Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kreatin pedig semmit sem ér ha nem eszel rendesen mellette, én még nem vettem volna a helyedben, egyáltalán nem olyan fontos. A helyes étrend viszont igen! Ha te vékony vagy akkor számodra ez lehet a kulcs az optimális fejlõdéshez.
Egy abszolút kezdõnek heti max 3 edzés amin NEM SZABAD erõlködni, különben az lesz az eredménye ami most nálad. Neked most az a dolgod, hogy elsajátítsd a gyakorlatok helyes végrehajtását, lassan, kontrolláltan végrehajtva a mozdulatokat, koncentrálva az adott izomra. Néhány hétig(akár néhány hónapig is) csak átmozgató edzést kell végezned. Tehát izmonként 1-2 gyakorlat, gyakorlatonként 3-4 széria, szériánként 12-15-ös ismétlésszám. És minden edzésnapon mehet ugyanaz, de ez csak addig lesz így amíg ez a néhány hetes bevezetõ szakasz tart. Aztán majd mondom, hogy mit hogyan, de addig is NE erõlködj edzésen, bárki bármit is mond. Most fel kell készítened az izmaidat és az izületeidet a késõbbi nagyobb terhelésre.
A kajára meg még visszatérünk, csak most nem akarok egyszerre mindent leírni, sztem egyenlõre ez is elég lesz.
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
3 napja kezdtem el edzeni.Mivel kosarazok és a haverom mondta, hogy én vagyok a legvékonyabb a csapatban elég keményen belevetettem magam az edzésbe.Vettem Creatint és az utobbi 3 napban minden nap edzettem.Tegnap már olyan volt az izomláz hogy majdnem belehaltam.Erre most mikor fölkelek mit látok?A karom kb 2x akkora mint tegnap.De nem izom hanem inkább víz.Ez micsoda?Bajom lehet belöle?Mit tegyek?
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Az összes komolyabb cég levette a kínálatáról a férfiak számára javasolt szójafehérje alapú termékeit. Amit meg még gyártanak, azokat elsõsorban nõknek javasolják.
Remélem tud valaki segíteni én olyan táplálék kiegészítõt keresek amiben se tojás, se tej termék nincs, mert tojás és laktóz allergiám van 😞
A segítséget elõre is köszike 😄
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
azért õ is elég "szerényen" nézett ki...😊

violence can be used for good - JUSTICE
sergio oliva
steve zane
chris dickerson - bár ez nem teljesen ugyanaz...

Lesz itt még videjó!

de ha az edzõtársad tortazabáló akkor le is lehetne akár cserélni...
én most bírtam rá haverom h jöjjön...
teljesen kezdõ mindent jól kezd el és ez nekem is sokat segít mert folyton hajt
kajára figyel szed kiegészítõt és lendületes
ez kellett nekem
eddig egyedül edzettem de most van újra motivációm és minden edzésen szétdurranok😄
az h még mindíg nincs munkám és pénzém már nem zavar annyira
kajára figyelni így is tudok
szóval egy jó edzõtárs sokat lendíthet
Higgyétek el, hogy nekem sem könnyû ez a helyzet és én is sokszor borulok ki(bár nem annyira mint VG), de ez van és ezzel kell együtt élni. Az már csak rajtunk múlik, hogy mennyire könnyítjük meg azzal, hogy higgadt, értelmes és elkötelezett sportoló benyomását keltjük.
Idõnként muszály változtatni az edzésen, mivel az izmok hozzászoknak a gyakorlatokhoz és azok sorrendjéhez. Használd a fantáziádat. Pl. mellnél kezdj 45 fokos padon, ha eddig vízszintessel kezdtél. Hátnál, ha lehúzás volt eddig széles fogással akkor kezdj döntött törzsû evezéssel, stb.
Ja és ez a vita már elég régóta tart és nem csak ebben a topicban. Én hiszek abban, hogy meg lehet gyõzni az embereket(évek alatt nagyon sok embert sikerült "felvilágosítanom"), nyilván van olyan akivel le sem állok vitázni, mert néhány hsz után látom, hogy teljesen felesleges. De én úgy gondolom, hogy nagyon nagy téveszmék vannak a köztudatban a sporttal kapcsolatban és az nem megoldás ha a homokba dugjuk a fejünket. Viszont az még ront is a helyzeten ha bunkó módon reagálunk. És ez engem cseppet sem zavarna, ha ezzel csak magának okozna kárt, de ezzel minket is magával ránt.
Ezekszerint megis lehet benne sutni. Csak ne suss benne nikkelt😄
CeeZee: Megpróbálok változtatni valamicskét a kajázási szokásaimon, de ez naon nehéz lesz, mert mindenevõ vagyok, és a családra nem is jellemzõ, hogy diétáznának. Kezdjek L magamra fõzni? <#vigyor3>#vigyor3>
Tudtok egyébként valami jó haladó, osztott edzéstervet írni, ami bevállt nektek, mert egy éve ugyanazt edzem, kisebb módosításokkal és már nem csak hogy kezdem unni, de sztem már nem is használ annyit. Most mell-bicepsz, hát-tricepsz, láb-váll felosztásban vagyok. Hasazni, derekazni csak akkor szoktam ha kedvem van... 😛
LOL
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Amúgy köszi, a kevés (igazi) barátom nagyon jól meg van.
Gondold újra át ezt fasz mondásodat, és értelmezd rendesen!!!!!!!!
Aki kimondja, amit gondol és akinek vannak barátai."
Te hogy állsz ezzel a dologgal?
szóval csak annyit akarok mondani h inkább bezséljünk a fontos dolgokról mint csipcsup ügyekrõl h ki a hülye és ki nem
ez nem óvoda
thx
Mellesleg jó dolog amit csinálsz, csak semmi értelme nincs! Hiába akarod egy baromnak szép szóval elmondani, hogy mi rendes, okos emberek vagyunk, úgysem fogja megérteni! Aztán jössz ide engem lebaszni, mert véletlen elküldöm a picsába! Jah, és azt a barom JGTC gyereket azért küldtem a faszba mert fenyegetõzik összevissza, azt pedig végkép utálom! Amúgy biztos jó gyerek, csak az már kit érdekel?
Azért ide írok, mert nem akarom mégjobban szétoffolni a VVFC-topicot, ahol a testépítõk(valaki szerint gyúrósok) kontra laikusok vita kezd elfajulni és úgy gondoltam, hogy ez a téma inkább idevaló.
Szóval VG: JGTC személyes jóbarátom már évek óta és hidd el ismerem elég jól, gondolhatod hogy mellette állok. Rohadtul nincs igazad és kezdem már unni, hogy mindenkibe belekötsz(még belém is). Nem tudom mi okozza ezt nálad, de itt a testépítõ topicon belül is betaláltál már néhány embert teljesen feleslegesen.
De ami a legjobban zavar, hogy amíg én próbálom eloszlatni a tévhitet miszerint a testépítõ egy kötekedõ, verekedõ, nulla IQ-s vadbarom, aki csak azért "gyúr", hogy sorra dughassa a csajokat, addig te ilyeneket irogatsz:
""Úgy látom itt a kedves fórumozok között az a trendi, hogy aki testépítõ az "buta-bunkó-geci-fasz-takarodjhaza-", aki zsíros-kövér-igénytelen az "okos-jóarc-mindenkiszereti-mamafia"! Ezzel csak az a baj, hogy a csajoknak a testépítõk(pl CeeZee) jönnek be. Õk halom számra dugják a csajokat, néha 2-3 csajszit egyszerre, amíg zsíros-kövér-igénytelen emberek (pl mint szando) akik lusták hetente !!!3 ÓRÁT!!! eltölteni a saját testük szépítésével pedig otthon masztiznak a Virág tipusú csajokra a monitor elött egy 10 órás CS mérközés után... Lehet választani!!!!!!!!!!""
""De jól megmondtad mama, gratula! Nem lehet, hogy azért beszélnek veled úgy ahogy, mert lány létedre úgy nézel ki mint egy hányinger?""
""Felölem akár a farkadat is felteheted, kurvára nem érdekel, nem a fiúk érdekelnek...""
Saját magad ellen beszélsz! Vedd már észre! Éppen az ilyen beszólásokkal bizonyítod az "igazukat".
Én megértem, hogy fel megy benned a pumpa, bennem is, csak én uralkodok rajta. Csak az a szomorú, hogy ezek az emberek általában nem azt mondják, hogy milyen kötekedõ ez a VG, hanem azt, hogy ez a "gyúrós" mekkora paraszt. Magyarul ezzel minket is égetsz. Különben nem érdekelne a dolog.
Elhiszem, hogy ez egy fórum ahová mindenki beírhatja a véleményét, de gondolkozz már el egy kicsit.
Most is csak azért írok mert a legjobb haveromat küldted el a p#csába!
""Engem csak az idegesít, hogy itt fenyegetõzik mint valamilyen istenség... mennyen a picsába fenyegetõzni ahova akar! Amúgy tégenyleg kicsit szétoffoltuk a topicot, de sebaj, legalább népszerû a topic!""
JGTC ráadásul az edzõtársam is.