33479
-
#8803 Ez igen jó ötlet nekem tetszik! Hírezőnek szívesen beszállnék én is :) -
juzosch #8802 szerintem itt nem lesz nehéz összehozni néhány embert. Ha kell akár én is:D -
#8801 igen igen, jó lenne
Megg ide felülre valahogy tehetnénk linket az oldalra, a topik maradna, a web oldal meg a topik együtt működnének.
Ha meg elég jól megnőne a látogatotsága még pénzt is hozna nekünk.
Én megcsinálnám az egészet, tecnikailag, csak jó lenne pár emberke aki cikkezne is, a legegyszerűbb az lenne ha komoly helyekről, angol irodalomból átvennénk olyan anyagokat amire mindenki bológat, és ha kell kiegészítenénk, majd tálalnánk a web oldalon.
Persze nem ilyen wordpress gányra gondoltam, hanem egy dinamikus php oldalra.
-
#8800 mostantól csak egy link lenne a FAQ:D -
juzosch #8799 Nem hülye 5let:)
Nem kéne mindenkinek ugyanazt folyton előlről elmondani:D -
#8798 Azon gondolkoztam,hogy már elég nagy a topik, már 2001 óta fen van tartva, minden nap van benne új bejegyzés, és már közel 10 ezer hozászólásunk van.
Mi lenne ha kapna is egy web oldalt.
A tartalom közös megegyezés lenne. Gondolom laikusok számára írnánk infókat, a tudásunkat összesítve.
Szóval nem profiknak, versenyzőknek készülő oldal lenne, hanem hobby gyúrósoknak. Lenne benne étkezésről, meg edzésről egy csomó infó.
A technikai részét megoldanám, ha php lenne a szerver oldal, még a designet is meg tudnám csinálni ha kellene. -
juzosch #8797 franc tudja, ezt a kettőt mindenki folyton összecseréli:D
Maradjunk annyiban, hogy én intervallumozok. -
#8796 inkább aerob?:) -
zotja #8795 arra a pontra nem jöttél még rá amikor gondolkozni kéne és olvasni ? -
#8794 Megnéznélek egyszer, még sosem láttam ufót.
Mekkora lenne már, ufónak a mellizma tolna, és fekvenyomásnál meg a hátizma dolgozna :)
-
#8793 Na bazz mennyire igazad van :) Azt húzod.. hát ezt csúnyán benéztem.. -
#8792 Pont ezért "kiegészítő" és nem helyettesítő..:) -
juzosch #8791 Hát nekem mint tömegnövelő szer, legjobban a normális étkezés jött be. Ha azzal nem nősz, akkor nem fog segíteni semmilyen kiegészítő sem. -
MAR2on #8790 De egyenlőre még nem szedek semmit! -
MAR2on #8789 ? -
MAR2on #8788 Lehetséges 3,5-4cm fejlödés karba 1,5 hónap alatt vagy valamit rettentően elmértem -
fujicu #8787 Szerbusztok
Eljutottam arra a pontra, hogy rájöttem kell valami tömegnövelő szer.
60-63 kg körül mozgok, tudnátok nekem ajánlani valami kezdő tömegnövelő szert ?
előre is köszi -
juzosch #8786 Sztem tök mind1, csak folyamatosan, egyenletesen és tartósan a megfelelő szinten tartsa a pulzusod.
Ha a viráglocsolás megteszti, akkor az is jó:)
Egyébként nem vagyok híve a kardiózásnak:) -
#8785 A taposó az mennyire felel meg kardiózás szempontjából? -
juzosch #8784 Pont arra az izomra megy, amelyikre érzed. Ha nem érzed, akkor nem is csinálod jól, és nem is megy oda.
Mint előbb írtam, hátsó vállra, ill felső hátra megy. Ezekre jó gyakorlat még a döntöttörzsű oldalemelés, ez eléggé hasonlít rá.
De én döntöttörzsű evezést csinálnék a helyedben első sorban, az talán a legközelebb eső alapgyakorlat. -
juzosch #8783 Na ez érdekes lenne:D Akkor ezekszerint a mellizmod tol?:D És még egyesek nem hisznek az ufókban:D
Pont a tárogatás ellentéte. A tárogatógépen ha megfordulsz (már amelyik alkalmas rá), elég hasonló mozdulatot kapsz, és ott a vállad hátsó feje, ill a hátad felső része dolgozik. -
#8782 Ugyanaz a mozdulat mintha tárogatnál. Ha jól csinálod mellre, ha nem akkor bicepszre. -
hitman55 #8781 Hi.Ha expanderrel mell előtt csinélom a széthúzást akkor a vállra és a mellre hat? vagy vannak más gyakorlatok? kössz -
#8780 tipikus..de jól megy nekik, és tényleg ,az emberek 80 % hülye.... -
juzosch #8779 Ez semmi. A béresalexandra féle zabáltatócég újságjában olyan hírdetést találtam, amitől a pofám leszakad.
Fogyókúra. Paraméterei:
-Napona kell szedni valami illóolaj tablettát.
-heti több kiló garantált fogyás
-nem kell mozogni
-azt eszel amit akarsz
-ha befejezted a kúrát, úgy élhetsz mint régen, mégse hízod vissza
Komolyan csak az örökélet hiányzik belőle:D
A különböző árú programokat aszerint nevezik el, hogy hány kilót fogysz tőle. 7 kilós program, 28 kilós meg ilyenek:D
És még 1-2 extra szépség:
-az előtte-utána képen a két testen tökugyanaz a fej szerepel (még 2x lefotózni is lusták), csak tükrözték és megnyújtották.
-Azt írják, hogy ha nem tetszik, visszaadják a pénzed. Persze mindezt nem az ajánlat részben írták, hanem egy sikeres használó interjújában említik, szal a bíróságon sztem nehezen támadható. -
Atrium #8778 akár milyen hihetetlen ez a gép nem olyan rossz. a muterom 1szer vett 1 ilyet, azt hittem beszarok mikor megláttam. meg vett 1 3 kazettából álló norbi csomagot. elkezdett ugrálgatni meg ezzel meg minden és hát valóban nagyon sokat leadott. bár az tény hogy aki ebben a topicban megfordul sokkal többet akar elérni mint az én muterom :) szóval annak marad a hasprés meg lábemelés. -
#8777 ennek a topiknak a 16. hozzászólása:
huhh én vékony vagyok, de az etióp gyúrós versenyen első lettem :)) csak be kellet boxolnom a testem :)))))) -
#8776 Dik.
Mit írnak már erre a gépre amit Japep mutatott.
"Ab Pro a hasát feszessé formálja. Megfelelő táplálkozás és napi 3 perc intenzív hasizom-erősítés az Ab Pro fitneszgép már néhány nap alatt látványos eredményt hoz.
Ab Pro stabil állítható kerettel rendelkezik, a konsrukciójából adódóan a gerincet és a nyakat alátámasztja, így mindig biztononságosan és kényelmesen edzhet.
Az Ab Pro forradalmi újítása ugyanis a 90 fokos - fekvés-felülés - mozgást 200 fokosra bővítette! Ennek segítségével egyszerre megmozgathatja a felső-, közép-, és alhasi izmait, aminek eredményeképpen elég napi néhány percet eltöltenie az edzéssel."
"Napi 3 perc intenzív hasizom-erősítés" Még jó hogy nem másodpercekben számolnak.
"Ab Pro fitneszgép már néhány nap alatt látványos eredményt hoz"
Azért van az hogy a profik a hasizom definició javításával éveket "fecsérlenek el" mert még valószinűleg nem hallottak erről az AB gépről :)
"a konsrukciójából adódóan a gerincet és a nyakat alátámasztja, így mindig biztononságosan és kényelmesen edzhet"
Legközelebb olyan gépet fognak bemutatni amibe kényelmesen befeküdhet az ember, majd a gép emelgeti helyette a súlyokat, az ember meg csak nézi, és ha már fárasztó a nézés, a hosszú és kemény edzés közben elszunyókálhat, majd az edzés végeztével frissen és dagadó izomzattal ébred." Ez lenne a végső, az ultimate kondi pro gép.
-
juzosch #8775 Egyetértek. Kb így kell edzeni a hasat, vagy ha ez nincs, akkor sima hasprés. Ha jól eltalálod, jó eredméyneket lehet vele elérni.
De ennek a gépnek értelme nincs:S -
juzosch #8774 Ott a másik 15 óra:) 3 kajálás simán befér. 1 munka előtt, 2 utána. Plusz 1 közben, az már négy. Ez már 60-70% legalább:) -
#8773 Szerintem semmiféleképpen nem lesz jó.
Főleg nem lesz tőle kemény hasizmod.
Egy út van, veszel egy olcsó római széket, és innen egy jó kis 20 kilós nehezéket.
Azt az öledbe veszed és nyomod a haspréseket.
A súllyal még a fűrész izmokat is jól meg tudod edzeni.
Mellette egy szigorú magas proteines diétát követve, heti 1-1.5 kilót leadva jó eredmények érhetőek el pocak részen. -
#8772 Haspadot szeretnék majd venni, és az lenne a kérdésem, hogy ez jó-e?!
Kerestem olyan padot is, ami hasonló ehez, annyi különbséggel, hogy ha akarom, két lábra tudom állítani (azaz, mint egy sima pad, csak csinálhatok belőle ilyet is - remélem érthető... :D)...de nem találok sehol. :S -
viizo #8771 elég spéci a munkaköröm, 9 órás, egy ~20 perces szünettel félidőben
és közben megállni bizony nem lehet, papizni egy kis csireket :/
marad a volumass, amit viszont munkaidőben is lehet kortyolgatni, és erdei-gyümölcsösben egyébként is isteni manna :)
-
#8770 na ezt nem hiszem, hogy nem tudod megoldani, sorry :) -
viizo #8769 nekem a fehérjebevitelem 60-70%-a volumassból és a cytopro-ból származik, máshogy nem tudom megoldani :o -
#8768 ha hízni is akarsz, akkor inkább volumass 35 prof-ot vegyél. mondjuk ez is jó, minőségi izmot fog hozni, csak lassabban :) -
#8767 rendben kössz szépen :)
komolyan mondom, ez annyira finom, hogy az a legjobb dolog az edzésben, ha megihatom végre a turmixomat :D
amúgy ettől a cégtől veszem én is, nem akarok valami olcsó szart venni, hogy aztán kibasszak magammal. -
juzosch #8766 Alapvetően a tejsavófehérjének nincsennek mellékhatásai, hisz csak koncentrált táplálék. Persze ésszel kell ezt is enni, asszem a fehérjeszükséglet max 40%-át lehet ebből fedezni, én kb 20%-t.
Gond akkor lehet, ha valami mocsok gyártótól veszed, és valami szart raknak bele, de a Scitec épp arról híres, hogy ilyet még véletlenül sem csinálnak.
Persze naívkodni itt sem kell, de még nem adtak rá okot, hogy kételkedjek:)
Az viszont tény, hogy én is ugyanezt használom:D -
#8765 Szevasztok!
Ez a termék nagyon megtetszett. Nagyon finom és eddig csak jót olvastam róla.
Mellékhatásokról nem olvastam viszont. Ennek vannak olyanjai? :) -
#8764 igen, kicsit elszaladt a testépítőkkel a ló és az a baj, hogy aki elkezd kicsit komolyabban foglalkozni vele, az tényleg nem látja magán, hogy mekkorára nő, mindig "kicsinek" tűnsz a tükörben... :(