Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PyRex
3-4 én növi és megtudod 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Brolly
Ez gecii jóó, gyóó nagy arc lehet a csávó, nagyon vicces, egyszer én is kipróbálnám milyen lehet ha így néznének😊

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

FOXX supreme
hát én meg angolos vagyok😄

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

csuszi
lehet. mindegy, szarok bele, mintha meg se történt volna😉

MJ rulz Pink Team The Only One

ha nem lógok németrõl a gimiben most érteném mit beszél

Csuszi egy kicsit túlkomplikálod szerintem...

Brolly
ehhh, mondom engem annyira nem érdekel, de nehogy -fav legyen neked is, alig lesz itt már vki aki nem "harcol", Ceezee se jár már ide pedig õ is normális volt, nah mind1, csak aztmondom hogy maradjon csak fav neked is meg mindenki másnak.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

FOXX supreme
csöppet nézik😊

FOXX supreme

Breki33
FOXX supreme
beszarás mi van itt😄DD

csuszi
😞 délelõtt jarmo írását olvasva (igaza volt), úgy döntöttöm hogy nem jövök ide többet, de ha másokat is támadott ez a fasz, akkor maradok, nem hagylak titeket cserben😉

jazzy
A másik pedig: Nagyon látszódik kik írogatnak ide több néven és ezt már régóta figyeltem csak nem akartam hangoztatni.
Szerintem a moderátorok maguktól is elveszik a jogomat ha úgy érzik, hogy ok nélkül törölgettem.
De ha megnézed akkor az is feltûnõ, hogy kik reklamálnak mindig.
jazzy
Derrick, piller11, stb.
Nem orrba-szájba törölgetek, a flameszító, köteketõ káromkodó hszeket törlöm csak.
Ez nem részrehajlás, aki normálisan ír, az nyugodtan írhat.
De ha már így kiemelted a részrehajlást: neked minden 2. hszed flamet szító próbálkozás.
Emellett aki 150 soros kisregény hszt ír az adjon ki könyvet! Ez fórum és nem blog.
Brolly
Nem, nem nézte el, mert én is betûröl betûre pont ilyen levelet kaptam, nagyon nem foglalkoztat....

Ahogy olvastam többször is, egyre inkább az az érzésem, hogy azt hitte te vagy a házigazda, és azért oltott. Szerintem elnézte a címzettet.
Mondjuk nem változtat a dolgon, ilyet nem engedhet meg magának senki, de errõl mi is tehetünk. Olyan a fórum, amilyenné tesszük. De nekem se tetszene, ha ilyen levelet kapnék, akár házigazda vagyok, akárnem. Nem vagyok egy vallásos típus, de neked azt ajánlanám figyelmedbe, hogy ha megdobnak kõvel... Nem kellene folytatnod!
Azt hiszem tényleg -fav lesz ebbõl nálam, már mostanában csak felidegesítem magam itt, ennyi erõvel olvasgassam a belpolitikát.
gabber_saviola
akkor most megint megkérek mindenkit, hogy az "egyszerü" stílust itt ne.
köszönöm

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

csuszi
bodyman volt a feladó
szerinted hogy reagáljak rá, hogy reggel arra kelek megfenyegettek privátban, mert más a véleményem mint egyeseknek... nem hinném hogy én bárkit fenyegettem, vagy inzultáltam. nem én keltem az agressziót. te vajon hogyan reagálnál, ha ilyen levelet kapnál..????
kezdem azt hinni, hogy nem elõítélet, hogy a gyúrosok agressziv, kisebbségi komlexussal megáldott koxos, hormonzavarosok. remélem tévedek!!!!!! hol vagyunk?? az oviban??? dádá csuszika

most figyelem csak, hogy az üzenet alján lévõ részt már Te írtad, azért az sem semmi

gyerekek, moderálni kéne magatokat, ne legyen már ilyen alpári a fórum.

peace
a stílus maga az ember 😊

ki volt a feladó? 😊
csuszi
jah az aláírás lemaradt: bodyman
cenzúrázni nem akarsz gyökér??

csuszi
ezt az aranyos kis privát levelet kaptam:

"Figyelj ide Csuszi!

allitsad le magadat, kishal vagy te ebben a nagy vizben, tajekoztatlak, hogy addig, amig nincs az elnevezes alapjan "szakositva" a forum, addig kenytelen vagy minden olyan hozzaszolast is megturni, ami nem a te erdeklodesi korodet es SZINTEDET erinti. Addig, amig a forum elnevezese testepites es alakformalas, addig minden olyan dolgot meg lehet itt beszelni, ami ezzel a sporttal kapcsolatos! Ezt tartsd nagyon a szemed elott, es fogadd el hogy a forumozok (legyenek ok versenyzok, vagy csak hobbisportolok, vagy akar csak rajongok) itt rendezik parbeszedeiket!

Ehhez tarts magadat es vesd nagyon jol az eszedbe! "

1. milyen jogon jössz te ahhoz te gyökér faszláma, hogy engem megfenyegess.
2. honnan a faszból tudod ki a rák vagyok én? miva? meg akarsz veretni?? lol
3. ha legközelebb le akarsz fenyíteni, ne titokban privátban tedd szarjankó!!!!!!!!!!!!!! nem 15 éves kis csira vagyok, nem szarok be tõled te nyomorék. várlak szeretettel debrecenben az edzõtermemben...

a mellizom felsõ részére ... nézzé BBtv-t és fogod tudni ez a 6.részben van Steve Namattal akko még Pisti

Brolly
Az inkább a kulccsont körüli részt erõsíti vagyis a mellizon felsõ részét.

Ars3nal
csak azt szeretnem kerdezni hogy a 45 fokos miben kulonbozik a sima fekvenyomastol, milyen izomcsoportokra megy?

Egyébként az összes beszámoló, média a BSN IFBB GP-rõl követhetõ az extremefit fórumon. Hamarosan összehasonlító képekkel is.

Itt.

Nem tudom, hogy kell linkelni itt egy szöveget. Remélem, valaki lesz olyan kedves és segíteni fog, ha nem mûködik amit betettem.
Magnumrolcsi
😊

köszönöm az értékes tippeket és az értelmes választ annak ellenére hogy kezdõ vagyok! máshol ez nem igy megy...
ja és igyekezz a szénhidrátot a délelött étkezésekre beosztani délután a csirke mellé alacsony cukortartalmú zöldségeket egyél (pl: brokkoli)

2 g/tskg fehérje és 2 g/tskg szénhidrát. csirkemellnek 20 % a fehérjetartalma, rizsnek kb 70 % a szénhidráttartalma. Ezen kívûl reggelente ehetnél zabpelyhet (60 % körüli a szénhidráttartalma) valamilyen tejsavó proteinnel. Utolsó étkezésnek is egy adag proteint ajánlanék. Emellett még fontos az aerob mozgás gyk séta egyenletes tempóban 45-60 perc naponta a súlyzós edzés mellett. Naponta 6 étkezés 2 óránként.

értem, akkor napi mennyi rizs kéne ennem szálkásítás alatt?olyan napi 3-max 4 amit még megtudok csinálni naponta
Brolly
hihi^^

Brolly
hát azért 90kgosan 18%os testzsír sztem az nem rossz, sõõõt...
Már az elve naon rossz hogy 2x tudsz csak enni naponta, miközbe kéne vagy 6-7szer, meg attól hogy szálkásítasz attól még kell enned rizst, csak kevesebb mennyiségbe. Szenyát nehogy megemlítsd mert vannak itt "rendes" testépítõk akik azonnal leoltják a fejedet😊 azt végképp felejtsd el sztem. Jah meg azt sztem nem lehet naon meghatározni hogy heti hány % menne le. Jah meg az hogy hogy mérted meg a testzsírszázalékodat? amúgy majd az expertek kijavítanak és reészeltesebb választ fognak adni😊

csuszi
nincs jól felépítve, mindjárt rád ugranak a vérfarkas fórumozók és jól leosztanak😊, hogy lehetsz ilyen béna. ami igaz is😄 szenyó??😮😛

kicsit sok már megint az off

Szevasztok Amatör vagyok még mind a testépítésben mind a szálkásítás területén is ugyhogy nézzétek el nekem ha hülyeségeket mondanék.Szóval 17 éves vagy 182cm magas és 90kg és ehez társul 17,5-18% os testzsír százalék ezt szeretném a lehetõ leghamarabb ledobni magamról 10% környékére csak az a gond hogy nem igazán akar menni a dolog ezért fordulok hozzátok.Szóval ha ugy csinálnám hogy napi 2x eszem (többször nagyon nincs alkalmam rá)és étkezésenként 2 evõkanál lenmagolajat és naponta 150g proteint viszek be 100 whey delite bõl és a kajám ebédre 150g csirkemell tejföllel...(rizst nem akarok hozzátenni mert igy elvileg kevesebb a szénhidrát tartalma a kajának és elõsegiti vagy gyorsítja a fogyást legalábbis ezt olvastam)edzés után pedig megeszem egy szendvicset (kifli sajt sonka vajkrém)ezzel a kajálással mi a javasoltabb hogy csak gyúrjak inkább vagy hogy kardiozzak csak? hetni hány % mehet le a testzsírbõl ha jól van feléptve ez a kajálás edzés rendszer? elõre is köszönöm a válaszokat!
<#hehe><#hehe>

Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473

PyRex
"jó fej pasi"

te jó ég! <#wow3><#rolleyes>

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

csuszi
ezt kérem karácsonyra a jézuskától...

Brolly
hát te nem vagy 100as, mi lenne ha nem írnál, akkor nem kéne sírnod hogy kitörlik a hozzászolásodat, amit sztem jogosan tesz a házigazda, ugyanis õ dönti el hogy marad e vagy sem, mind1 hogy neked tetszik e vagy sem, ha nem teccik akkor nem kell többet írnod ebbe a topicba, lehet nem csak én örülnék ennek a "megoldásnak"...

csuszi hagyd Derricket jó fej pasi <#violent><#violent>

De baró jók lettek a Ronnie oldalak a muscleteamen<#taps><#guluszem1><#eljen>

annyi szó esett már errõl a berkes/dudás párharcról, hogy ha itt vagytok muscleteamesek ezen a forumon, vagy aki tudja ismeri õket szóljon már nekik

tegyetek már fel egy filmrészletet hogy is van ez a gyõzelem <#fejvakaras>
Ja, üzletemberes mellveregetés, az vicces.:-)) A filmes mellveregetés szerintem ugyanolyan vicces.:-) Ki a nagyobb kutya, meg ilyesmi vicces dolgok. Ki tett többet, meg ilyenek. Ez szintén nagyon viszonylagos dolog és ezért vicces nagyon.

Viszont én szeretem az olyan embereket, aki csinálnak valamit és nem félnek büszkék lenni rá, fõleg akkor, ha viszonylag jól mennek a dolgaik az életben.

Bunnynak például elismerem a bunny TV-jét. Bár nekünk csinálta volna meg! De nem nekünk csinálta. stb...
Értem én. Csak tudod üzletemberes mellveregetés aztán meg... viccesen hatott

sakk, repülõmodellezõk 😊

Nézd, hmmmm, a beszélgetés stílusát a beszélgetõ partner nagyban meghatározza. Életben nem szoktam kurvaanyázni, ha tárgyalok valakivel és ha bunnyval személyesen egyszer talákozok, akkor nem hiszem, hogy ez lesz a stílusa a beszélgetésnek. Az alpári stílus a fórumokon megy inkább. Szinte minden fórumon. A sakk és a repülõmodellezõket kivéve.:-)) Szegény párák.:-)
irónia irónia

Ha a magyar fõmájert és az élet császárát keresed Mr. Hmmmm, akkor azt ne a testépítõ fórumokon keresd szerintem, hanem mondjuk menj át egy szoftver fórumra és írd be a keresõbe a Simonyi Károly nevet.:-) vagy rosszabb esteben a Gyõzike és a Fásí nevet és ott megtalálod az élet császárait.
az egy pozitív dolog, hogy válaszolgatsz ha kérdeznek... de ahogy Drugs Bunnynak írtál az nem üzletemberi stílus asszem

Ha kérdeznek válaszolok. Ennyi. Szerintem ezt meg kellene tenni más cégek vezetõinek is, csak nekik "nincs idejük" "a kis emberekkel" fogalakozni itt ezen a területen". Szerintem ez a tanulság hmmmm. Leesne a karikagyûrû az újukról, ha valamit modani kellene azoknak az emberkenek, akikbõl élnek. Az igazság elég relatív dolog hmmmm. rajtam kívül egyedül Sztipity Robi ír még fórumokon és senki más.
Egyébként derrck, ha már tudjuk, hogy én ki vagyok és nem vagyok névtelen, akkor megkérlek rá, hogy te is röviden mutatkozz be nekünk itt, mert én nem tudom, ki vagy pontosan. Tatabányai vagy mint dudi? Versenyzõ vagy, vagy kicsoda pontosan?