Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
ha már törölted a Steve Namat bejegyzését, akkor törölheted ezt is
vagy ....
Ugye nem vagy eloldalú döntötgetõ?!
Vagy még is?!
én a Commander vagyok én
Nem rossz film bár túl vannak hangsúlyozva a konfliktusok és kevesebb az edzés ,de megéri megnézni ,hogy az ember képet kapjon a testépítés "aranykoráról".
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Találtam egy kezdõ edzéstervet és abban írják a heti 3x-i alkalmazást.Pl.:hétfõ-szerda-péntek.Az lenne a kérdésem, hogy melyik idõtájt érdemes ezeket alaklmazni?Vagy ez teljesen mind1?
A választ elõre is THX!
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

én a Commander vagyok én
én a Commander vagyok én
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
MJ rulz Pink Team The Only One
Nem azé, akko úgy mondom hogy elakarom tüntetni az "úszógumimat", mert az van egy kicsi.
Szálkásítani? 😮 Miért is? Versenyre készülsz vagy mi? 83 kiló - hacsak nem 160 centi körül vagy, akkor nem nagyon értem ezt a szálkásítás dolgot... 😊 Te voltál aki rakosgatta korábban itt a kockás hasú férfimodellekrõl a képeket? Úgy érted a szálkásítást, hogy olyan szeretnél lenni te is, mint a képeken a madarak? 😊
am csak szálkásítani akarok, csak úgylátszik ez mégjobban komplikáltabb mint eddig hittem, mindig merül fel újabb és újabb probléma. És nincs tapasztalatom se:S
UI: 😄DDDD olvasd el az infot és megtod, vis amit belinkeltem😊))
1. 270g pure whey isolate nem egyenlõ 270g fehérjével (csak olyan 220g-mal 😛)
2. Olyan, hogy "kell" nincs...szvsz olyan 1.5-2g/testsúlykilogramm a minimum, ha valaki nõni is akar - de kis túlzással mondhatni: a felsõ határ a csillagos ég... 😊 Nyilvánvaló, hogy a Mr.Olimpiára készülõ - vagy egyáltalán bármilyen versenykarriert befutni kívánó - emberkék nem 2-3g fehérjét visznek be testsúlykilogrammonként, hanem akár 2x-3x annyit vagy még többet...
Érdemes szem elõtt tartani azonban azt is, hogy egy átlagos - nem kokszoló - ember szervezete kb. 35-40g fehérjét képes feldolgozni étkezésenként...
Könnyebben jutnánk dûlõre, ha konkrétabb kérdéseket tennél fel, pontosabban írnád le, hogy mit is akarsz tulajdonképpen!
UI: Mi a jó nyavaja topik az amit nyitottál??? 😮OO (Metroszexuális)
én a Commander vagyok én
én a Commander vagyok én
Kólmen diétája 3 héttel a 2006os olympia elõtt
Fekvenyomásnál nem gyenge ahogy vigyázni kell a lufikra neki😊
Hídépítés is bejött, meg a mögötte álló mondanivaló. Strength Team jó volt, de engem spec. annyira nem érdekelt. Csajszi pedig: <#eljen>#eljen>
akkor kinek szol???
Lehet nem volt elég szájbarágós, de lehet nem is tartozol a célközönségbe. Ha nem érted, senki sem fakad sírva. Én nem fogom most a hídépítés és a testépítés közötti kapcsolatot magyarázni, ha nem éred fel ésszel, a te bajod BodyMan.
Nekem tetszett, de ez egy olyan egyszer megnézõs rész lett, nem úgy mint a Johnny visszatér címû például.
remelem sokat tanultok belole a nagy es dicso Drugs Bunny-tol es az ingyenes musorabol, amit mar a body.builder.hu fooldalan is hirdet
Egyebkent osztom Olah Jozsi eleterzeset, en is igy kezdtem, szep idok voltak <#wave>#wave> ajanlom mindenkinek ha van lehetosege, kiprobalni akar csak egy honapra is, embertformalo <#wink>#wink> <#taps>#taps>
Varga Dani reszbol semmi nem jon le, ahelyett hogy a bodyrol vagy onmagarol beszelne, a munkajat es a hidjat mutatja be - egy ingyenes bodys musorban (mi koze ehhez? ha csak megemlitene...) <#csodalk>#csodalk>
Pazsitka Tunde nem egy rossz no <#integet2>#integet2>
de a vegen ez az eroltetett versenysorozatra a felhivas kicsit mar szanalmas <#mf1>#mf1>
Varom velemenyeiteket, ki mit is tanult ezuttal a bbtv-bol, mi az amit itt hallott es elosegitett az edzeset, vagy latvanyban mit kapott vissza (Tundi reszt nem fair itt felsorolni)