Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PyRex
Steve a saját oldalát nyomta be, ergo saját magát reklámozta, ráadásul beírni egy fórumba azt, hogy "jöjjetek egy másik fórumba kérdezni" - hát khmm... #5999-es hsz pedig egy bárhol kapható táplálékkieg. Attól, hogy Cmdr belinkelte, neki nem lesz jobb 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Azt neked kell kitapasztalnod, mindenkinek máskor megy jó. Én mindig délután edzek, mert reggel képtelen lennék, este sem menne szerintem. (de lehet az is közrejátszik, hogy csak délután tudok a terembe menni..😊
ugye ez is reklám 5999 !!!
ha már törölted a Steve Namat bejegyzését, akkor törölheted ezt is
vagy ....

Ugye nem vagy eloldalú döntötgetõ?!
Vagy még is?!
PyRex
Én is mindig este edzettem, nekem sem megy délelõtt. Kb. 20%-kal kevesebb súlyt tudok emelni és nem is érzem utána 😊

Én mindig este 8, és 10 között szoktam edzeni évek óta... amikor van lehetõségem délelött lemenni, akkor iszonyat szar minden, mert már teljesen megszoktam az esti edzést. Bár, ez lehet soc. problem. 😊

én a Commander vagyok én

Ezek részletek a Pumping iron-ból.
Nem rossz film bár túl vannak hangsúlyozva a konfliktusok és kevesebb az edzés ,de megéri megnézni ,hogy az ember képet kapjon a testépítés "aranykoráról".

FOXX supreme
Én is így edzek, hétfõ, szerda, péntek, bár én suli után hazamegyek és úgy vissza, olyan 4-5 óra tájba. de kinek hogy

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

FOXX supreme
Mást nem nagyon, bár nagyon rövid ideig gainers protein delitét, de azzal azért nincs tapasztalat..hozott az pedig hogy, tömeget, jó nem sokat , oylan kilót,másfél kilót, meg talán ha szériák között gyorsabban pihentem volna, ennyit éreztem..úgy erõbe nem volt más

adios
Hello!
Találtam egy kezdõ edzéstervet és abban írják a heti 3x-i alkalmazást.Pl.:hétfõ-szerda-péntek.Az lenne a kérdésem, hogy melyik idõtájt érdemes ezeket alaklmazni?Vagy ez teljesen mind1?
A választ elõre is THX!

Brolly
És ezenkívül milyen has. fehérjét próbáltál márki, és ez a többihez képest milyen volt, jah és mit jelent az hogy "hozott", tömeget?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Brolly
Aham, arra gondoltam.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Brolly
Hát néztem azt is, de az drágább, meg abba tán több a szh is, meg tán nincs benne glutamin meg hasonló "dolgok" mint a proteinbe.

FOXX supreme
Pont pár napja fogyott el...sztem hozzott ! próbáld ki..ártani tuti nem árt..

Erre gondolsz?

én a Commander vagyok én

PyRex
Én Anabolic Whey-t szedek, az szerintem brutálisan jó tud lenni, ha rendesen kajálsz is mellé.

Brolly
Hali! Vki innen szedte már a 100% whey proteint, most azt tervezem megvenni a whey delite után, nem tom hogy lesz-e olyan jó, mert nekem a delite igen bevált.

FOXX supreme
Na találtam egy 3 részes kisfilmet, Arnold és Lou-ról...nagyon jó, nézzétek meg ! ( Arnold vs. Lou )

1. rész

2. rész

3. rész

FOXX supreme
jó cucc ! sztem megéri

Vegyed!

én a Commander vagyok én

hali! a véleményeteket szeretném kérni egy termékrõl. a neve: Biotech mega gainer 3100. szerintetek érdemes megvenni a nagy kiszerelést ? az étrendem teljesen rendben van. szal most ezen filózok h megvegyem-e vagy ne. szal vélemyéneket szereték kérni a temékel kapcsolatban. thnx

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

Z
Köszi mégegyszer a tanácsokat! Noigen, tipikusan a majdnem minden sportra jellemzõ kezdõk-túl-lelkesek hibájába estem.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

jazzy
Flame es Reklam off. Ez itt nem az rtlklub.
csuszi
erre bunny aszondta baromság, megkérdeztem, nem bírsz annyit megenni, hogy már ne tudja feldolgozni... van benne logika, mert ha így lenne, csak húst zabálnéjk 6x amennyit csak bírok, nem tudnék hízni, mert nem tudná hasznosítani...ez persze nem így van. vagy tévedek?

MJ rulz Pink Team The Only One

Brolly
Neeem, az nem én voltam😊))
Nem azé, akko úgy mondom hogy elakarom tüntetni az "úszógumimat", mert az van egy kicsi.

hykao
Na akkó' csak azé' kérdezted! 😛
Szálkásítani? 😮 Miért is? Versenyre készülsz vagy mi? 83 kiló - hacsak nem 160 centi körül vagy, akkor nem nagyon értem ezt a szálkásítás dolgot... 😊 Te voltál aki rakosgatta korábban itt a kockás hasú férfimodellekrõl a képeket? Úgy érted a szálkásítást, hogy olyan szeretnél lenni te is, mint a képeken a madarak? 😊
Brolly
Nem azé kérdeztem, csak kíváncsi voltam, amúgy 83kg vok😛
am csak szálkásítani akarok, csak úgylátszik ez mégjobban komplikáltabb mint eddig hittem, mindig merül fel újabb és újabb probléma. És nincs tapasztalatom se:S

UI: 😄DDDD olvasd el az infot és megtod, vis amit belinkeltem😊))

hykao
Jól értem, hogy te most Coleman 2006-os mr.olimpia elõtti diétáját akarod "magadévá tenni"? Vagy ki lenne az a 80kg-os valaki? 😊 (Coleman diéta elõtt ~140kg lehet)

1. 270g pure whey isolate nem egyenlõ 270g fehérjével (csak olyan 220g-mal 😛)
2. Olyan, hogy "kell" nincs...szvsz olyan 1.5-2g/testsúlykilogramm a minimum, ha valaki nõni is akar - de kis túlzással mondhatni: a felsõ határ a csillagos ég... 😊 Nyilvánvaló, hogy a Mr.Olimpiára készülõ - vagy egyáltalán bármilyen versenykarriert befutni kívánó - emberkék nem 2-3g fehérjét visznek be testsúlykilogrammonként, hanem akár 2x-3x annyit vagy még többet...

Érdemes szem elõtt tartani azonban azt is, hogy egy átlagos - nem kokszoló - ember szervezete kb. 35-40g fehérjét képes feldolgozni étkezésenként...

Könnyebben jutnánk dûlõre, ha konkrétabb kérdéseket tennél fel, pontosabban írnád le, hogy mit is akarsz tulajdonképpen!

UI: Mi a jó nyavaja topik az amit nyitottál??? 😮OO (Metroszexuális)
Brolly
Látom csuszi gondolkozik helyetted, de inkább bocsánatot kérek hogy lehagytam a legfontosabb "jelzõt", mert így tényleg félreérthetõ. Nehogy még örûjé hogy vitázhatsz megint vkivel.

csuszi
gondolom per tsk-ra gondolt😉😮😛

MJ rulz Pink Team The Only One

Napi 2-3g fehérjét... jólvan ember, gratulálok!

én a Commander vagyok én

Brolly
Hát nem úgy van hogy napi 2-3g fehérjét kell bevinni a szervezetbe, és ennek max. a fele lehet tápkiegbõl, a többi szilárd kajából kell hogy legyen, lehet rosszul tom😊

Miért lenne sok?

én a Commander vagyok én

Brolly
270g pure whey isolate az egy 80kgos embernek egy kicsit sok lenne nem?

Egy kis érdekesség:

Kólmen diétája 3 héttel a 2006os olympia elõtt

Bodyman , szerintem ha egy kicsi is lenne belõled Joe mester mentalitásából akkor nem egy bodys mûsor fikázása okozná a legnagyobb örömöd!

Az igazi összemegy mivel zsírszövet. Ezért van a legtöbb fitneszes csajnak szilikon.

PyRex
Fekvenyomástól nem lesz kisebb a melle? Nekem volt egy barátnõm, aki mindenáron súlyzózni akart és frankón kisebb lett tõle a melle 😊

Mostanság egy teremben edzek a csajszival, majd elviszem neki aláiratni a cdt😊
Fekvenyomásnál nem gyenge ahogy vigyázni kell a lufikra neki😊

PyRex
Hmm az elején azb a pince az valami ISTEN 😊 Teljesen más feeling egy ilyen helyen edzeni, mint mondjuk a Mammutban a sok sznob barom között.
Hídépítés is bejött, meg a mögötte álló mondanivaló. Strength Team jó volt, de engem spec. annyira nem érdekelt. Csajszi pedig: <#eljen>

Megelõztél Peti én is ezt akartam irni pont <#eljen>

Neked biztosan nem, kérdés akkor minek nézed? Tudjad fikázni, azért kár letöltened.

valoszinuleg aki a bbtv adasait nezi, az mar eljutott oda, hogy kinotte mar a "nem tudom hogyan oldjam meg a kajalasom nap kozben" idoszakat

akkor kinek szol???

igazad van, de en pont azt fajlalom, hogy ez egy egyszer megnezos resz... sem a testepitonek nem csinalt ezzel "reklamot" sem a szponzoroknak (mert egyszer megnezos resz

Azoknak szól ez a rész, akik képtelenek megoldani a kajálást. Az az üzenet lényege hogy "Ne legyél már béna fasz" kb. Mindent meg lehet oldani, csak akarni kell. Ez a lényeg - akarni. Lehet hogy nem volt benne okoskodás az edzésrõl meg a bemelegítés fontosságáról (😛), de nem igaz hogy nem volt mondanivalója.

Lehet nem volt elég szájbarágós, de lehet nem is tartozol a célközönségbe. Ha nem érted, senki sem fakad sírva. Én nem fogom most a hídépítés és a testépítés közötti kapcsolatot magyarázni, ha nem éred fel ésszel, a te bajod BodyMan.

Nekem tetszett, de ez egy olyan egyszer megnézõs rész lett, nem úgy mint a Johnny visszatér címû például.
varom Te velemenyedet is

PyRex
Töltöm is! 😊

bbtv-24!!!

remelem sokat tanultok belole a nagy es dicso Drugs Bunny-tol es az ingyenes musorabol, amit mar a body.builder.hu fooldalan is hirdet

Egyebkent osztom Olah Jozsi eleterzeset, en is igy kezdtem, szep idok voltak <#wave> ajanlom mindenkinek ha van lehetosege, kiprobalni akar csak egy honapra is, embertformalo <#wink> <#taps>
Varga Dani reszbol semmi nem jon le, ahelyett hogy a bodyrol vagy onmagarol beszelne, a munkajat es a hidjat mutatja be - egy ingyenes bodys musorban (mi koze ehhez? ha csak megemlitene...) <#csodalk>
Pazsitka Tunde nem egy rossz no <#integet2>
de a vegen ez az eroltetett versenysorozatra a felhivas kicsit mar szanalmas <#mf1>

Varom velemenyeiteket, ki mit is tanult ezuttal a bbtv-bol, mi az amit itt hallott es elosegitett az edzeset, vagy latvanyban mit kapott vissza (Tundi reszt nem fair itt felsorolni)

PyRex
Hát ja 😞

FOXX supreme
Nem hogy nem nõl, esetleg még izomvesztés is elõfordulhat..!