33479
-
#7761 Szasztok
Én 7 éve gyúrok álá nátúr, elég jó testalkatom van, gyorsan növök, amit a teremben ugy tolerál mindenki hogy bisztos koxolok.(amugy soha az életbe nem figyeltem mit mennyit és hogyan zabálok)
Namost az az egy problémám van, hogy olyan szinten izzadok hogy az már emberfeletti. Szinte neki se álltam edzeni, de dől rólam a víz. Nyáron, amikor az a rohadt meleg volt több mint 3 liter vizet megittam edzés közben. Valaki tudja miért van ez, esetleg van valami cucc ami gátolja ezt. Komolyan, sokszor van olyan hogy nemtudok normálisan fekvenyomni, mert belefolyik az izzadság a szemembe. Vicces , de szar:) -
mokate #7760 Ezzel csak egy baj van: a hő(kezelés) tönkreteszi a fehérjefrakciókat!
Van direkt "főzőcskére" kifejlesztett fehérje! Pl. az OPTIMUM NUTRITION-nak (ez volt a reklám helye!)... -
timexxx #7759 Hello! mi a véleményetek a Biotech vitabolic rol? -
juzosch #7758 1 hetet pihenj, ha még nem tetted. -
Roman #7757 Én haverokkal megyek. Van egy, akivel nagyon gyorsan haladok, másfél óra alatt csinálunk 6-7 gyakorlatot, mert tényleg "amíg az egyik pihen a másik dolgozik" megy.. de egy másik haverom két sorozat közt 10-15 perces mesedélutánokat tart :-)
amúgy szerintem lelki okai vannak a mostani nehéz és rossz edzéseimnek, de hát majd túllépek rajta, nehogymár ez hátráltasson :-) -
#7756 hm. jól elbeszélgetünk 2-en a topikban:DD most nézem -
juzosch #7755 Hát nem is tartom az 1-2 perceket a végefelé:D -
#7754 jah szériák között..hát ott se árt rákészülni, megszusszani:) -
juzosch #7753 Sorozatok közötti regenerálódásra értettem.
Láb után nekem is kell a 4 nap minimum mielőtt újra:)
-
#7752 persze a kajálás sokat számít..de pl. én meg ha nyomok egy erőset fekve, vagy felhúzok maxot. nekem utánna legalább 3-4 nap kell hogy megint tudjak nyomni, és nem maxot ! csak úgy nyomni, én aránylag lassan "jövök rendbe"
van olyan ismerősöm, 2 nap múlva megint képes lenne szarrá erőltetni magát -
juzosch #7751 Hát kb énis eddig szeretnék eljutni, tovább már nem nagyon:)
Egyébként a guggolás és a felhúzás ki is tölti az adott edzést, csak vádlizni szoktam közben.
Mondjuk én szerencsére gyorsan regenerálódó felépítéssel rendelkezem, de cserébe lassan fejlődök. Bár mióta rendbetettem a kajálásom, minden téren jobban teljesítek. -
juzosch #7750 Énse testépítek:) Az messze áll tőlem, inkább testépítő/erőemelő edzés kiegészítésként küzdősporthoz. Bár mostanában inkább a konditeremben vagyok:) -
#7749 jah és 4 X 6-8 valamikor csak 5, én inkább erőemelős stílus felé húzok, mint testépítős -
#7748 72 kg hoz nem rossz ! én öö 83-4 vagyok és gugolás 120 maxom 30, de msot az hanyagolva van mert fáj a seggem..:D rosszul érkeztem rá, a felhúzás pedig 140 széria, és 165 maxom, szerdán csináltam , hát még msot is érzem nagyon erősen a derekam:D de hogy együtt csinálnám...áhh:D -
juzosch #7747 Ja ez a 10es széria. 1 ismétléses maxot nem szoktam. Ha 10 megy, és elég biztonságosnak érzem akkor emelek egy 10est. Szal mostanában fogok:) -
juzosch #7746 72 kilómmal guggolás 100, felhúzás 110. És fejlődök mind2őben gyorsan, szal amíg ez le nem lassul maradok is ennél az edzéstervnél:) -
#7745 és mekkora súlyokat mozgatsz? -
juzosch #7744 Tudom, hogy a 2 legkeményebb gyakorlat. De nekem így jött be:) Ettől függetlenül másnak én sem feltétlenül ajánlom. -
#7743 együtt?:D kemény vagy:D én nem raknám egybe, egy magába is sok, főleg ha nagyon keményen csinálom, vagy csúcsot akarok. a gugolás se piskóta már ha erőltetve van -
juzosch #7742 Nálam a felhúzás a guggolással van egy napon:D Amikor most nyár végén újra visszatértem a punnyadásból, első edzéseken 10 percet feküdtem a földön mielőtt hazavánszorogtam:D
Azóta már szerencsére belejöttem:P -
#7741 mint tegnap én felhúzás közbe..:D úgy beszédültem, hogy majdnem megfejeltem az álványt:D -
juzosch #7740 Csak láb?:O Ha jól csinálod az a legkeményebb edzés:)
Amúgymeg nem az a lényeg, hogy nagy súlyt emelj, hanem hogy fejlődj:)
EGyébként egyszer-egyszer érdemes megszakadni a max súly alatt, csak hogy szokd:) -
Roman #7739 rendben, kösz a tippeket mindenkinek, holnap meglátom, hogy fogok haladni :-)
ma csak ilyen hasas-lábas nap lesz, sajnos csak este van időm lejutni a terembe. mondjuk mondhatnám, hogy nem érdekel, mennyit nyomok, mert látom a másikon, hogy a lába a levegőben kapál, össze-vissza csúszkál a padon miközben nyom, meg az egyik oldalt jó 10 centivel jobban kinyomja, mint a másikat, és még a tárcsa is lecsúszik.. csak jól esik, ha többel bírok valamit :-) de amúgy tény, hogy ha szép szabályosan csinálsz valamit, lehet, nem bírod annyival, de nem fog fájni mindened, meg nem néz hülyének a fél terem.. bírom azokat a kicsigyerkőcöket, akik eljönnek, felpakolják a franciarudat, aztán szépen derékból lóbálják a súlyt.. vagy csigázásnál a kezüket ki se nyújtják, csak olyan 10 centit mozgatják a súlyt, közben előre-hátra dőlnek, remeg bele a testük.. :-) -
#7738 Szerintem egyszerűen helyesebben csinálod a gyakorlatot mint régebben, nálam speciel ez volt, egyre jobban éreztem, hogy mégis hogyan kéne normálisan fekvenyomni és kénytelen voltam lentebb venni a súlyokat mert kevesebb segédizmot használtam. -
#7737 talán mert nem heti kétszer kéne leedzeni a tested
egy nagy izom emllé bepakolsz egy kicsit heti 4 nap(hát+mell+láb+váll) vádli has minden edzésnap mehet ha szar az alkarod arra is eddzél a bicepsz tricepszet meg bepakolod ahova tetszik csak ne bicepszezz hát előtt és ne tricepszezz mell előtti napon
a testépítés nem rakétatudomány
szétbombázod az adott izmot utána megfelelően pihenteted és táplálod ennyi
edzés + kajálás +8óra alvás minimum
aki ezt nem tudja megoldani sose éri el naturálban a potenciálját ekőbb utóbb elkezd decázni meg tablettázni elhízik mint atom(mert valószínű nem tud kajálni) és megkeseredett ember lesz belőle mert h ez szar sport milyen keményen csinálta és mégis szarul nézett ki
(akinek neminge...) -
#7736 nyugodtan egyél puffasztott rízst az is rízs
tömegelés ide oda a jó ch mindíg kell
pl ha édesre vágsz fogod sovány túróval összekeversz fehérjeport aztán pufirízzsel elmajszolgatod(nem olyan mint egy túrótorta meg túrórudi de a minőség számít)
az emésztési ciklusokat próbáld meg betartani kajálással 2-3 óra min szünetek legyenek
ha még jót akarsz kajálni egy amerikai fitt-tv showban láttam egy receptet
zabpehely ledarálva fehérjeport keversz hozzá és 3-4 tjásfehérjével összekevered aztán kisütöd palacsintaként -én 100g zbpehely 1kanál 100%whey proteinel szoktam csinálni
kis ízesítésnek tolhatsz bele pl fahéjat meg édesítőszert ha nem tetszik natúrban az íze
én általában ezt reggelizem -
#7735 lehet, hogy 1. vagy ki kell pihenni magad, és mellezést ne csinálj.
2. lehet hogy jobban meg kell tanulni izolálni a mellet, és csak a mellizom elszigetetlt erejével mozgatni a nagy súlyt.
Én azt figyeltem meg ahogy nő az ember, egyre nagyobb lesz, a felkarja karja meg a melle már alig tudja követni és inkább a hát, a láb meg egyébb részek nőnek. Biztos genetika. -
juzosch #7734 Sztem vagy lelkileg nem megy, (sokan pl megijednek a nagyobb súlyhatároknál, pl 100kg), ekkor próbáld jobban felszívni magad, és hidd el, hogy kimegy a nagyobb súly is.
Másik, hogy a melled fejlődik, de a kiegészítő izmok, amik segítenek stabilan tartani a súlyt nem elég fejlettek, ezért a tested a sérülés megakadályozása céljából "visszafogja" magát. Többi gyakorlatnál meg a fejletlen segédizmodra kevésbé lehet szükség.
Én ez utóbbira tippelnék, úh a kiegészítő gyakorlatokra fektess nagyobb hangsúlyt(váll, rotátorizmok, felsőhát). -
#7733 pff én is:D most kezdek új lendületbe jönni, új programot kezdtem el de úgy látszik jó lesz.
holott 30 fokos nyomásba meg még erősödtem is, meg tárogatás is nagyon jól megy mostanába. érdekes...
-
#7732 Akarom mondani, biztos azér mer nem cigizel -
#7731 Biztos mer cigizel. -
Roman #7730 hmm érdekes jelenséget tapasztaltam.. egyszerűen nem fejlődök fekve.. fejlődök ferdén, tárogatásban, meg minden izomcsoportra, de fekvepadon mintha folyamatosan fejlődnék visszhafele.. pedig nem hajtom túl magam, heti 2re fogtam vissza a mellezések számát, és mégse.. ötletek? :\ -
#7729 de jó ! amúgy muszáj:) van a vitaminokra . Szóval Brolly daniságot kérdeztél:D -
#7728 Az animal pakkal az a tapasztalatom hogy drága. -
bandus #7727 namégeccer :)
aki próbált már animal pumpot, stak-et, vagy m-stak-et leírná nekem a véleményét, tapasztalatait?
köszi! -
#7726 A 35 kiló az szép :)
Én liquid L-karnitint vettem, van benne króm is, majd meglátjuk milyen lesz; még nem használtam ilyen zsírégető cuccokat ezelött. -
Roman #7725 Reggeli előtt egy kapszula meg edzés előtt 1 órával 1 kapszula 500 mg-os Scitec Carni-xből.
amúgy a hasazást főleg azért csinálom, mert kb. 10 hónap alatt 35 kilót fogytam hasazás nélkül, és ezért a bőröm nagyon gusztustalanul meg van nyúlva a hasamon.
guggolásnál meg inkább a sokra megyek, nem a nagy súlyokra. szóval csinálok 1 bemelegítősort könnyű súllyal (45) aztán 5-6 10es szériát 75-85 kg-al, aztán szépen lepakolom 45-re, és megállás nélkül, amennyi megy bele, 30-35, ahol már nagyon nem bírom, leteszem. talán hülyén hangzik ilyen kis súlyokkal az egész, de hát alig 2-3 hete kezdtem a guggolást, eleinte elég volt szabályosan csinálni párat :S -
#7724 jah értem, akkor leginkább csak a pihentetésre tudok támaszkodni:(
köszi szépen
A HIIT tréningről mi a véleményetek, próbálta már vki?
-
#7723 A hasazástól csak hasizmod lesz, zsírégetésre az nagyon gány gyakorlat, mert kevés izmot mozgat meg. A nagyobb izomcsoportokat mozgató gyakorlatokat kell előnyben részesíteni, pl a guggolás az jó. Milyent szedsz, és hogyan? reggel? edzés elött? -
#7722 Pihentess ha fáj esetleg hiperhajlításokat próbálj óvatosan.
A Foxxnak pedig üzenem a "muszály" -ra:
Persze no offense :)