Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elég szar:(, Olvasd el itt az alapismereteket:link

jah, és 73-74 kiló vagyok 176-os magassághoz, képem lásd a fórumozók képei között
mert sosem ugyanaz :)

de itt egy példa: reggelire két szelet szendvics, vastagon feltéttel (sonka, tojás, rengeteg zöldség (retek, saláta, stb), trap. sajt), utána 10 körül 3 tojásfehérje, ebédre leves után bõségesen rizs vagy krumpli + hús, délután 3 körül 2-3 tojásfehérje, 5 körül 1 szenya a föntebb leírt konfigurációban, utána vacsira 7 körül szintén vmi olyasmi mint délben, csak kevesebb adag... hozzáteszem még, hogy elég sok tejet iszom ezekhez, napi másfél litert kb.

nasst nem nagyon eszem, 2-3 naponta max egy csoki, gouda sajt vagy ilyesmi.
BSN no-xplode + cellmass, vagy olcsóbb alternatíva: scitec no-burst + attack

Aha, csak még mindig nem írtad le a napi kajád!

én a Commander vagyok én

a trans-x szedése elõtt semmi ilyesmi nem fordult elõ, úgy nõtt stabilan az izomtömegem, hogy az õsszel / télen felszedett kis zsír is már majdnem teljesen lement, szal a kajával nagy gond nem lehet...

igazából csak azért kezdtem el a trans-xet, mert utóbbi idõben lassult a növekedésem, dacára az elég sok elfogyasztott fehérjének, és rá akartam kissé turbózni, mondván úgyis jön a nyár :)

most meg ott vagyok majdnem kétszer annyi felesleges zsírral a hasamon, mint ami télen volt :/
PyRex
pont ezt akartam írni

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Leírhatnád a napi kajád, mert, hogy nem attõl a trans-x-tõl zsírosodsz, az tuti!

én a Commander vagyok én

akkor tudnál ajánlani helyette valami mást, ami jobb, akár priviben is jöhet. köszi!

azért kezdtem el a trans-x-et mert nagyon sokan el vannak tõle ájulva, hogy milyen jó is ez...

sajnos nekem csak fölösleges pénzkidobás volt, nagyon nem vált be :/
1 50g-os kanálban van 40 g cukor, ettõl ne várj szárazt izomtömeget.Csak közvetlen edzés után használd, feltölteni biztos nem használnám, különben is vannak már sokkal jobb termékek.

találkozott innen valaki azzal a problémával, hogy a trans-x elzsírosította?

kb másfél hete kezdtem a kreatin-kúrát, de nálam totál fordított a trans-x mûködése, mint másoknál :S

elõször is a hasamon a szedés óta szép kis zsírpárna keletkezett, és nemhogy erõt nem ad, de az izomtömegem is mintha csökkenne...

elõírásszerûen szedem, megvolt a feltöltés is, az adagokat fél liter folyadékban iszom meg, + napi 3 liter vizet iszom mellé, rengeteg fehérjét eszem, és mindennek az a hatása, amit fönt írtam, már kezdek lassan kétségbe esni... így nyárra nemhogy formába hoznám magam, de teljesen elcseszõdök.

túledzés kizárva, 2-3 naponta edzem...

aki tud vmit ezügyben, plíz help!
Nem is tudtam, hogy a magyar testépítõk ilyen nagy létszámban kint voltak a sógoroknál versenyezni.

Az eredményeik nagyon jók lettek.
A magyar testépítés legnagyobb versenye a 2007-es tavaszi szezonban Május 14.-én a Lurdy Házban:

BSN IFBB Hungarian Grand Prix

Sztárvendégek:

Ronnie Coleman
Timea Majorova
Klaudia Larson

Versenykiírás

A verseny plakátja

Infók a versenyrõl (videó)

Mellesleg Ronnie május 13-án ünnepli a 43. születésnapját, így a rendezvény egyben szülinapi buli is lesz! <#taps>

Mégtöbb info Ronnie-ról:

www.bigroncoleman.com

www.ronniecoleman.com

www.ronniecoleman.net

Musclememory

Videóklipek Ronnie-ról:

Youtube
ops, a kajás piramis elv :D akkor pl.
http://www.elelmezesvezetok.hu/szamok/02/03/11.htm <#falbav>
Szia gyúrógép
Elõször is ezt nézd meg!google
egyébként az a piramis elv, hogy minden sorozatnál növeled a súlyt és csökkented az ismétlésszámot
Csirke,pulyka,hal,rizs,zab,whey ezek mennek nem hiszem hogy ezek rossz kaják...
Mi ez a piramis elv kifejtenéd részletesebben?

Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473

Z
Ez jófajta versenynek tûnik. <#eljen>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Kathi Béci az iwiwen teljesen jogosan írta az üzenõfalra, hogy most vasárnap a
LURDYBAN Pum and Run, fekvenyomás versenyek lesznek
Én ott voltam Debrecenben akkor hatalmasra sikeredett, szerintem itt is jó lesz. Minden információt megtalálsz ha a linkre kattintassz.
Sziasztok.Most láttam meg ezt a fórumot,még uj vagyok itt.Figyelj Gyurogép,ha ugy érzed nem fejlödsz rendesen,fáradtnak érzed magad,az lehet attol mert tul sokat edzel meg attol is hogy sokat eszel,de nem jo kaját,igy nem tudom miket eszel,de nem minden a szénhidrát.Próbálj egy két napot visszavenni a kajálásbol.Probáljátok ki a Piramis-elvet nagyon hatásos
MD versenysorozatról tud vki vmit ? Színvonal, szervezettség ez+az...

Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473

gyuriii
Teljes doboz vaníliás MyoMax-ot (1,32 kg) cserélném csokisra, vagy málnásra, vagy ha létezik más íz akkor arra. Ezt ajándékba kaptam és én nem szeretem a vaníliát, nagyon nem!

PyRex
Azt hiszem talán pont a legelsõben.

Melyikben ?

PyRex
ott

a BB.tv-ben !!!

PyRex
Tóth Dani mondta egyszer, hogy egy baleset miatt 3 hetet ki kellett hagynia, de utána teljesen regenerálódott az izomzata, sokkal jobban érezte magát - természetesen nem volt akkora mint elõtte, de mégis jót tett.

PyRex
én? rosszat :)

mell-bic, váll, hát-tric, láb

has és alkar ahová éppen befér :)

és mostanában mell-bic 2x megy 1 héten, mert úgy érzem, hogy azokban magamhoz képest el vagyok maradva (mondjuk lábra is jobban kéne koncentrálni)

Te amúgy milyen edzéstervet használsz ?
csuszi lehet hogy igazad van csak én mindig félek ezektõl kihagyásoktól, mert ilyenkor mindig lelkiismeretfurdalásom van...

csuszi
biofeedback... a szervezet mindig tudja mi kell neki. pihire vágysz? nosza pihizz egy pár napot, rögtön visszatér a kedved.
pyrex is erre gondolt(?);)

MJ rulz Pink Team The Only One

PyRex
Multkor velem is ez volt: nem volt kedvem edzeni. És elkedzetm tök mással foglalkozni 2 napig, nem is gondoltam az edzésre. Harmadnap megjött a kedvem és jó formában éreztem magam és meg is lett az eredménye: egy qrva jó mell-bic edzés :)

Szerintem inkább valamilyen érzelmi lejtõn vagy, és azért nincs kedved semmihez! Tegyél ellene!

én a Commander vagyok én

FOXX supreme
lehetséges..jó bekajálok, nem esik jól semmi se, csak feküdni:D

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

nem vagyok távolbalátó, szóval nemtom. de létezik idegi kimerültség is, sztem pihizzél pár napot, de lehet, hogy elég lenne beiktatni 1-2 olyan edzést, amin nem mész el a végsõkig, inkább csak "pumpálgatsz" kicsit magasabb ismétlésszámokkal.
Szerinted mi okozhatta ezt nálam ? Túledzés ? Pedig kajáltam rendesen és pihiztem is amennyit kell.
Bár aszongyák mindenkinél befékezõdik a tömegelés 3 hónap körül.A másik meg az hogy a kajából és edzésbõl nem vettem vissza mégis össze vagyok esve mint a tejszínhab.Pedig Ch van rendesen.
Ez mitõl lehet ? THX !

pár napig pihizzél és vegyél vissza a ch-ból (2-3 gr/tskg-ra) mintha diétáznál, utána nem lesz gond az étvágyaddal.
csuszi
lehet baromság, csak egy tipp: a sok szénhidrát feldolgozása (gyomor felé) vért von el az agytól (mint amikor jól bezabálsz egy vas du. ;) :) ), ami ugye mentálisan lefog, fáradtnak érzed magad. ez a tippem...

FOXX supreme
jah és én vissza vettem, annyit ettem edzés elõtt, vagy elõtte lévõ napközbe, hogy amennyi jól esik..érdekes jobban ment

FOXX supreme
Én is csináltam olyat hogy edzés elõtt nagyon sok szénhidrát, hogy legyen energiám, ha ésszerûen gondolkozunk, és egyszerûen nem ment az edzés, nem voltam toppon, utánna olvastam egy cikket, hogy a túl sok szénhidrát fáradság érzését kelti...érdekes

Volt már vki itt úgy hogy 3-3.5 hónap tömegelés /5gr ch/tskg és 2-2.5 gr fehérje/ után már rá sem bírt nézni a kajára mert az inkább kifele ment volna nem befele.Szal teljes kajaundor, valamint nagymértékû fáradtság és kedvtelenség ha edzésrõl van szó.Ilyenkor mi a teendõ és ez mitõl van ?
Thx !

csuszi
lol vagy:) hála isten, az elõttem írók mindent leírtak, így nem kell rád az idõm pocsékolni ;)
jah, és tudnám miért nem elég nektek egy nick, faszé váltogatjátok állandóan?? önigazolásképp?

PyRex
brutális! <#eljen>

PyRex
Ha rajtam múlna, nagyon szívesen! De ez nem úgy megy, hogy kölcsönkérek egy stábot, vagy egy (több)milliós kamerát :( SAJNOS!

Z
Izé, bocs, hogy beleszólok, de szerintem sem volt kötekedõ a hangnem. Nem kellett volna túlreagálni a dolgot.

PyRex: viszont ha meg kerTV-nél dolgozol, akkor esetleg nem tudnál Te megfelelõ technikai hátteret/szakértõt biztosítani egy jobb minõségû film készítéséhez? <#eljen><#vigyor3>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

PyRex
Te teljesen hülye vagy? Vagy nem tudsz olvasni? Fogd már föl, hogy nem belekötöttem, hanem pontosan azért szóltam, hogy JOBB MINÕSÉGÛ legyen, amit kiraknak. Elvégre egy igen rangos esemény beharangozójáról van szó ugye...

Ergo ez egy épíptõ jellegû kritika akart lenni, de látom, hogy a testépítõk között tényleg sok az idióta seggfej (akinek nem inge...), akik nem tudnak értelmezni 5 mondatot.

Ha szerinted egy videoklippnek olyannak kell lenni, hogy a háttérzaj elnyomja a lényeget, akkor tényleg nincs mirõl beszélnünk...

Ha pedig ennyire érzékenyen érint az, hogy ehhez jobban értek, az kizárólag a te irigységedet tükrözi, semmi mást.

edzés után igen. de amúgy nem kéne, mert van benne fehérje is meg egy csomó más dolog, ami miatt a kreatin lassabban halad át a gyomron, és kárbavész egy része.
Hali! vettem creatin monohydrate-ot és én úgy hallottam hogy célszerû valamien szénhidráttal eggyütt szedni(pl:szõlõcukor).
Na most azt szeretném megtudni hogy a szõlõcukor helyett használhatok-e Volumass 35-öt mint szénhidrát-ot ?

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

Sztetek milyen lett az új bbtv ?

FFX, csuszi:

"aki hulye az is marad!
meg-meg-meg-meg-meg,
ennyi nem eleg!"

<#wow3><#zavart2><#wow3>

te most minek kelted itt fölöslegesen a flémet ? Érdekes módon csak te sértõdtél meg PyRex kritikáján.

csuszi
te amúgy szerelmes vagy steve-be? :):):):):)