33479
12316971501353788406.png
  • juzosch
    Izomépítésről van szó, nem a zsír kordában tartásáról:D Iylen szempontból amennyit csak bír:D

De komolyra fordítva, van egy határ, ahol ahol az izomnövekedés maximális, de a zsírosodás még belefér. Már ennyit megenni is problémát jelent legtöbbeknek:)
  • juzosch
    A gabonapehely mégse zabpehelyből van:D
  • PyRex
    zab - gabona :)

a "kevés rizst" azt nem úgy értem, hogy alig egyen hozzá rizst, hanem úgy, hogy ne vigye túlzásba, mint pl. én :) A től sok szénhidrát sem jó.

Ja és nagyon fontos hogy ha meg tudod oldani, inkább egyél 6-7-szer egy nap keveset, mint 2-3-szor nagyon sokat, mert kitágul a gyomrod, ami nem túl jó és pláne nem szép... :)
  • juzosch
    Valaki, akinek joga van hozzá, tegye már ki az alapismereteket ide föntre:)
  • juzosch
    Mennyit?:
    2g/tsk fehérje, 3-5kg/tsk szénhidrát, +zsír is legyen.
    Mit?:
    Csirkemell, hal, marha, tojás, teljes kiőrlésű gabona, krumpli, gyümölcs, soksok zöldség, megfelelő olajos magvak, sovány túró. +megfelelő, minőségi táplálékkiegészítők.

Ebből lehet kiindulni. Neten kismillió írás van a tömegnövelő étrendről, keress rájuk, és azok alapján szabd testre.
  • Brolly
    miért kevés rizs?
    a mell felső részére sztem még jó az a fajta fekvenyomás is, mikor nem a mellre engedjük a rudat hanem a nyakra
  • juzosch
    Kevés rizs???
    Inkább soksok rizs:) Energia nélkül nem épül az izom.

A gabonahely helyett pedig inkább zabpehely.
  • FOXX supreme
    90 Kg-os csoportba
  • BADE
    Hello!
    Szabad megkérdezni,hogy melyik súlycsoportban indultál?
  • PyRex
    csirkemell, hal minden mennyisében (nem túlfűszerezve), mellé kevés rizs, reggelire cukrozatlan gabonapehely
  • hitman55
    Tudnátok mondani olyan ételeket ami nagyban segíti a izom növekedését.
  • PyRex
    fekvenyomás 30-45 fokos padon, pull-over (súllyal vagy géppel)
  • hitman55
    Hi all.SZeretném kérdezni hogy a mell felső részére milyen gyakorlatokat javasolnátok??? kösz
  • FOXX supreme
    Pfu jó kérdés, pedig állt a dobogón is mondták a nevét, de nem emlékszek, de akik "poweros" fekete pólóba voltak, azok a "Vitalitas SE" tagjai voltak.
  • paulthomas
    FOXX azt megkérdezhetem hogy aki a harmadik képen nyom fekve azt hogy hívják? Csakmert olyan ismerős....
  • MAR2on
    Szerintetek Attack+Anabolic whey jó kombináció lenne a későbbiekben?
  • FOXX supreme
    Nah, pár pillanatkép, sajnos rólam nyomásos kép pont nem készült. A dobogón a jobb szélső vagyok, de nem kritizálni
  • FOXX supreme

• juzosch
    Hozok is akko regy marékkal a film mellé:D
  • jazzy
    A mogyoró az tökéletes, persze csak ha nem diétázol.
  • juzosch
    Én konkrétan mogyorót szoktam zabálni, de ennek inkább nézz utána, mert nem vagyok benne biztos h ez a legjobb:)
  • Atrium
    hát nap i kanál lenmagolaj. de az nem túl laktató. így gondoltam nem említem meg. de ha ez kevés akkor mit egyek még?
  • juzosch
    Itt a tavasz:P Nekem is sokkal jobban csúszik a kaja mostanában.

Úgylátom keveset tuti nem eszel:) Szal azt tanácsolom, zabálj rengeteg zöldséget ha még éhes maradsz. Az tuti nem hízlal, viszont h milyen egészséges azt ismerjük:)
    Az összes többiből, ha többet eszel már inkább rossz.
    Ja, és soksok víz.

Egyébként így elolvasva, mint eszel, nem látom a zsírbevitelt, ami vagy csak kimaradt a leírásból, de ha tényleg hiányzik, akkor az komoly gond.
  • Atrium
    hát én nem diétázok. de tegnap nem tudom mi a picsa volt velem. reggel megittam egy 30gram fehérje + 50g ch turmixot. aztán kétóránként rics+csirke. kb 500g csirke meg 450g rizs. kora délután egy 100g os VM35 turmix.később muszáj voltam újabb adagot készíteni mert meghaltam éhen. 150g rizs meg 250g csirke. máskor ennek a felét már erőltetni kel magamb, de most nem. ez sem volt elég ennek a mocskos szervezetemnek. újabb 150g rizs és 2 tonhal konzerv (taipai vagy atlantik nem is tudom már) hozzáteszem 75kilós vagyok, szóval nem egy versenybika akár hogy is nézem.ráadásul tegnap pihenőnap volt ma meg kényszerpihenő van :-/ félek a sok ch miatt zsíros leszek.

más. body.builderen olvastam hogy 1 nap 2-3 adag VM35öt is meg kéne inni. na most ott 1 adagban van 35g fehérje. ha iszom két adagot az nekem már 70g. de azt is mondják hogy a hús domináljon a kajában. 80g húsból 70g turmixból az nem baj?
  • FOXX supreme
    Hát én itt régebben beírtam a füvet, mint olyat, egyik ismerős tapasztalata szerint, hogy nincs jólakottság, csak fal fal fal, de ez itt szépen le lett szólva hogy nem kell a "kötelező rossz". Egy szóval nem is mondtam, de ha a cél szentesíti az eszközt, vagy valaki fanatikus, annak AKÁR !! egy megoldás is lehet.

• Frayer
    Olyan cucc már van ami enyhíti az éhség érzetet, diéta alatt.
    De olyan cucc van-é amelyik elnyomja a jól lakottság érzetet és megálíthatlanul tudsz enni vele?
    Pedig ilyen cuccra is szüksége van egyeseknek masszásodás alatt.
  • Panzermeyer
    Volt!
    Nincs mit tenni, ilyenkor enni kell még :)
  • Atrium
    volt már veletek olyan hogy megettétek a napi szükséges fehérje+szénhidrát mennyiséget és még mindig éhesek voltatok :-/
  • FOXX supreme
    Lesznek majd, mert csináltak képeket a szervezők, csak még nemtudom mikor rakják fel az oldalukra..
  • PyRex
    képeket kérünk :)
  • FOXX supreme
    Na, ma voltam fekvenyomó versenyen, elég jól sikerült, de kicsit alábecsültem magam:(

Kezdtem 100-on, aztán mentem 115-re, utánna pedig 120 ra kértem, mondom nem merek feljebb menni, mert nem úgy nyomhatok, mint otthon a teremben, nem lehet annyira hidalni, egész talpnak lent kell lenni stb, és vezényszóra megy.

Erre 120 úgy mint ki mintha mitudomén 100 lett volna, óó mondom bekérhettem volna nyugodtan többet is..:) Nah mindegy. 2. lettem, de annyira nem bánom mert egy jó haverom lett az első, ráadásul megérdemli, tényleg jól nyomott.

Egy év alatt, tavaly ilyenkorhoz képest kb. 25 kg-t erősödtem ebben.
  • PyRex
    vízzel :)

no de viccet félretéve: edzés után 2-3 adagolóval, illetve reggelente esetleg kaja helyett is. Én legalábbis így eszem, de majd jönnek az okosok és megmondják a frankót.
  • Atrium
    na jólvan. végre kinyitott az öregasszony délután a forrásban.

más. volumas35öt hogy kéne fogyasztanom?
  • Atrium
    üdv. ha van itt olyan aki pécsi, az mondjon már nekem olyan boltot ahol meg tudnám venni a táplálékkiegészítőimet. köszi előre is :)
  • juzosch
    Vigyázz miket mondasz. Egy szóval elvehetem az összes motivációdat ha beszólsz:D
  • Frayer
    Te szívtelen.
  • FOXX supreme
    Emberi életeket/sorsokat dönthetsz romba...:D
  • juzosch
    Jujujj, vigyáznom kell akkor. Egy rossz szavamra ezrek hagynak föl ezzel a sporttal:D
  • FOXX supreme
    Lassan te itt góré leszel, látod hogy ugranak a szavadra?:)
  • juzosch
    Nem hittem volna, h a véleményem ennyit számít:D