33479
12316971501353788406.png
  • csuszi
    előveszem a katalógusokat és még 8 év után is alig állom meg, hogy ne rohanjak egy táplálékkieg. boltba a fizum elbaszni:D tudják hogy kell eladni a cuccost - mondjuk nem xplode-ra gondoltam, de vannak érdekes dolgok, ki tudja, valamelyik még lehet jó is, csak milyen áron.... én még 1 év után se szednék semmit (mondjuk nem is szedtem, olyan 2 év után próbáltam ki ezt azt, de minek?:O:D)
  • zotja
    az első kreatin "kúra" a legjobb :)
  • PyRex
    azért ez sem teljesen igaz. mondjuk a kreatin nekem sem hatott, de pl. haverom hízott tőle 6 kilót és ennek a nagy része meg is maradt, persze rendes kaja volt mellé.
  • zotja
    mondjuk akinek annyi esze van h 3 hónapja edz és no xplodot vesz vagy akármi nagyon "fontosat" mert attol izmos lesz mert azt irták... akkor az ugy járt..
  • csuszi
    persze, én nem állítottam hogy mindenki kiszarja, csak ugye elgondolkodtató.
    kreatin: régebben abba a terembe jártam, ahol jenei istván volt a teremedző. nagyjából szó szerint idézem: "az összes kreatint kipróbáltam, és csak a pump jött be, az is csak addig, amíg toltam - addig mondjuk fasza volt. utána szépen kiürült, és mintha sose toltam volna. még a súlyom is visszament a kiindulási értékre."
    én sose próbáltam, lehet nem igaz;)
    de próbáltam már glutamint, zsírégetőt (ó jajj de hülye az ember), tömegnövelőt, vitamint, meg valami hormonális biszbaszt amivel bezsongattak kezdő koromban:) - és csak a kezdőket akarom figyelmeztetni, felesleges pénzkidobás. vitamin, fehérje meg csirke/rizs:), alpa túró, tojás, sovány sajt, zöld zöldségek, kevés gyümölcs. oszt jónapot. ha gazdag leszek (soha:D) a pumpot azért kipróbálom:)
  • zotja
    bájöteket semmi pénzért nem vennék :)
    no1 protein ami ér vmit aztán pont.
  • juzosch
    Ezen viszont már elgondolkozom:) LEhet kipróbálom a bájóteket.
  • juzosch
    Nem szar, max neked. Nekem pl teljesen jó, és még jó sok embernek.

Amúgy igaz. Kaja nagyon kell, utána fehérje és vitamin. Kreatin határeset. Utána, a tömegnövelőktől kezdve a mindenféléig az ár/érték arányuk rohamosan csökken. De h kinek hol a határ az cél és pénztárcafüggő.
  • csuszi
    talán elolvastam a használati útmutatót és még dokival is konzultáltam;) reggeli után toltam és egész nap ittam mint a gödény, és rendszeresen étkezem. és este jött ki egybe. hm.... addigra nem kéne felszívódnia? maradjunk annyiban hogy lusta voltam leírni: a boltos span azért ajánlotta a konkurencia vitaminját, mert a dvsc bevizsgáltatta a paletta összes vitaminját laborban nem kevés pénzért - hozzá is mentek cuccért, és magasan a biotech nyert (és én okos döntés hoztam, hülye a boltos span, maga ellen beszél, nekem a SCITEC kell:D:D:D) - hiába fasza a tápanyagtáblázat a dobozon, ha nem kerül beléd;) de tőlem vegye mindneki a scitecet, nekem ugyan nincs részesedésem a biotechben. és nem vagyok scitec ellenes, fehérjében mint írtam imádom a whey pro prof.-ot.
    megmondom őszintén a hsz. végén cserben hagyott az érzékem, ez irónikus volt, vagy vicces, vagy kussoljak, vagy írjak, vagy kössem fel magam?;)
  • zotja
    kaja után kéne bevenni nem éhgymorra talán nem szarnád ki egybe....

irj még csuszi jó olvasni téged
  • Brolly
    http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=2939
  • csuszi
    ezt ajánlotta, dupla adagban (így is olcsóbb mint a scitec havi lebontásban): bio
    és ezt vettem okos fejjel, nincs szar gyomrom, de hogy nekem is és spannak is jött ki néha egybe a tabletta, ennyi erővel lehúzom a budin a pénzt:
    scitec
  • csuszi
    scitec 100% Whey Protein Professional. kipróbáltam eddig kb. 4-5 féle fehérjét, magasan ez a legjobb eddig. aki debreceni, tudok 5 kg-osat 18ért, elég baráti. nincs hasznom belőle, többi privátban.
    vitaminból a scitec szar
    nincs kedvem megnézni hogy kell spoilerezni, de most olyan jön:);):
    egybe jött ki belőlem a tabletta. nem egyszer, napi 4-5 liter vízzel. jó kis felszívódás;)
    amúgy boltos ismerős span mondta még előtte (csak én nem hittem neki), hogy szarul szívódik, és inkább vegyek 2 bioteceset egy napra, így ugyanannyit tolok mint az egy scitec, de jobb a felszívódása. a storyhoz tartozik, hogy nem árul biotechet, scitecet igen, ezért kvázi elküldött a bótból;) kövre biotechet tolok:)
    aki fehérje és vitamin mellett tol mást is, az vagy profi, vagy behülyült a reklámoktól, vagy kőgazdag - nem mondom hogy szarok, hasznuk is van, de a pénzhez képest nulla. nincs kedvem leírni példákon keresztül:). ez az én véleményem így 8 év után.
    harapófogó off;):)
  • juzosch
    Lehet mert 10000 km-re vannak:) Itt még azért nem tart a globalizáció.
  • fujicu
    Tudnátok nekem olyan cikket linkelni ami leírja, hogy mit csinál konkrétan a Kreatin ?? Eddig csak olyanokat találtam amibe a biológiai folyamatait írja le és vidéki srác létemre ezzel nem vok kisegítve :D :D :D
  • BADE
    Amit én ajánlani tudok az a BSN Xplode ill. Nitrix.
    Az előbbit por,a másik kapszula formájában lehet bevinni.
    Mindkettővel hasonló hatást érhetsz el(tágítja az ércsatornát,ami az izomba irányítja a véráramot(vazodilatál),izomtérfogat növelő kreatin mátrix).
    Az áruk nem olcsó,az Xplode 11k 40 adag(extremefitnél).Többféle ízesítésben lehet kapni(lemon lime elég jó,narancs túl édes,a szőlőt sokan finomnak mondják)De érdemes elolvasni a kommenteket a termékről.
    Ha jól tudom az év Év Izomépítője lett 2007ben.
  • Frayer
    érdekes hogy amerikában még csak nemis hallottak a scitecről, idehaza meg az ottani termékek ismeretlenek
  • FOXX supreme
    Egyébként ha valakinek nem számít a pénz, és tényleg nőni akar láthatóan, akkor annak az Animal MAX Proteint ajánlom, igaz, 1 kiló, és 10 ezer ft, de én használtam, benyomtam 2 hét alatt, egyből meg is repedt a bőr a vállamon.

De a scitecesek is jók, meg az universalos cuccok is jók, bár érdekes, annyira azok nem elterjedtek.
  • Frayer
    Hát sajnos ez a sport nem egy olcsó mulatság.
    De még mindig jobban jössz ki mintha elfüstölnéd az árát.
    Ételt amúgy is ennél, csak meg kell válogatni.
    Havi ki lehet jönni 40 ezer ft-ból, kaja+kiegészítő.
    Ha számít a pénz is akkor csináld azt hogy tömegeléskor napi 1 kiló, vagy 750 gramm csirke, vagy pulyka comb. Az nem olyan drága, de klasszúl lehet zsírtalanítani. Ehez mellé napi 50 gramm tejsavó, az kijön 150-200 forintból. Szerintem jó lesz a SkyTec. Egy kis vitamin, egy kis kreatin. A többi már drága. Ennyi elég, és marad pénzed jó sok rízsre, kukoricára, borsóra, árpára, lencsére.
    És még talán salátához valóra is jut még. Fűszerekről nem is beszélve.
    A skytec jó kiegészítőket árul, régebben drága volt, de mára kezd olcsóvá is válni. Szerintem vegyél scitec kiegészítőket.
    Úgy is a skítec fogja elhozni az ítélet napját, miért ne támogatnánk addig amíg meg nem jelennek a terminátorok. Addig majd gyúrunk, és majd lenyomjuk a gépsonkákat szkanderban.
  • Abruzzi
    Erre már én is kíváncsi lennék akkor h mit vegyek akkor kb ilyen árban vagy olcsóbban ami sztetek jobb fehérje?
    Vennék scitec-et de az drága, ha én keresném a saját pénzem akkor aztmondom áldoznék rá annyit de 5 kgért 20ezret anyám az életbe nem adna, magamtól összegyűjtögetni meg 1-2szer menne de huzamosabb ideig tuti nem.
    Meg minél inkább az olcsóbb megoldást keresem (bár azért nemnagyon a minőség rovására) mert a rizs+csirke cucc megminden se olcsó dolog és anyám annyira nem szívleli ezt az egészet :D
  • mateus33
    De az nem olcsó, és Frayer azt írta h olcsóbban is vannak jobbak, én meg erre a mondatára céloztam, h olcsóbban mi a jobb, kíváncsiságból.
    Amúgy 100% whey protein professional-t vagy whey pro-ot szoktam venni.
  • Frayer
  • juzosch
    Hát a szokásos válasz erre a scitec 100% whey protein professional:)
  • mateus33
    Milyet ajánlanál helyette?
  • viizo
    nekem a cytogen cytopro fehérjétől (ez egy designer protein, all-in) anno kijöttek a pattanásaim, és nem vált be túlságosan, inkább megtartásra volt jó, mint építésre
  • Frayer
    Ez biztos azért van mert ami az egyik embernek jól beválik az nem biztos hogy a másiknál is ugyan úgy működik.
    Pl, szója.
    Nekem megfelelő, semmi bajom vele, mások meg írtóznak tőle.
  • fujicu
    Amúgy ebben a topikban nagyon kevés a reklám. Az ember elvárná mindenki beírogassa , hogy hú most próbáltam ezt meg ezt a tömegnövelőt,fehérjét,kreatint,stb és nagyon bejött :D Ehelyett a véleményt harapófogóval kell kihúzni az emberekből :)
  • Frayer
    Ennek tényleg jó az íze.
    DE, mivel csak egy kilót veszel belőlle, ezért drága.
    Úgy éri meg vásárolni hogy 5-6 kilót egyből, így sokkal olcsóbban jössz ki.
    Azt is nézd hogy ebben 30 gramm adagban csak 20 gram a protein, ami kevert olcsó növényi és más proteinekből van.
    A pontos arányokat csak találgathatjuk, a cytogen meg nem a legjobb gyártó, bár vannak jó cuccai.
    Én személy szerint nem venném meg.
    Olcsóbban is vannak jobbak.
  • juzosch
    A cytogen az jó márkának számít. A típus jellemzését nem vállalom, mert nem értek hozzá:)
  • Abruzzi
    Most ilyen fehérjét készülök venni:

http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=4393

Ti azért jobban értetek hozzá, vegyek ilyet vagy inkább vegyek mást?
  • Frayer
    jah, szerintem is a kajával könnyen el lehet baszni több hónapos kemény edzést is tök könnyen
  • juzosch
    Hát nem igazán szeretem sorrendezni. Mivel egyis sem mellőzhető, mind3 100%ban fontos. Najó pihi talán egy fokkal kevésbé, de haladóknál már azis.
    Inkább gúgy mondanám, h kajával a legkönnyebb elbaszni:)
  • PyRex
    Én anno alig voltam több, mint 50 kiló a 174 centimhez, amikor lementem a terembe edzeni. Azóta eltelt pár év, tegnap (tömegnöveléses időszak 2/3-ánál vagyok épp) 91 kilót mértem... Szerintem bárki elérhet bármit, amit akar :) Csak kitartás kell. És a kaja a legfontosabb, utána a megfelelő pihenés és csak harmadik a rendes edzés!
  • juzosch
    Jaja. Főleg amikor már mások is kérdezgetik h gyúrok-e:D Pedig 2 éve még véznageci voltam.

Egyébkétn énis vékony típusú vagyok, de sztem a 90 kiló simán elérhető a 180 centimhez. (vagyis lenne, de nem fő cél)
  • Roman
    húhh, szép :) kell mindig ilyen összehasonlítás, hisz' ez még tovább motivál.. ezért érdemes figelni, NAGYON :) a kis változások rohadtul motiválóak lehetnek.

http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=488 :D ki az a hülye, aki ezt megveszi?:D
  • Atesz85
    Szerintem sose szabad feladni. Én mikor elkezdtem a testépítést otthoni kis home-made konditeremben tényleg azt hittem, belőlem sose lehet nagyobb ember. Adtam egy esélyt a dolognak, belevágtam. Ennek két éve lesz már. Én kb rendes konditerembe is negyed éve járok rendszeresen.

Szóval szerintem genetika persze van a dologban, de csak szélsőséges esetben tudom elképzelni, hogy 80 kilónál valaki tömegeléskor megragad és nem jön fel rá több.

Szerintem én jó példa vagyok erre, hogy kitartással sokat el lehet érni, aki szeretne jó fizikumot kihozni magából, csak kitartás kell. De a többivel egyetértek Frayer-rel. Rengeteg dologtól függ, ettől szép ez a sport. Sokat kell tanulni, olvasni.

Ja és egy kép, amivel lehet alá tudom támasztani a leírtakat:

• csuszi
    na ez fasza volt. jöhet még;)
  • Brolly
    attól függ mi a célod
  • Frayer
    Egy kiegészítő sem növel testömeget , vagy csökkenti.
    Ezek a dolgok, nagyon sok összetevőtöl függnek, a táplálkozás csak egy faktor, azon belül is a kiegészítő csak része ennek a faktornak.
    Az hogy mit csinál a szervezeted több változó multiplexálódása határozza meg. Ezek a kis faktorok összeszorzódnak.
    Hiába fat burn ozol ha közben napi 5 ezer kalóriát zabálsz.
    Vagy hiába iszod tonna számra a cukros volumassokat ha közben alig eszel naponta.
    Vagy hiába tömegelsz úgy hogy napi 5 ezer kalória, de csak 1 g /tskg proteint eszel.
    Hiába étkezel normálisan, ha nem jól edzel.
    Hiába étkezel normálisan és edzel profi szinten ha rossz a genetikád és 80 kilónál többet nem tudsz kihozni magadból.
  • juzosch
    Csak akkor látszódik, ha diétázol.