Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem neked lesz igazad. Meg az anyagcserém is gyorsult, úgyhogy csak rendben lesz minden.
Egyébként a magas vérnyomásnak - fõleg fiatal korban - nemigen van eleinte semmiféle tûnete, semmiféle szívdobogást nem kell érezned hozzá...
Másrészt egyáltalán nem biztos, hogy bármiféle bajod is van, lehet, hogy csupán a hõháztartásod javult kissé - a vérkeringés által - a rendszeres mozgás miatt!
És így még parásabb, hogy nem feltétlenül van tünete.
Nem szoktam mérni semmimet, de jól érzem magam, nincs "szívdobogásom", semmi ilyesmi. Még kávét sem iszom.
szerintem meg kéne nézetned magad.
Mióta rendszeresen edzek, felment az alap testhõmérsékletem (úgy tudom 36.5^0C a normál) 36.9-re, és állandóan melegem van. Ez normális? Tök hülyeség, de marhára zavaró. Vagy ezen ne problémázzak? Egyébként nincs semmi bajom, nem vagyok beteg, nem vagyok megfázva, stb.
érdekelt volna sportoláshoz, nekem azt mondták hogy ezt futók szokták használni mert jobban mennek tõle!
How much can you take,before you snap?

Ephedrinhydroclorid
Kereskedelmi megnevezések:
Dymetadrine: 25mg tab. AST Research USA
Efedrin: 20mg tab. ACO Svédo.
Efedrin: 25mg tab. Leiros Finn.
EfedrinDAK: 20mg tab. DAK Labs. Dánia
Efedrina: Level 50mg tab. Laborotorio Level S.A. Spa.
Ephedrine HCI: 25mg tab. Strength Systems USA
Ephedrin Spofa: 25mg tab. Slovakofamme Cseho.
Ephedrini HCI: 50mg tab. Broacy Hollandia,Interpharm
EphedrinumHCI: 25mg tab. Polfa, Lengyelo.
Stopastheme: 10mg kap. Franciao.
Jellemzõk
Az Ephedrin elsõ és legfontosabb tulajdonsága a zsírégetés. Ez egyrészt azért van, mert a szervezetben hõt állít elõ, így a szervezet több kalóriát éget el. A zsírégetõ hatás a koffein és az aszpirin járulékos szedésével megduplázható.
Másodsorban az Ephedrinnek antikatabolikus hatása is van, ezért különösen alkalmas arra, hogy egy diéta során megõrizzük az izomzatot. Mivel ez a szer enyhe, amfetaminhoz hasonló hatást vált ki a központi idegrendszerbõl, javítja a koncentráló képességet, az éberséget, és az ideg-izom együttmûködést, sokszor "csak" edzéserõsítõnek szedik.
Adagolás
Tudományos kutatások kimutatták, hogy 25mg Ephedrin, 200mg koffein, 300mg Aspirin az ideális adagolás, mivel ekkor egymást erõsítõ hatás lép fel. Ha ezt a kombinációt naponta háromszor szedjük, akkor szignifikáns zsírégetés lép fel.
"Edzõerõsítõnek": edzés elõtt 25-50mg kb. Egy órával. Fontos, hogy az Ephedrint ilyen célból hetente csak háromszor szedjük, mert könnyen rászokhatunk. (Megemlítenénk még azt is, hogy az efedrin "edzõserõsítõ" céljából való használata kifejezetten veszélyes a szívre!!! Igaz, hogy tisztázták azokban a halálesetekben, amikor élsportolók túlhajszolt diéta alatt meghaltak, de ettõl még káros és veszélyes).
Mellékhatások
Álmatlanság, remegés, fejfájás, szédülés, vérnyomás-emelkedés, étvágytalanság, megemelkedett pulzusreferencia."
én nem élnék vele.
Haver, aki szedte, az is mondta hogy elég durva mellékhatásai vannak. Amikor elkezdte a szedését, két napig nem tudott aludni.
amúgy miért érdekel? zsírégetés?
Az efedrin nevû anyagról tudna nekem valaki egyéni vagy szakvéleményt mondani?
Elõre is kösz
How much can you take,before you snap?
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1094876004
A bulvársajtóval kapcsolatban egyetértek.
Ha a srac azt szerette volna megmutatni, mire kepes, vagy csak ismerkedni akart volna, talan eloszor egy edzoterembe kellett volna lemennie, nem kiugrani a fotelbol es irany a testepitoverseny.. (az gondolom szamodra is nyilvanvalo, hogy nem edzett semmit)
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1094876004

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
Bp-i vagyok
Nem tudnátok Budapesten jobb fajta, de nem drága konditermeket mondani??
Mert pont kondizás elött állok de nem találtam még jo termet:(
Elöre is köszi a segítséget...
Legjobb egy masszõr csaj lenne utánna P
nyújtás inkább pl ajtófélfánál
egyik nyáron fociztam vizifociban ilyen hustornyok ellen
alig tudtak megfordulni olyan merevek voltak
agyba fõbe szivattam õket pedig magas vagyok
szval bár fontos a bemelegítés itt sztem inkább az utánna történõ lazítás a fontosabb
Én pl. 5x10-el kezdtem... de én még most is gyengus vagyok. most cirka 5-7x20-at csinálok.
ki mennyit tud alapból
Próbálhatsz pl ma amennyit tudsz és minden nap eggyel többet. :-)
Hamlet:
"2 naponta 1 naponta nyomj pár fekvõt."
Úgy kábé mennyi legyen az a pár?
de ha ez zavar egy hónapig hozd fel magad otthon a már említett módszerekkel