33479
12316971501353788406.png
  • Frayer
    Van egy olyan elmélet,hogy az edzés utáni szaunázás növeli a növekedési hormon szintjét, de ez csak szóbeszéd.
    Szerintem ez nem szól bele az izomzatzatba.
    De akkor már inkább melegvizes jakuzziba áztasd magad, az jól ellazít. Inkább az mint a szauna, jakuzzi a nappali közepén, ahonnan meg tudsz nézni egy jó filmet is közben.
  • OPM
    lenne egy kérdésem: edzés után szerintetek érdemes szaunázni?
    valahol mintha olvastam volna hogy közvetlen utána kifejezetten káros lehet, van ebben valami igazság?
  • k O T T A
    képek itt
  • k O T T A
    jay:
    gustavo:
  • k O T T A

olympia weekend srácok:)
  • retek683
    lol rendben köszi!!!
  • Frayer
    Kicsinálták kenny nyaralógépet !!!!

A szemetek :DDDD
  • Frayer
    Nem véletlenül került fel már megint pár felkiáltó jel a neved mellé, ez is minősít téged.

Annyit kérhetnék,hogy a súlyosan értelmi fogyatékosok kíméljenek?
  • k O T T A
    amúgy nézegess bele a galériámba van pár igencsak jó kép ott kis kedvcsinálónak
  • k O T T A
    szedj ha úgy jónak látod de én eszem őket mert ezek táplálékok azt meg ugye enni szokás
    szedni virágot erdőben meg gyógyszert és szemöldököt

azért sorolják dopping közé mert hülyék

alapismeretek - bunny módra
    ne légy lusta elolvasni
  • FOXX supreme
    Itt vagyok, de sztem nem vagyok senki terhére, mert NEM SZAROM LE A MÁSIKAT !
  • retek683
    nagyon kösz szépen a hozzászólásod !! vége egy kicsit agreszívre sikeredet :D:D
  • Nyarlathotep
    És te?
  • FOXX supreme
    Má megint itt vagy?
  • Nyarlathotep
    "Sajnos hajlamosak az emberek túl okosnak lenni, de le kell őket szarni a felismerhetetlenségig."

A az elképesztően okoskodó hsz-eid, a kamu képed, és a fent meglátásod alapján téged mindenki csak leszar! Nem is csodálom, hogy csak itt tudsz érvényesülni. ;)
  • Frayer
    Érdemes őket szedni, kiegészítőként, ha rendben van a táplálkozásod és még plusz akarod kiegyensúlyozni akkor jól jön.
    A tömegnövelő azért kell,hogy ne keljem megenned annyi táplálékot amennyi már rosszúl esne, hányinger, vagy nem lennél képes megenni azt a mennyiséget.
    A tömegnövelőben az a jó,hogy így folyékonyan tudod bevinni ugyan azokat a nutrienseket amiket egyébként is megennél, ugyan az, csak így könnyebb és jobban meg tudod emészteni is, mivel folyékony jobb a felszívódása.

Ez a tömeg növelő se, több, se kevesebb.
    Lehet vannak benne egyéb dolgok is mint a kreatin vag a taurin, meg pár dolog, de csak azért hogy egy testépítőre optimalizált kiegészítő rendszert kapjál..ezek a dolgok ugyan úgy megvannak más ételekben csak lehet nagyon kevés mennyiségben és amire pont hogy szükséged lenne.

Sajnos buták az ebmerek, nagyon nagy részük és elitélik ezeket a dolgokat. Holott ez is ugyan az az étel, mint amit ők esznek csak jobban zsírmentesebb, fehérjében jóval dúsabbak, vitamin is fellelhető benne, stb stb, egy szóval egészséges.
    Ezért mondom nektek,hogy ha meglátjátok ,hogy szüleitek, vagy ismerőseitek valamiféle ételt vesz a szájához, azon nyomban üssétek ki a kezéből a kanalat, HA előzőleg megpróbált lebeszélni a táplálék kiegészítőről.
    Nehogy már.. mondjátok meg neki,hogy az ember tartsa magát az elveihez, ne engedd neki,hogy étellel mérgezze magát. Nem csak kenyérrel él az ember.
    Ne engedd,hogy segget csináljon a szájából.
    Ha nem tetszik neki akkor jól képen törlöd, akkor majd megtanulja ,hogy ne legyen értetlen, és ne kritizáljon olyan dolgot amihez lövése sincs.
    Érdekes én sem szólok bele a kvantum fizikusok dolgába, mert nem vagyok azon a szinten, nem is hurrogom le őket, meg nem akarom őket kioktatni, " egyébként más topikokban tizenévesek azon vitatkoznak ,hogy lehet időgépet csinálni" ,hogy kell helyesen csinálni azt amiről fingom nincsen.

Sajnos hajlamosak az emberek túl okosnak lenni, de le kell őket szarni a felismerhetetlenségig.

A táplálék kiegészítő egy dolog, megint más dolog a kox, össze se lehet téveszteni őket, az egyik egy nagy vödörben van és por, a másik meg kis ampullákban van és folyékony, amit injekcióznak.

Ja és még valami, ha ugyan ezt az embert meglátjátok,hogy cigizik vagy iszik, odamsz hozzá, fa pofával kiveszed a szájából a dolgot és "elnyomod", és aztán dobod el, mert ezek hajlamosak utánna csúszni a földön. Nem kell félni, kiabálni fog, de te meg mondod neki,hogy az ő érdekében teszed, mer a javát akarod, és hogy ezt még egyszer megkösözni mert segítesz neki a leszokásban.
    Ha kell jól szájba is verheted, motivációként ha meglátod hogy rá aka gyújtani, netán a kezét töröd el.
    Az a lényeg,hogy segíts ezeken az embereken, mert maguktól nem képesek semmire. Ilyen esetekben nem árt a verés, nagyon hasznos tud lenni.
  • zotja
    te miröl beszélsz ?
  • retek683
    sziasztok!! kiváncsi lennék mia véleményetek a tömegnövelő , táplálék kieg. szerekről? mennyire érdemes ezeket szedni? miért van ez az elzárkózottság Tőle hogy káros meg leszálsz utána hamar? ezek igazak? gondolok itt az Atttackra vagy a volumass 35- re !!mmiért sorolják ezeket a szereket is a kokszok közé ?
  • k O T T A
    a redes jó link:D
    nem vígjáték
  • k O T T A
    lol mert ez nem az a link:D:D:D:D
  • Frayer
    Mi a fene ez? Hesszeljétek mán miféle tüzes fehérnép reprezentál mán a vidóban :DD
  • Frayer
    Mondjuk ha adsz nekem pár száz ezret az én nevemmel is eladhatod a cuccost :DDDD
  • lilyke
    "Digitális személyi tréner, hááhhh, ne viccelj már.
    Ez valami komolytalan dolog lehet, ha valaki komolyan szeretne változtatni az alakján akkor nem ilyen szavakat keres,hogy FIT, vagy Fitnes..

De egyébként miért van az,hogy ha belenézek ezekbe a fitnes magazinokba ,vagy könyvekbe nem találok benne semmi érdemlegeset, semmi értékes információt.

Miért írnak olyan emberek könyvet akiknek lövésük sincs arról,hogy működik az emberi szervezet, vagy hogy lehet edzeni a testet?"

Hehe, szívem nézz bele jobban ezekbe a magazinokba, h megtudd, ki az a Kiss Jenő, és akkor nem fogsz ilyeneket írogatni :-)
  • k O T T A
    haver küldte jó kis film
  • Frayer
    A faszom ketté roppan, mi ez valami MLM, vagy valami piramis bezervezős üzlet?
    Nem szeretjük a PR-t errefelé, sem a forum spammet.
    Digitális személyi tréner, hááhhh, ne viccelj már.
    Ez valami komolytalan dolog lehet, ha valaki komolyan szeretne változtatni az alakján akkor nem ilyen szavakat keres,hogy FIT, vagy Fitnes..

De egyébként miért van az,hogy ha belenézek ezekbe a fitnes magazinokba ,vagy könyvekbe nem találok benne semmi érdemlegeset, semmi értékes információt.

Miért írnak olyan emberek könyvet akiknek lövésük sincs arról,hogy működik az emberi szervezet, vagy hogy lehet edzeni a testet?
    Pl. itt van ez a közröhej tárgya cucc..ez a fitball. az a nagy golyó amin lehet gurulgatni vagy nemtom mire jó..
    Na az egyenesen balesetveszélyes,Ettől nem leszek edzett, vagy soványabb, semmire nem jó és ilyeneket árulnak, több száz könyv van ebben a témában..nézd meg on-line, mindenhól ezeket nyomják.
    Tisztára haragszok, komoly irodalmat már ki se adnak, csak olyanokat amivel becsapják az embereket.

A másik, meg vannak ilyen szauna övek.
    Könyörgöm, miért nem felejtik már el ezeket az összes többi tv-shopos sport cuccal együtt????
    Semmire nem jók!!!
    Jah, leszedi a hasunkról a zsírt.
    Láttatok már olyan embert akinek 20 kilós lógó tokája van, csüng a zsír a karjáról, de valamilyen úton módon leszálkásodott a hasa, és kockás hasizmai vannak???
    Ilyen az életbe nem létezik.

Arra gondoltam,hogy amint lesz töb időm, csinálok egy ilyen MANUALt- egy ilyen útmutatót, ehez a sporthoz.
    Ehez jól jönnének majd segítségek, írni, fordítani, meg tapasztalatot megosztani, közös megegyezéssel írhatnánk a többieknek.
    Felrakni egy domainre, komoly keresőoptimalizálás, egy programmal beregelek vagy 1000 linket ilyen free directorikba és nem létezik majd hogy a fittnes vagy a sport szóra ne az oldal jöjjön ki az első 10 között, mert a buta népnek most már valakinek el kell mondania a frankót. A magyar ember sajnos olyan,hogy az orráig nem lát, ezek simán beszopják a norbi féle szövegeket.
    De kb ha megkérdeznénk a norbitól,hogy mi az az inzulin, miért kell, és hogy hogy megy végbe a fehérje szintézis a sejten belül, vagy, hogy mik azok a messenger-rns ek, milyen receptorok vannak az izomsejtfalán, kapásból nem tudna mit mondani.
    Szerintem még a glikémiás indexel sincs tisztába,hogy miaz.
  • FitWay
    Kedves Testépítés - testformálás Fórumozók!

Örömmel láttam, hogy már esett szó ezeken az oldalakon a Fit-Way Magazinról.

Ettől függetlenül szeretne Nektek bemutatkozni a Fit-Way:
    - ami egy testformálás, egészségformálás magazin, cikkekkel, hírekkel, interjúkkal, számtalan hasznos tanáccsal.
    - ezen kívül egy digitális személyi trénerrel szeretnénk szolgálni, ami nem kisebb személy tudása alapján készült, mint Kiss Jenő, Mr. Universe! Gyakorlatok helyes végrehajtásáról is megtudhattok sokat, amit Szilárdi János (Csuri) mutat be Nektek.

Hogy az aktualitásokról is szóljak:
    - két fotós cikksorozat hozza közelebb Nektek a finomságokat, az egyik Mr. Universe-zel készült, a másik pedig Purger Hajnalkával, lányoknak népszerűsítve a konditermi edzést.
    http://www.fitway.hu/
  • k O T T A
    edzőtermi tipusok
    valószínűleg sokan olvastátok már de nekeem ez jutott eszembe hirtelen erről
  • zmeor
    multkor bementem az öltözőbe és megittam egy fehérjeturmixot..
    bennt van egy "kreolbőrű" :D mondja mit iszol? mondom turmixot:D
    erre ő: én otthon 100% osat szoktam inni....
    mondom hát azt nehezen hiszem el mert olyan nincs..
    mondja.. de vaan.. ő azt issza.. mondom jó:D akkor 200% osat is:D
    jó hogy mennyire nincs képben azzal kapcs. amit iszik:D
  • [Walaki]D`Lair
    Én mindig szívesen veszem, ha segítenek, vagy mondják, hogy rosszul csinálom...(hiszen az az érdekem, hogy jól csináljam :D)

Ja! Meg vettem az előbb olyan fél kilós csuklószorítót...:) 2 párat, hogy karonként 1 kiló legyen :D:D Tök kényelmes, és télleg van értelme egész nap mászkálni vele :D
  • Mhosah Myth
    Én azt nem szeretem mikor valaki lejön a kondiba minden feladatnál az általa elbírt súlynál több 10 kilóval több súlyt rak fel rá és teljesen szabálytalanul csinálja... Mikor óvatósan segítő szándékkal megjegyzem neki, hogy hát figyelj ennek így nincs sok értelme akkor meg leugat, hogy én ne szóljak bele mert ő jobban tudja... Múlt héten is lent volt egy idősebb 35-40 éves férfi a kondiba felrakott bicepszre 40 kilót de bemelegítésnél még a 30al sem bírt mert az egész testét belerántotta és azt hitte ő a májer gyerek! Szólni meg már nem akartam neki mert tuti leoltott volna, hogy én mit ugatok neki ő idősebb és jobban tudja... Már nem is szívesen próbálok segíteni az embereknek csak ha segítséget kérnek mert különben én vagyok a szemét meg bunkó aki beszól közben pedig csak segíteni szeretnék az embereknek átadni egy kis tapasztalatot , hogy jobban menjen nekik az edzés...
  • lilyke
    hát figyu egyrészt azért sztem nem rossz egy vb testépítő edzésterve szerint edzeni; másrészt sajna tele van minden terem olyan edzőkkel, akik mindenkinek uazt az edzéstervet adják, tekintet nélkül mindenre. nem egy helyről hallottam már igazi testépítőket panaszkodni, h BÁRKI aki elvégez egy 3 hónapos(!!!) személyi edző tanfolyamot, az elmehet edzősködni-na köszi; végül pedig gondolj bele: h edz a legtöbb ember: újságokat olvas, cikkeket nézeget, h mit h csináljon. Na ez az, ami nem tud megfelelő tanácsokat adni mindenkinek, mégis, nagyon sokan követik őket.
    persze ha vki megteheti, h folyamatosan fizessen egy edzőnek, annak jó, az eddzen is edzővel...

• Frayer
    Egy program nem tud mindenkinek megfelelő tanácsokat adni edzéshez, mindenki más, mindenkinek más válik be.
    Vannak alapelvek amikre érdemes rátámaszkodni de szerintem ennél többet vagy jobb tanácsot nem lehet adni látatlanban senkinek.
  • lilyke
    ja, elfelejtettem, a prograomt kiss jenő csinálta, gondolom, nektek is mond vmit a név.....ha nem , nézzetek utána :D
  • lilyke
    Ja, amúgy, akit érdekel az ilyesmi: www.fitway.hu
    itt van marha jó digitális személyi tréner nevezetű dolog, tök poén, be tudod állítani az összes adatodat, h h nézel ki, milyen sérüléseid vannak, mi a célod, hányszor tudsz lemenni stb, és kiad egy edzéstervet, amit ráadásul mindig frissít! Tök poén!!! Én kábé egy hete találtam, és tök jópofa!!! :)
  • lilyke
    Szteroidokról annyit mondanék, h nincs olyan sportág, ahol bárki bármit is elérne teljesítményfokozók nélkül.
    Arról nem is beszélve, hogy egy csomó átlagember, aki nem is sportol, szteroidos gyógyszert szed :D pl az allergiások, a klimaxoló nők, és sorolhatnám....
    Persze az más kérdés, hogy mi a siker: ha Te vagy a legnagyobb a környéken, de ezt javarészt a cuccnak köszönheted, vagy nem Te vagy a legnagyobb, de azt javarészt magadnak köszönheted. De versenyzőként labdába sem rúghatsz.

• toretto r34
    Sziasztok én is tudok egy két ilyenpéldával szolgálni éppp olvastam az MD-t melo közben azt oda jön a kollégám hogy milyen kis pöcsük van ezeknek mondom te ezt nézed te egy köcsög vagy most már 100 de nem a pöcsük kicsi hanem a testük nagy mert izmosak és nem ugy néznek ki mindt egy rakás szar . A másik meg mondja a egy másik srác hogy ezek impotensek meg nem áll fel a cerka mondom neki figyeljmá olyan vagy mindt a többi paraszt mindenfélét mondaszz mert ök nem néznek ki ugy mindt te jól néznek ki nem ugy mindt egy rakás szar jól leoltottam aztán egy 2-3 óra mulva odaön hogy mennyi a kondibérlet meg milyen zsirégetőt vegyen meg stb. Na szóval ezek az emberek ennyit érnek.
  • FOXX supreme
    tudatlanok az emberek ezzel kapcsolatba, és tényleg azt hiszik hogy szedsz valamit akkor már edzeni se kell járni...meg azt bírom még : na majd figyeld, meg úgy összefogsz esni utánna, szokásos mondóka:DDD
  • FOXX supreme
    nekem is volt ilyen, én 14 évesesen kezdtem járni, de első fél évbe nem vettem semmit, simán nőttem amúgy is, utánna na, valami nem komolyat próbáljunk ki, stb..megvettem életem első aminóját, hazaviszem elkezdi apám, hogy nem kell az neked, kitudja mivan benne stb...meg a hülyeségek, tudjátok egyből az van hogy a régi időből levonva, ha valami kiegészítőt veszel egyvől szteroid

aztán mondtan neki hogy ne hülyeségeket beszéljen nézzen utánna...aztán rájött hogy egészségesebb mint a kóla amit ivott közbe:)
  • Palinko
    hát igen miért nem iszol meg cigizel mint ők? aztán meg egykét év múlva miért nem bírsz lefutni 100mert gyorsabb tempóban... hát nehogy már egészségesebb legyél és nehogy már jobban érezd magadat mint ők... úgy néz ki a pár hónap is elég volt neked hogy úgy nézz ki hogy nekik legyen kissebségi komplekszusuk :D na erről enyit szerintem mert ide olyan szerencsére úgy sem jár aki fikázza a dolgot és hogy "kinnt" mit gondolnak az szerintem nem érdekel minket :)

szerintetek ha kellő bemelegítést végzek nem tekerek el amgamon semmit ezzel a kombinációval?
    fekvőtámasz,hasizom,húzódzkodás,tolódzkodás,székes dolog amit már említettem,bicepsz
    mert találtam húzótszkodásra király leírást ilyen kezdőknek pont mint én. ha valakit érdekel szívesen megosztom.
  • Frayer
    Persze,hogy ezt mondják a buta parasztok.
    Ezeknek téveszméi vannak.
    Azt gondolják,hogy a sok szar bogyótól lesznek egészségesek meg ilyen meditációtól, vagy az imádkozástól, vagy nem tom mit gondolnak még.
    A testépítésről meg egyenesen az a képzetük,hogy egésségtelen és sok esetben a SZÜLŐK tiltják el a gyereket ettől a sportágtól, nem vicc, sok esetben fordult már elő az,hogy gyerekek lapatyomba járnak el edzeni titokban és otthon azt hazudják,hogy focizni voltak.

Meg ha a gyerek otthon eszi a fehérje vagy szénhidrát kiegészítőket, egyből azzal jönnek,hogy kisfiam ne szedj ilyen szarokat mert beteg leszel.

Ezeknek az embereknek fingjuk sincs erről a sportról, de arról meg mégúgysem hogy hól is kezdődik az egészséges életmód.

Sajnos olyan emberek is vannak szép számmal "kb 90%" akik azt hiszik,hogy ezek az emberek bekapnak valami bogyót és pár nap múlva feldagad az izmuk :DD, azt a jelzőt használják ilyenkor ezek a szánalmas buta emberek,hogy "felpumpálta magát".
    Az ilyenektől rögtön lefagyok, úgy kell leolvasztani az arcomat, akkora a vákum a fejükben, hogy behorpad tőle a homlokuk.

Nincs olyan szer a világon amit ha beszedsz megizmosodnál.
    El sem tudnák képzelni milyen munkát kell ezért megtenni, csak, hogy 1 centivel, vagy 1 kiló izommal több legyen az emberen.

Még régen egy ilyen amatőr boxoló bejött a terembe, beszélgettünk vele, azt mondta,hogy segítsünk neki, mert szeretne felszedni 20 kilót mert feljebb szeretne lépni sulycsoportban.
    Azt képzelte,hogy az olyan gyorsan megy :D
    Mindenki neki ált mutogatni a gyakorlatokat, gyakorlatilag ingyen edzősködtünk felette. Minden jó tanáccsal elláttuk és az első hét után nem láttuk többet.
    Aztán összefutottam vele az utcán egyszer, kérdőre vontam, be is vallotta, hogy ez a dolog neki még nehéz, meg hogy kiszívja minden erejét, meg jöttek a szokásos kifogások az időről, barátnőről.

Egyszóval ez is csak olyan mint a többi senki, egy akaratgyenge puhány csicska.
    Ennél szebb szavakat nem találok sajnos.
    Az ilyenek ne mondjanak kritikát erről a sportról, aztán meg ha sokat pattognak majd néznek ha egyszer valaki úgy istenesen belelép az arcukba, hogy a májukról fogják leolvasni a cipőméretet a rendőrök a kis fasszívóknak.
    De amúgy meg le vannak ezek szarva a felismerhetetlenségig.