Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegye fel a kezét aki minden nap megiszik legalább 2 liter tejet...
Nem sok ilyen van.
Én naponta kb 2 decit megiszok(eszek 😄) a reggeli rizs+fehérjémhez.
Szeretem az ízét.ennyi.
Ezt a cikket úgy KELLENE inkább értelmezni, hogy annak aki fehérje forrás után keres vagy kalcium, stb után annak nem ez a legjobb választás, hanem a tudatos,tiszta,egészséges táplálkozás.Egyik oldal se jó:
-Se ha a média túlreklámoz valamit és butítja az embereket
-Se az ha az ellenzéki oldal valamit annyira a fejünkbe akar verni, hogy az mennyire káros.Totális összezavarodottság jó néhány emberbe, és ne feledd aki össze van zavarodva KÖNNYÛ BEFOLYÁSOLNI
Igyatok tejet ha jól esik, de ezt is mint akármi mást, ne vigyétek túlzásba 😊
ON:
-Ma volt kar napunk.Szuperszetteztünk nagyon jó volt, végre látom a fejlõdést.Pedig nagyon nehezen akar nõni ez a kis mocsok, de most rájöttem a titokra.
Ettõl valahogy senki sem félti a gyerekét, csak a tápkiegektõl.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Nem tudom mit csináljak már, hogy jobb legyen 😄
1 óra múlva kajálnom kéne de így felejtõs, annyira kavarog a gyomrom, hogy az nem igaz,viszont a ma edzett izmok rendesen be vannak töltve...De most valahogy ez se érdekel csak ne akarjak már bef*sni 😄
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Protector: Mi a baj? Persze csak ha publikus.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
teás kanál helyett kávés kanállal szarakodtam gramm pontos digitális mérleggel.Csakhogy a mérleg elromlott mert letört a teteje, így nem mér pontosan most számoltam utána a kávéskanálnak, 5 g-t akartam összehozni helyette 14g lett, mérleg 4-et mutatott 😄
Nem semmi érzés.
További jó edzést.Én most 2 hónapig nem edzhetek.Ma meg hnap még nyomhatom,de szerdától vége egy idõre az edzésemnek.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Tetszik a tetkód is 😄
Eléggé rendben van az. Csak így tovább, keményen! 😊
már várom 😊
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Túl vagyok egy csomó kaján, és most punnyadok és örülök, hogy végre ülök 😄
Kezdtük egy vádlizással(ülõ+álló 3* amennyi megy)aztán lábnyújtással 4*15+1 vetkõzõ sorozat kifulladásig.Ezután guggolás 3*20 szép szabályosan lassan,utána lábhajlítás 3*15 +1 lábbal felváltva a végén 2 lábbal kifulladásig.Ezek után lábtolás 3* amennyi csak megy(Itt már extra szabályosságra törekszünk nem a súlyokra.Majd 2* amennyi megy,merev lábas felhúzásból, szintén nagyon szabályosan viszonylag nagy súllyal.A végén nyújtás+fehérje és imádkozás, hogy fel tudjak jönni az emeletre 😄
Ti hány gyakorlatot szoktatok végrehajtani(Gyakorlatok nevét is írd😛) és hanyas ismétlésekkel?
Egyébként tömegelésnél 2 -2,5g ajánlott ttkg-ként, de nem hinném, hogy gáz, ha többet nyomatsz, csak pénzben több kiadás.
megnéztem az összetevõit alig van benne vitamin, readásul idõs embereknek lett kifejlesztve..Terembe meg mondják, hogy ilyen meg olyan erõnövekedést hozott..Nem értem
te mirõl beszélsz? 😄
ráadásul ha összeállsz valakivel vagy te magad rendelsz 125 felett, akkor free. de ha nem is, akkor is postával együtt is bõven jobb mint a többi.
akciókról még nem is beszéltem...
MJ rulz Pink Team The Only One
Ma tök jó lábedzést nyomtam. Megdöntöttem eggyel az eddigi guggolásomat, kétszer majdnem taccsoltam, hazafelé majd szétment a fejem a kocsiban, most meg nem bírom lenyelni a kaját <#wilting>#wilting><#vigyor>#vigyor> . Jó kis edzés vót...