33479
12316971501353788406.png
  • Gyúrógép
    Ha kevés tolhatsz többet is...ez csak egy alapminta
  • Zocsi
    Bszki, nekem eddig a max ~1,5 gr volt per nap.. plusz, ami a kajában volt...
    Hol lehet nagy dózisban C-t kapni?
  • jazzy
    Jól érted.
    Bár én a magam részéről 6g-al meg vagyok elégedve.
  • Zocsi
    Jól értem, 10gr C-vitamin per nap?
  • Gyúrógép
    Nem hiszed ? Próbáld ki ,mi bajod lehetne ?
    Multi-X+10 gr C lassan növelve a C adagot különben megfosat+sok wasser De addig is Lenkei 2. könyv
  • Tmac
    Jah és a hot blood íze engem a redbullra emlékeztet, és annyira nem is szar íze ahogy egyesek mondják. 2-3 mp alatt megkell inni és kész.
  • Tmac
    huhh 1 nap alatt lett vagy 80 új hozzászólás sajna nem akarom mindet végig olvasni, a végét elolvasgattam. Csak annyt hogy aki írta hogy kb 20 kiló szín izom jött rá az azért elég durva, szerintem annak egy nagy része csak víz, ha tényleg ilyen könnyú lenne akkor aszem midnenki lejárna 2-3hónapot és kigyúrt állat lenne (pont múltkor volt a tv-ben mikor úszó wb vagy eb-volt hogy valami új cuccot dobtak piacra mitől az úszók évi 8kg-t szedtek fel ez ugye megseközelíti a 20at, mondjuk erre azt mondták hogy ezek nem oylan merev izmok mint a testépítőké :)), de mind1 nem akarok ebbe beleszólni meg kötekedni...

MÁS: Ma próbáltam ki először a hot blood-ot én is és bár nem nagyon pörgetett (bár lehet hogy azért mert hülyén szedtem be) mivel átöltözés alatt bevettem majd futógépen sétáltam egy 10percet és utánna elöcsörögtem a bárpultnál egy 15-20percet és utánna kezdtem edzeni. Viszont azt éreztem hogy durrant rendesen, és remélem a második adag már jobban felpörget mert ilyen állati melegbe nagyon nehéz edzeni.
  • Zocsi
    Höh, a C-vitamin jó a magas vérnyomásra??

Mellesleg egyszer régesrég olvastam egy cikket, hogy pl. az vadállatok nem kapnak szívinfarktust, mert olyan a szervezetük van, ami termel C-vitamint. Egyedül az ember van úgy összerakva, hogy nem termelünk C-vitamint.
  • Gyúrógép
    Latom doktorbácsi jól teletömte a fejed a szokásos baromsággal.Es gyóccert irni se felejtett el.Mer az aztán nagyon jó a szervezetnek, meg jó lóve az államnak.Nem ajánlott neked valami nagy dózisu vitamin pakkot ill. sok-sok C-vitamint a gyóccer helyett ? Tudom naiv vagyok...
  • bens
    hát engem azért érdekel h 20 év múlva mi lesz velem.
  • FOXX supreme
    50 évesen már úgyse érdekel, sztem megse élem:D meg hát magyarországon?:)
  • bens
    mármint h ki mondta h a koffeines cuccok nem használnak a magas vérnyomásnak? kissé evidens dolog, de bármelyik orvos meg tudja mondani.
  • bens
    140/70 felett már magasnak számít. nekem 150/80 körül van ha nem szedek ß-blokkolót. rövidtávon nem lesz semmi bajod, csak 50 év körül esélyed lesz arra h tönkremegy a szíved és fekhetsz be a kórházba, meg asszem a vesének se tesz jót.
  • PyRex
    nem, ez nem a szokásos hozzáállás. megvan, hogy kilónként mennyi fehérje / szénhidrát szükséges egy nap. ennek semmi köze ahhoz, hogy kezdő vagy-e vagy sem. ahhoz, hogy fejlődj, be kell vinni a megfelelő mennyiséget. lehet, hogy az ember 90 kilósan (nem zsírosan) "kezdő" és akkor nem elég a napi 1-2 kanál. sajnos :)

természetesen a kaja az mindig alap.
  • Különc
    Ezen hangosan röhögtem... igen télen megéri, de csak akkor mikor már megy otthon a fűtés, mert addig nincs elég hideg kint... Menj már.
  • OPM
    alapmű!
  • retek683
    nekem 151/70 az alapp reggel.....
  • Japep
    ???

(Ennyire nagy hülyeség? :D )
  • retek683
    mint mondtam maragyunk a témánál .. ÉN csak egy alternatívát írtam le , hogy hogy szeggye és nem hiszem, hogy az jobb lenne ha 6 kanálal szedne egy nap fel, hirtelen akkor is sok lenne annyi cucc , ha oan a szervezet hasmenés lesz vagy egyebek ÉN Nálam volt osn hogy 5 kanálal szedtem is a wc-t épppen hogy elértem szal ennyi, szépen lassan építse csak befele, szokja a cucccot...... úgy látom szeretsz minden egyes mondatba belekötni... szokásos hozzá álás vegyünk elő egy lapátot oszt ami belefér... a srác 1 doboz egy kilós v35 öt nyomott fel eccer mert azt hitte hogy az úgy jó oszt kanalazta befele.... 2 napig ült a wc-n .. szervezet függő a túl sok fehérje.. kreatin.. kiüt rendesen pattanás hasmenés meg egyebek ..... szal nem jó az ha csak úgy beleugrik is nyomatja felfele...
  • Gyúrógép
    Ki mondta ezt neked ? Lenkei 2. könyvét olvasd el ez ügyben mindenképpen...
  • Gyúrógép
    Te ez most komoly vagy szopacc minket ??
  • FOXX supreme
    Nekem átlagosan 130-35/80, viszont nagyon kemény edzések közbe se megy 145-50 felé, Régebben azt mondta biosz tanárom is, hogy akinek eleve magasabb, annak terhelés hatására se "leng ki" annyira...sose semmi bajom nem szokott lenni, pedig szoktam nyomni magamba a dolgokat:D
  • bens
    mérd meg a vérnyomásod, és ha 130/60 felett van, akkor ne fogyassz koffeines cuccokat, mert szétcseszed a szíved. nekem is magas a vérnyomásom és én se ihatok még kólát sem.
  • Japep
    Azt akarom még kérdezni, hogy az igaz, hogy nyáron nem éri meg tömegnövelőt szedni, mert nem olyan hatásos, mint ha hidegben szedném, vagy ez hülyeség.

(Azért gondolnám, hogy van benne valami, mert nyáron azért minden emberből több víz párolog el.)
  • juzosch
    Ezzel egyetértek, de csak ha a kaja ok:)
  • juzosch
    De a kaja az alap:) Aki már ott tart, h tényleg nem elég, nem tud, az már úgyis tudja mi a pálya.

Amúgy egyszer kiszámoltam, és fehérjére vetítve a 100% whex pro pont ugyanannyi volt, mint a csirke:)
  • FOXX supreme
    " Biotech USA-tól a Sterol Complex-et nézegettem, valaki ismeri-e, esetleg vélemény? "
  • PyRex
    annak mi köze ehhez, hogy kezdő-e valaki? ugyanúgy hatásosabb egy kezdőnek is ha úgy issza, ahogy leírtam :)
  • retek683
    TE dolgod váltsd ki ahogy érzed .. mikor időszükébe vagyok akkor ÉN is turmixolok ,de kezdőről van szó aki vszínű élete első tömegnövelőjét veszi, maragyunk a témánál .. nehogy má itt 3 adagot szeggyen az elején... a téma meg eleve hogy meik éri meg jobban és hát a volumass 35 akkor is a legjobb kezdőknek... ár / érték szerint...
  • PyRex
    hát mondok valamit, egy idő után NEM TUDSZ annyit enni, mint amennyi fehérje / szénhidrát szükséges lenne a további növekedéshez, azon kívül a kaja sokkal drágább. Nekem meg kéne enni minimum 1 kiló csirkemellet naponta és az is havonta közel 30 ezer forint lenne... Ehhez még adjuk a rizst meg a többi kaja árát. Simán elköltenék 50-et kajára. Na akkor talán elég lenne csak edzés után turmixot inni. A másik meg az idő: sokszor nincs időm kaját csinálni / elmenni vásárolni, de ott a turmix, azzal ki tudok váltani 1-2 kaját naponta.
  • retek683
    hát mondok vmit nem a cucctól nősz hanem a kajától , nem kell lapátolni befele nem lesz jobb( ha utána meg nem lesz rá kesed)... ÉN azt mondtam , hogy vegyen meg egy 6 kilóst edzés napon szeggyen 200 grammot nem edzés napon meg elég a 100 gram így lesz 5 gram kreatin edztés utá n emg 70 gram fehérje meg.... ha meg a super gainert veszi azzal akkor se jár jobban sőt.... drágább lenne .. az elején nem muszály befele lapátolni főleg ha nincs úgy rá anyagi háttér , Nekem volt úgy, hogy egy 3 kilóst 1.5 hónapig szedtem, mert tudtam hogy nem lesz rá máskor kesem...... most nyáron se lesz rá eygy fillérem se .. így beosztom amit veszek oan napokra amikor tényleg szükséges a plusz .... Ez az unatkozó gazdag emberek sportja, nem szegény főiskolásnak való mint ÉN vok..
  • PyRex
    Peches vagy :( Nekem azért tetszik a HB, mert nálam pont a szívdobogás / szédülés marad el, viszont a teljesítményre jó hatással van. Sajnos egyéntől változik, hogy ki mit érez tőle.
  • PyRex
    "a volumass 35 prof is 12 ezer az egy hónapra elég"

ez azért elég nagy sarkítás... persze, egy 20 dekás kiszerelést is el lehet osztani egy évre is.

maradjunk annyiban, hogy ha valaki volumass35-öt iszik, akkor vagy csinálja rendesen (2x2kanál naponta), vagy ne csinálja. ez az én véleményem. tudom, hogy sokan nem értenek egyet, de a napi 1 kanáltól meg ilyen nevetséges mennyiségektől tuti nem fogsz nőni (sokat).
  • retek683
    egy idő után hozzá szokol , próbálj minnél nagyobb súlyokkal doglozni... dolgozd ki magadból, a víz ivás az kell egyébként is kreatin tartalmu cuccoknál,...- ja és elég az elején fél adaggal kezdeni .. majd mikor már nem érzed akor emeld a cuccot.. adtam nem rég a havernak A Nano vaporomból Ő is zsédült aba is hagyta az edzést nem mindenkinek válik ez be..
  • Zocsi
    Nem lehet, hogy valami gombás/vírusos megbetegedés? Esetleg idegi alapon jön elő? Bőrgyógyásznál voltál már?
  • Zocsi
    Az se jó ha túl sok vizet iszol, mert átmosod a szervezeted, még akkor is ha közben tolod a multit...
  • OPM
    Első Hot Blood tapasztalataim:

(hozzátartozik, hogy magasságom és súlyom jelenleg kb 195cm / 85kg)

Előzmények:

Fél 9kor keltem, 9kor bőséges reggeli (műzli+kefír), 11kor üres gyomorra lehörpintettem a port, 4 deci vízzel (az íze korántsem olyan rossz szerintem, mint sokhelyen írták), fél12re értem le a terembe.

Edzés:

már az öltözőben igencsak fura érzés kerülgetett, enyhe szédülést is tapasztaltam. Azt speciel egyáltalán éreztem hogy fel lennék pörögve. Aztán kezdtem az edzést: kar-napot terveztem. Csináltam sorrol-sorra a gyakorlatokat, pillanatok alatt bedurrant a karom és meglepődve tapasztaltam hogy a telesítményem nemhogy 20%-kal, de legalább ennek a duplájával nőtt, viszont olyan erősen vert a szívem és szédelegtem hogy a gyakorlatok között 2 percekre le kellett ülnöm kifújni magam.. ráadásul dupla annyi folyadékot vettem magamhoz mint egy normál edzésen. Máskor nehézkesen nyomok végig 1 órát, most még másfél után is szívesen maradtam volna, alig éreztem magam fáradtnak, viszont indulnom kellett melóba.

Sajnos azóta is tart ez a bizonyos szédelgős érzés :( Itt látszik hogy mennyire nincsen hozzászokva a szervezetem az ilyen cuccokhoz (kávét egyáltalán nem iszom, energiaitalt is csak nagyritkán). 2 tasakkal vettem HB-ot, legközelebb kipróbálom hogy csak felet tolok be belőle, de ha akkor is ilyen erős mellékhatások jönnek elő, gondolokdás nélkül leállok vele. Ennyit nem ér meg nekem a dolog..
  • retek683
    ez a Super mega Gainer csak 16 napr elég a volumass 35 prof is 12 ezer az egy hónapra elég, és ami az izom építéshez lényeg lenne abból jóval több van és jobb minőségű , a super gainer -t nem ajánlom csak ha nagyon nem tudsz hízni, ez a szer ugyan az mint Nekem volt a Serious mass, elég lenyomni egy adagot , nagyon eltelítt enni nehéz utána , és zsírosít de nagyon... inkább vegyél meg 22000 ért egy 6 kilós vol35 öt- szeggyél két adagot edzés napon egy adagot nem edzés napon - emelett egyél többet rizsát meg ienek , vegyél szőlőcukrot... a v35 prof árba sokkkkal jobb , Nekünk kezdőknek a legtökéletesebb fomula, és ezt nem csak ÉN állítom + még vmien vitamint vegyél ehhez centrum vagy vmiet...
  • Japep
    Nemrég voltam egy testépítéssel foglalkozó üzletben (csuklószorítót vettem) és megkérdeztem, milyen tömegnövelőt ajánlana az eladó (amúgy ő valami fekvenyomó országos bajnok volt, vagy ilyesmi...).
    Azt mondta, az ilyen reklámporok, mint pl a Volumass 35 Professional nem annyival jobbak, mint amennyivel drágábbak.
    Ő azt mondta, szerinte a legjobb a Super Mega Gainer - ez sokkal erősebb is, meg "jóval" olcsóbb is (20e helyett 12e).

De ennél, mivel nagyon erősnek írják, nem sok az a napi 350 gramm?

Szerintetek igaza van? :D
    Mert ez jobban megérné nekem árban is... :)
  • Danny1987
    Hello sziasztok!
    Napi 4-5 liter viz scitec daily vita-min.
    Ennek ellenére az ajkam és a tenyerem kurva száraz már nagyon idegesitt most szerintetek mi lehet a gond hol rontottam?