Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Ha elkeszdesz fehérjekiegészítõt enni és felgyorsul a fejlõdésed, az azt jelenti, hogy azelõtt nem volt meg (vagy még annyira sem volt meg) az a bizonyos megfelelõ mennyiség. Ha viszont nem tapasztalsz semmilyen változást, akkor nálad nem a fehérje lesz a "szûk keresztmetszet".
Valószínûleg a te esetedben az elõbbi áll fenn. Azonban annak nem sok értelme van, hogy megeszed azt a két és fél kilót és utána visszatérsz a régi étrendedre, mert a szervezetre egyfajta sokként hat, ha hírtelen megvonják tõle a megszokott mennyiséget. Utána jóideig lassabban fogsz fejlõdni, mint most, sõt, szerencsétlen esetben, vissza is fogyhatsz azt eredeti súlyodra. Ez utóbbit a saját bõrömön tapasztaltam leginkább.
most akkor nem értem hogy mire mondtad hogy erõsebbnek fogom magam érezni.
ezért kérdeztem...
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
ja, és az eredményeket inkább években szoktuk "mérni"
pont hogy enni kell, hogy ne edze magát túl az ember
fél év? ez statisztikai adat?
Köszi!
nah ma sikerült beszereznem 2.5 kiló 100% Whey Delite(scitec nutrition) terméket. ami ha jól számoltam egy hónapra lesz elegendõ. Szerintetek fog vmi látszodni egy hónap alatt? és mi a véleményetek,tapasztalatotok a termékrõl?
DE mivel csomot sportolok, sokkal több kaja kell még ennél is, amit már eccereûen nem tok bevinni egyfolytába húsevéssel( na jó nemcsak hús:P)
ezért kell fehérjézni meg szénhidrát stb..
"A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi."
Legjobb lenne, ha pontosan leírnád, mi is az a sok sport amit csinálsz, és miket eszel!? Szal mondjuk egy heti sportadagodat és egy átlagos napi étkezésadagot leírnád, akkor könnyebb lenne reagálni...
és holnap mit fogsz edzeni?(ha szabad tudni)
mennyit is hagytál ki? 1,5 hét?
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
éljenek a gyógyszerészek és az orvosok!
amúgy sok sikert az érettségihez!(irónia nélkül)
Nem tuttam mi a helyzet a fehérjével meg a szénhidráttal( mer azér te is tudod hogy más az ha a kajával viszed be) de amugy a fehérje sztem sem problémás, csak kiváncsi vagyok sok ember véleményére:))
Késõbb jövök, most mennem kell.
Csáó
A kreatinról meg majd este...
És ha 1 pontos adatot,problémát is tudnál linkelni a kreatinról kapcsolatban azt szivesen vennénk, ugyanis ez nem 1-2 éves készítmény és eddig semmilyen tudományos mellékhatást nem tapasztaltak szedésével kapcsolatban...
Nem tom te honnan szoptad a tudásod.
Te is hallottad vhol.. gondolom edzõk monták meg az árusítók: hogy nyugodtan vegyed ezeket a cuccokat mert létszükséglet és még kifejezetten egészséges is.
Ne legyünk már ennyire naívak!!!
Azért jobb utna járni egy kicsit komolyabban ha jót akarsz.
A kreatinok is be vannak vizsgálva és mégis van egy két probléma. és nem mindig azér mert vmi köcsög helytelenül használja...
Amugy a normális étkezésemmel nincs gond, csak ngayon gyors az anyagcserém és elég sokat sportolok és ennyi tápanyagot már fizikailag nem birok bevinni a szervezetbe.
A normális kajázással a kondim elsõ részében még elégedett voltam, de további látványos fejlõdést már nem tok elérni nagyon( vagy csak lassan )
Azért kösz, hogy segítettetek:)) valószínû, hogy elkezdem csinálni komlyabban és még persze beszélek pár edzõvel is.
Természetesen elsõ az érettségi:)):P
nAh kösz mindent, mindenki!!!
Csáá
A mániákus zabálók jó példa. Az egyik 'barátom' is, aki 160 kiló, a 1,5 kilós sültcsirkének nekiáll az esti meccs elején és a végére szépen betolja kenyérrel. Na bumm.
Egy aktívan sportoló ember számára nem hinném, hogy túlzottan sok lenne a testsúlykilogrammonként 2g fehérje, illetve az ezzel arányos szénhidrát és zsírbevitel (60% szénhidrát, 30% fehérje, 10% zsír)
Gondoljunk bele, hogy mennyi túlsúlyos ember van a világon! Nekik sincs speciális májuk vagy veséjük, mégis sokszor egy nem túlsúlyos ember fehérje és szénhidrát bevitelének többszörösét falják fel nap, mint nap...s mégsem a veséjükkel vagy a májukkal szokott elsõdlegesen probléma lenni...
Elõször neked normálisan enni kéne elkezdened (no meg edzeni...), aztán jöhetnek a táplálékkiegészítõk...ha nem akarsz "mû" dolgokat enni, nem muszáj, de szénhidrát és fehérje nélkül max. koncentrációs táborokról szóló filmekbe mehetsz statisztának...izom nem lesz levegõbõl...
Az én környezetemben vagy 30 ember evett ilyen fehérjekészítményeket, és senki nem számolt be ehhez köthetõ problémákról. De mondom, nyugodtan cáfolj meg ha én tudnám rosszul.
"A természetes kajálásról beszéltem.. uyg is lehet étkezni egész jól és még eredményt is elérhecc.."
Ez viszont így van!