33479
12316971501353788406.png
  • Brolly
    akkor hetente "csak" 1x nyomsz hasra?
  • juzosch
    De ez még csak ilyen "így gondolom én" kategória, még nem láttam az eredményét:)
  • juzosch
    Én mostanában hasra is úgy edzek, mint a többi testrészre. Azaz súllyal, rövid de intenzav sorozatok. Így heti 3 már nem fér be regenerálódás miatt, és a 6 gyakorlat is sok.
    Ettől lesz vastag az izom, azaz kockás a has szerintem, inkább mint a sima felülések 100aitól. (ami persze vagy látszik, vagy nem a fedőzsír miatt:))
  • Brolly
    aha, vágom, akkor úgy néz ki jobban ki kell nyitnom a szememet, bár lehet azért tévedtem, mert itt csak egyedül vagyok a "terembe" mindig. Nah mind1, jah és a hasra az sok lenne ha heti 3x edzeném meg pihenőnapokon, edzésenként 6 gyakorlattal?
  • juzosch
    Én mostanában álltam át melltricepsz/hátbicepszről a mellbicepsz/háttricepszre.
    Sztem ez utóbbi sokkal jobb. Ugyanis mellnél a tricepsz, hátnál a bicepsz terhelődik mellékesen. És mire pl a mellel végzek, a tricepszem is eléggé kifárad, és nem tudok teljes intenzitással tricepszezni már. Hát után viszont még teljesen pihent, így sokkal jobban tudom terhelni.
    Egyébként pont a bicepsz/tricepsznek nem kell egy hét pihenés, 2 nap alatt regenerálódni képes akár (ellentétben mondjuk a combbal). Úgyhogy külön jó is, hogy egy héten 2x van megedzve (najó, 1,5:)).
    Persze mindez egyénfüggő, de nálam nagoyn bevállt, megugrott a fejlődésem.

Egyébként általában pont mindenki mellbicepsz/háttricepszezik:) Az ha nem, inkább valami helyi edzőtermi divat lehet:) (vagy nálunk divat ez, és mindehol máshol máshogy csinálják:D)
  • Brolly
    hát jó én csak azt mondom ami oda van írva, annyira nem vágom hogy én állítsam ezt:S
    A mell-bicepsz, hát-tricepsz edzésmegosztásnak mi a hátránya, vis mert általában mindenki pont fordítva edzi őket, vis eddig úgy láttam. A bicpesznek kell egy hét pihenési idő, mert így ha mellnapon megedzem rendesen akkor 2-3 nap múlva a hátazásnál is nagy szerepet kap és akkor nem egy hétig pihen hanem csak a két edzés között eltelt idő alatt. Ugyanígy a tricepsznél, ez kevés lenne?
  • a shot
    Ez akkor sem tricepsz szakadás.
  • a shot
    Tökéletesen megfelel a célra a scitec termék is.
  • jazzy
    Pont most olvastam a blogon ezzel kapcsolatban ezt és totálisan egyet is értek vele.
  • Danny1987
    Szerintetek a Kovács Ági-t jogosan mentették fel?
  • zmeor
    gondoltam nem hívom fel 1:31 kor :)

de amugy van egy ajánlatuk...: Prolab N-Large 2
  • jazzy
    Miért nem kérdezed meg a hozzáértőket?:)
  • zmeor
    valamint...
    volumass 35 féleséget tudtok ajánlani Biotechből?
    Elég sokfelől hallottam hogy a Scitec ilyen meg olyan.. és lehet kipróbálnék mást.
    Tudom nem mindennek kell hinni, de elég megbízható forrás, tehát hozzáértőktől.
    szal valami ötlet, ajánlat?
  • zmeor
    vélemény erről?:

Sterol Gainer
  • Frayer
    aszittem bőrszakadást értettél, mert kint is volt egy ilyen növekedési csíkos krém
  • Brolly
    Hát szted én csak úgy kitaláltam hogy szakadás és rámondtam?

ne.. mesüge vagy mi a rák..
  • juzosch
    Hát ha leszakad a tricepszed az nem csík lesz, hanem minimum így fog kinézni, de valszeg nem csak véraláfutás lesz, hanem egy érdekes látvány, ahogy az egész izomköteg a könyököd körül tekergőzik:D
    Najó annyira azért nem, de ronda látvány lesz az biztos.

ez ha nem valami ütés miatt lett, akkor egy durva húzódás, vagy részleges szakadás.
    Mindenképp dokival kell megnézetni, mert komolynak tűnik, és ha nem kezelik megfelelően lehet soha nem lesz több edzés tricepszre.
  • Frayer
    Ez nem szakadás te mesüge.
    Azoknak csíkoknak kell lenniük, ez meg úgy néz ki mint akit jól megvertek.
  • Magnumrolcsi
    Ezt kipóbálhatod.
  • Brolly

ez mitől következhet be, mármint a tricepsz szakadás.
  • FOXX supreme
    nah majd utánnanézek ..
  • Frayer
    van egy cucc, a dmso, ez egy transzdermális anyag, ami bármely gyógyszert be tud vinni a bőrön keresztűl a szövetekbe. A jó izületvédő krémeket érdemes ezzel kombinálni, de az olajos vagy vizes cuccokat is ugyan úgy beviszi, nem kell szúrni sem, nincs kockázat, csak nem mindenhól lehet kapni 100% os dmso-t és akkor fokhagyma szagú lehet a leheleted egy kis időre. De jó
  • jazzy
    Mennyit szedsz mikor szedsz?
  • toretto r34
    valakinek van tapasztalata a joint x-el mert én elkezdtem szedni a vállamra és most jobban fáj és csak 3 napja szedem vagy ez direkt fáj?
  • rcstuning
    Nem hiszem, hogy a tejgyári tejsavótol van a sörpocak és a nagy erő. Én is szedtem ilyen tejgyári cuccot. Mondták, hogy hány %-os fehérje, de haverom bemérette valami laborban és persze kevesebb volt. Ez egyébként igaz más, bolti termékekre is, hogy több van ráírva. A fókuszban is egyszer bemérték a különböző termékeket és kevesebbet mértek. Visszatérve a kérdésedre, nyugodtan szedheted mert nem rossz, de ne várd, hogy ettől jobb teljesítményt érsz el, mint a bolti cuccoktól.
  • Roman
    Ismételten írok, mert kihal ez a topik :(

Szóval, tejgyárban van pár kapcsolat, és ők mondták, hogy tudnak szerezni olcsó tejsavót. Ez ugyanazt takarja, mint a Scitec Whey termékei, vagy valami fost? Mert a teremben van 2-3 ember, akik ipari tejsavót nyomnak magukba, erősek, mert olyan súlyokkal játszadoznak 1 év után, amit mások 3 év intenzív edzéssel értek el, de olyan gusztustalanul felfújt repedtbőrű sörpocakosok, hogy az valami eszméletlen. :-)
  • Sabcsee
    köszi a tippeket!
  • FOXX supreme
    igen, mert a felülés csak feszítve tartja, de présnél viszont húzódik- elernyed, húzódik-elernyed.....stb..nekem is jobban bejön
  • juzosch
    Egyetértek. És hasprés legyen, ne teljes felülés.
  • Frayer
    Ha hasizmot akarsz építeni, amit én javasolnék neked,hogy ülj bele a római székbe és szoríts a melledhez egy 20 kilós tárcsát és koncentráltan lassan. Hagy égjen. Nem sokat kell csinálni, mint egyesek, hanem nagy súllyal, és két hetente szoírts be újabb súlyokat a 20 kiló elé, mindig egy kicsit többet. 2-3 hónap és mintha vasból lenne, súly nélkül százakat is meg bírsz majd csinálni üresben.
  • Roman
    jézus... hátralapoztam a nemtom hanyadik oldalig, és egy éves kommentre válaszoltam :D
  • Roman
    ezzel ne akarj fogyni :) én is 16 vagyok, 188 centi és 95 kiló, és kb. 90-re akarom kihozni magam :) Amúgy az étrend az szerintem jó, én se csinálom sokkal másképp.. csak én imádom a kefirt meg joghurtot, szóval abból eszek 1et reggel meg délben is.. meg a szénhidrátot iszonyat visszafogtam, 100 gr kenyér 80-90 gr rizs.. talán nem a legjobb módszer, de elég jól működik eddig... :-)

annyi, hogy most azon agyalok, hogy ha mondjuk olyan súlyokkal dolgoznék, amivel 15-ös szériát tudok csinálni, akkor csinálhatnék mindennel 4*15-öt.. ez jobb szálkásításra meg formázásra, mint ha nagyobb súllyal csinálnék 6*8akat? :\
  • Sabcsee
    Csákány!
    Hasizom építéshez melyik a leghatásosabb póz?
  • Dorel0
    ez pezsgőpor. És a használati utasításban ez van. Ezeket eleve éhnyomorra kell bevenni.
  • jazzy
    Nekem nem tiszta, hogy miért fontos edzés előtt 1 órával ráadásul éhgyomorra a glutamin.. én glutamint edzés utáni turmixba keverek.. amikor van, esetleg estihez
  • FOXX supreme
    kelj korábban:D

Én úgy csinálnám hogy meginnám, utánna rá egy fél órára ahogy írtad, meginnám a turmixot. sztem nem lehet belőle gond
  • Dorel0
    sziasztok. kora reggel járok edzeni munka előtt. indulás előtt iszok egy fehérje turmixot (ami gyakorlatilaga reggeli), és edzés után egy trans fx et. Most kaptem egy gluta fx et, amin az áll, hogy éhgyomorra, edzés előtt 1 óraával kell meginni. Ez azt jelentené, hogy nem tudnék reggelizni. Vagy ígyam meg, és kb. fél óra múlva igyak/egyek vmi reggelit. Akkor meg tele lesz a hasam mire leérek a reremben. Mit javasoltok?
  • Frayer
    jah sajnos ez genetika, amúgy meg vigyél magaddal még magnéziát, az csökkenti az izzadságot. Meg van hintőpor is.
  • jazzy
    Erre nem igazán van megoldás fejkendő és törölköző..
  • juzosch
    Fejpánt, törölköző és igyál krva sokat. Sztem értelmes megoldás nincs.