Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

áááá, pont most nézem a shop ajánlatait. a dymatize elite whey kurvajó áron van!!!!!!!!
vegyen mindenki ilyet😄 most már bánom h megvettem a roszabbat, de hát kellett valami protein, és akkor ez még nem volt ilyen áron..
majd még írom a véleményeket, ahogy folyamatosan nézem át az oldalt.
<#eljen><#eljen><#eljen>
nagyon zsír

+fav
Szerintem dobj egy emailt David Robsonnak, a cikk szerzõjének, hogy miért gondolja úgy ahogy, és írj egyet doberman dan-nek is, a másik cikk szerzõjének és a végén eldöntötd, melyik hazudik.😊

Az egyik itt van:

http://www.davidrobsonelite.com/

A másik itt:

www.drugfreebodybuilding.com

Szerintem egy portálnak érdemes sok nézõpontból közölni cikkeket és hagyni az olvasót dönteni arról, hogy mi mûködik a számára és mi nem. Jobb mint ráerõszakolni egy dogmát az emberekre. Jobb ha az emberek kitalálják maguk a dolgokat maguknak, és a különbözõ cikkek csak inkább ráirányítják a figyelmüket egy egy témára, amirõl a végén maga az olvasó hozza meg a végsõ döntést úgyis.

Örülök, hogy teszik a felépítés. Bármilyen kritikát szivesen veszünk!

mondjuk most nézem, hogy a cikkek csak fordítások, de akkor se értem, hogy minek két teljesen különbözõ álláspontot leközölni?:S
amúgy viszont szimpatikus oldal, jó felépítéssel.. +fav
hát, az építõ kritika, hogy ez az oldal eléggé nevetséges? de legalábbis pontatlan....
10 tény, amit minden testépítõnek tudni kellene:

6: Végezz Aerobic Edzést Is.
Az aerobic izomromboló hírnevével ellentétben, ez a fajta edzés valójában nélkülözhetetlen az izomnövekedéshez.

10 gyors tipp a tömegépítéshez:
4. Állj Le Minden Aerobic Edzéssel
Az aerobic edzés rossz hatással van a tömegnövelésre

namost akkor hogyisvanez?
ja és elnézést az idiótázásért.
Teljesen lenyûgöztek enigma fotói.:-) Tudod mit, iszok inkább egy scitec whey delitet, az finomabb.😊

www.bodybuilding.hu

Még nagyon visszafogottan, de elindult pár perce.

Egyébként én a versenybõl kb 10 másodpercet láttam élõben, mivel kb 50 ember munkájáért feleltem a helyszinen és a helyszinen kívül, tehát én is csak most nézem a képeket a versenyrõl.

efitmaster vissza az agarokkal, nem egy útszéli kocsmában vagyunk hanem jelenleg a leglátogatottabb gyúrós fórumban. Ez nem egy üzletemberhez méltó (idióta ez azért durva). Ha már nem bírod a gyûrõdést, akkor ajánlok egy biotech turmixot, abban sok a nyugtató. Esetleg a Dudás fotója ennyire meggyõzõen hatott rád? Nem csodálom 😊)
Bodó Imi forever!😊
kösz a linket
no 1 szerintem is Enigma volt
derrick,

valószinüleg te nem értessz valamit pontosan.

Nekem a végeredményekhez kb. annyi közöm volt, mint neked. Én nem vagyok bíró és kb annyi közöm volt a versenyhez mint neked. Az én dolgom egész más volt, mint amirõl itt szó van. Ugyhogy nem tudom, miért engem próbálsz baszogatni itt. Az én véleményem, ahogy én is kb. a képeket megnézem, hogy enigma nagyon jó formában volt!! Nekem semmi bajom enigmával, sõt éppen tegnap vett nálunk át 75 ezer ft értékü BSN kiegeket. Örülök, ha segíthetek neki ezzel is.

Meghívtam az extremefit fórumra Tozót is pár napja, hogy fejtse ki a véleményét a versenyrõl és a kérdéses kategóriáról, amit remélem hamarosan meg is tesz. Ha akarod idióta, akkor meghívom az ott résztvevõ IFBB bírokat is egytõl egyig és akkor azokat oltogathatod, jó?

A verseny bíróit az IFBB hozta a versenyre, plusz volt egy külsõ bíró, Tozo ebben a ketegóiában.

Te hülye vagy, vagy mi van veled derrick?
PyRex
Miért nem fejezitek már ezt be? Most komolyan meg akarsz gyõzni mindenkit, hogy ki volt a jobb? Vagy nem értem, mire jó ez az egész. Csomóan ezért nem versenyeznek amúgy ebben a sportban, mert csak a szarkeverés megy szinte mindig, mindenhol 😞

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Efitmaster barátom, én is (mint magánnyomozó 😞( ) pénzbõl élek. Bár nem vagyok olyan nagy étkû Berkes 2 millája nem kell. Sõt az extremefit munkaajánlat sem érdekel, de barátom nyílt titok, hogy Bodó hol is dolgozik, ezzel nem mondtál sem nagyot sem újat. Továbbra is hányás az hogy Dudást a harmadiknak hoztátok ki. Tõlem az összes pontozó bírót idecsõdítheted hogy magyarázzák a megmagyarázhatatlant. Piller11 idenyomott a fórumra egy-két linket.Megnézted ? URL=http://www.pulzus-fitness.hu/BSN_IFBB_2007_fooldal.htm]Meg ezt is? gye vetted a fáradságot, ha nem akkor ideteszem neked ezt a képet. Barátom ne ne a bikinisre koncentrálj 😊)Szóval õ volt a bajnok a versenyeden!!! Minden más csak kacsa.

Pisti nem mész ki amcsiba végleg ?Komoly a levelezésed k.zs-vel...

Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473

PyRex
<#eljen>

még két szó a versenyrõl: se képekben, se videokban nem lehet visszaadni egy rendezvény hangulatát, fõleg egy olyanon, mint ez volt!
aki nem volt ott, az egy nagy élményt hagyott ki, csodálatos színpaddal és a világ legnagyobbjával: Ronnie-val!!!
Frankó rendezvény volt, egy nagy show, így kell csinálni.
Reméljük még sok ilyen színvonalas versenyt megélünk még
PyRex: a hang most is katasztrófa, a mélynyomó mellett nem csak én szenvedtem meg a rendezvényt :-) ezért mindenkitõl bocs
Hát igen, a testépítés is egy pontozásos, szubjektív sport, de döntse el ki-ki maga, hogy ki volt a jobb: szabadpózban és összevetésben

további részletek
FOXX supreme
túl nagy, nem szép stb...de hogy lenyûgözõ, és tiszteletre méltó az biztos !

Vitaminokra visszatérve :

Én Animal Pakot használok, a napokba fogyasztom el a 2. dobozzal, nyerõ, és ebben nem csak vitamin van, ásványi anyagok, csont és izület erõsítõk, edzés, és teljesítmény fokozó, és van benne egy kis aminosav is...komplett. tolod és kész, nem kell utánna már ezzel a részével foglalkoznod..9400 ft... de hát istenem, ez van😊

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

PyRex
De nekem Ronnie-ról az olyan amorf formák jutnak az eszembe, mint pár barom, aki Synthol-t tol magába...

PyRex
Nem, ez már aberráltság. Van sok body builder is, de basszus Ronnie már tényleg túl nagy. Egyszerûen nem szép, na. Persze kinek a pap, kinek a paplan...

Ez bodybuilding...
jazzy
ISS = multi-x más néven.
Animal pak erõsebb mind2nél ha van pénzed azt vedd.
Gyúrógép hszát pedig nem teljesen értem, hogy miért..
csuszi
1 ISS?? az mi? mert én most gondolkodok rajta hogy meik vitamint is szedjem. eddig multix a nyerõ, egyéb ötlet? Ez az ISS az jó? és mi a rák az?😉

MJ rulz Pink Team The Only One

Brolly
jaja már túl..., sztem vagyis nekem 100x jobban tetszik Shawn Ray vagy Flex Wheeler.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

PyRex
hát ez ritka gusztustalan, amúgy szerintem Ronnie úgy egészében már gusztustalan 😞

Hát az MHP vitaminja jó drága /nálatok 8100 kinn köbö 19.49$/gagyi vitamintartalommal.Kb 4 tabi tartalmaz FELE annyit mint egy csomag Multi-X ill. ISS PAK.
Animal Pak biztos jó.Valamire...
De hogy vitaminnnak kevés az is fix.Kb 2 Animal =1 ISS
Sztem...aztán ki-ki döntse el maga

Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473

Brolly
Láb... mekkora lehet ennek a kerülete, meg aztaaaa😊

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

csuszi
thx inf

PyRex
Bodó Imi forever! 😊

Ja és IFBB-s bírók mellett, akik szintén nem rajongó a scitec-nek.
Igen derrick, már küldtünk is Zsoltinak 1 milláért kiegészítõt még tegnap este.😊

Te egész nap ilyen összeesküvéselmélet gyártással foglalkozol?😊 Nagyon bele vagy ebbe a dologba gabalyodva, ahogy látom, már bocs, hogy így megjegyzem.

Egyébként derrick nyomozó, segítek neked tovább is bonyolítani a dolgokat, ha már itt vagy. Akkor most azt is fejtsd meg nekünk légyszives, hogy Bodó Imre, aki scitec versenyzõ, sõt ha jól tudom, akkor a scitec westendi boltját vezeti, hogy tudott második helyezett lenni az extremefit-es versenyen? Miközben az extremefit nem bírja annyira a scitecet, finoman fogalmazva?😊
Sziasztok skacok!

Egy apró megjegyzés a fizikumok és fizikumok közti csatáról.Berkes Lacit a szezon összes versenyén "végigkísértem".Lehet kritikával illetni amiatt hogy nem épp egy Frank Zane...de amit ebben a szezonban letett az nem kis teljesítmény.Izomtömegben és izomdefinícióban egyértelmûen évekre visszamenõleg a legjobb formáját hozta.
Igen...vannak Berkes Lacinak érdekes beállásai amelyeket az ember sokszor "furcsának" titulál,mégis az elsõ összbenyomása az embernek az hogy az izomtömeg a helyén van és a definiáltságban sem találhat senki kifogást. A keresztcsíkos farizom mindent elárul azthiszem... ( bár ez adottság is aszonta Melvin Antony )

Üdv: Eszteró Zsolt

Train Hard,Train Nutellar!

azért vannak nyelvicsapások!! Pár évvel ezelõtt Esztero Zsolt a BB forumán ünnepelt sztár volt. Drugs Bunny balkezes jobb keze. Most meg mit kell olvasnom az egyke extremefit forumon. Talán Esztero Zsolt is szeretné ha 2 millát belépumpálnának, mint Berkesbe?
Hi csuszi,

nem gondolom, hogy rossz lenne az sem, de az is csak egy a multivitaminok tengerében. Multivitamint elég nehéz elk.rni. Ott az ISS multi csomagja, Az Optimum Nutrition új Optimen és Optiwomen-je, ami nem rossz egyáltalán, natures best csomagja is elég jó és még vagy másik ezer...
csuszi
és a scitec multija?😊

😊Hát nézd a vitamin piacon akkora a verseny és a kínálat, hogy szinte a kutyát sem érdekli, hogy milyen vitamint szedsz. Én a Lenkeit javaslom ezen a területen, pedig azt sem forgalmazzuk. Na jó, az MHP-Activite Multivitamin szerintem egy nagyon kimagaslóan jó termék még ezen a részen és az Universal Animal Pak természetesen. Bár szerintem az Animal Pak az már egy kicsit olyan mint a túlpakolt pörkölt, amiben van disznó, marha, borjú, csirke és pulyka is egyszerre.😊
Rendben, köszönöm a lehetõséget! akkor talán még ma összedobom a kezdõ hozzászólást 😊ahogy nézem daily one nem kapható nálatok, de ugye ez is universal. szóval ez említhetõ?
Nyugodtan vezethetsz nálunk naplót, bár nálunk inkább a termékeink teszteléséhez indítottuk a naplókat, amikbõl kiderülhet, hogy a való életben "hogyan" vagy "hogyan nem" mûködnek a termékeink.
Ha olyan márkát használsz most éppen, amit mi nem forgalmazunk, akkor a nevét légyszi ne írd le a naplódba, csak úgy ahogy említetted, mivel a mi fórumunk egy magán cég által üzemeltetett fórum elég látogatott ma már, és amelynek mûködéséhez esetleg a te általad használt márkák semmilyen támogatást nem nyújtanak.

Egyébként a mi fórumunk egy elõ-moderált fórum, tehát minden poszt csak moderátor engedéllyel megy ki, kivéve azt a kb. 30 embert, aki moderálás nélkül írogat most és évek óta ott van.
Ha a naplód jó és úgy látjuk, akkor a következõ tesztelésekben is részt vehetsz esetleg. So let's see what you've got.😊
efitmastertõl kérdezném, hogy mennyire van az extremefites edzésnapló rész mindenki számára fenntartva. szóval ha vezetnék ott egy naplót a kúráról beírhatnám, hogy milyen márkájú cuccokat hasznáok, avyg csak "fehérje"-ként és "kreatin"-ként emlegessem õket? vagy így inkább bele se fogjak 😊 ez utóbbi lehetõséget is megértem, és el is fogadom, ha így inkáb ne ágjak bele. magamnak lusta lennék írogatni a dolgokat, de így kicsit több kedvem van hozzá, hogy más is elolvasná. sajnos az általad árult termékekre még csóró diákként nem igazán van pénzem 😊 ami meg nálatok volt akciós pre-load creatine abból sajna már nekem nem jutott, pedig szívesen kipróbáltam volna.
Sziasztok Nemrég regisztráltam,így csak most tudom hozzászólni az IFBB BSN verseny végeredménye körüli vitához.Berkes Laci felkészülését hónapok óta követem,nagyon sokszor edzünk-edzettünk együtt,és láttam hogy milyen fanatizmussal és elszántsággal küzd azért, hogy az idei versenyszezonban a legjobb formáját hozza.Hónapok óta készítek róla képeket verseny és edzés közben is,mindegyik versenyén ott voltam.Az összehasonlító képek alapján még a laikusok ( kivéve a teljesen elvakult Enigma és Bodó Imi rajongók,akik szerint még Jay Cutlert is megvernék egy versenyen..)is úgy nyilatkoztak egytõl egyik hogy Laci jobb volt náluk.Amúgy azt meg butaság gondolni, hogy Laci csak az extremefit támogatásával és befolyásával nyerte meg a versenyt,az extremefit a köflachi Austria Kupán(ahol Laci nyert) illetve az ausztráliai rendõrolimpián -ahol IFBB világbajnokot megelõzve lett Laci elsõ - ott sem volt. Felesleges a vita,a legjobb formát hozó versenyzõ nyert. Amúgy köszönet az extremefit csapatának hogy elhozta Magyarországra Ronnie-t.
Igen, ez igaz.
csuszi
nem mindegy?😊

A teremben ma volt lenn egy belgyógyász és szerinte az edzéssel megdolgozott izomban az izomsejt nem lesz több csak megnagyobbodik és ettõl néz ki nagyobbnak.Tehát új izomsejt nem keletkezik.Igaz ez ?

Brolly
Jah értem, de én nem bírnám ki hogy csak fekve meg ferde, tárogatás az egyik kedvenc gyakszim + tolózkodás is jah emg az áthúzás is, szûken is, nem bírnám ki, ezeket imádom mind😊

csuszi
az én mellemnél nem volt hitványabb a világon, és láss csodát egész tûrhetõ lett: elsõ évben semmit nem csináltam rá csak fekvenyomtam és ferdepadoztam, nuku trükkök. még ma (7 év után)sem bonyolítom túl. eleinte sok fekve, kevesebb ferde, aztán szép lassan támadhatod minden oldalról, a többi sajna genetika...

Brolly
Hát csak az a baj hogy lent már "jó" a fentihez képest nagy, és a kulccsont körül meg egyszerûen "lapos". Meg ha a kezemet felteszem, akkor van egy jó nagy lyuk a vállam és a mellem között, az alapból ilyen vis az mindig is iylen lesz vagy azt fel lehet "tölteni"?

jazzy
Ha nem edzel még 2 éve vagy több akkor nem érdemes felsõ mellizomra dolgoznod mert nincs még akkora mellizmod hogy külön a részekre tudjál hatásosan edzeni. Szerintem maradj a Sima alap mellgyakorlatoknál.
Brolly
hehe, hát én csinálnám addig, csak aza baj hogy nem csak tõlem függ.
Meg az hogy felsõmellizomra mit szoktál csinálni, csak 45fok, mi van még rá ami jó, az áthúzás is oda megy nem?

PyRex
én=év