33479
-
juzosch #7841 Sztem egyik sem:) Esélytelen. Akármilyen jó vagy, mindig lesz egy olyan, akinek legalább olyan jó a genetikája, mint a tiéd, de még kokszol is.
Legjobb esetben is már nem kokszol. De ez az élsport jelentős részére igaz sztem. Akár a sakkra is:) -
#7840 hát akkor lehet hogy animal+attack lesz, majd elválik, vmi biztos...
jah tényleg, tömegelés alatt kardió, hülyeség?
Ha nem akkor heti kétszer elég 45perc gyaloglás,lassú intenzítású kocogás vagy vmi? Mert mellette heti egyszer focizok 1 órát terembe:S ha számít vmit. -
#7839 220 kg-be? 90 kg-san? ruhába vagy ruhanélkül? -
#7838 hát ott sztem már mindenki:) ronnie-ról is olvastam, egy évben 3 hónapot van tisztán. legalábbis régebben úgy volt -
#7837 az animal pakkra azért írtam annyira jó véleményt, mert
minden benne van ami kell. rádásul nem 2 hétig tart , hanem (100 kiló alatt napi egy pakk), és 44 db pakk van benne...(100 kg felett lehet 2 őt)
amino, a létező összes vitamin, ásványi agyagok ,nyomelemek, csont, izület erősítők, EFA zsírsavak, emésztéstsegítő dolgok stb....
volt hogy neonzöldet hugyoztam tőle, szóval nem sajnálták ki belőle a cuccot:D
emellett én gyorsabban regenrálódtam, éberebb voltam, erősebb is ( súlyt emelni nem, de pl. több ismétlést tudtam ) jobban durrantam stb...
ez egy jó alap, ez mellé veszel valami kreatint, ( attack is jó , próbáltam már, de sztem a Ce-extrem jobb, az is sciteces és olcsó ) vagy proteint, igaz cél, hogy erő vagy tömeg...
én majd most karácsonykor:D befektetek egy animal M stack-re, meg mellé pakk:) azt mondta egy srác hogy nagyon meglökte őt ez, ki kell próbálnom:D -
#7836 tényleg, akik meghívást kapnak a Mr. Olympiára, azok közül kb. mennyien koxolnak? Vagy kox nékül már el se lehet jutni arra a szintre? -
juzosch #7835 Az hogy régóta írsz ide nem jelenti azt, hogy azok jók is:) (meg az ellenkezőjét sem).
Hogy szükséges-e a tápkieg attól függ h mi a célod. De mindenképp hasznos. Mindenképp sokat jelent, hogy a legszükségesebb időben(edzés után) pillanatok alat eljuttatja a sejtjeidhez a tápanyagot. Nem kell hozzá legalább egy óra, míg lenyugszol, hazaérsz, megkajálsz és az még lassabban is szívódik föl. Kb ez a +20% a 80% kaja mellé.
A kokszot nem számoltam bele, az a lustadisznók és az élversenyzők fegyvere. Te melyik vagy?:) -
Roman #7834 Nem tudom, én úgy érzem, normális kajából lehet élni, kiegészítő csak végső esetben kell.
95 kg vagyok, és a klasszikus csirke-hal-pulyka-tojás-marha-rizs-zöldség étkeken élve elégedett vagyok a fejlődésemmel, csak kicsit a szénhidrátbevitelt kéne visszaszorítanom. :-)
Az edzést pedig úgy csinálom, hogy hasazok minden nap, tricepszet a melles, bicepszet a hátas napokon edzem meg, hetente kétszer edzek lábra (guggolás, combhajlítás, vádli)és tényleg lejárok edzeni, ha van időm. Ez kb. minden nap délután 2től fél négyig tartó időpontot takarja :) -
#7833 hehe, nem vok megőrülve csak kérdezem:)
Akkor ezek szerint nem muszáj tömegelésnél tömegnövelő, elég a sima fehérje is, nah azt még akkor megnézem, 20nál nem kéne többet áldozni a kiegészítőkre persze a kaján kívül.
-
bandus #7832 nem tudom ki mondta neked ezt a myomax-ot, de nagyon meg vagy őrülve érte, de nézzük csak. egy adagjában van 40g fehérje, meg 58g ch. minek neked még iylen kajálás mellett ennyi? ráadásul 22k-ért kapsz kemény 34 adagot..
volumassban: 44g ch, 35g fehérje. és 20k-ért 60 adag.. szóval szerinted?:) (a pro még nem jött ki nagy kiszerelésben)
talán még ez sem kéne neked, hanem valamijó fehérje, pl az on-tól, néhány helyen még kapni olcsóér. de a dymatize is jó lehet, a scitec 100% wp pro.
animal pump+animal pak is jó lehet -
#7831 hja értem:)
de mér, a v35 ennyire másabb, vagyis gyengébb lenne fehérje téren mint a myomax? Kreatin+Animal Pak?:) jah Kreatinnak az Attack megfelelő lenne? -
bandus #7830 az teljesen kizárt, hogy kox nélkül ugyanolyan formában tartsd magad, mint koxxal.. igazából az utókúrán múlik, hogy mennyi marad meg abból, amit magadra küzdöttél. -
bandus #7829 hm, és ez mellé minek még neked myomax?:D
szerintem egy fasság..
a fehérjemennyiség tisztességes, bár szvsz teljesen felesleges belőle ennyit bevinni naturálban, úgyis csak kisz@rod.
én kreatinban gondolkodnék, meg egy volumass 35-ben -
#7828 de ezt a 90 kilót akkor cuccal "szerezted" nem?
Sztem ha vmit felépítesz cuccal, cucc nélkül, akkor azt naturba szinten lehet tartani, helyes kajálással meg edzéssel, bár lehet tévedek. -
#7827 fehérje: tojás,hal(leginkább konzerv, de olajat azt leszűröm), túró, hús ami ált. mellehús, de van mikor csirkecomb, pulyka... mutertól függ:S
szh.:zabpehely,rizs ami néha barna rizs, meg hajában főtt krumpli.
ezek mellé még zöldségnek brokkoli,spárga,kelbimbó,fejessaláta.
Az hogy miből mennyit mikor, azokat még most fogom megtrükközni, am 84kg vok. Ha jól számoltam akkor fehérje napi kb. 250 g kellesz, szhból meg kb. 420g. -
#7826 Imádok mértéktelenül zabálni, szal én inkább kajálok már mint porokat vásárlok. Sztem azok csak pszihikailag hatnak rád aztán ha nincs pénzed és elfogy , elmegy a kedved az edzéstől is -
#7825 Véleményem szerint meg elég csak fehérjét venni, mert a szénhidrátot nagyon egyszerűen lehet bevinni.
Igazából a lassúfelszívódású szénhidrát, mint ami pl a rízsben van, energiát szolgáltat az edzéshez, hogy ne kezdjen el a szervezet izmot bontani. A gyorsan felszívódó pedig, mint pl a szőlőcukor, azért kell, hogy edzés után megdobja az inzulin szintet, ezzel segítve a fehérjeszintézist.
Az ilyen tömegnövelő készítmények mindent tartalmaznak, de semmiből sem eleget. sztem. -
#7824 én úgy érzem értek hozzá, és a saját véleményemet irtam ide, amugy meg sztem régebb ota irok ide mint ti, egy kicsivel, attól függetlenül hogy nem irtam mostanaban.
Én is szedtem régen táplálékkiegészítőket, meg volt egy szteroidos korszakom is 5-6 éve, de rájöttem hogy egyikre sincs szükség.
Igazából 5 edzés elég? Mihez? Igazából napi két edzés lenne a legoptimálisabb.
Ham ár mindenképpen szedni akarsz tápot, akkor Myomax,és igy értettem régebbi hozzászólásomat is. (#7794)
Most már évek óta nem szedek semmit 176cm vagyok 90 kiló ,és tudom hogy az nem sokat számít de büszke vagyok rá hogy 220kg-is bármikor kinyomok fekve. Álá nátur
-
bandus #7823 tömeget növelni ch-val és fehérjével tudsz. de mint a nevükben benne van, ezek táplálékKIEGÉSZÍTŐK, tehát olyat válassz, ami megfelelően egészíti ki a kajálásod. lehet átsiklottam felette, de könnyebben tudnánk segíteni, ha leírnád, hogy miket és mikor eszel. legfontosabb a kajálást belőni, utána jöhetnek a kiegek. az myomax meg szerintem kurvadrága, én hasznosabban is el tudnám költeni azt a pénzt :) -
#7822 Hát ha még külön kéne venni sima proteint a Myomaxhoz, akkor egy "kicsit" már húzós lenne, azt hittem önmagába az elég:S de akkor maradok a 2. változatnál főleg ha már foxx ennyire ajánlja:) Am mit értesz az alatt hogy "szenzációs", kicsit részletesebben leírnád pls, kíváncsi vagyok a tapasztalataidra:) -
#7821 Hát most a célom nagyvonalakban tömeget növelni:)
Úgy lehet tömegelni hogy tömegnövelő helyett csak sima proteint veszek (konkrétan amit már leírtam)?
Vagy esetleg úgy megtrükközni hogy szőlőcukrot adok hozzá a proteinhez ?
-
bandus #7820 igazából a heti 5 edzés lenne az ideális :D
vállnál nem csinálok olyan gyakorlatokat, ahol túl nagy súllyal dolgoznék (talán csak a nyakból nyomás egykezesekkel, de ott is a magasabb ismétlésszámra törekszem) így nekem ideális mellezés után.
(ez amugy mult időben értendő, június óta cska messziről láttam termet, de januáran visszatérek:)) -
#7819 Én mindenképp kipróbálnám a helyedben a MyoMaxot!
Ugyan nem próbáltam még, de ha pénzed futja csinálj egy protein+myomax vásárlást.
Proteined ha nincs ne vegyél myomaxot, amellé mindenképp kell hogy legyen fehérjéd natúrban mindig nem ihatod azt mert az úgy marhadrága.. (nem azért mert nemjó csak épp aranyár..) -
Láb
Bicepsz-tricepsz
Mell-vádli-has
Hát-váll
Nekem egy teljes edzés kell mellezni, utána levezető has meg vádli (utálok hasazni, pfujj)
Nem bírok egy kemény mellezés után más "normális" testrészt megedzeni mert besz*rok, finoman fogalmazva:) -
juzosch #7817 Naigen. Nem véletlenül nem szóltam hozzá a tápkieges dologhoz se. Nem értek hozzá akkor hallgatok.
Ha már van sejtésem a dolgokról akkoris kussolok.
Ha már úgyahogy értem a témát, és más is megerősített már h vaslzeg igazam van, akkor talán bele merek pofázni:D -
#7816 pakot vegyél mindenképp sztem, én már az 5 dobozt nyomtam le, szenzációs, meg abba tényleg alap dolgok vannak meg...bár a myomax is jó vétel, mondjuk célodtól is függ, na meg a pénztől !:D -
#7815 amúgy ezt úgy szeretem...:D nem csak ebbe a topikba, még sok másikra is jellemző. "bejön" valaki, életében először ír, aztse tudja mivan, de oktat egyből..:D de ha még jót "oktatna" de tele van hülyeséggel -
#7814 te milyen edzést csinálsz?
-
juzosch #7813 Sztem hagyd, egyértelmű h csak poénkodik/hergel:D -
juzosch #7812 mell-hát: két nagy izomcsoport
váll-kar: 3 kicsi
Végülis nem rossz, de nekem nem tetszik h egyik nap több nagysúlyos alapgyakorlat van, másik nap meg alig.
Én nagy izomcsoportonként(mell, hát, láb) bontom szét, a többit meg hozzájuk párosítom. -
#7811 csak én érzek ellentmondást a két hsz között? #7794-#7803
Am meg hidd el, költök eleget rendes kajára is. -
juzosch #7810 Hát én nem csak gyúrok, szal nálam nem így néz ki, de ebből szoktam kiindulni. -
juzosch #7809 + -> 3 -
juzosch #7808 + hozzászólásban több mint 3 hülyeség, nem rossz arány:D -
bandus #7807 ami az én kedvencem:
mell+első, oldalsó váll
hát+hátsó delta
láb
bic+tric
szerintem best..
közben meg érzés szerint vádli+has
abban nem értek egyet, hogy a tápkiegek feleslegesek de az egésznek az alapja a kajálás.
has edzéshez tudom ajánlani az arnoldos extremefitben a tölgy által leírt módszert. ő volt, hogy napi 2szer hasazott, rengeteg ismétléssel.
a következő vásárláskor pedig a következőkre fogok költeni:
storm+shock therapy+hmb+bcaa
a vitamin pedig alap, myomax szerintem velejtős, inkább volumass35, daily one, meg valami kreatin -
#7806 nekem:
mell-hát
váll-kar
has-láb -
#7805 hasat mindennap kell edzeni -
#7804 amugy én nem párosítom soha a kar edzést a mell hát edzéssel, nalam külön mellhátváll nap van és külön bicepsz tricepsz, és mindig mindet szuperszettbe csinálok, mindennap.
Min heti 6 edzés ajánlott. -
#7803 Véleményem szerint egyik táplálékkiegészítő. és tömegnövelő sem jó semmire. Egyél rendes kaját. Illetve költsd inkább a pénzedet rendes kajára, vegyél mindenféle fajta húst, igyál sok tejet stb stb, sokkal többre mész velük mint azokkal a szarokkal. -
#7802 Szerintetek melyik érné meg jobban, 4kg Power Protein + Animal Pak vagy 4,5 kg Myomax?