Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szedve minden,
mi csak a sportunkkal kapcsolatos.
<#taps>#taps>
gratula a készítõknek...
Van egy uj testépitéssel foglalkozó oldal:
www.testépités.linkpark.hu
Ha valamire szükségetek lenne a TESTÉPITÉSSEL kapcsolatban,itt
magtaláljátok.
Üdv:Lali<#integet2>#integet2>
a ch = carbohydrate = szénhidrát
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
-Kreatint természetes úton be lehet vinni, hogy érjen is valamit?
Erre vki tudna választ adni? Mi az a CH? Egy picit tarto ettõl a kreatinos dologtól, azért kérdezgetek itt. De vhogy most megálltam a növésbe, pedig igyekszem... 😄
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Legalábbis én így tudom
le is tölthetõ videorészt <#eljen>#eljen> a
www.muscleteam.hu oldalon
KATTINTS IDE - S MÁR IS LÁTHATOD
-Kreatint természetes úton be lehet vinni, hogy érjen is valamit?
-Szõlõcukor (zacskós, amit a boltban lehet kapni) szedése ér valamit? Hasznos a szõlõcukor vmire?
Kb 1 éve gyúrkálok, tömegnövelésbe vagyok. Prolab N-Large-t szedek. Több helyrõl hallom, hogy kreatin is fontos a szervezetnek, ezért úgy döntöttem, hogy elkezdem szedni. Prolab márkára godoltam, mivel azt lehet kapni itt ahol lakom.
Prolab kreatin(ok)
Jól olvasom, hogy a tablettából napi 30 db-t kell bevenni?? Az kemény! 😄 Egyébként errõl a prolab kreatinról hallott valaki valamit? Ha vki abbahagyja a gyúrást akkor a kreatinnak köszönhetõen nem fog lelöttyedni az izomzata?
félreértés ne essék😄
én a Commander vagyok én
De én nekem nagyon jól bevan lõve a kajám sztem, mert növök, erõm is van, és formám is van..és jól is lakok😊
én a Commander vagyok én
én a Commander vagyok én
kenyeret meg semmilyen formában nem eszek
sokkal jobb mióta megfõzöm reggel a napi 400g rízst meg a fél kiló húst- nincsenek viták 7-8 féleképen megtanultam megcsinálni a húst szóval az ízekkel sincs gond
a közös kajálást hiányolják de nem nagyon tudnak izgatni ez nem a máltai szeretetszolgálat - szülõk szeretem õket, de van amit nem képesek felfogni és ezzel nem kell túl sokat törõdni... úgyis mindíg vitáznak velem szóval még jobb is így...
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
én a Commander vagyok én
ami van😄
de nem vettem meg a kenyeret sem, eszek pizzát is..stb stb
de figyeljetek, kellenek a zsírok is ! van olyan vitamin amin zsírban oldódik !
de mondjuk a kajálásról regélni lehetne. mindeki úgy eszik ahogy neki megfelel...😊
Tomelegesben sztem zsirszegeny joghurt mehet.. de aze ne minden nap.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
én a Commander vagyok én
túrót, azért szoktam magába, mert amikor már jól laktam és mindent megettem ami kell, ezt "pluszba" eleszegetem pl. netezés közbe😊
én a Commander vagyok én
Piller 11 Te is dobd el a kézisúlyzókat 😊)<#wink>#wink><#wink>#wink>
Egy szõke amazon bemutatja nektek hogyan kell elvégezni a helyes FEKVÕTÁMASZT
www.pulzus-fitness.hu <#taps>#taps><#wow1>#wow1>
hogy inkább megveszem néha-néha
a jót és normálisat mint többször a "haszontalant"
<#vigyor2>#vigyor2>
MJ rulz Pink Team The Only One
Ha már internet, akkor had ajáljam megnézésre a www.testmester.net lapot, amely meg lehet hogy újjáéled?!?! Az tény hogy egy bodys folytatja Enigma blogját... Vajon az írások mögött nem épp õ leledzik, mivel a Biotech portálon megszüntek az írások. Ha már Biotech, vajon mi ez a nagy csend a honlapján?!?! Miért nem foglalkoznak vele, miért nem frissitik. Egy ekkora cég mint õk.... Arra nem is merek gondolni, hogy pénzügyileg nem bírják??
Pillerke nekem is tetszik a katt, Jenei István remek testépítõ.
Láttad már Scorus honlapját. A téma amire építették tökéletes, kár hogy nagyon nyúlfarknyi az egész. Talán majd bõvítik.
végre valaki nemcsak feldobja a netre az anyagot,
hanem meg is "dolgozza"
katt
kell mindig választani.
figyelembe kell venni,
hogy termék és termék között nincs olyan nagy különbség,
mint árban. nem ragozom.
nem kell vacilálni, beleõrülni. csak választani... és tömni vele magadat, mint a kacsát
A tudományos bla-blan kívül
én a Commander vagyok én
Power Track??
én a Commander vagyok én