33479
12316971501353788406.png
  • FOXX supreme
    ha lehúzás nincs, akkor a húzódzkodás is tökéletes, sőt azt hiszem jobb !

és a mell alsó része, hát, végülis a rendes fekvenyomásnak is kell hatnia rá

• Ioles
    Negatív fekvenyomást mivel csinálod, 2 egykezessel, vagy rúddal? Kondigépem nincs sajna csak fekpad ezért lehúzás nem fog menni, esetleg vmi más?
  • juzosch
    Negatív fekvenyomás és fekvenyomás egykezes súlyzóval, illetve lehúzás. Legalábbis nekem ezek jöttek be.
  • Ioles
    Sziazstok!

A mell alsó részére és a szélső hátra nem tudjátok hogy melyik a leghatásosabb gyakorlat? Köszi!
  • FOXX supreme
    békébe
  • Brolly
    Nem nagyon olvastam róla és csak Arnold által "ismerem", de nagyon elszomorít:(

Nyugodjék békében Reg Park:(
  • Brolly
    :(

• juzosch
    Amit te most felsoroltál, mind hozzáállás kérdése. Van akinek az úszás a kihívás, van akinek a futás, van akinek a súlyemelés, de mindegyikük meghal a cél érdekében. Hogy a súly lerakása után rogyik össze, vagy a célegyenes végén az már csak részletkérdés.
    A profi küzdősportolók, magasabb súlykategóriákban egyébként mindannyian megszenvednek a konditeremben is. Az hogy egy gyökérrel kerültél szembe még nem ok az általánosításra. Ezek fordítva is megvannak. Jött hozzánk is testépítő boxolni, aztán csak pislogott hogy mindenki elveri.

Én imádom mind2őt, egyiket sem tudnám a másik fölé helyezni. Kinek mi tetszik, de általánosságban mindegyik kőkemény embert próbáló sport.
  • FOXX supreme
    én "katonai" módszerekkel "edzeném" őket :D

4 kor ébredés, sorbaállás, keményt tréning, hóba-fagyba, hőségbe, vízbe stb...10 kor takarodó, éjfélkor plusz egy ébresztő:D, fél óra sorban állás, aztán takarodó megint, 4 kor megint kelés, és ugyan az:D

jó ez csak az én agyam beteg szüleménye, ninsc az az ember aki ezt tudná bírni huzamosabban:D

ja és persze, földönalvás, semmi kényelmi berendezés, nem papucsba edzés hanem bakancsba !:D na jóvan megyek má aludni inkább:D
  • Frayer
    Jólvan akkor csinálj egy HIIT állóképességi tréninget, mint amit a rövidtávfutók is csinálnak, de egy testépítő edzéshez is hozzátartozik kardio edzés és szálkásításkor. Kár hogy nem sokan csinálják.
    Nekem a testépítés személy szerint nagyobb kihívás mint az úszás vagy a foci. Ha teljesítményt akarok akkor egyértelmű számomra hogy ezzel próbálkozok. Mindenki a maga szintjén választ sportot.
    Én azért nem úszok mert mert amikor úszok nem érzem igazán azt hogy harcolok valamiért, úszkálhatok én órákat is.
    Volt egy boxoló aki tömeget akart növelni nálunk és 2 hét alatt feladta mert nem azt hitte hogy napok alatt jön a változás mint náluk a box teremben mikor mutatnak neki egy új teknikát és percek alatt megtanulja.
    Az izom növekedést nem lehet megtanulni.
    Ha, kapnék egy boxoló team-et, és én edzhetném őket, nem a teknikára hanem az állóképességre, akaraterőre, erőnlétre, ott nem lenne könyörület, úgy hullanának mint a legyek, ebben szinte biztos vagyok.
  • juzosch
    Most tudom paraszt vagyok, de te hülye vagy. Edzettél már te valaha más sportágban???
    Az úszók ugyanúgy meghalnak midnen edzésen. A focisták is. (nem a magyarok:D) A boxolók is.
    A focistáknak is rendszeresen szakad a keresztszalagjuk.
    A sport nem csak az izmokról szól. Másban is el lehet menni a végletekig, pl tüdőkapacitás, aerob/anaerob teljesítmény stb...
    És mind ugyanúgy szenvedés.
    De ha már az izmoknál járunk, ott sem a testépítés terheli legkeményebben, hanem az erőemelés, súlyemelés.
    Én a konditeremben beleadok mindent, láb után alig birok hazamenni.
    Boxedzésen is beleadok mindent, egy poharat nem tudok felemelni utána. Illetve edzés közben amikor már a tüdőd kiköpöd, a karod nem birod felemelni még1 ütéshez, de nem, kapsz 20 másodperc pihenőt és jön a következő sorozat, és még csak az edzés felénél jársz.

Az IZMOKRA lehet nem akkora megterhelés az úszás, de a SZERVEZETRE igen. Ugyanis a szervezet mint mondtam nem csak az izmokból áll. Sőt e tekintetben a testépítés elég egyoldalú is. Olvasgass csak kicsit a crossfitről pl.

Egy dolog van, amiben a testépítés sztem a topon van, az a táplálkozás. Sztem ez az egyetlen sportág, ahol nem lehet eredményt elérni tökéletes táplálkozás nélkül.
  • FOXX supreme
    miért vágná tönkre?
  • FOXX supreme
    maximális erőltetés napján, a felhúzás, vagy a gugolás,, 10 percig fetrengek a földön, de felekelek mégegyszer és megcsinálom megint

vagy a húzódzkodás, amikor már a 15 is úgy megy hogy vége, és 20 at akarok !!
    de ez kell, ez jó :)
  • Frayer
    Lehet, hogy keményen nyomják a maguk módján, ha valaki ebben profi és a maximumot szeretné nyújtani akkor megtesz mindent annak érdekében hogy fejlődjön, a legjobbak megtesznek mindent amit emberileg lehetséges, ennél többet úgysem lehet.
    De amíg az úszóknál, vagy focistáknál csak úsznak futnak, a testépítésben olyan munkát csinálsz ami a szó szoros értelmében fájdalommal jár.
    Ezek az emberek olyan terhelésnek teszik ki magukat ami szinte már nem emberi és az emberi, egyéni teljesítő képeségnek a határán van.
    Úszoknak mikor szakadt már le mellizmuk, vagy combhajlítójuk a focistáknak?
    Figyelj , A norbi tréning végén a videoban kijelentik,hogy keményen megdolgoztak minden izmot. ÉS igen, lehet hogy ők úgy érzik, de ők még nem érezték azt amit egy komoly testépítő.
    Te éreztél már olyat ,hogy vége az edzésnek és remeg kezed lábad. Hazaérsz és még vagy 2 óráig nem tudsz gépelni mert remegsz össze vissza a sokktól amit a teremben elszenvedtél?? hmm?
    Vagy, hogy edzés után keményen érzel minden lépést és legszivesebben lefeküdnél a földre és órákig meg se mozdulnál??
    Nem tudom hogy az úszók mit éreznek edzés után, de az úszás nem jelenthet olyan megterhelést mint 200 kiló vas a szervezetre.
  • Danny1987
    hi
    Azt szeretném kérdezni ha napi 5x100g rizs +1,5 dl viz +zöldség turmix megy le az nem vágja tönkre az emésztést?
  • bandus
    riszpekt, jól összefoglaltad :)

ugyanakkor, pont erről volt vita nemrég egy másik fórumon. egy évet kell keményen dolgozni 4-5 kiló izomért.. de szerinted egy úszó, vagy futó nm dolgozik 1 évet keményen 1-2 tizedért? és nem kell neki is mindenre odafigyelnie egész nap? napi két edzéssel.. hétvégén is.
    szóval az egy dolog, hogy ezt szeretjük és ezt csináljuk, de ennyire ne legyünk korlátoltak, és elfogultak a testépítéssel szemben. szerintem.
  • juzosch
    Ha enyhén negatívban nyomod, az természetesebb mozgást eredményez, azért könnyebb sokaknak.
    Sima fekvenyomásnál is sokaknak elemelkedik közben a dereka, azis pont ezért van.
  • Brolly
    Az a negatív nyomás, a mell alsó és belső részét edzi meg, de leginkább az alsót, haver pl. negatívba többet nyom ki mint simán fekve, nem tom, nekem teccik csak nehéz az elején kontrollálni a mozgást.
  • jazzy

Eddigi legjobb írásod :)
  • Roman
    tényleg, jut eszembe :) láttam valakitől, hogy felülőpadon fekvenyomott (gyk. ferde pad, csak ellenkező irányba döntve :D )

ki kéne próbálni, hogy mire jó, mire nem az a gyakorlat.. mostanában nagyon rákattantam a döntött törzső evezésre, szerintem nagyon jó, és elég sokmindent átmozgat ;)
  • juzosch
    :)

Najó tényleg ez volt az utolsó. Énis szeretnék még pár dolgot mondani erről, de inkább nem, csak fejezzük be. Kokszról beszélgessenek inkább a lusták, meg a top-versenyzők, de itt az előbbiek remélem, az utóbbiak meg sajnos nincsennek(vagy igen?:P):)
  • FOXX supreme
    taps taps
  • Frayer
    Oké, szerintem is térjünk el a szteróktól, mindig ez a téma merül fel.
    Rá van sütve ez a testépítő életmódra, ha valaki izmos akkor az már biztos nem természetesen van. Ez a helyzet.
    Nem értem azt hogy koxal szedett fel ennyi meg annyi izmot.
    Nincs olyan szer a világon amitől izmos lehet akárki is.
    A kox az nem egyenlő az izommal.
    Ha kipróbálnánk egy olyan dolgot, hogy laikus János bácsinak adunk naponta 2 szem anapolon 50 et "Oxymetholone" ami a legerősebb androgén jelenleg, egy hónapon át szedné és ha túlélné a végén megállapítanánk, hogy semmivel nem lett izmosabb mint azelőtt volt, vizesebb igen.
    A kox csak egy lehetőség hogy kihozd magadból a maximumot, amiért ugyan úgy dolgoznod kell és semmivel sem könnyebb így dolgozni mint nélküle, de veszélyesebb és kockáztatsz vele. Nehéz dolog az élsport.
    Hobby szinten meg teljesen felesleges, de egyszer úgy is kipróbálja mindenki szinte, általában napossal, aztán nyugtázzák magukba ,hogy a kúra idelye alatt nagy volt erős volt aztán kész, ennyi.
    Mivel nem tartós az eredmény nem éri meg hobby szinten.
    A testépítés az egyetlen olyan sport amihez kitartás kell.
    Ezt azért merem leírni mert ahoz hogy fel tudj valamit mutatni a színpadon ahoz hoszú évek kemény munkája szükséges, egy két kiló száraz izomra hónapokat kell várni és keményen dolgozni, amit még így is könnyen elveszíthetsz egy rosszkor jövő lebetegedéssel.
    A külső szemlélők meg csodálkoznak mikor ezt megtudják, jah hogy 4-5 kiló plusz izomért egy évig dolgoztál minden nap ami a csövön kifért?
    Hülyének néznek minket, mert szinte senki nincs aki bevállalná ezt a melót azért a "KIS" plusszért.
    Dehát így hosszú idő alatt kitisztul a terem és csak a legkeményebbek álnak talpon készen a halálra, a többiek már régen lemorzsolódtak egy két hónap után, páran próbáltak még cuccokat is, de látták hogy ez sem elég ennél sokkal több kell, hogy elérjenek valamit is, de mi lehet az??
    Ezek gyorsan elvéreznek a lábaink előtt és halálukban kérdő pillantást vetnek felénk, "miért?"
    A válsz pedig a fanatizmus, az az életfelfogás hogy nem szarozok hanem megcsinálom. Ezért minket a többiek betegnek tartanak, mert nem merik maguknak beismerni hogy nem volt elég az akaratuk hogy kitartsanak, ezért könnyebb másokat lebecsmérelni és a kemény magot betegnek nevezni.
    Ilyen az emberi természet, Ha nekem nem megy, akkor az hülyeség és hülye aki meg csinálja.
    Két féle ember van, aki megfutamodik a nehéz csatában, és aki a szívét , vérét odaadja. De nem kell ezzel dicsekedni másoknak, azért csinálod hogy önmagadnak bizonyíts. Nemcsak az izmaidat edzed ilyenkor, hanem az akaraterődet is, és ha az élet olyan szituációba kever ahól sok múlik azon hogy képes vagy rá, van hozzá elég akarat erőd ott magasan mások főlé tudsz emelkedni.
    Én csak annyit mondok, hogy edzetek keményen, építsétek magatokat testileg, szellemileg, és ha kell az erőtöket használjátok fel mások megsegítésére, mindig legyetek nagyvonalúak, ne legyetek lenézőek másokkal szemben még akkor sem ha ő az, veletek szemben.
    Mindig védjétek a kisebbeket, nincs szebb dolog az életben mint védelmezni mások jogait. Az ágyban meg legyetek olyanok hogy a csaj ne tudjon felkelni onnan, jó sokáig :))
    -Egyebet nem tudok mondani-

• Zinaj
    sok 100 millát megkajalnak ezek akik a magazinokba vannak...nem veletlenul akkorak....sztem ez vhogy igy van bbtv-be is ez volt, hogy adjunk neki 40 milliot, es akkor mr.olimpia lesz.ennyi
  • jazzy
    Naposim. Esetleg napozim de semmikép semmi napozin.
    Ennél jobban az tetszett amikor a teremben a srác közölte feszítve hogy ő nyomta 1 hónapig a winstrolt meg 1 hónapig a depotot. ohmygod, kiszaladtam a nevetéstől:)
    Na de mostmár lassan térjünk el a szteroidoktól..
  • juzosch
    Jólvan az még talán elmegy, nem erre alapoztad, bocsánatot kérek.
    De te is érzed, hogy mostanában elég általános, hogy jól beszednek mindent, felszednek vele 20 kiló izmot, és arra verik onnantól h "hüde kemények". Az ilyentől falra mászok.
  • a shot
    Te nem tudom mi a szarról beszélsz,7éve edzek és 2 hónapig szedtem 300 szem napozint, ez az arcolás nyomorek, hogy elmondtam hogy mit csinálok. Amennyit én szedtem az csak kipróbálás volt semmi több, szart sem számít. Közöd nincs az egész testépítéshez, én annyit szedtem amit írtam, többet nem fogok meg nem is akarok, mert nekem is ez egy hobbi. Egyebkent Frayerrel egyet értek.
  • zmeor
    mi a helyze a tesztoszteronnal?
    olyan tápkiegek amiben kis mennyiség van belőle..?
    milyen hatások várhatóak?
  • juzosch
    Persze megvan a helye az élsportban (ott se jó dolog, de ez van), de sztem itt most nem erről van szó.
  • Frayer
    Egyébként nem értem,hogy miez a közmegvetés a koxal szemben, aki okosan használja az okos marad, aki meg hülyén az meg hülye is marad ugyan úgy tovább. A koxnak is megvan a helye a sportban, de nem csak ez számít, ez is csak egy növekedési faktor mint az evés vagy a pihenés. Nem ezen múlik egy aranyérem, azaz nem csak ezen, de ahoz hogy labdába rúghass az élmezőnyben akár, és hiába van olyan kivételes genetikád ami 5 ezer emberből csak egynek adatott meg, még akkor is szükséged lehet rá.
    De hobby gyúrósoknak hülyeség tartósan nyomni, mert tényleg károsít.
  • bandus
    azért a drog meg a kox kicsit más dolog :)
  • juzosch
    Áht én pl nem gyúrós vagyok, csak használom a módszereiket, szimpln csak utálom ha valaki a drogokozik aztán arcol vele.
    Najó, jó pont ha abbahagytad, de inkább még mindig szégyenld magad h hozzányúltál.
  • a shot
    Tényleg papucsban edzem:), de jólvan engedek a nyomásnak, többet nem írok mert itt sok igazi gyurmakölök van, akik mellett latom labdába sem rugok...:)
  • juzosch
    MM gondolom a nagybetűs EDZÉSRE gondolsz, nem a kisbetűs, idézőjeles "edzésre":) Ahhoz sztem tényleg nem sok:D
  • jazzy
    Amiket írsz arról nehéz elképzelni, hogy neked valaha is volt közöd edzéshez.
    De ha van is, fogadok papucsban edzel.
  • juzosch
    Hát kár hogy a naturál ma már nem a tisztán felszedett izmokat jelenti, hanem azt hogy most éppen nincs a szervezetedben koksz:S És még büszke is vagy rá...

A por meg csak kaja (a legjobb minőségben), az sehova sem számít.
  • a shot
    Ruha nélkül. Én évek óta még porokat sem eszek, szóval naturálnak tartom magam.
  • FOXX supreme
  • Frayer
    Mr olimpyára kox nélkül, ez még viccnek is rossz.
    Ahoz már mutánsnak kellene lenned.
    jajj de várom már a myostatin blokkolókat.
    Én is olyan leszek mint az a tehén a képeken.
  • juzosch
    Ha már kokszoltál, a natúr jelzőt örökre buktad.