Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tejet sem lehet! nekem is ez volt a gondom 😊 itt írta is valaki kicsivel lentebb hogy 90% ami nem hasznos! Szóval azt ne. A tejsavó a jó megoldás. Veszel tejsavót (ízesítet, pl csokis meg vaníliás meg fene tudja milyen van még)azt vízbe teszed abba meg mehet pls a zabpehely. Meg azért is jó az, mert nembiztos hogy a napi fehérje szükségletedet biztosítani tudod a kajákkal. 2g*a súlyod. szóval ha 75 kiló vagy akkor 150g fehérje jól jön 1 napra. Szénhidrátból 4-5ször a testsúly. azért kell pl a zabpahely mert 100grammban akár 60-70g szénhidrát is lehet. én reggelire megeszek 4 fõttolyást, egy halkonzervet, meg egy fél greap fruit-ot (lehet hogy rosszul írtam). Délután meg este rizst szoktam fõzni. Meg szoktam halaat sütni, azt meg csak serpenyõben kevés olajjal, egyik oldal másik oldal és lehet is enni. só meg talán fûszer izlés szerint. Kenyérbõl meg ha akarsz enni akkor barna kenyeret vegyél, de abból is keveset. nekem kb ezeket írták, mondták. persze lehet hogy rosszul csinálom 😄

KeKKSZike
Köszönöm szépen a segítséget! Annyi mindent kéne figyelembe venni, hogy csak na... . Vettem puffasztott rízst (remélem, hogy az jó) és síma egyszerû zabpelyhet, majd azt tömöm akkor magamba vízzel! Hát az kész lesz... 😄 Tej? Vagy azt se? Alacsony zsírtartalmú tejjel lehet enni?

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

CeeZee
Gyümölcsital-->egyszerû cukor-->szar. 😄 A vitamint nem ebbõl kell fedezni.
Tápkieggel lenne a legjobb, de ha nincs más akkor hús vagy tojás(igen, jól hallottad, a sárgája nem jó) és mellé rizs vagy darált zabpehely vízzel(ezt én ittam már így, hát sok sikert hozzá 😄). De ha nem akarod kidobálni a sárgáját akkor ha rám hallgatsz rendelsz tojásfehérjelevet a Capriovus Kft-tõl.

A túró estére jó mert lassan szívódik fel és így éjjel is táplálékhoz jut az izom, de a hús mégjobb.

És ha kötekedésnek venném nem válaszolnék. Kérdezz bátran, ha tudok segítek!

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

KeKKSZike
Én nem "kötekedek", mert nem értek hozzá, ezért csak érdeklõdöm! Miért nem lehet gyümölcsitallal inni?? Lehet, hogy igazad van, ugyanis azt olvastam, hogy gyümölcsöt nem nagyon ajánlatos enni! De akkor mivel? Milyen "természetes" módon? 😊 Vízzel? 😄 Vagy akkor mégis csak síma bolti tejjel, ha nincs más?

Komolyan az a tápálkozás... Olvastam, hogy a tojásból is csak a fehérje jó, a sárgája már nem, túrót viszont nem nagyon ajánlották... Áááh! 😊 Bonyolult ez az egész!

CeeZee
A tejsavófehérje egy magas biológiai értékû fehérjefajta amit a tej hasznos részébõl nyernek (ez egy táplálékkiegészítõ). A tejnek amúgy több mint 90% -a haszontalan, nem is emésztjük meg.
A fehérje minden étkezésnél nagyon fontos mert a fehérjébõl épül az izom, és folyamatosan pótolni kell mert a fehérjét nem tudja a szervezeted elraktározni.
Fehérjeforrás: hús, tojás, túró, fehérje alapú tápkiegészítõk.
Gyümölcslével viszont ne edd! A zabpehely pedig szénhidrátforrás(mint a rizs, zöldség, krumpli), amit azért eszünk, mert ebbõl nyerjük az energiát.

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

KeKKSZike
Kösz a segítséget! Nem tudom, hogy mi az a tejsavófehérje, de biztosan finom! 😄 Én úgy gondoltam, hogy valami gyümölcsitallal eszegetem, iszogatom, elõtte egy kicsit megáztatom! Mondjuk nem olyan vészes, meg lehet enni! Csak használjon! 😊

Panzermeyer
Üdv!

Én anno egy nap csak kb 1.5-2 liter vizet ittam meg. Aztán lábbam a BBTV-ben, hogy Bunny 5 liter vizet iszik, majd a neten találtam egy pdf doksit Burn the Fat, Feed the Muscle címmel. Ebben külön fejezet foglalkozik a vízzel, és ha jól emlékszem, akkor az is szerepelt benne, hogy víznek fontos szerepe van a zsírbontásban. Gondoltam, hogy én is kipróbálom. Nagyjából egy hete már, hogy napi 4.5-5 liter vizet iszom meg, és ilyen rövid idõ alatt is a zsírból elég sok "leolvadt", pedig ugyanannyit eszem, mint elõtte. A súlyom nem változott semennyit, mégis kissebbnek nézek ki, mint elõtte.
Kérdés: A megnövekedett vízfogyasztás miatt több ásványi anyagra és vitaminra van szükségem, igaz? Emelett fehérjébõl, ch-ból és zsírból nem kell több? Nem azért lettem kisebb, mert a megnõtt vízfogyasztás miatt nem tudnak kellõ mennyiségben felszívódni a tápanyagok?
Bocs, ha hülyeségeket kérdeztem.

mov ah,4ch int 21h end

CeeZee
Kávédarálóval elõre ledarálom és tejsavófehérjével meg vízzel egy shakerben összerázom és megiszom. Tömegnöveléskor alkalmanként 150g zabpehely.
De lehet azt is hogy darálás nélkül beáztatod és elkanalazod.
Ez reggelinek kíváló!

KeKKSZike
Amúgy találtam a Testmester.net-en egy tömegnövelõvel foglalkozó cikket, amiben írták, hogy miket egyen az ember, ha tiszta tömeget akar növelni; rizs, tonhal, tojás (ám nem túl sok), tészta, barna kenyér, bab, rozs, csirkemell, pulykamell... röviden ennyi! 😊 s a zabpehelyt is írták!

KeKKSZike
Ezt a zabpehelyt mivel/hogyan eszitek?!

CeeZee
Kérdezz nyugodtan!

jazzy
lamase
www.tesztoszteron.hu
body.builder.hu

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

szerintem ha kérdezel válaszolnak. nekem is szoktak 😊 pedig én nem keveset kérdeztem a kajálásról ^^

KeKKSZike
Tudna valaki még adni egy-két címet, ahol a tömegnövelésrõl írnak?! Mert Nincs kedvem ezt a 3900 hozzászólást végig olvasni és sajnos nem igazán vagyok otthon ebben a témában! Köszi a segítséget!

CeeZee
a másik meg bicóból leemeli <#hehe>

jazzy
amikor rajtamarad es nyoszorog az nagyon ottvan
CeeZee
Jól küldik a srácok! <#idiota>

jazzy
Hogy fesziiiiiiiiit 😄
CeeZee
Ez se gyenge! 😄

Ennek 4 része van! Érdemes megnézni!

CeeZee
Pámping sztíl 😄

Az utolsó néhány másodperc a legnagyobb!!!

jazzy
akkor #3825
KeKKSZike
Izmot! 😉

jazzy
Kerdes, hogy zsirt akarsz vagy izmot?
KeKKSZike
Pedig ezektõl híznak az emberek... 😄 😄

jazzy
Szerintem erdemes a keresoben rakeresned, hogy "egyek" vagy ilyesmire, leirtuk mar sokszor. A "porod" tapanyag a testednek. Akkor is kell a tapanyag, amikor nem edzel. A pizza, bic mag, teszta es hasonlo finomsagok szart sem ernek.
KeKKSZike
Nem várok csodát, de hogy szinte minden nap ugyanannyi kiló legyek, dekára pontosan! 😊
Táplálkozni minden nap szoktam, csak a poromat nem mindig szoktam meginni, amikor nem gyúrok (pihenõnap van), akkor ki szoktam néha hagyni.

Sok tésztát eszem, pizza, sült krumpli, rizs, Big Mac menü... 😄 De inkább mondjátok, hogy mit egyek, hogy felszedjek pár kilót! 😊

CeeZee
Türelem! 3-4 hét alatt ne várj csodát!
Kezdjük ott, hogy táplálék nem csak edzésnapon kell! Ezt nem tudom honnan vetted.
Írd le mit szoktál enni. "Kajálni eszek dögivel, amennyit csak birok!"--> de mit? Írd le olyan pontosan ahogy csak tudod.
És a BioTech nem valami csúcsminõség, de ez már részletkérdés.

KeKKSZike
Sziasztok!

Remélem, hogy tudtok nekem segíteni... Szóval az a helyzet, hogy 4 hónapja gyúrok, elõtte 10 évig rendszeresen sportoltam, küzdõ sport! Csak hát kezdtek eltûnni az izmok és ezért kondizok most... 170 cm vagyok és 65 kg!

És most jön a kérdés, a problémám... Nem nagyon vagyok otthon a tömegnövelés témában! Ultra Mass 35 -t szedek reggel és edzés után. De eddig sajnos még egy deka nem jött fel rám! Ezt csak olyan 3-4 hete szedem, amikor nem edzek, akkor nem szoktam inni általában. Szóval azt nem értem, hogy miért nem jön fel rám a "kiló", miért nem "növök"?! 😄 Edzéseken megpakolom magam, tehát mindig "növelem" a súlyokat, hogy az izmaim ne "szokják" meg! Kajálni eszek dögivel, amennyit csak birok! Köszi a segítséget!

CeeZee

CeeZee
Ha 20 e Ft felett vásárolsz akkor nincs postaköltség. Amúgy ha jól tudom 500 Ft.
De át lehet venni személyesen is.

és kb menniy a postaköltség?

CeeZee
Én most vettem és akciósan 17ezer felett volt egy hajszállal. Ez abszolút megéri! Csak sokan megijednek attól, hogy egyszerre ki kell adni ennyi pénzt. Pedig kb 5 ezer Ft-ot lehet így spórolni ahhoz képest ha 1 kilónként venném meg.

jazzy
Ja 18 korul mozog a 6kg-os es az olcso.
lamase
mennyi az az olcsó? 18?

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

nem de markus "nõje" úgylátszik igen <#hehe>

jazzy
Cytogen whey prot vegyel, olcso, jo
shop.builder.hu
Fehérjekészítmények. kb idáig jutottam, nagy a választék és nem tudok eligazodni rajta. nem értek hozzá 😊

te felvennél egy ilyen toppot férfi létedre? 😄 naugye :p

ez egy férfi toppal...

lamase
shop.builder.hu, sörrel

hol tudok venni tejsavót? vagy egyszer láttam egy srácnál fehérje port, vajon azt honnan tudok szerezni? a turmixot vízzel csináljátok?

jazzy
Nekem sem jonnek be az ennyire kemenyen testepito nok.. 😞 Bar en egyebkent is inkabb a kicsit husibbakra bukom 😊😊
én nem akarok ilyen nõt :S

violence can be used for good - JUSTICE

nem akar sztem, elég mély a tudása és ez nála a kinézeten is látszik
de valamit biztos fog de nemolyat h mekkora a karod v hasonló😄

CeeZee
Nálunk is van egy srác aki sokáig el volt maradva láb terén a felsõtestéhez képest, de aztán kezelésbe vette az egyik haver és most indulni fog a Superbody-n vagy a Mátra kupán.
Amúgy mit akart kérdezni?

😄 ezt én is tudom😄 de mire valaki is kiveszi mit akar lemegy a nap😄😄
egyébként meg nem hinném h neki kérdeznie kéne bármit is mert elég komoly sziten van... ha lábra is edzene teljes intenzitással mehetne versenyezni is a superbodyra... de én ezt hiába mondom neki...

CeeZee
Ácsi! Ez egy szeminárium! Ezt ezért rendezik. Ha a testépítéssel kapcsolatos miért ne tehetné fel? Amúgy élõben nem olyan "leordítom a hajadat ha hozzámszólsz" -típus. Bár én csak 1x találkoztam vele, futólag.

jah lemegyek vietnami haverommal...de nem fogom hagyni h kérdezzen mert bunny 1 kiröhögné 2 nem mindenki vágná mit is akar😄😄😄😄 - bár ezt tuti olvassa haver és kibelez de ez van😊
majd írok mi lesz