Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Mint írtam az értelmetlen "egymás szidása" hozzászólások törölve lesznek. A másik topikot felesleges megnyitni, a két téma nem (igazából nem is igen két téma...) különbözik annyira, hogy külön topikra lenne szükség. Az, hogy ki mennyi proteint (és szénhidrátot meg zsírt...) eszik pedig nem csak testépítõ téma! Ez fontos a fitnesz, de bármely sport- vagy csak egyszerûen egészségügyi szempontból - akár egy nem sportoló ember esetében is!!!

Nincs szükség külön topikra a témakörben. Ennyi erõvel lehetne külön naturál-, kokszos-, versenyzõi-, amatõr testépítõ stb. topikokat is nyitni. Mind fitnesz, mind komolyabb gyúrás témakörben merülhetnek fel - születhetnek - olyan hozzászólások, ami minden a témakörrel foglalkozó (vagy foglalkozni kívánó) ember számára érdekes lehet!
Breki33
Sztem egy otthoni fittnes edzés teljesen más mint egy edzõteramben.

Nem kéne már mindent összevonni fõleg, hogy az itteni hozzászólások fele tök értelmetlen csak egymás szidása, tisztelet a kivételnek.

Inkább a másik fórumot kéne újra megnyitni fittnes néven, hogy akiket ez ami itt megy és hogy ki milyen proteint eszik nem érdekel, megbeszélhessék.

Legyíen az akár aerob akár súlyzós edzés akár más.

Nem értem miért kell összevonni.
hykao
Én voltam az az okos. Ebbe a topikba be kéne férnie annak a témának is! Átnevezem a topikot, jöhetnek ide a különbözõ fitnesz vagy egyéb testformálással, fogyással kapcsolatos kérdések is (ha jobb ötletetek van a topik nevével kapcsolatban - jelezzétek!), és ezentúl jobban rajta tartom a szememet a topikon! A gyökérkedõ, mocskolódó, túlontúl lekezelõ stílusú hozászólások törlésre fognak kerülni! A testépítés-testformálás nem csupán a minél nagyobb izomtömeget (minél hamarabb) hajhászó kemény-mag sajátja, így elfogadhatatlan mások lebarmozása, leugatása, lenézése csupán azért, mert nem tökéletesen táplálkozik vagy épp nem hatalmas súlyokkal dolgozik stb. stb...
Sziasztok!

Norbi tényleg csak összefoglalta a fogyókúra alapjait. Ha nem is olvastam végig mindegyik könyvét, azért fogalmazzunk úgy átlapoztam õket. Sok újdonságot nem mondott. Aki a diéta terén kicsit is jártas, az már szerintem magától tudja, hogy zsírokból és szénhidrátból csak keveset, és azokat is reggel vagy délelõtt, húsokból soványat stb. stb. stb, emellett nagy hangsúlyt fektet a sportra is. De aki teljesen kezdõ volt etéren, annak azért õ is mondott okosságokat. Viszont a marketingje szerintem jó volt, mikor még az update a fénykorát élte. Õ tipikusan annak az embernek a példája, aki dagadt kisfiúból lett az ami most. Voltak idõk, mikor sok embert megmozgatott akár egyszerre is.
Szerintem fogyás is diéta és mozgás együttes kombinációjával érhetõ csak el. Egészséges fogyásról beszélek, nem ami valamilyen betegség miatt következik be.
PyRex
Jajj ne kavarj már... Bunny csak úgy poénból senkit nem nevez így, annak mindig oka van, szóval ne keverjük már a dolgokat. Vagy szerinted bármilyen normális kérdés elhangzik felé, akkor így válaszol? Mert akkor nem egy emberrõl beszélünk.

Engem annak nevezel, aminek akarsz, gondolod érdekel egy fórum x-edik nicknevének az anyázása? Max. a moderátorok bannolnak.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
"a testépítõket egy informatikai oldal fóruma alapján ítélik meg...."

IS. Igen, ha ide bejön 5 kocka és ezt látja, akkor azt fogja mondani: "hát igen, a testépítõk valóban primitívek".

khm... jó kérdés? Nem,ez rossz kérdés. És ne sértõdj meg érte Gyuri, de visszakérdezek,milyen lenne? Persze,hogy jó, de magába szart se ér. Ha van rá kereted vedd azt,de akkor a többi része is legyen rendben a sportnak.

FOXX supreme
pff jó kérdés..én még nem használtam, de jókat írnak róla..figyelj, ártani nem árthat, max. nem hozza a várt eredményt

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Z
Köszönöm a tippeket, meg az oldalt. Na most már ezt is belevettem az edzéseimbe. 😊

Erobik Norbi meg tényleg jó üzleti érzékkel megáldott emberkének tûnik. Úgy látom, hogy sok pénzt csinál mások ötleteibõl, jelesül a következõ recept alapján: "étkezz megfelelõen, és mozogj sokat!" elkészített videoit viszik, mint a cukrot. 😄DD

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

gyuriii
egyszer már kérdeztem de akkor senki nem válaszolt.
a MyoMax tényleg jó?

jazzy
Neked üldözési mániád van. Ha nem tetszik bunny akkor jó már elmondtad a véleményed párszor.
Amíg én töle tanultam nagyon sokmindent és nem töled addig engedd meg, hogy elviseljem a stílusát ha nekem úgy tetszik. Szerintem ez ilyen egyszerü. Ha te nem viseled el akkor nem kell nézni / hallgatni.
Én utálom a gyözike showt és elkapcsolok, nem fröcsögök róla napokon heteken éveken keresztül.
Norbi más téma. Utálom én is, viszont jól csinálja azt amit csinál jól megszedte magát. Jó ez az update 1-2-823 ez kicsit különc meg néhol átlagemberhülyítö, viszont az alapvetö dolgokban igazat mond mint pl iktasd ki a lisztet cukrot stbstb..

Hmmmmmm javaslom, hogy a bunnyval kapcsolatos dolgokra ne írj mert úgyis csak támadást kapsz vissza. Meg bunnyt egyébként se kell szerintem védeni 😊).
Bunny mondta valaha is azt ,hogy szedd az Anabolic Bunny 1 tablettát reggel, este Drugs Bunny proteint ígyál, vagy látsz a boltokban Bunny túrórudit vagy gépsonkát?

vannak neki is támogatói de ne keverjük a szezont a fazonnal....

Maximálisan egyetértek veled, osztom véleményed <#eljen>

és pont ezért nem értem PyRex reagálását írásodra, mert ezek szerint akkor én is nevezhetem buzikámnak és kis pöcsnek õt, mert õ ettõl nem fog bekattanni... vagy csak a Bunny-tól viseled el??? <#nemtudom>

Nem tudom, Hmmmmmm, Schubert Norbit én is rühellem, de õ egy nagy üzletember. Nyújtani viszont nem nyújt többet mint a Norbi <#csodalk>, de utóbbi személy legalább jól megszedte magát - mert mindketten pénzért csinálják amit csinálnak, nem ingyen és jóindulatból "jótékonykodnak"
a testépítõket egy informatikai oldal fóruma alapján ítélik meg....

Derrick te meg jobban tennéd ha nem vitatnád Bunny hozzáértését , ha sok olyan figura lenne mint Bunny akkor Sóder Norbinak és társainak nem sok létjogusultsága lenne meg az alább linkelt oldal írójának sem és folytathatnám a sort....

Breki33
Ezt érdemes elolvasni sztem

klikk
csuszi
oldalemelés, sok éven át😊 ha ez nem jön be, akkor vegyél vissza a súlyból és jó koncentráltan csináld. ha ez se, akkor kombináld más vállgyakkal, szuperszettben. ha ez se, akko genetikai csoda vagy😊

MJ rulz Pink Team The Only One

jazzy
Fejezzétek be egymás fikázását igazuk van azoknak akik nem akarnak ide írni úgyis csak leugatást kapnak.
Ha továbbra is folytatódik egymás cseszegetése szólni fogok modiknak, hogy osszák a büntiket és tiltsák ki innen a kötekedöket.
PyRex
"Miért gondolják, azok a cégek, akik jelenleg mint reklámozok ott állnak mellette, hogy az a fikázós, anyázós, buzizós, módszer nem a termékeik eladását fogják növelni, hanem pont a csökkenését. "

Erre egyértelmû a válaszom: azt hiszem, pont a MultiX-szel volt az, hogy miután elhangzott Bunny-tól, hogy milyen jó hatással van az edzésre, rá pár héttel elfogyott mindenhonnan, gyakorlatilag 3 hétig hiánycikk volt. (Nálunk a teremben sem volt belõle). Tehát valószínû, hogy inkább pozitív hatással van az eladásokra.

A stílusról.. : mondom, errõl lehetne vitázni, én spec. nem veszem magamra. Nyilván hogyha valakit nem érdekel Bunny stílusa, akkor ezt nem fogja beírni a fórumba, csak az fog beírogatni, akinek nem tetszik a stílus. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy szerintem több olyan ember van, aki nem foglalkozik a "tálalással" csak a lényeggel, mint olyan, aki kiakad pár csúnyább beszólogatástól.

Általában és tudva levõ, hogy egy fórum és azon belül egy edzõ válaszol rovatba sokan írhatnak be. Mivel az Internet az a közeg, ahol (lehet hogy magyar mentalítás??) nagyon sok a bunkó, faragatlan, csipkelõdõ, analfabéta, agresszív, pökhendi (s folytatni lehet a jelzõket) csak is olyan embernek kell vagy kellene vállalni ezt a feladatot, akinek az emberekhez való tûrõképessége, nyugalma óriási. Nem véletlenül egy szakma például a telefonos ügyfélszolgálat bármely területen is. Külön tréningeken próbálják megtanulni, hogyan kell a megfelelõ hangnemet, stílust, modort, hanglejtést, szavakat használni, még akkor is, amikor trágár, agresszív ember van például a vonal másik végén. Sõt egy fajta "játék", hogyan lehet pont az ilyen emberekkel bánni.

Nem "fekszik" nálam az a megszólalásod ebben a témában,

százötvenedik ember is ugyanazzal a baromsággal keresi meg, akkor elhiszem, hogy felmegy az agyvize és kissé nyers módon elküldi a francba az lérdeklõdõt

az általam belinkelt két oldal is pont azt példázza és mutatja be,

sajnos ez van
és ez is

hogy ha nem csak a testépítésrõl van szó, hanem más vitatémáról, akkor is mint vitapartner nagyon rossz, mert nem tûri a másik fél véleményét, a vélemény nyílvánítása oltárian alpári. Ha pedig azt nézzük, hogy más témában mi a véleménye, akkor pedig azt kell megállípatni, hogy valószínüleg nincs az életben semmi, amire azt mondaná jó, vagy elfogadom. Magáról az emberrõl egyébként nagyon jó jellemzõeket írtak pont azokban a forumokban, amiket belinkeltem.

Még egy gondolatodra had reagáljak:
az edzéshez való hozzáértésérõl van szó

Valószínüleg ebben igazad lehet, hogy az edzéshez való hozzáértése megfelelõ. Gondolom el tudod képzelni, hogy sokkalta több ember lehet még akik hasonlóan sokat tudnak, és értenek ehhez a "testépítés" témához, sõt meg merem kockáztatni, hogy sokkalta különben vezetnének egy edzõ válaszol rovatot. A kérdés csupán az, hogy miért nincsenek megtalálva, felfedezve, foglalkoztatva. Már többen is megkérdezték ezen a forumon is, miért pont õt alkalmazzák? Miért nem keresnek más embert? Miért gondolják, azok a cégek, akik jelenleg mint reklámozok ott állnak mellette, hogy az a fikázós, anyázós, buzizós, módszer nem a termékeik eladását fogják növelni, hanem pont a csökkenését.
megnéztem

érdekes az oldal, tök jó az elképzelés havonta 4 éven át látni lehet a változást. Arra gondoltam amíg néztem, milyen nehéz és mennyi idõ kell mire látványt lehet elérni.
Z
Üdv Mindenkinek!

Ezzel egyetértek. Srácok, ha nézeteltérés van, akkor azt tárgyaljátok meg itt, de ha összekülönböztök, akkor arra ott a privát. Szerintem.

Mondjuk én személy szerint ezért nem hinném primitívnek a testépítõket. Azért ennél sokkal cifrább topikviták is vannak, nem testépítõk között.

Egy ONTOPIK kérdés: a vállat milyen gyakorlattal lehet rendesen kigömbölyíteni?

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

PyRex
Naa srácok, ne basztassuk már egymást. Ahelyett, hogy segítenénk vagy megosztanánk egymással a tapasztalatokat, mindig idetéved valaki, aki vagy nagypofával osztja az észt, vagy csak tartalom nélkül beugat. Most ez mire jó? Emiatt hiszik a testépítõket primitívnek.

csakkk te inkább tanulj meg számolni aztán szólj hozzám... és szerintem Piller nem szorul rá a védelmedre akármennyire is be akarsz nyalni neki... mellesleg neked van aztán rengeteg értelmes írásod , öröm olvasni...

PyRex
Nézd, még egyszer mondom: te biztosan vérprofi vagy. Én meg azt mondom, hogy egy ember mindig, mindenbõl tanulhat. Sõt, pont a testépítés az a sport, ahol nem jó, ha ráállsz egy dologra és sokáig nem változtatsz.

Nagyjából 90%-ig tisztában vagyok azzal, hogy mi a jó nekem. De a maradék 10% nagyon sokat tud számítani, pl. ha éppen egy adott gyakorlat mondjuk nem jön be annyaira egy adott izomcsoportra, akkor mit csináljak helyette, stb...

Breki33
Hát igazából én egy gyakorlatott csinálok, de azt szinte minden nap (kiv pihenõnapot) és súllyal.

Amit írsz ahhoz volt hasonló svarci könyvében õ vmi moló szélén csinálta P

Csak mint helyesen írták jobb mozgatni a lábat közben.

Én a felülés után 45 fokos padon 15 kilóval néha érzem a hátam ezért találtam ki a másik topicban leírt zoknis módszert nekem az nagyon bevállt.

Tapasztalataim szerint kétféleképpen jó felvinni lábbal a súly egyik
nyújtott láb és felhúzása végig viszintesen nagyjából.

Másik kicsit leengedni földközelbe és szinte felhúzni addig a pontig amíg még a has dolgozik. Elvileg onnan lassan kéne visszaengedni, hisz ezis fejleszti de ez ugye nem mindig megy.

Nekem ez a gyakorlat nagyon jól kiméli a hátat soha nem érzek ott közben fájdalmat, deha jól csinálom va amikor 2-3 sorozat végén érzem hogy burn baby burn P

Ja hatszor csinálok kb 30-35-öt jelenleg 25-21-21-18*3

45-ös padon jelenleg 6*12

Namost edzõteremben persze teljesem más fõleg ha valaki pl hetente háromszor jár akkor célszerû több gyakorlatot végrehajtani.

De otthon ez így nekem bevállt
Breki33
Sztem is, lehet fitness vagy valami ilyen néven kéne nyitnod

Sztem lenne mit megbeszélni és nem ilyeneket mint itt......
Csak ezt kell elolvasnod <#nezze> #5792
S megkapod a választ a BB-tv-re.
Nincs már új a nap alatt.
Hmmmm akár hány mm-el is írod a nickedet, Piller 11 nem nagyot mondott, ha nem nagyon jó hozzászólást írt. Csak az a baj, hogy olyan kis tininek mint Te aki nem olvassa el, ha nem ütögeti a klavit, orrba-szájba, és még egyetlen egy értelmes hozzászólása nem volt itt ezen a fórumon, annak nem is kell írnia, mert értelmetlen. Te annyira utálhatod Piller11-et, hogy inkább csak fikázod. Szerintem szaladjál a Bunnyhoz, és ott fikázzál.
Mutatni tudnak újat a bb-tv-vel, képileg, de tudásilag a kezdõknek szól.

Konkrétan, mi volt az amit Te személy szerint tanultál belõle? Tojást-rizst-csirkét-turmixot-brokkolit kell enned? Mert ezt már tudnod kéne, ha nem vagy profi akkor is
Dynamic
2006.08.01-2006.12.01...aha, persze.Jó anyag<#mf1>
FOXX supreme
hát olyan mintha lábemelés lenne, ami "alsó" részét dolgozza a hasfalnak...ha úgy tartod, hát biztos jó😄

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Z
Hát ez eléggé...látványos fejlõdés, vagy inkább átalakulás. 😄

Z
Hátõõõ, ennek elvileg pont a derék kímélése lenne a lényege. Nekem legalábbis ezt mondták régen az okosok! 😄

Viszont ha ilyen problémád van, akkor lehet, hogy nem ártana megnézetni egy csontkováccsal.

Figyelj hiába vagy Te tank, attól még a második combosom után a földön csücsülnél. Egyébként ha érdekel 192 centi vagyok és kb 89 kiló, szal nem nevezném magam picinek...Dehát egy olyan tankhoz képest, mint Te lehet, hogy tényleg pici vagyok... Egyébként baromira jó dolog fórumon noname szájalni embereknek, úgy hogy nem is ismered...

\"A legrosszabb helyzetben is nyújtsd a legjobb formádat!\"

prezi
jaja... de mostmár mind1 😄

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

zsolesz92
Sziasztok, épp irtam a másik topicba az üzim délután (ami akkor még nyitva volt) és mire küldeni akarom, kiirja h zárt topikba nem lehet. na lényeg hogy meg szeretném köszönni a segítségeket, hozzászólásokat, és sajnálom h bezárták, nem tudom hogy miért, valószínü h eme topik miatt, bár a 2 erõsen különbözik egymástól SZTEM.

derrick
ma 09:21 | privát | válasz erre | #5705

az egyik
meg a másik

Mit ne mondjak érdekes volt mind a két link, amit beraktál. Nagyjából el is olvastam végig õket.
Erre mondják azt, hogy „A stílus maga az ember”.

Igazat adok Piller11-nek abban, hogy az egészséges étkezést mindenkinek saját magának kell kitapasztalnia, akár évek alatt is. Mindegyikõnk szervezete más és más, nem biztos, hogy két ember ugyanazzal a táplálkozással és edzésprogrammal ugyanolyan gyorsan fog pozitív eredményeket elérni. Nagy mértékben befolyásolja vércsoportunk, anyagcserénk, és még sok más dolog. De ezzel gondolom senkinek nem mondtam újat!

Belinkelek egy oldalt. Egy srác 4 éve kezdett el edzeni, és minden hónapban lefotózta magát. Itt az eredmény:
http://static.iftk.com.br/mt/2007/03/4_years_of_persistent_training.html

Kíváncsi vagyok a véleményekre! (Remélem nem a photoshop-on gyakorolt csak a gyerek!)
Brolly
hehe, aham ilyesmit is csináltunk vis a mozgatást, de nekem az a bajom hogy bizonyos feladatoknál mintahogy itt is, ha terhelést kap a derék az naon elkezd fájni, mint ahogy az öregeknek szott, ezt a sok parasztmunkának köszönhetem (sztem), mert ha már 1 percnél tovább vok derékszögbe és utána felálok hát naon gyilkos tud lenni:S

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Z
Nagyon is sokat ér. Én is ezt írtam a másik topikban. Viszont szerintem ne csak kitartsd a lábad, hanem mozgasd. fel-le, és jobbra-balra keresztezve. Fél perceket ismételve. Ha jól megy, növeld az idõtartamot 1 percig. Aztán vehetsz fel lábsúlyt. Jah, és ha rendesen csinálod, akkor ne lepõdj meg, ha a 3-4. környékén végigmegy a fájdalom a hátadon is, és a hasadat egyáltalán nem érzed...az normális. 😄

PyRex
A hozzászólásod alapján te vérprofi vagy és amikor elkezdtél edzeni, már utána 1-2 éven belül tudtad, mi a jó és mi a nem. Ha így van, le a kalappal! Bunny-t nem "Istenítem", inkább elismerem, hogy ért a témához. A stílusa engem nem zavar, nem veszem magamra. Azt viszont nehezen hiszem el, hogy mondjuk a BBTV nem tud újat mondani valakinek - most nem a profi testépítõkre gondolok, hanem a maradék (99,9%) emberre.

<#nevetes2>
5792-es hsz-em lényege: tanulja meg mindenki azt, amik az alapok, és ebbe beletartozik az is, hogy ki is próbálja magán, és tovább kísérletezik. Ha kérdése van, akkor sokkal egyszerûbb és hatékonyabb, ha személyesen, és nem pedig látatlanba kérdeztek alap dolgokat (a tapasztalatcsere az megint egy másik dolog). Ez a minimális tudás simán megszerezhetõ akár a bodybuilderen, akár a testmesteren, sõt, egyéb más oldalakon is. Csak olvasni és tanulni kell, aztán cselekedni.

PyRex:
Szia!

Amiben Veled nem értek egyet, hogy egy Buny-t így felistenítetek, akitõl nem tudom hogy mit tanultatok, amit eddig nem tudtatok. Attól, hogy nem olvasni kell, hanem egy ember a fületekbe mondja... Ha legalább nem alpári stílusban és fair játékosként játszana a Buny...

de ettõl õ nagyon-nagyon messze van!!! A stílusára nincs semmilyen mentség
Brolly
hehe, ez jó, cask azé kérdem, mert sehol nem láttam ezt a gyakszit a nete. Anno még ált. suliba csináltuk, de sehol máshol nem láttam.
Amúgy hasra elég 4 gyakszi vagy kevés vagy sok?😊

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

gyuriii
mi a véleményetek a MyoMax-ról? volt aki már kipróbálta? tényleg olyan jó mint ahogy írják? vagy inkább vegyek megint Volumass-ot. a MyoMax 11 000 a Volumass35 ugyanolyan kiszerelés és feleannyi.

PyRex
Kérdésedben benne van a válasz is: ha gyilkos (tehét érzed a hasad tõle, izomláz, stb), akkor van értelme. 😊

Brolly
Jah tényleg, az érhet vmit hasra, hogy lefekszek a földre és a lábamat a földtõl egy 20 centire felemelem és úgyhagyom egy ideig. Ez elég gyilkos tud lenni, csak nem tom hogy van e értelme csinálni.

Brolly
jaja, én is néztem, és még egy üzenetet se írt hogy miért, pedig ott normálisabb volt a hangulat mint itt.

Breki33
na valami okos lezárta a másik topicot

BRAVOOOOOOOOOOOOO <#gun><#ejnye1>
Én tényleg helikopter vagyok, vagyis hozzád képest egy tank! 😄

én a Commander vagyok én

nah az elmúlt pár hsz-bõl látszik, hogy nem a másik fórum hibája, hogy itt primó a hangnem.....

Piller meg megint nagyot akart mondani meg okosat de nem jött össze... Try again