33479
12316971501353788406.png
  • Brolly
    hát ahova én szoktam edzeni járni, ott van egy kis szágmítógépes hangfal, rákötöm a lejátszót aztán zuszta, ott senki nem zavar (hála az égnek)
    más: mióta fogytam 2 kilót, érzem, hogy a reggeli meg a vacsora háromnegyedénél már üvegen vagyok, a többi falatot má le kell nyomni a torkomon, de viszont ugyanannyi idő múlva leszek éhes, mint azelőtt, ilyenkor a mennyiségen kéne változtatni vagy maradhat így?
  • retek683
    mien kreatív vagyok:D hát nem lenne rosz sőt..:D:D ahova Én járok terembe ott nem nagyon van motiváció, csak ennyit hallgtaok, ne erőltesd annyira magad, meg hogy jajj befogsz sülni, meg minek teszel rá annyit...metal zene helyet meg hallgatom a danubius-t:D -- egy terem kéne ahol csak ien elvetemültek járnak , zúzós zene, hangos ordítások, vérbe álló szemek , na meg a projektor .. semmi nyavajgás meg okoskodás, szteroid "cicák" kitiltva- (na Tőlük meg végképp nem kell az okoskodás), egy jó társaság ,igazi profikkal edzeni, egy igényes terembe ahol minden van.. na ez ami errefelé hiányzik :D
  • Frayer
    Az biztos is, ha lesz egyszer saját termem, csak ilyen hardcore videók fognak menni. Mindent a motivációért.
  • retek683
    kéne a terembe egy projektor :D:D ezt kivetíteni , oszt a mentő visz haza:D:D motivál szépen:D aranyérre lehet edzeni?:D
  • Frayer
    Azokra értettem akik az alapismeretekben lévő tanok ellen szólnak, az utóbbi hozzászólásokban voltak olyanok amik olyat állítottak ami nem igaz. Ennyi, nem személyre irányulóan mondtam a noob szót, ezért nem lehet azt kijelenteni hogy én itt személyre irányulóan rágalmaztam vagy jó hírnevet rontottam. pont.
  • retek683
    a noobozást rám értetteD? :D
  • Frayer
    Kezdenek beírogatni a noobok. Előbb mindenki nézze át az alapismereteket, olvasson egy kicsit a témában utánna száljon be a topikba észt osztani.
    Kérdezni, meg csak alapismeretek után.

Már hányszor kitárgyaltuk hogy zsírt leadni, meg izom tömeget egyszerre növelni NEM LEHET.
    Csak olyan szélsőséges esetben fordul ez elő, amikor kezdő az ember, vagy nagyon hosszú pihenő időszak után fogja meg az ember a súlyt, és csak is akkor ha nagymértékű már a testzsír százalék, ami már nem természetes állapot.
    A test egy genetikailag beállított állapot elérésére törekszik. Ettől az állapottól minél jobban el akarsz térni, annál nehezebb lesz a dolgod.
    Ezért nehezebb +10 kiló izom megszerzése mikor már 110 kiló felett vagy, akkor már évente örülhetsz +5 kilónak, és boldog vagy.
    De 80 kiló alatt, simán fel lehet szedni +10 kilót pár hónap alatt is.
    A genetika sokmindent meghatároz.
    Akkor ha 25% felett van a testzsír, és kezdő vagy, és tömegnövelőzől, megeshet hogy növelsz némi masszát, némi zsír leadása mellett, azaz megváltoznak az arányok, tömegnövekedés mellet, de nem ez a jellemző. Ehez nagyon el kell hízni. :D
    Az igazi kihívás 10% zsír alá befogyni maximális izom megörzés mellett.
    Attól hogy kemények az izmaid, és látszódik körvonalakban a hasizom attól te még lehetsz olyan zsíros hogy csak úgy tocsognak az izom rostok között a zsír párnák. Mivel nem csak a bőr alatt vannak zsírsejtek.
    Akkor jó ha már full eres vagy, látszódnak a rostok, és rendesen élesek az izmok, minden egyes rost jól kivehető a bőr alatt, na akkor már jó vagy, az egy szép strand fazon az alá még be lehet menni különböző szerekkel, hajtókkal, de kockázatos, nem is kell ha nem versenyzel.
  • toretto r34
    Szerintem elég motiváló már alig vártam hogy lemenjek edzeni az utobbi szar napok után és ezek a videok is segitettek hogy magam miatt edzek
  • FOXX supreme
    Most úgy néz ki lesz pénzem, gondolkozok mit vegyek, nézegetek most szét, hátha van valami új...

Biotech USA-tól a Sterol Complex-et nézegettem, valaki ismeri-e, esetleg vélemény?
  • retek683
    vohgy nem is zavar:D:D nem káros aza a lényeg meg ,hogy hat a cucc és ennyi!!!
  • bens
    nem nagyon írnak ám erről a részéről sehol. ezért gyanús a dolog számomra. egyébként ez a fehérjebeépítős dolog nem egészen úgy van h fehérje helyett vizet épít be. a kreatin hatására az izomsejt jobban telítődik vízzel is. de látom annyira nem vagy témában, azért köszi.
  • retek683
    mert sok éle kreatin van meg sok cuccal spékelve_:D
  • retek683
    eddig nem volt olyan ember aki azt mondta volna hogy a kreatin nem használ Neki..
  • retek683
    olvass utána :D tesztoszteron.hu , lényegében a kreatin segít beépíteni a fehérjét de ha nincs megfelelő menyiségű fehérje bevitel akkor fehérje helyett vizet épít be..
  • bens
    félreértettél, én nem mondtam h káros a Cr, és a "pörgetőket" se szidtam. a koffein az káros, de ez köztudott. azért kérdztem, mert nem tudom. ugyanis sok reklámot láttam már h a kreatin készítmények miért jók, de eddigi tudásom alapján nem tudom elképzelni hogyan kerül be az izomba a kreatin molekula, miután az ember megemésztette. és gyanús h eladnak olyan dolgokat rohatt sok pénzért aminek semmi haszna.
  • retek683
    most miért magyaázzam olvass utána TE is, most másoljam be ? hahó TE a pörgetőket szidtad magyarázva azzal, hogy koffein tartalma van... kreatin nem egézséges az tuti , de nem is káros az egézségre normál mennyiségben..
  • bens
    tényleg nem értek hozzá, csak alapvető dolgokat tudok a sportról, de ha már említetted a kreatint, és ennyire vágod h miért jó, akkor légyszi magyarázd el, hogy ha kreatint eszel (feltételezem tudod mi az a kreatin és mit csinál a szervezetben) az hogy szívódik fel, és hogy kerül be az izomszövetbe funkcionális formában? egyszerűbben: miért is jó ha kreatin tartalmú tápkieget eszel?
  • retek683
    na lényegtelen majd 2-3 hét szójjá rám nyugodtan meg lesz a kép , cenzúrázott fejjel:D
  • retek683
    akkor át fogalmazom nem tom hohgy tiszaé vagy mien, de nagyon úgy nézett ki mintha izom lenne .. mert mást nem nagyon lehettt rajta fogni ... a zsír nem kemény:D zsírtól nem leszek erősebb :D:D meg nem is úgy néz ki..:D:D
  • PyRex
    mi? 20 kiló? tiszta izom? te most viccelsz?? más 3-4 év alatt hízik ennyit :)
  • retek683
    sztem meg az elején azért még nem számít csodának 4-5 hónap alatt ez de nem is természetes....
  • PyRex
    már ne haragudj, hogy kötekedek, de 4 hónap alatt 20 kilót hízni, pláne színizomban... na ez ki van zárva. esetleg ha szétkoxolod magad, bár inkább növi...
  • retek683
    hát van képem de februári amin, ha az előbbi elolvasod , eléggé zsíros vagyok, a kihagyás, meg a seious mass miatt és azt nem küldöm el szívesen .. meg hó fehér bőr:D de csinálok képet hamarosan mihelyt ennek a kúrána vége, akkor már legyen tiszta a kép:D:D lebarnulva meg minden:D:D --sokan mondták hogy félévente fotózzam magam egyébként is de annyit nem bírok ki :D, mert úgy az igazi jó nevetni Rajta mikor vissza néz az ember:D:D oszt ki iwiw-re:D:D reakció egyenletet figyelni :D szal 2-3 hét oszt küldök..
  • retek683
    83 kilóig zsír sehon kockás fullos has meg kecskeny derék szal jó volt szálkás voltam ... színizom jött fel, mindenki dicsért a terembe , ez az első 4-5 hónapba jött fel majd kihagytam 2 hónapot először , kicsit, már másd volt az álaga, majd 1.5 hónap edzés felnyomtam 87 -re magam de már annyira nem voltam szálkás mint előtte de így is jó volt.. majd kihagytam megint 1-1.5 hónapot pont ünnepek alatt kelett is nekem ... mjad elkezdtem megint, v35 prof nem volt a boltba, oan kiszerelésbe amien kelett volna elmentem más boltba, vettem egy Serious mass -ot hát felmentem 90re de sok a ch benne nagyon zsírosodtam, a hasamon látszott is meg a csipőmön:(:( majd kihagytam a szerezést , március közepén vettem a v35 prof 6 kg-st meg a NO xpolde-t - mivel ez pörget zsír égetéshez is nagyon jó - zsírt égetem szépen mellete jött a súly de nagyon lassan . 2 kiló kb de zsír is lement vmien szinten így voltam 92 kiló és most május közepén vettem Anator p70 -et meg Nano Vapor-t--- így most vagyok 93-94 kiló_:D így jött ki az egy éves tréning:D:D
  • PyRex
    mutass már képet magadról 60 és 90 kilósan... fej nélkül term. csak kiváncsi vagyok.
  • PyRex
    én rajtam mindig akkor kezdtek látszódni a repedések amikor abbahagytam az edzést pár hónapra, addig csak halványan...
  • FOXX supreme
    Ez nem igaz, én rajtam folyamatosan jönnek ki a repedések, és folyamatosan hízok !
    Tisztán látni lehet
  • retek683
    karomon fénybe észre vehető inkább, csak bevan kékülve lilulva vszinű elpattant egy hajszálér vagy vmi , mostanába iszonyúan betom durrasztani a Nano Vapor segítségével 53 kilóval húzom francia rudon sírás környékezt néha:D oan szinten bedurran hogy a válamat nem tom megérinteni (még a közelébe sincs az ujjam) :D , a hónajamnál viszont csúnya is sebes is mer kirepedt a bőr.. a terembe is sok embernek van így hogy lila csikos a hónalja de nem sebes :D.. nem hiszem hogy ez azért látszana, mert most összeesett, itt a bőr feszes így alap helyzetbe is , és érezni hogy ahol csíkors ott vékony a bőr , meg a combnál is így van- bár lehet azért láccanak itt mer hajlítóknál van is alap helyzetbe más mint amikor pl áthuzást csinálok:D -szal akor megreped is alapp helyzetbe láccik meg.. na lényegtelen, inkább azt nem értem miért repedd jobban a balon mint a jobbon:D
    Sokan mondták, hogy iszonyú sok amit felszedtem, itt a kisvárosba, mind azt hiszi, hogy kokszolok:D főleg, hogy a semmmiből építettem, mer hát iszonyú sovány voltam... 8 -9 hónap alatt majd még 3 hónap oszt meglesem hogy egy év tényleges edzés alatti fejlődésemm mennyi.. bár az elején könnyen megy innenn már nehezebb lesz:(
  • juzosch
    Lehet annyit. Zsírban:D

Normál fejlődéssel, normál genetikával sztem nem nagyon lehet szakadni.
  • juzosch
    Nálam erre pont tökéletes. Ha kialvatlanul, fáradtan megyek le, akkor is jó formában vagyok:)
  • juzosch
    Kit érdekel, hogy szereti-e? Meg kell enni.
  • OPM
    vettem énis egy hot blood tasakot, 300ft-ot kibírok.. :)

nekem is az a bajom hogyha meló után megyek le, teljesen készenvagyok, szal kell valami ami felpörget. holnap kiderül, ez beválik-e
  • Gyúrógép
    Mer nem szereti LOL
  • PyRex
    egyébként ez az izomláz érdekes... nekem eddig úgy volt, hogy az első 1-2 évben mindig edzés utáni napon volt izomlázam. utána ez megváltozott, hosszú évekig vagy nem is volt, vagy edzés utáni 2. napon lett a 2 nappal azelőtti izomcsoporttól - fura. amióta a hot blood-ot tolom, már edzésnapon este elkezdődik az izomláz és még tart 2 napot - iszonyat! imádom! :)
  • PyRex
    szerintem még a versenyzők sem híznak 30 kilót egy évben, te hogy csináltad...? pláne cucc nélkül?? persze a bőr akkor szakad amikor nősz, de akkor nem szokott látszódni, csak épphogy. amikor már színben is elüt a "szakadás" az általában akkor van, amikor egy kicsit összeesik az adott izomcsomport. legalábbis ez az én tapasztalatom :)
  • retek683
    ezek a pörgetők a bennük lévő kreatinok, és NO-k meg taurinok.... és még sok cuccok miattt hozzák a nagyon jó eredményt, hadd ne keljen elmagyaráznom, hogy miért. :D- az meg,hogy egy kicsit erősebben pumpál a szíved az még sosem ártot.. közel se pumpál annyira, mint pl egy maratoni futónnak , mert itt álltalában nem végzünk magas pulzus számmal járó gyakorlatot... bár minden sportolónak ajánják .. egy egézséges szívnek bírnia kell.. de rávan írva legalább is nekem a nano vaporra, hogy szívbetegek, meg akinek volt szívinfartusa, agyvérzése... meg ienek nem szabad szdni .. sőt orvosi vizsgálat se árt előtte, csak 18 év feletti egézséges emberek szedhetik, se depid, se semmid nem lehet... A Nano Vapor meg csak fériak szedhetik .. biztos van vmi tesztoszteron cuccos még benne :D:D aggreszívebb is meg kanosabb is vagyok:D
  • juzosch
    És miért eszik ez a valaki nagyon kevés zöldséget?
  • Gyúrógép
    Van a Scitecnek a Greens terméke.Szedett már valaki ilyet ? Alkalmas lehet ez arra hogy aki nagyon kevés zöldséget eszik annak pótolja a kiesett részt ?
  • juzosch
    Tényleg nem. A hotblood még véletlenül sem koffein koncentrátum. Nem is tudtam eddig h van benne:)
    És mivel kvzni szoktam (igen, próbálom elhagyni) én a pörgetős hatását egyáltalán nem érzem a hot bloodnak. De nem poénból vettem egy teljes dobozzal:)

Amúgy a koffein sem szívpörgető, az cask 1 hatása a sok közül.
  • retek683
    nagyon nem értesz hozzá....