Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brolly
Csacska angyal!!!???????, te jó ég, hát te nem vagy 100-as, öcsém ilyen embert, most azért jöttél ide hogy ezt leírd, meg akkor minek olvasod a hsz-kat, ha nem érdekel, csak azért hogy minket idegesíts, mert nekem rendesen felbasztad az agyamat, fogyatékos. Meg honnan veszed hogy hamarabb meghalnak, de te lehet hogy hamarabb megfogsz halni mint bárki más aki gyúr.

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

CeeZee
Jobb mint a csacska angyalnak topicot nyitni "férfi" létedre, de mindenesetre köszönjük a véleményedet! Sztem most sokunkat elgondolkodtattál, hogy van-e az életnek értelme meg hasonlók.

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

Brolly
LOL<#mf1><#mf2><#szomoru1>

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Sziasztok!

A tanácsotokat szeretném kérni, ugyanis hízni szeretnék. Mik azok az ételek, amiket érdekes ebböl a szempontbol eroltetni? Esetleg érdemes szedni ilyen étrend kiegészítõket?

Egyszóval minden érdekel hízással kapcsolatban.

Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!

fúj de undorítóak az ilyen kigyurt emberek , leköpném mindet , arról nem is beszélve hogy hamarabb meghalnak mint egy átlag ember , azért érdemes ezt csinálni....

CeeZee
mosd le róla az olajat és mérd meg egy pontos mérleggel. na annak kb a 20%-a a fehérje

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

lamase
tonhal konzervbe mennyi tápanyag van? builder kalóriatáblázatba üres az adatlapja

Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

CeeZee
hívd fel a Varannó utcai számot és házhoz is szállítanak, ha 5 kg felett rendelsz. érdemes rendelni, mert nem könnyû õket megtalálni

lamase
megtaláltam

Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

lamase
van weblapjuk?

én nyersen zabálom már mióta és semmi bajom:D
v nem tudok róla:D
bár nekem jó a gyomrom nem "szaladok" semmitõl se szinte

violence can be used for good - JUSTICE

CeeZee
szalmonella miatt nem, különben jó lenne. rendelj a capriovustól tartósított tojásfehérjelevet.

szájmon mondja egyed minden nap

lamase
volt ez a lekváros+túrós dolog, eddig vizet raktam hozzá hogy folyósabb legyen, most kitaláltam rakok hozzá 5 tojásfehérjét. nagyon jó lett, okosoktól kérdezem van ennek így értelme?:p

Brolly
Hehe, de addig amíg nem fogok jól kinézni a strandon, vagyis most, addig rá kell hagyatkoznom:)

lamase
"ha jól nézel ki a strandon senki se fogja megkérdezni hány kiló vagy"

mindíg az egyik szerint nézd és azt kísérd figyelemmel
ha belõtted a kaját utána érdemes már tükörre hagyatkozni
de addig jó pajti a mérleg is:D

Hát igen, úgy egy kicsit más a dolog...
Brolly
Jahés még az hogy ma voltam szaunába, és az ottani mérleg 77 kg-ot mutatott, (elég komoyl mérleg volt), a terembe 75kg vok, ithon meg 78kg. Nah most melyik a jó, ezt nem tom eldönteni. Nektek nem szokott mást mutatni más mérleg?

Brolly
Most néztem a Fókuszt, és volt benne Simon Tamás egy 17 éves srác, aki most lett vb 2. helyezett. sztem naon jól néz ki. Szerintetek? mondjuk neki könnyû, mármint abból a szempontból hogy othon van konditerme, és ahogy elnéztem pénz is van a ház körül, így nem nehéz beszerezni a szükséges tápkieget.

ej no! nem is vok zsíros...
max vizes...<#hehe><#hehe>

Brolly
aha, akkor már ezt is tom, és hogy feleslegesek, mármint számomra.
Kösztök

CeeZee
A tesztoszteron az elsõdleges férfi hormon (javítsatok ki ha tévedek). Vannak tribulus tartalmú készítmények amit erre használnak(ez nem kox), de mivel te elég fiatal vagy és most "tombolnak benned a hormonok", ez számodra teljesen felesleges. Én próbáltam és nekem nem vált be edzés szempontjából.
De ahogy a zsíros is írja(mond néha okosakat is <#beka3>), vannak pro- azaz elõhormonok amik viszont már doppinglistások.
Egyiket sem ajánlom.

valószínüleg prohormon tablettára gondolsz...
sztem hülyeség venni...
ha sokat alszol és eszel megfelelõ (tetemes<#wink>) mennyiségû húst nem lehet gond a tesztoszteron szinteddel ez a 2 legfontosabb dolog amit férfiként és naturálként tehetsz az ügyért... persze van még a tabi...

Brolly
Vki falvilágosítani, hogy mi is az a tesztoszteron szint növelõ kapszula? Mert azt hallotam hogy a kox is vmi ilyen de ezt boltba lehet kapni, és nem tmo hogy most ez iylen tömegnövelõ, vagy erõszintnövelõ vagy mi. Bocs ha hülyeséget kérdezek, de érdekel, és hogy jó-e?

CeeZee
Sztem senki sem omlott össze lelkileg!<#crazya>
Jó kis koktélt szedsz!<#beka3>

félreértés ne essék nem bántani akarok akárkit is
csak rámjött az öt perc...
biztos a deca durabolín és a spiropent meg a methiltesztoszteron az oka...<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

zip it<#felkialtas><#hehe>

CeeZee
LOL Dr. Genya!<#idiota>

CeeZee
Most kapásból az jut eszembe, hogy - azontúl, hogy elavultak a módszerek benne - egy kezdõ azonnal túledzi magát, ha a könyvet követi. De majd fellapozom újra, ha pontosabb indokokat szeretnél, csak most nincs nálam.
De nem akarom szapulni, elvégre a Weider-elveket sokan ismerjük és sztem legalább annyian alkalmazzuk is edzéseink során. És respect a Weider tesóknak, mert nagyon sokat tettek/tesznek a sportért(és kineveltek egy kaliforniai kormányzót<#hehe>).

héj ha nincs a piacon én szivesen eladom...
az ára pedig...
5 milliárdt-rilliárd-sutyuli-mutyuli-billiárd jen<#vigyor3>
just kiddin'<#felkialtas><#vigyor3>

szerintem a weideres is jó volt... igaz h kb 3 éve olvastam, de akkor tetszett...
mi is a bajod azzal?indokot szeretnék...<#hehe><#vigyor2>

CeeZee
Bocs, nem eladó. De ne add fel! Edzõteremben érdeklõdd meg néhány embernél, hátha!

Más: Tegnap beszéltem a Barna Robival és mutogatta az újságban a Superbody-t. Azt mondta, hogy indul a Németh Pisti, Tóth Dani, Õ és még szeretnék a Vörös Zolit is ha benevezne. Bár addig még van néhány hónap, de ha mindez tényleg így lesz akkor óriási versenynek ígérkezik az biztos!

Igazából kíváncsi vagyok, rengetegen ajánlották már ezt a könyvet, és hihetetlen hogy nem lehet hozzájutni, aha neked megvan, és esetleg nem adod el? Ez az infó gyûjtéses dolog hát mit mondjak, okés, de mindenki mást mond, és máshogy csinálja, bár igaz hogy nem létfontosságú a könyv de most már eltökéltem hogy megszerzem.

CeeZee
Miért ennyire sürgõs? Bár elhiszem, hogy jó a gyûjteménybe, nekem is megvan. Kicsit eljárt már az idõ felette, de még mindig sokkal jobb könyv mint a Joe Weider-féle enciklopédia. Amúgy ha nyitva tartod a szemed és gyûjtöd az info-kat, akkor egyáltalán nincs rá szükséged.

Pont ez az, hogy se az Alexandria, se más ismertebb kiadónál sincs már, õk abban reménykednek, hogy a kiadó újra nyomtatja, de mikor???!!! lehet csak 2 év múlva nekem meg most kellene, szóval ha valaki tud valami sarki könyvesboltot ahol még lehet kapni, az szóljon! köszi

CeeZee
Alexandria Kiadó. Keress rá! Szólj ha nem találod!

libriben vettem 3éve
vmi 2-3eft körül volt

Hello

Valaki tudna nekem segíteni? Ezt a könyvet keresem, de sehol nem tudok hozzájutni: A testépítés nagy enciklopédiája, Arnold Schwarzenegger, Bill Dobbins közremûködésével.
Valami ötlet?! Hogy hol lehet még kapni?

fordított fogású döntött törzsû evezés rúddal most a kedvenc hátgyakorlatom
egykezes hátgyakorlatot már nem is csinálok mert most tömegelek:D
már jött is fel 2 kiló 1 hónap alatt, ami nálam elég jó eredmény tekintve h 2 éve kb 78-80kiló vagyok/voltam
ja és semmi különös kaja hókusz pókuszom nincs csak mindenre odafigyelek meg creatint is szedek - ennyi az én titkom:D ja meg egy új edzõtárs de õt már írtam

Brolly
hát pl. amit mondtam a tricepszletolás kötéllel, ott érzem rendesen, pedig szabályosan csinálom, ahogy érzem egyre jobban a tricepszemet, úgy érzem egyre jobban a könyökömet. a csuklómat, meg pl. a fekvenyomásnál, a terhelé miatt, de ha meg nem teszek fel elég súlyt akkor meg nem fejlõdöm.

CeeZee
Nem kéne ész nélkül edzeni! A könyöködet minden tricepszgyakorlatnál használod/terheled. Pihentesd, vegyél fel könyökvédõt, szedjél izületvédõt (ha már nem elég a calcium) és csináld szabályosan a gyakorlatokat, mert ha ilyen hamar fáj a könyököd+csuklód akkor valamit te nagyon rosszul csinálsz.
Amúgy hasonló cipõben járok én is, nekem a döntött törzsû egykezes evezés csinálta ki a tricómat, ahogy az éppen pihenõ karommal támaszkodom. Ezért ezt el is hagytam a hát programomból(pedig az egyik kedvencem).

Brolly
Hali!
Van egyáltalán olyan tricepszgyakorlat, ahol nem veszed annyira igénybe a könyököd, mert nekem az úgy fáj mindig, fõleg a letolás kötéllel, akkor halál.
Meg ha fáj a csuklótok akkor mit szoktatok csinálni, mert nekem már az is halál, a f*szom ki van, nyomok iylen kalcium pezsgõtabletát, egy ideig jó volt, de most már az is kevés.

FtranX
3 nap alatt aligha. A vizesedés amúgy sem jár fájdalommal.

jazzy
Fásli.
lamase
nem a kreatin vizesítette el?

CeeZee
nem tudok róla

FtranX
nem víz az, hanem erõs izomlázad van (begyulladtak az izmaid). jó pár napig fájni fog. :) ügyelni kell a fokozatosságra.

Köszönöm a gyors választ, télleg szörnyü érzés.Olyan vagyok mint a Micheline-es emberke.De télleg. Remélem azért hamar elmúlik!
lamase
árulnak valami szorítót ami megakadályozza ezt a fájdalmat?:/