Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
A netes körlevelekre való hivatkozás sajnos cáfolhatatlan érv. Én múltkor olyat kaptam, hogyha továbbküldik, akkor egy szerencsétlen dél-amerikai gyermek, akinek melle nõtt a homlokára, elég pénzt gyûjthet a mûtétjére, még mielõtt a szadista, pénzéhes szülei eladnák egy vándorcirkusznak. Ez is tuti igaz volt.
A Magyarországban szó helyett használd a Magyarországon szót 😉
1990-ben megszûnt a Német Demokratikus Köztársaság. Ma Német Szövetségi Köztársaság van.
Nem hiszem, hogy lakosság függõ volna, hogy nálunk nem lehet tavaszi versenyszezont csinálni. Sõt, biztos vagyok benne, hogy nem. Erre fogni butaság.
Látom neked még morfondíroznod kell ezen a verseny/show dologon. Valaki mondja már meg, hogy miért fontos, hogy most melyiknek hívjuk?
Élõzenekar, filmbemutató, sztárvendég pózolása, dedikálás, verseny 3 kategóriában. Ez történt. Döntse el ki-ki maga, hogy minek hívja.
Nem sok testépítõ esemény kapott Magyarországon bármikor is ekkora média megjelenést, mint amit a holnapi BSN GP fog kapni a Lurdy-Házban:
http://www.hirado.hu/cikk.php?id=204958
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Tudod, mirõl szól ez a tavaszi szezon te nagyokos? A LEHETÕSÉGRÕL, hogy úgy mutathassák meg magukat a versenyzõk, hogy annak valóban show jellege legyen, és hogy ezzel egy kis népszerûséget hozhassanak a sportnak, ami lássuk be, sajnos ráfér.
Ott volt a tegnapi verseny. Kis verseny volt, egy Kiss Jenõnek - akinek a teljesítményét itthon senki még csak megközelíteni sem tudta eddig - valamiért mégsem volt ciki eljönnie mûsorvezetõnek, egy Tóth Daninak nem volt ciki eljönnie, Kathi Bécinek sem esett le az aranygyûrû az ujjáról mikor bíráskodott, és még sorolhatnám. Ha ezek az emberek úgy érzik valamiért, hogy érdemes eljönni egy ilyen rendezvényre, akkor nem tudom, hogy hogy jössz te ahhoz, hogy otthonról a kalviatúra mögül baromságokat írkálj olyan dolgokról, amikrõl nem tudsz semmit. Bár ez tõled nem állt távol eddig sem.
Hogyne, ezért olyan sûrû a tavaszi versenyszezon. Meg volt olyan sûrû tavaly is
Barátom ne keverd a fazont a stílussal, hány éve is ilyen a tavaszi verseny Mországban? Tudod ha neked is 20 feletti lenne az IQ-ud mint pl. bodymannek akkor számolni tudnál, hogy hány ember is él Mországban. Ez nem ámériká, de nem is németdemokratikusköztársaság. Ott milliós városok ahol meg sem kottyan akár területi, akár megyei akár tartományi verseny/show/verseny/show kupa. Barátom ez van ezt kell szeretni, ja és tisztelni a hisztis bodysokat de nem csak azt az 5-öt, aki annyira sietett, hogy az ingyen kaja sem kellett nekik.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Nem terveztem erre a fórumra a beirogatást, de hirtelenjében annyi butaság hangzott el egy rendezvénnyel kapcsolatban (MD kupa), amin ott voltam, hogy úgy éreztem segíteni kell egyeseknek a gondolkodásban, hátha majd képesek lesznek megérteni akár bõvített mondatokat is.
Bár nem szívesen írok ilyen stílusban, de muszáj lesz.
Kezdjük mondjuk csakkk hozzászólásával.
Ott voltál a versenyen? Ha igen, akkor szépen megbeszélhetted volna mondjuk bunnyval az észrevételeidet. De szerintem nem, te nem voltál ott. Bárhogy is töröm a fejem, nem sikerült rájönnöm, hogy akkor mégis mi vezérelt arra, hogy egy darab szót is írj róla? Hogy vetted a bátorságot, hogy egyetlen szó is elhagyja errõl fogaid kerítését?
Ezt arra tekintettel kérdezem, hogy sikerült jó nagy hülyeségeket írnod:
Szóval érdekes pontozás és eredmény... Tudod kik voltak a bírók? Segítek, például Lauter Viktor. Tudom, nem annyira hozzáértõ, mint te, de azért megpróbált pontozni. Fütty kíséretében lett 3. helyezett Dudás Antal? Érdekes én nem hallottam, de ezt tudjuk be annak, hogy rossz volt a terem akusztikája, bár valószínûbb, hogy szimplán hülyeség. El kell ismerni, nagyon jó formában volt, szerintem is remek volt a fizikuma, lehet én is elõrébb tettem volna, de úgy érzem a bírók jobban értenek hozzá, mint én. Ettõl még óriási fütty nem volt. Vicc, hogy a Jenei Pisti utolsó? Ha otthon, a számítógép elõl próbálod elemezni az eredményt lehet annak tûnik, de sajnos ez úgy mûködik, hogy a versenyzõk felmennek a színpadra és pontozzák õket. Nem pedig felírják a nevüket egy papírra és akkor aki a legnagyobb név azt teszik az elsõ helyre. Valószínû, hogyha csúcsformában van, akkor megnyeri a versenyt, de nem abban volt, így szerintem reális volt az eredmény.
Arról nem is beszélve, hogy feltételezted, hogy itt több versenyzõ csak erre a versenyre készült, és 100.000 Forintokat költött rá. Semmi baj, legközelebb majd megnézed a versenyt.
Nos, Attilahun. Látom, nem sikerült elvégezni az általános iskolát, így egy kis gyorstalpaló tanfolyam szövegértelmezésbõl:
"ja 150 ember km/sor egészen Szegedig (csacskaság)"
Tudom, ez rögtön felsõ tagozat, de hátha megérted. Ha valaki azt mondja, hogy kilóméteres sor van valahol, az nem azt jelenti, hogy 1 km hosszúságú az a sor, hanem azt, hogy nagyon hosszú. És tényleg nagyon hosszú sor volt.
"akkor minek pontoztatok, ha meg pontoztatok, akkor meg most show volt (csacskaság)"
Rendkívül nehéz lehet megéreteni, hogy ez egy verseny keretek között zajló show, bemutató volt. Képzeld, volt élõzenekar, pózolt a Vörös Zoli, bemutattak egy filmet. Ez ugye a show része. Emellett a résztvevõ, tulajdonképpen bemutatózó versenyzõket lepontozták, és adtak nekik óriási kupákat.
"a többi 50 magyar bodybuilder meg közben áttért a sakkolimpiára (csacskaság)"
Ott volt Tóth Dani, Lauter Viktor, Vörös Zoli, Szakács Sándor, Dudás Antal, Jenei István, Bodó Imi, Lakatos Mihály... na gyorsan mondj 50 hasonló kaliberû magyar testépítõt. Vagy tudod mit? Mondj csak 5-t.
Nem adsz igazat abban bunnynak, hogy "ezt a témát a tápkieg. cégek nem tudják finanszírozni"
Szóval szerinted tudják? Hogyne, ezért olyan sûrû a tavaszi versenyszezon. Meg volt olyan sûrû tavaly is. Amiket most csinál a bunny az is magánpénzbõl megy. Évi egy-két verseny szponzori pénzbõl édeskevés.
Bunny azt mondta, hogy nem tudta nézni a versenyt, ezért nem tudja milyen formában volt a Dudás Antal, te erre azt mondod, hogy miért nem tudja, hisz kezet fogott vele... 😄 Nem vagy egy okos gyerek.
"Pisti valszínüleg tartozik neked egy fellépéssel, most kénytelen volt törleszteni "
Te már csak tudod. Egyébként te hogy-hogy nem felejtessz el lélegezni ennyi ésszel?
"csacskaság"
Szép szó. Bár általános iskola 3.osztályban már különbeket tanítanak.
Bodyman: Te annyi hülyeséget hordtál össze, hogy felesleges kommentálni is. Betûnként baromság. Úgy tûnik van élet 20-as IQ alatt is. Csak az a baj, hogy valahogyan gépelni is tudsz.
Ronnie most a következõ napokban összesen 3 országba megy Európában. Magyarország, Spanyolország és Anglia. Az hogy ebben a háromban Magyarország benne van, azt valakiknek össze kellett hoznia elõször is, mivel a versenyben ott vannak az olaszok, németek, osztrákok, hollandok és még jópár EU ország! És ennek az összehozásnak az alapja mindenek elõtt pár százezer dolláron alapszik, mielõtt bárki szóba állna veled a BSN-nél ezügyben.
A lényeg viszont az, hogy a hétfõi egy olyan esemény lesz a testépítésben itt Magyarországon, ami még nem volt.
Csak kijavítok...mert uncsi már...
Ugye tuti a Ronnie-t a BSN küldi ide a saját költségén (ezt biztos köremail-ben dobták szét a neten minden kompetens személynek és nyúlnak) + szóltak nekünk, hogy "szervezünk nektek egy versenyt is vazze'..."... nesze itt van 1.5 milláér por, meg van felesleges 750 ezer Ft-unk is osszátok szét a versenyzõknek, meg küldünk még + 1.5 millát a kupákra, szervezésre stb...ezen ne múljon kedves seggrémfit kft.
Én sok sikert kívánok a további MD kupákhoz és gratulálok a kezdeményezéshez, de ha vkik csinálnak egy másik rendezvényt...ráadásul sokkal komolyabbat és rengeteg pénzbõl + el tudják érni, hogy végre életében elõször és utoljára vendégpózoljon nálunk a Coleman 8-szoros Mr. Olympia-ként (ha már a 2005-ös Superbody-ra nem jött el...)...akkor könyörgöm ne kezdjen már minket szidni egy olyan ember akinek elvileg az lenne a célja, hogy elõsegítse a magyar testépítõ versenysport kiemelkedését a szarból. Ez ám az összefogás! Jah elfelejtettem, hogy ahol "HU"-t ír ki a telefonom ott soha nem lesz összefogás...soha nem is volt a történelemben. De ha nem segítjük egymást, legalább ne hátráltassuk!
Azon meg ne szépítsünk, hogy a versenyzõknek igenis komoly DÍJAZÁS KELL! Mi éppen ezen (is) vagyunk! Tökjó ez a "vidék tour", semmi bajom vele, de ez csak a közönségnek jó... Én érdekes módon 17 évesen fel tudtam utazni Pestre a Superbody-t megnézni...mert már akkor is ez a sport volt a legfontosabb az életemben és szartam a kilométerekre. Szegény 2007-es nézõknek meg nehogy fel kelljen utazni mert pénzbe kerül... A versenyzõk min. 3-12 hónapot készülnek egy versenyre SOK pénzbõl, majd leutaznak vidékre (vagy vidékrõl vidékre...mindegy) további X Ft-ért, hogy 10 ezerért lekenhessék magukat és küzdve a rosszulléttel és a diéta + felkészülés miatti kimerültséggel megmutathassák magukat a nézõknek. Namost itt van ez a múltheti szituáció..."bemutató verseny"...azért van, hogy népszerûséget megszerezzék a versenyzõk... Nem értem. Nincsenek még formában, nincs fotó róluk (OK, remélem videó lesz...), nincs kellõ honoráriumuk, de van elköltött pénzük felkészülésre, utazásra, barnítóra stb. A végeredmény pedig egy nagyon jó hangulatú kis összejövetel amit nem is kétlek, hogy élveztek a nézõk, de hogy ez a versenyzõknek miért jó azt nem tudom, de majd megkérdezem tõlük....
OK, ezek gyermekbetegségek + részemrõl szõrszál hasogatás...csak felhúz, hogy emellett lépten nyomon obszcén stílusban van leszólva (nem pont ezen az oldalon) a szezon egyetlen komoly szervezésû és díjazású rendezvénye a BSN Grand Prix. Ennyi.
Az MD kezdeményezés jó és sok sikert hozzá még egyszer! Az alábbi stílus meg uncsi, erõltetett és NAGYON béna.
1. áruld el, hogyna lehet ugy megvágni egy videót hogy máskép mutatssuk be? pl. cgi digitális technikávalé feljavítsuk az enigma hátsó pózait 5 millió dollárért? vagy letomptísuk azt a hatalams füttyköncertet? 😄DD
2. hát nem tudom, gondoljuk, de mondjuk irhatnál valami értelmese butaságot is erre! netán még én vagyopk a hülye hogy összebasszák az öltözõt?
3.nálam a köszönés nem benyalás éppen! mondjuk ha valakit leszrnak az általáéban a sunnyogó kis férgekre jellemzõ! de a többi kis haverod - bár az itteninél jelentõsen mérsékeltebb pofával - meg se pisszentek - legalább ott volt, bár nekem nem fedték fel magukat!
4. nem a szájtek fizette, de te biztos mindent jobban tudsz nálunk!
a másik beidézett kis butaságokon jót röhögtem, vicces amikor okosok megmagyarázzák a tápkieg cégek finanszírozási lehetõségeit hivatkozva olyanokra akik pl a mátra kupán semmi díjat nem adtak a szokásoshoz képest VÁNDOR kupát adtak mert még arra se volt pénzük! mintha mi csinálnánk bajnokok éjszakáját megint fél milla helyett egy kupával és slussz. a ronniet a bsn küldte ide a saját költségén pl. . ja és az 50 magyar bodybuilder biztos a multifos kupán indult! 😄DDDDDDD
ja bodyman, asszem nem én vagyok a homokos, a homokosok gyakran két ssel írjék anevüket, meg iylesmi buta neveket választanak mint "bodyman" hogy mdenki tudja, micsoda kis idióták.
várlak szeretettel holnap!
"tízezer nézõ, aki majd letölti a videót!"
vigyazzunk ezzel, mert egy videon keresztul nagyon egyszeruen lehet maskepp bemutatni a dolgokat, mint ahogy azok valojaban zajlottak! Csak vagdosas kerdese.
"13 embernek is sikerült összebaszni a fóliázás ellenére az öltözõket"
szoval megiscsak volt "par paraszt, akik miatt nem lehet jo kapcsolatot kialakitani a epulet uzemeltetoivel" (Bunny) - hogy is van ez, gondoljuk csak szepen vegig?!
"Megemlíthetném persze azt hogy jól esett volna nekünk verseny után, ha odajön egykét versenyzõ, hogy sziabazdmeg vagy valami, nem rohanna mintha kergetnék."
valakit ennyire leszarnak, csak azt hittek, hogy ez egy bazi nagy lehetoseg lesz - Bunnynak benyalni.
"Ez nem ájefbibi, mi barátként vártuk õket és a magam részrõl személyesen hívtam volna meg mindenkit kajálni kis bankettünkre"
de kurva jol fizet a száj(ba)tek!!!
Es ebbol lesz meg ketto verseny a tavasszal??? <#zavart2>#zavart2> Legalabb lesz egy Superbody, aminek lesz is ertelme!
Szoval volt akkor egy pontozasos show az (elore tervezett csucsforman kivuli) versenyzokkel???<#nevetes2>#nevetes2>
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
A támadásdedikálás kilométeres sorral azt hiszem önmagáért beszél(Bunny)
ja 150 ember km/sor egészen Szegedig (csacskaság)
A verseny valójában nem igazi verseny volt. Inkább egy show, bemutató (Bunny)
akkor minek pontoztatok, ha meg pontoztatok, akkor meg most show volt (csacskaság)
Most mindenki itt volt aki számit. Kevés? Ennyi versenyzõ van, maroknyi! Ennyien akartak tenni
valamit saját magukért! (Bunny)
a többi 50 magyar bodybuilder meg közben áttért a sakkolimpiára (csacskaság)
ezt a témát a tápkieg. cégek nem tudják finanszírozni (Bunny)
a Superbodyt a jézuska pénzeli, a Colemann meg Steve Namath két szép szeméért jön ide, a Tisza Kupát
önkéntes adományokból hozzák össze, a Mátrát meg a Buranits csapat társadalmi munkában ingyenesen
önkéntes felajánlással dalolja össze (csacskaság)
Enigma nem tudom milyen formában érkezett, nem volt alkalmam nézni, felsõtestre elég jónak tûnt de
valószínûleg a lába, hajlító farizom még mindig a gyengéje – mindesetre úgy tûnik, magára talált
idén! (Bunny)
akkor kivel fogtál kezet,Dudás havert már kevered valakivel. Kell egy kis fényezés, hogy mennyen már
a következõ showra, mert nem lesz induló 3. hely(???) (csacskaság)
Ez egy bemutató verseny volt - Jenei Pisti el sem akart indulni de én külön megkértem rá (Bunny)
Pisti valszínüleg tartozik neked egy fellépéssel, most kénytelen volt törleszteni (csacskaság)
Megemlíthetném persze azt hogy jól esett volna nekünk verseny után, ha odajön egykét versenyzõ, hogy sziabazdmeg vagy valami, nem rohanna mintha kergetnék. Ez nem ájefbibi, mi barátként vártuk õket és a magam részrõl személyesen hívtam volna meg mindenkit kajálni kis bankettünkre (Bunny)
bizony ez durva minden sportembertõl, de már tanulhattál volna, megismerhetted volna a körülötted lévõket is (csacskaság)
Talán majd egyszer rájönnek többen, mi a különbség! Talán majd egyszer megértik a versenyzõink, hogy ha nem indulnak ott ahol eddig leszarták õket, akkor egyesek el fognak gondolkozni azon hogy mindent megtehetnek-e. (Bunny)
no comment (csacskaság)
Nem igazán volt fütyülés. Ezt honnan veszed aranybogár? Enigma azért lett harmadik, mert volt két nála jobb formában lévõ versenyzõ. Mellesleg akár lehetett volna második is, olyan szoros volt a verseny. Ahogy bunny is írta, a szabadpóz döntött. A gyõztes szabadpóza kiemelkedõen jó volt. Ötletes volt. Kár hogy nem láttad 😉
Jenei Pistire nem is ismertem rá amúgy. A bbtv-ben láttam, de akkor sokkal jobb formában volt. Tudtam hogy nagy nevû versenyzõ, de az a forma nem volt AZ a forma. Ezt el is mondta akkor. Jah, és mellékesen megyjegyzem nem a MD kupára készültek fel, a diétából még elég sok volt hátra, nagyobb versenyre idõzítik a formát, de majd meglátod.
Ez a verseny azért volt hogy legyen. Csak úgy. Hogy lássuk a Lauter Viktort, a Tóth Danit, meg a Vörös Zolit, és persze a vesenyzõket. A Lakatos Misin kívül senki nem volt csúcsformában... bár állítólag õ se 😄
A csajokat mondjuk én is hiányoltam... na, azért nem volt minden szavad hülyeség 😄
de most eldöntöttem a változtatásokat és azon leszek hogy tartsam magam az új menetrendhez 😊
MJ rulz Pink Team The Only One
jó hozzáállás, már csak meg kell fogadni.
érdekesség: mielõtt értelmesen kezdtem diétázni (jó régen😊), sokkal kevesebbet ehettem szemét kajából térfogatra, mint most. én ezért lettem egészséges diétás, mert imádom a hasam, finomat is eszem, és sokat is😊 még a középiskolában ez egy szendvics egy nap volt😉 ma meg megeszem 60-70 deka cicit, 125 gramm rizst, reggelire zabot (10dkg), fehérjeturmixot, brokkolit vagy parajt vagy spenótot vagy sóskát tükörtojival, és lassítanom kella a fogyást😊 úgy hogy az anyagcserém sokkal lassabb mint fiatal csikó koromban😊 már ezért megéri
ez jó 😊
szerencsére nem vagyok túlzottan sértõdõs, és jó tanácsokat kaptam, mégha soxor olyan stílusban is, amilyenben 😊
Idézet:" nem kellett az eredményt komolyan venni, mégis hiszti volt, pedig a nézõknek versenyeztek, a sportnak, nem az egójuknak kellett volna, hanem rá kellene jönni, hogy a népszerûséget kel mesgzerezni, mert ez váltható majd késõbb komolyabb dolgokra." Ebbõl azt kell értelmezni, hogy ne vedd komolyan ezt a versenyt, ne áldozz 100.000 Ft-ot a felkészülésre, ne edz keményen orrba-szájba, és ne hisztizz. Azért ez kemény kritika minden hisztizõ testépítõnek. Ugyan nem tartozik szorosan a versenybeszámolóhoz, azért a hosszúra sikeredett utolsó bekezdés nem semmi. Biztos, hogy akiket felsorolt ebben a kritikában, azok ezért bojkottálták a kisteleki versenyt?
hát nem egy vásziszdász csapat 😞(
és a másik fontos dolog: valóban nem lehet helyileg zsírt égetni, sokan el vannak tévedve
Zsírt csak mindenhonnan lehet égetni egy helyrõl soha.
Ha ezt szeretnéd akkor napi 45-50 percet gyalogolj normális tempóban egy héten 4-5x és DIÉTÁZZ!
Zsírt égetni diétával lehet, mással nem!
Változtass az étrendeden ( ha nem tudod hogyan és nem találsz semmit akkor segítek szívesen csak mondd meg hány kiló vagy milyen magas mióta edzel mit akarsz elérni stb ), vegyél a pénzbõl inkább elsõdlegesen VITAMINT és fehérjét. A vitamint azért írom nagy betûvel mert az nagyon fontos, aki nem testépítõ annak is szednie kéne vitamint..
Másik dolog: most el kell dönteni, hogy mi a fontos. Nem akarsz zsírt a hasadra vagy jót akarsz enni?
Hullahopp helyett meg állj rá a futógépre és kezdj el gyalogolni, pulzusod tartsd 120-125 körüli szinten és csá, ott van neked az AERÓB (nem kardió) edzés, ami zsírból fogyaszt, de szénhidrátot nem sokat vesztesz.
egyébként viccesen hangzik ez a hullahopp dolog, viszont sokak szerint nagyon viszi lefelé a zsírt a derékrõl, több bodybuilder site-on is olvastam már, és nem vesztek semmit, ha kipróbálom 😊
és persze hogy ott gyakorlatozom, ahol senki nem lát 😊
én a Commander vagyok én
egyébként változtatni fogok az étrenden, bár nehézkes lesz, de megpróbálom.
kardió mozgásnak beiktattam napi fél óra (nem nevet!) hullahoppozást hasi-zsírleszedés céljából, viszont ezt csak pár napja csinálom még, meglássuk mit használ pár hét alatt... 😊
én a Commander vagyok én
Akkor nem marad más hátra, mint bevásárolnom csirkemellbõl és rizsbõl 😊
Igazából nálam az a baj, gondolom sokan vannak így ezzel, hogy munka mellett nagyon nehéz beosztani az étrendet, és odafigyelni a rendes táplálkozásra, nehézkes 2-3 óránként enni és utánaszámolni minden gramm szénhidrátnak és fehérjének. 😞
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
az étrendemen megpróbálok változtatni a továbblépés reményében, aztán meglássuk 😊
ezzel a trans-x kúrával kapcsolatban mit javasolsz, folytassam még 2 hétig a kúra végéig, vagy esetleg hagyjam abba, és egy étrend-váltás után 1-2 hónap múlva vágjak bele?
Nem baj ha valakit taszít a látványuk, de elismerést mindenképpen érdemelnek mert nem kis dolog amit õk megtesznek és megtettek ezért.😊
Nyugodj meg nagyon nagyon kevés esélyét látom hogy olyan genetikád legyen hogy 130 kilós lehessél😊
mellesleg nem vágyom testépítõ babérokra, isten mentsen, az emberek nagy részét, köztük engem is, taszítja ezeknek a 130 kilós nagy állatoknak látványa, és nem is megoldható hogy állandóan napi 6-szor csirke-rizs-csirke-rizs legyen az étrenden, egyszerûen csak kell egy kis izom, egészséges mértékben 😊
kivi lennék rólad egy képre...
Ennyit errõl... ennek semmi érteme nincs, felesd el ezt a sportot!
én a Commander vagyok én