhato kivételnek de benne sincs gyilkos ösztön.
  • gyuriii
    Ja az antiedzést én tettem fel a youtubera mert szarrá röhögtem magam rajta.
  • Magnumrolcsi
    Azért a kajak-kenusok igen csak kivannak "válasodva". Azzal, hogy súlyt tennél a karjukra nem biztos, hogy elérnék azt amit vársz tőlük. Nagyobb a sérülés veszélye is.

Mért nem csinálsz egy válogatottat? :)
  • jazzy
    Szerintem nincs igazad. Azzal egyetértek maximálisan, hogy néhány sportolót keményebben kéne edzeni keményebb módszerekkel, csak épp rossz példát találtál, ugyanis az országban az egyik legerősebb sportág a kajak-kenu.
    Nekik egyébként is másfajta izomzat kell mint neked, azért megnézném hány ember bírja végigcsinálni azt, amit ők.
    Én személyszerint néhány bokszolónkat edzeném meg valami ilyesmivel, ugyanis a súlycsoportjához mérve szinte az összes magyar bokszoló ( tisztelet a kivételnek ) tunya, gyenge.
    Ha meglenne a megfelelő erőnlét is a technikájukhoz akkor nagyon nehéz lenne őket megverni.
  • Frayer
    A túledzetségnek vannak előjelei.
    Egy okos,tapasztalt sportoló ,vagy edző helyesen meg tudja ítélni hogy hól a határ.
    Ebben az esetben hiába egy csapat, minden emberrel külön kell foglalkozni.
    Nagyon erőssen szelektálnám a versenyzőket, olimpiára csak a legjobb 1% ot engedném ki.
    Az az egy százalék genetikaileg kerülne ki, olyan dolgokat vennék számításba amin nem lehet változtatni, vagy az élet folyamán nagyjából állandó.
    Mint, kar hossza, testsúly/erőnlét, edzéssel szembeni tűrőképesség "szívósság", Lelkierő " rambó efektus" ha megdöglök is de én győzök felfogás.

Azt a 2 db 20 kilós súlyt nem azonnal kötném fel nekik, hanem szép fokozatosan, és még akár ennél is többet.

Én úgy gondolom ez is olyan mint a hasizom.
    Sokan súly nélkül edzik, az "amatőrök", hosszú távon sem érnek el vele semmi, vagy nagyon keveset.
    Hosszab idő múltán is alig lehet növelni az edzetségi állapotát súly nélkül , ahhoz viszonyítva,hogy egyébként súllyal lehetne.

Ha pedig egy 20 kilós tárcsával csinálod ferdepadon, igaz beszarsz, de egy hónap múlva súly nélkül úgy megcsinálsz 500 felülést,hogy közben meg sem izzadsz és elunod magad.

Egyik haverommal megnéztük simán mennyit tud és 300 nál megáltunk, mert már nagyon unalmas volt. És kezdett hányingere lenni a sok liftezés közben.
    Egy átlagember jó esetben meg alig tudna megcsinálni 20-30 felülést súly nélkül.

Ahogy néztem hogy edzenek a kenusok múltkor, én nem láttam semmi súlyt a karjukon. Akárhogyis, azért ez sokat javítana.
    Lehet ,hogy most is jók vagyunk, de még sokat lehetne javítani, sok sport ágban.
    Ha én vehetném kezelésbe a fiúkat, egy részüket biztos a hullaszálító vinni el, de egy másik részük viszont szuperment is becsicskáztathatná :DDDD
  • Magnumrolcsi
    Túledzenéd Őket, szervezetük kimerülne és egy evezőt se tudnának megfogni.
    Szerintem.
  • juzosch
    Már nemazért, de most is kiloszámra hozzák:D:D:D Szal valamit lehet tudnak:D
  • Frayer
    Én a magyar kajak-kenusok karjára rákötöznék vagy 20 kiló súlyt, plusz 20 kiló izomtömeg 2 év alatt, és olimpia előtt egy lájtos zsír ledobós könnyű diéta úgy hogy ne essen vissza az erő.
    Kiló számra hoznánk haza az aranyat :DDDDDDDD
    Az izomzat nem tud mit csinálni, hozzá kell szoknia a hatalmas és egyre növekvő terheléshez, és amikor csak a lapát lesz a kezükbe, olyan érzés lenne mint amikor ledobob az ember egy 40 kilós utazó táskát a hosszú út után.

Kb.. Vigyorogva húznának a vízen. A többiek meg csak a hátukat látnák levegőért kapkodva.

Szerintem aki nem vállalná be ezt az írtózatos terhet egy olimpiai győzelemért az nem való a csapatba, és nem méltó arra, hogy magyarországot, emberek millióit képviselje egy ilyen fontos eseményen.
  • [Walaki]D`Lair
    De én nem akarok futni...allergia időszakban meg pláne nem :D
  • Frayer
    Szerintem kezd egyből 2 szer 10 kilóval a lábadon.
    Annyira nem lesz megterhelő az izületeknek, így is a teljes testedet cipelik, csak ne ugrálj nagyon a súlyokkal és egy jó edző cipőben fuss.
    Legyen minél távolabb a derekadtól a súly, boka tájékon, nagyobb az erőkar :DD Jobban dolgozik az izom.
    Nagyon nehéz lesz, de szinte emberfeletti edzetséget kölcsönözne neked szerintem.

• Frayer
    Erre válaszoljon valaki nekem.
    Miért van az, hogy minden hétvégén és néha hétköznap is elfut itt egy 120 kilós pacák.
    Csak úgy reng a föld mikor jön.
    Egy batárnagy mérőkészülékkel a csuklóján, már évek óta.
    És ahogy elnézem, nemhogy fogyna de szép lassan gyarapszik a tömege.

Meg ha kimegyek az utcára miért van az, hogy csak két kategóriás embert látok?
    Vagy túlsúlyos, vagy olyan mint egy diétás csontváz.
    Olyan mintha bűncselekmény lenne az egészséges életmód vagy az ha valaki jól néz ki..
    Azért sajnos vannak olyanok akik lenézik , szánalmasnak tartják azt ha valaki kinéz valahogy és nincs beszakadva a melle.
  • [Walaki]D`Lair
    Szerinted én miért kérdeztem? :DDDD
  • 170Kg
    Áááá! Ez egy ősrégi edzésmódszer! SonGoku és így edzett!

:D
  • Frayer
    Tényleg, csak így a miheztartás végett, kéne csinálni egy olyan kisérletet amiben egy sprinter vagy valami futó 2 X 4kg súlyt rak a lábára és úgy edz, meg rajta van napközben is órákat, egy hónapon át, igaz nehezebb lesz.
    De ha egy hónap múlva ha leveszi, meg kéne nézni,hogy mennyivel gyorsabban és könnyebben fut le adott hoszt.
    Van itt valaki futó???
  • [Walaki]D`Lair
    tyűű köszi :)
  • 170Kg
    http://shop.builder.hu/csoport_list.htm4?id=471

Ezt találtam, itt van kétkilós is!
  • volt
    Ja-ja a "lufis".Edzője nincs,Ő AZ EDZŐ!!:DDDDD
  • [Walaki]D`Lair
    szevasztok

Létezik olyan csuklópánt/csuklószorító amely önmagában is tartalmaz súlyt? Nem sok, mondjuk 2kg...
  • Herold
    Ja a lufis gyerek? Az egy elmebeteg, messziről látszik. Csak azt nem tudom, az edzője ilyenkor mit csinál.
  • Frayer
    Ez valami nagyon amatőr dolog amit a hülye gyerek a lufival működik a vége fele.
    Engem is nagyon megríkatott mikor megláttam, mondom mi a faszt csinál ez mikor oda vissza gurul a lufiján.
    Én eddig azt hittem, hogy a zártosztájról nem engedik ki a betegeket.
    De már látom, hogy tévedtem.
  • volt
    Én láttam már de azon a csávon mindig felsirok amikor meglátom, hogy mit csinál...
  • Herold
    Anti Edzés by BBTV
  • kuks
    Hy! kéne egy kis help. olcsó fekvenyomó padokat hol találok?
  • Magnumrolcsi
    csak topik :)

most nagyon hanyagolom az edzést, lusta lettem :(
  • Frayer
    Fórum temető
  • Atesz85
    :D
  • 170Kg
    Én nőktől szoktam olyanokat hallani amiktől leakad az agyam, csak ezért :)
  • Frayer
    Ezt most mér mondtad? Nem értelek
  • 170Kg
    Csak pislogok mint pocok a lisztben... Frayer te nem vagy nő véletlenül? :D
  • Frayer
    Egyetértek most veled.

Meg még annyit,hogy amikor eddig a kox szóba került én mindig próbáltam elrémíteni az embereket tőle, itt is a fórumban.
    De azért azt meg kell hagyni,hogy a kox az sokkal jobban fűt mint önmagában a szén, és nem kormol annyira.
    És szerintem hülyék is használhatják, most hogy így fel emelték a gáz árát. Lehet,hogy a kox vissza jön a köz tudatba. Csak attól félek,hogy ha ezt meghalják nem engednek ki minket a pekingi olimpiára. :(
    Már így is szigorú felügyelett vagyunk.
    Én úgy csinálom,hogy van a sima gáz konvektorunk, de van egy jól el dugott vaskazánom is a pincébe, nagy kox készletetk felhalmozva.
    Nagyon nehéz ma már eredetit találni, ezt is hamisítják. :(
    Mikor jön az ellenőr akkor begázosítok de amúgy koxolok.
    Van amikor a kutyám is tüzel, de akkor bezárom a pincébe. Jobb azér.
  • 170Kg
    "Jólvan, de akkor mi a faszért cigizik annyi ember?" - Mer rászoktak és nem tudnak leállni vele. Mert nem tudták 12 évesen hogy kurvára meg fogják szívni hosszútávon...

"Az elhízás meg az alkohol sokkal jobban károsak mint egy erős kúra." - Azt ne feledd el hogy kurvára nem az élsportolókról beszélünk hanem a kis nyomikról akik le sem tudják írni hogy szteroid bazdmeg!

"Az nem baj,csak ne nyomjon koxot." - Leszarom ki mit csinál, de itt nem reklámozzuk a koxolást, így is van elég hülye a világon!

"Lehet,hogy nem hiszed el, de pl, a naposimot eredetileg arra fejlesztették ki,hogy a beteg embereknek segítsen minél előbb felépülni súlyos betegségekből." - Igen, orvosi felügyelettel, és kis dózisban!

"Ha egy okos ember használja őket..." - De nem okos emberek használják őket...

"nem szeretem a buta embereket :D" - Erre most mit mondjak ? :DDDD