33479
12316971501353788406.png
  • juzosch
    Nekem már nem is esik jól, ha bűnözök:D
  • FFX
    Nekem meg itt áll a polcomon két csomag belgian és három hónap alatt csak 3 darabot ettem meg belőle.
  • Roman
    na elégedett vagyok a maiakkal.. mármint, nem volt semmi félrezabálás, se csoki,se túrórudi.. kibontott szép merci az asztal közepén, tömegelő öcsém jóízűen falatoz.. én meg inkább pároltam zőccséget meg ettem hozzá rántotthúst, miről gondosan lepucoltam a paniert..

kétszóban: elégedett vagyok ! :-)
  • Brolly
    1,5 óra hmmm... nekem az a min. max. egy 2 óra sajnos, de nekem a rendezkedéssel megy el az idő, gépet "összehegeszteni", súlyokat cserélni az egykezesen, bár végülis a pihenő idő azzal megy el, de nem panaszkodom inkább:)
  • Roman
    na.. ma is sikerült másfél óra alatt leedzenem.. ha egyedül csinálom a gyaksikat, akkor megy :-)

Húhh.. valami c vitamint fogok nyomni, mert olyan szar idő van :O bár szoktam edzés után inni egy c vitaminos pezsgőtablettát, de hát ki tudja mi van abban : D viszont finom.. :)
  • Frayer
  • FOXX supreme
    tesztel hogy mennyi akaraterőd van:D
  • Roman
    na sütöttem pulykát.. elmosogattam.. anyámnak egy szava nem lehet! :-)

Csak könyörgöm.. tegnap megkértem, ne készítsen tejberizst, mert az a gyengém.. erre ma reggel egy friss adag fahéjasan.. igaz, hogy ált. 100 gr rizsből készíti, cukor meg ilyesmik nélkül, de utálom, hogy ellenállok a csokinak, tortának, sütinek, alkoholnak, de ennek az egynek nem tudok :D pedig dirette kértem, hogy ne legyen, erre :-)
  • Roman
    nálunk ez főleg csütörtökre érvénes, mert délutáni ora miatt csak este tudok menni edzeni, és csak röhögést hallok, meg beszélgetést, nyögéseket nem :D

brutális nap volt, a fekvenyomást hagytam utoljára, mondanom sem kell, hogy kevesebbel ment csak :)
  • 0o
    Akkor biztos a hely a tré ahová járok :) Itt rengeteg melós jön (ahogy én is) 5 órakkor meló után legtöbbnek nincs kedve komolyan edzeni inkább csak dumálni egyet a haverokkal. És mégse a kocsmában ülnek hanem konditeremben ez már jót tesz a lelküknek. Ha a te cimborád segített, akkor ok, de mondom én több pofázást látok lent mint edzést. pl 10 másodperc nem telik el úgy hogy valaki ne nyerítve röhögjön fel..
  • FOXX supreme
    Régebben járt velem egy haver és húztuk egymást..:) pl. ő nyomott valamit, valamilyen súllyal, akkor cukkolt egy kicsit, direkt cask azért is nagyobbal csináltam meg, vagy többet vagy gyorsaban, mindegy hogy hogy, csak egyfajta versengés alakult ki, egyikünk se hagyta a másikat "lemaradni" mert ugye, a férfitermészet olyan hogy márpedig azért is megmutatom hogy én vagyok a jani:D

• Roman
    ma nyomós napon vagyok, a tervem, hogy "felborulok",gyk. kezdem vállból nyomással, aztán ferdepad és fekve, aztán tricepsz.. így álló helyzetből szépen eljutok a fekvőig :-)
  • juzosch
    Ez így azért nem igaz. Csak jó partner kell:) Egyedük pl 80%ot nyújtasz, akkor egy szar partnerrel csevegve 50-et, egy jó partnerrel aki pörget meg 100-at.

Nekem pl ha haverommal megyek akivel szoktam, sokkal pörgősebb az edzés, nem bambulok el, mnert amint kész, én jövök, aztán megint ő, no pihi. Plusz látom h fejlődik, ez motivál, ha szarul csinálom szól, ha már csak egy pici kéne h kitoljam kiordítja belőlem:)
  • 0o
    Egyedül sokkal jobb edzeni. Az elején én is egy barátommal jártam le de mindig mesedélután lett belőle, sok röhögéssel sztorizással.. úgy nem lehet az edzésre koncentrálni. Mióta egyedül csinálom sokkal intenzívebb az edzés. A nagy súlyt is lehet egyedül nyomni, csak állvány kell hozzá.
    Mindenesetre a terembe a népek 50% dumálni jár le és nem edzeni.
  • juzosch
    oktasd ki kegyetlenül, de úgy h égjen hogy eddig milyen hülyeségeket evett:D

Egyébként meg edzél nagy súllyal, rövidebb pihenőkkel:) Amúgy inkább a gyakorlatok számát csökkentsd sztem. Lehet az túl sok. Egy full edzésnek normál pihenőkkel be kell férnie 1,5 órába. Ha felpörgeted, akkor 1-be.
    Pihenőnek meg elég annyi, hogy a légzésed visszaálljon. ez alól csak 1-2 gyakorlat a kivétel. (nálam a guggolás-felhúzás-fekvenyomás trió:))
  • FOXX supreme
    nemtudom érdekes...nekem úgy nincs "partner" ,vagyis én egyedül edzek, nagyon nagyon ritkán kérek segítséget, de akkor is csak tapasztaltabb embereknek szólok

ált. ahogy észrevettem , inkább én nekem szólnak sokszor hogy gyere figyelj már légyszives, vagy stb stb...msot nem azért hogy én nagy tapasztalatos vagyok, csak ezt vettem észre
  • Roman
    anyám így is ki van készülve, hogy nem eszek kenyeret pl, meg hogy húsból is csak csirkét-pulykát-marhát-halat, kétségbe van esve, hogy itt a sok disznóvágásról származó kóbász meg szalonna, és inkább azt enném mint a drága csirkét :-\

most én is heti 5-6szor edzek,de a partnereim egyre ritkábban jönnek, ha meg ott vannak, 3 óráig edzenek ilyen 10 perces pihenőkkel :-S de ha már egyedül kell majd dolgoznom megint, akkor lehet inkább kisebb súllyal, de rövidke pihenőkkel fogok 1-1.5 órás edzéseket tartani.. legalábbis egyedül meg tudom csinálni, partnerrel nem :S
  • Brolly
    karácsonyig, hát én úgy terveztem hogy szilveszter után, vis jan 2. körül, mert szivleszterkor még szeretnék k.o lenni, és majd utána jön egy hosszú böjtölés, addigra lesz massza meg kaja, és akkor hirtelen kéne megváltoztatni az edzéstervet, addig meg nyomnám úgy ahogy eddig, mert úgy vettem észre hogy minnél több dolgot változtatsz meg egyszerre, annál jobban fogsz fejlődni, vagyis úgy tapasztaltam:)
  • jazzy
    de ők minden testrészt kétszer edzenek ám.. nem csak azt amit gondolnak.
  • 0o
    karácsonyig bőven mehet a heti 6 edzés
  • Brolly
    ööö hát sajnos van amikor csak az van:S
    hát ha az időt nézzük akkor most az lesz egy jó darabig, kajálás meg majd karácsony után elválik.
  • 0o
    Versenyzők szoktak 6x edzeni egy héten. Persze ők edzés után pihennek is, úgy étkeznek stb... szóval nekik ez az életük. És neked?
  • juzosch
    Sertés? ehjjjj, én messziről kerülöm, neked is ajánlom. A húsok egyik legrosszabb fajtája.
  • Brolly
    Ezért jó ha van otthon egy pár csirke vagy néhány disznó, esetleg tehén.
    pont most vágtunk sertést, bár nem a legsoványabb hús és nem tom mi a különbség az "udvari" baromfi és az üzemi baromfi között,lehet nincs is.
    más:
    hétfő: mell-bicepsz
    kedd: váll-has
    szerda: hát-tricepsz
    csütörtök: láb-has
    péntek: mell-bicepsz
    szombat: hát-tricepsz
    vasárnap meg pihenőnap
    ez így őrültség lenne?
  • juzosch
    :D Hús alatt a HÚS-t értem.
    Azt pedig (és zöldséget) nagyáruházakban nem kapni. Ami ott van a botrányosság határán egyensúlyoz.

tehát csak is a jól bevált hentesemről van szó:)
  • 0o
    Hogy a húshoz mit adnak hozzá? :) ecetet. Bevált trükk nagyobb áruházakban, aztán fóliáznak egyet és nem érzed csak otthon...

Egyébként ha te csak rizst és húst eszel zöldséggel, akkor elismerem aligha vihetsz be káros anyagot a szervezetedbe :) Azonban a döntő többség ennél változatosabban étkezik, és bizony nem mindig derül ki az ételről, hogy akkor az most mivel lett édesítve, milyen zsírok vannak benne stb..

Ilyen teszkós energiaitalt akkor se innék meg ha ők fizetnének nekem érte.
  • jazzy
    Hát a hús megint egy olyan dolog, hogy érdemes piacról venni mert az -remélhetőleg- normális körülmények között és táppal lett etetve, és nincs újrafóliázva 3.jára mint a tescos..
  • juzosch
    Ha valaki jól táplálkozik, akkor esélye sincs semmi ártalmas anyagot megenni. Amiket én eszem, gyakorlatilag nincs is cimkéjük
    Húshoz mit adnának hozzá? A hús az hús.
    A rizs is csak rizs.
    Az ásványvíz csak víz.
    A zöldség, hááát, jól megmosom, de lényegében az is csak zöldség. (ez egy másik vita)

Csak 1 dolgot eszem, amin cimke van, a tápkiegek. Abban pedig reménykedem, hisz elvileg az a célja, hogy tiszta legyen.
  • 0o
    Teljesen egyetértek, nálunk elég manipulatív a címke tájékoztatása. Annyi baj van a címkékkel, hogy az összetevőknek csak mennyiségi sorrend szerint felsorolását adják meg,hiányoznak a konkrét mennyiségek,sok egészségre ártalmas anyag feltüntetése nem kötelező, mint a transz-zsírok, telített zsírok stb Nincs sótartalom menyiség, lehetetlen kiszámítani a napi bevitelt.A legtöbben hiányzik az ajánlott napi mennyiség így nincs viszonyítási alap, az egyes összetevő mennyisége sok vagy kevés. Egy usaból származó termék címkéjén mindez ott van. Előnyben a testépítők, akik sok jó minőségű import ételt esznek a hulladék helyett (nem a meki burgerre gondolok :) És itt a lényeg az import, az euban és usaban minden élelmiszeren kötelező az összetevők részletes feltüntetése.

Majd eljön itt is az a világ és az ilyen teszkós hulladék élelmiszerekre is rá kell írni a sok káros anyagot amivel televan. Aztán nézhetnek ki fogja megvenni, hiába kerül felébe egy normálisnak...
  • jazzy
    AZ hogy mi van ráírva a teszkósra meg hogy mi van benne teljesen más.. add oda anyunak apunak tesónak aki szereti azt a szart igyák meg ők.. A tescos áruk azok, amik annyira minőségen aluliak, hogy nem veszik meg őket normál áron. Nyugodt lehetsz benne hogy szarrá van cukrozva édesítőzve stb, szvsz ne idd meg :)
  • FOXX supreme
    ártani nem csak nem fog, a negatív nyomás meg sztem is jó
  • Roman
    ma kipróbáltam a negatív nyomást, tetszik nagyon :D..

teszkós körutamon málnás energiaital, 250 ml-ben 3 kalória, cukor nuku, 100 ml-ben 30 mg koffein, meg még taurin is van benne elég szép számmal (4 g talán?).. vettem már belőle, gondolom káros nem lesz :D

• Frayer
    szerintem egy edzés 40-50 percig tartson, és hetente minimum kétszer egy izomcsoportot
  • Roman
    Öröm és boldogság van :D

Ha telezabálom magam valami puffasztóval (gyk. brokkoli vagy valami zöldség), akkor már két felső kocka egész halványan, de kivehetően látszik a hasamon. Persze nem az a húdeszálkás valami, hanem az izom felett a kb. fél-1 centi zsír meg a lógó bőr rendeződése, de látható..

Na, most, hogy megvan ez, mégjobban inspirál majd :D

A haverjaim kezdenek leforgácsolódni, egyre ritkábban jönnek le, egyre kedvtelenebbek. :\ Nem baj, a régi-új edzőtárs visszatért, vele jó dolgozni, mert ez nem 5 perceket pihen a gyakorlatok közt, hanem 1et se... így másfél óra alatt simán kész vagyok egy napi edzéssel, nem rohadok ott 2.5-3 órát, mint régebben :) Meg nagyon jól tud kiabálni is, hogy kimenjen a súly ;-)

Csak szerintem jobb, a rövidebb, intenzívebb edzés.. jobban elfáraszt, több időd marad egyéb dolgokra (suliban pl. most 1-2 tárgyat eléggé lerontottam.. fel kéne hozni), meg a víz is jobban fog folyni rólad, ami kellemes érzéssel tölt el ^^
  • FOXX supreme
    :)
  • Frayer
    Hogy lehet összeegyeztetni a cigit és a testépítést?
    Én ezt nem értem. Érdekes módon mások olyan jól megtudják ezt oldani.
    Számomra olyan ez mintha reggelire búzakorpát ennék sovány túróval, délben drága csirke mellet rízzsel, olaj nélkül sütve persze, só nélkül, fűszerek nélkül. Minden nap futnék 2 órát a margit szigeten, és mikor este hazaérek az egészet elbaszom egy jó nagy sajtos, zsíros pizzával, hozzá fél liter kóla, 2 db hamburger és egy kis cupákos kolbász.
    Aztán másnap elmondom,hogy milyen egészségesen élek, és hogy milyen jó nekem.
  • FOXX supreme
    tipikus !!! ugyanezt írhattam volna le én is, nem is egy példában, sőt van msot egy haverom, aki na rászánta magát hogy lejön edzeni velem, hát mondom persze oké, majd segítek stb...2 óra edzésből kb fél órát edz, mert kimegy cigizni vagy 5 ször, eszik 3 szor mert éhes, hiába magyaráztam neki, meg eleve olyan a hozzállása hogy kényszerből csinálja nem kedvből, meg akaratból, meg úgy kell őt győzködni hogy nyomjad már csináljad már, de nem csak szép kényelmesen, ráérősen, bemelegítés szinte semmi, mondom is neki hogy figyelj már nem kötelező ide járni, erre fogta magát összepakolt hogy én nem segítek meg csak folyamatosan basztatom, és elment :D
  • FOXX supreme
    amikor csak lehet !:D
  • Roman
    Jó az mindig, vagyis a legjobb, ha egész nap viszel be.. de az edzés utáni kaja mindenképp tartalmazzon valami gyorsan felszívódó szénhidrátot meg fehérjét...
  • hitman55
    hello. edzés előtt vagy utána jobb a fehérjebevitel?