Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs szükség külön topikra a témakörben. Ennyi erõvel lehetne külön naturál-, kokszos-, versenyzõi-, amatõr testépítõ stb. topikokat is nyitni. Mind fitnesz, mind komolyabb gyúrás témakörben merülhetnek fel - születhetnek - olyan hozzászólások, ami minden a témakörrel foglalkozó (vagy foglalkozni kívánó) ember számára érdekes lehet!
Nem kéne már mindent összevonni fõleg, hogy az itteni hozzászólások fele tök értelmetlen csak egymás szidása, tisztelet a kivételnek.
Inkább a másik fórumot kéne újra megnyitni fittnes néven, hogy akiket ez ami itt megy és hogy ki milyen proteint eszik nem érdekel, megbeszélhessék.
Legyíen az akár aerob akár súlyzós edzés akár más.
Nem értem miért kell összevonni.
Norbi tényleg csak összefoglalta a fogyókúra alapjait. Ha nem is olvastam végig mindegyik könyvét, azért fogalmazzunk úgy átlapoztam õket. Sok újdonságot nem mondott. Aki a diéta terén kicsit is jártas, az már szerintem magától tudja, hogy zsírokból és szénhidrátból csak keveset, és azokat is reggel vagy délelõtt, húsokból soványat stb. stb. stb, emellett nagy hangsúlyt fektet a sportra is. De aki teljesen kezdõ volt etéren, annak azért õ is mondott okosságokat. Viszont a marketingje szerintem jó volt, mikor még az update a fénykorát élte. Õ tipikusan annak az embernek a példája, aki dagadt kisfiúból lett az ami most. Voltak idõk, mikor sok embert megmozgatott akár egyszerre is.
Szerintem fogyás is diéta és mozgás együttes kombinációjával érhetõ csak el. Egészséges fogyásról beszélek, nem ami valamilyen betegség miatt következik be.
Engem annak nevezel, aminek akarsz, gondolod érdekel egy fórum x-edik nicknevének az anyázása? Max. a moderátorok bannolnak.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
IS. Igen, ha ide bejön 5 kocka és ezt látja, akkor azt fogja mondani: "hát igen, a testépítõk valóban primitívek".
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Erobik Norbi meg tényleg jó üzleti érzékkel megáldott emberkének tûnik. Úgy látom, hogy sok pénzt csinál mások ötleteibõl, jelesül a következõ recept alapján: "étkezz megfelelõen, és mozogj sokat!" elkészített videoit viszik, mint a cukrot. 😄DD
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Amíg én töle tanultam nagyon sokmindent és nem töled addig engedd meg, hogy elviseljem a stílusát ha nekem úgy tetszik. Szerintem ez ilyen egyszerü. Ha te nem viseled el akkor nem kell nézni / hallgatni.
Én utálom a gyözike showt és elkapcsolok, nem fröcsögök róla napokon heteken éveken keresztül.
Norbi más téma. Utálom én is, viszont jól csinálja azt amit csinál jól megszedte magát. Jó ez az update 1-2-823 ez kicsit különc meg néhol átlagemberhülyítö, viszont az alapvetö dolgokban igazat mond mint pl iktasd ki a lisztet cukrot stbstb..
Hmmmmmm javaslom, hogy a bunnyval kapcsolatos dolgokra ne írj mert úgyis csak támadást kapsz vissza. Meg bunnyt egyébként se kell szerintem védeni 😊).
vannak neki is támogatói de ne keverjük a szezont a fazonnal....
és pont ezért nem értem PyRex reagálását írásodra, mert ezek szerint akkor én is nevezhetem buzikámnak és kis pöcsnek õt, mert õ ettõl nem fog bekattanni... vagy csak a Bunny-tól viseled el??? <#nemtudom>#nemtudom>
Nem tudom, Hmmmmmm, Schubert Norbit én is rühellem, de õ egy nagy üzletember. Nyújtani viszont nem nyújt többet mint a Norbi <#csodalk>#csodalk>, de utóbbi személy legalább jól megszedte magát - mert mindketten pénzért csinálják amit csinálnak, nem ingyen és jóindulatból "jótékonykodnak"
Derrick te meg jobban tennéd ha nem vitatnád Bunny hozzáértését , ha sok olyan figura lenne mint Bunny akkor Sóder Norbinak és társainak nem sok létjogusultsága lenne meg az alább linkelt oldal írójának sem és folytathatnám a sort....
MJ rulz Pink Team The Only One
Ha továbbra is folytatódik egymás cseszegetése szólni fogok modiknak, hogy osszák a büntiket és tiltsák ki innen a kötekedöket.
Erre egyértelmû a válaszom: azt hiszem, pont a MultiX-szel volt az, hogy miután elhangzott Bunny-tól, hogy milyen jó hatással van az edzésre, rá pár héttel elfogyott mindenhonnan, gyakorlatilag 3 hétig hiánycikk volt. (Nálunk a teremben sem volt belõle). Tehát valószínû, hogy inkább pozitív hatással van az eladásokra.
A stílusról.. : mondom, errõl lehetne vitázni, én spec. nem veszem magamra. Nyilván hogyha valakit nem érdekel Bunny stílusa, akkor ezt nem fogja beírni a fórumba, csak az fog beírogatni, akinek nem tetszik a stílus. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy szerintem több olyan ember van, aki nem foglalkozik a "tálalással" csak a lényeggel, mint olyan, aki kiakad pár csúnyább beszólogatástól.
Nem "fekszik" nálam az a megszólalásod ebben a témában,
százötvenedik ember is ugyanazzal a baromsággal keresi meg, akkor elhiszem, hogy felmegy az agyvize és kissé nyers módon elküldi a francba az lérdeklõdõt
az általam belinkelt két oldal is pont azt példázza és mutatja be,
sajnos ez van
és ez is
hogy ha nem csak a testépítésrõl van szó, hanem más vitatémáról, akkor is mint vitapartner nagyon rossz, mert nem tûri a másik fél véleményét, a vélemény nyílvánítása oltárian alpári. Ha pedig azt nézzük, hogy más témában mi a véleménye, akkor pedig azt kell megállípatni, hogy valószínüleg nincs az életben semmi, amire azt mondaná jó, vagy elfogadom. Magáról az emberrõl egyébként nagyon jó jellemzõeket írtak pont azokban a forumokban, amiket belinkeltem.
Még egy gondolatodra had reagáljak:
az edzéshez való hozzáértésérõl van szó
Valószínüleg ebben igazad lehet, hogy az edzéshez való hozzáértése megfelelõ. Gondolom el tudod képzelni, hogy sokkalta több ember lehet még akik hasonlóan sokat tudnak, és értenek ehhez a "testépítés" témához, sõt meg merem kockáztatni, hogy sokkalta különben vezetnének egy edzõ válaszol rovatot. A kérdés csupán az, hogy miért nincsenek megtalálva, felfedezve, foglalkoztatva. Már többen is megkérdezték ezen a forumon is, miért pont õt alkalmazzák? Miért nem keresnek más embert? Miért gondolják, azok a cégek, akik jelenleg mint reklámozok ott állnak mellette, hogy az a fikázós, anyázós, buzizós, módszer nem a termékeik eladását fogják növelni, hanem pont a csökkenését.
érdekes az oldal, tök jó az elképzelés havonta 4 éven át látni lehet a változást. Arra gondoltam amíg néztem, milyen nehéz és mennyi idõ kell mire látványt lehet elérni.
Ezzel egyetértek. Srácok, ha nézeteltérés van, akkor azt tárgyaljátok meg itt, de ha összekülönböztök, akkor arra ott a privát. Szerintem.
Mondjuk én személy szerint ezért nem hinném primitívnek a testépítõket. Azért ennél sokkal cifrább topikviták is vannak, nem testépítõk között.
Egy ONTOPIK kérdés: a vállat milyen gyakorlattal lehet rendesen kigömbölyíteni?
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Nagyjából 90%-ig tisztában vagyok azzal, hogy mi a jó nekem. De a maradék 10% nagyon sokat tud számítani, pl. ha éppen egy adott gyakorlat mondjuk nem jön be annyaira egy adott izomcsoportra, akkor mit csináljak helyette, stb...
Amit írsz ahhoz volt hasonló svarci könyvében õ vmi moló szélén csinálta P
Csak mint helyesen írták jobb mozgatni a lábat közben.
Én a felülés után 45 fokos padon 15 kilóval néha érzem a hátam ezért találtam ki a másik topicban leírt zoknis módszert nekem az nagyon bevállt.
Tapasztalataim szerint kétféleképpen jó felvinni lábbal a súly egyik
nyújtott láb és felhúzása végig viszintesen nagyjából.
Másik kicsit leengedni földközelbe és szinte felhúzni addig a pontig amíg még a has dolgozik. Elvileg onnan lassan kéne visszaengedni, hisz ezis fejleszti de ez ugye nem mindig megy.
Nekem ez a gyakorlat nagyon jól kiméli a hátat soha nem érzek ott közben fájdalmat, deha jól csinálom va amikor 2-3 sorozat végén érzem hogy burn baby burn P
Ja hatszor csinálok kb 30-35-öt jelenleg 25-21-21-18*3
45-ös padon jelenleg 6*12
Namost edzõteremben persze teljesem más fõleg ha valaki pl hetente háromszor jár akkor célszerû több gyakorlatot végrehajtani.
De otthon ez így nekem bevállt
Sztem lenne mit megbeszélni és nem ilyeneket mint itt......
S megkapod a választ a BB-tv-re.
Nincs már új a nap alatt.
Konkrétan, mi volt az amit Te személy szerint tanultál belõle? Tojást-rizst-csirkét-turmixot-brokkolit kell enned? Mert ezt már tudnod kéne, ha nem vagy profi akkor is
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Viszont ha ilyen problémád van, akkor lehet, hogy nem ártana megnézetni egy csontkováccsal.
\"A legrosszabb helyzetben is nyújtsd a legjobb formádat!\"
ma 09:21 | privát | válasz erre | #5705
az egyik
meg a másik
Mit ne mondjak érdekes volt mind a két link, amit beraktál. Nagyjából el is olvastam végig õket.
Erre mondják azt, hogy „A stílus maga az ember”.
Igazat adok Piller11-nek abban, hogy az egészséges étkezést mindenkinek saját magának kell kitapasztalnia, akár évek alatt is. Mindegyikõnk szervezete más és más, nem biztos, hogy két ember ugyanazzal a táplálkozással és edzésprogrammal ugyanolyan gyorsan fog pozitív eredményeket elérni. Nagy mértékben befolyásolja vércsoportunk, anyagcserénk, és még sok más dolog. De ezzel gondolom senkinek nem mondtam újat!
Belinkelek egy oldalt. Egy srác 4 éve kezdett el edzeni, és minden hónapban lefotózta magát. Itt az eredmény:
http://static.iftk.com.br/mt/2007/03/4_years_of_persistent_training.html
Kíváncsi vagyok a véleményekre! (Remélem nem a photoshop-on gyakorolt csak a gyerek!)
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
PyRex:
Szia!
Amiben Veled nem értek egyet, hogy egy Buny-t így felistenítetek, akitõl nem tudom hogy mit tanultatok, amit eddig nem tudtatok. Attól, hogy nem olvasni kell, hanem egy ember a fületekbe mondja... Ha legalább nem alpári stílusban és fair játékosként játszana a Buny...
de ettõl õ nagyon-nagyon messze van!!! A stílusára nincs semmilyen mentség
Amúgy hasra elég 4 gyakszi vagy kevés vagy sok?😊
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
én a Commander vagyok én
Piller meg megint nagyot akart mondani meg okosat de nem jött össze... Try again