Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vegyen mindenki ilyet😄 most már bánom h megvettem a roszabbat, de hát kellett valami protein, és akkor ez még nem volt ilyen áron..
majd még írom a véleményeket, ahogy folyamatosan nézem át az oldalt.
Az egyik itt van:
http://www.davidrobsonelite.com/
A másik itt:
www.drugfreebodybuilding.com
Szerintem egy portálnak érdemes sok nézõpontból közölni cikkeket és hagyni az olvasót dönteni arról, hogy mi mûködik a számára és mi nem. Jobb mint ráerõszakolni egy dogmát az emberekre. Jobb ha az emberek kitalálják maguk a dolgokat maguknak, és a különbözõ cikkek csak inkább ráirányítják a figyelmüket egy egy témára, amirõl a végén maga az olvasó hozza meg a végsõ döntést úgyis.
Örülök, hogy teszik a felépítés. Bármilyen kritikát szivesen veszünk!
amúgy viszont szimpatikus oldal, jó felépítéssel.. +fav
10 tény, amit minden testépítõnek tudni kellene:
6: Végezz Aerobic Edzést Is.
Az aerobic izomromboló hírnevével ellentétben, ez a fajta edzés valójában nélkülözhetetlen az izomnövekedéshez.
10 gyors tipp a tömegépítéshez:
4. Állj Le Minden Aerobic Edzéssel
Az aerobic edzés rossz hatással van a tömegnövelésre
namost akkor hogyisvanez?
www.bodybuilding.hu
Még nagyon visszafogottan, de elindult pár perce.
Egyébként én a versenybõl kb 10 másodpercet láttam élõben, mivel kb 50 ember munkájáért feleltem a helyszinen és a helyszinen kívül, tehát én is csak most nézem a képeket a versenyrõl.
no 1 szerintem is Enigma volt
valószinüleg te nem értessz valamit pontosan.
Nekem a végeredményekhez kb. annyi közöm volt, mint neked. Én nem vagyok bíró és kb annyi közöm volt a versenyhez mint neked. Az én dolgom egész más volt, mint amirõl itt szó van. Ugyhogy nem tudom, miért engem próbálsz baszogatni itt. Az én véleményem, ahogy én is kb. a képeket megnézem, hogy enigma nagyon jó formában volt!! Nekem semmi bajom enigmával, sõt éppen tegnap vett nálunk át 75 ezer ft értékü BSN kiegeket. Örülök, ha segíthetek neki ezzel is.
Meghívtam az extremefit fórumra Tozót is pár napja, hogy fejtse ki a véleményét a versenyrõl és a kérdéses kategóriáról, amit remélem hamarosan meg is tesz. Ha akarod idióta, akkor meghívom az ott résztvevõ IFBB bírokat is egytõl egyig és akkor azokat oltogathatod, jó?
A verseny bíróit az IFBB hozta a versenyre, plusz volt egy külsõ bíró, Tozo ebben a ketegóiában.
Te hülye vagy, vagy mi van veled derrick?
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
aki nem volt ott, az egy nagy élményt hagyott ki, csodálatos színpaddal és a világ legnagyobbjával: Ronnie-val!!!
Frankó rendezvény volt, egy nagy show, így kell csinálni.
Reméljük még sok ilyen színvonalas versenyt megélünk még
további részletek
Vitaminokra visszatérve :
Én Animal Pakot használok, a napokba fogyasztom el a 2. dobozzal, nyerõ, és ebben nem csak vitamin van, ásványi anyagok, csont és izület erõsítõk, edzés, és teljesítmény fokozó, és van benne egy kis aminosav is...komplett. tolod és kész, nem kell utánna már ezzel a részével foglalkoznod..9400 ft... de hát istenem, ez van😊
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Animal pak erõsebb mind2nél ha van pénzed azt vedd.
Gyúrógép hszát pedig nem teljesen értem, hogy miért..
MJ rulz Pink Team The Only One
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Animal Pak biztos jó.Valamire...
De hogy vitaminnnak kevés az is fix.Kb 2 Animal =1 ISS
Sztem...aztán ki-ki döntse el maga
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Te egész nap ilyen összeesküvéselmélet gyártással foglalkozol?😊 Nagyon bele vagy ebbe a dologba gabalyodva, ahogy látom, már bocs, hogy így megjegyzem.
Egyébként derrick nyomozó, segítek neked tovább is bonyolítani a dolgokat, ha már itt vagy. Akkor most azt is fejtsd meg nekünk légyszives, hogy Bodó Imre, aki scitec versenyzõ, sõt ha jól tudom, akkor a scitec westendi boltját vezeti, hogy tudott második helyezett lenni az extremefit-es versenyen? Miközben az extremefit nem bírja annyira a scitecet, finoman fogalmazva?😊
Egy apró megjegyzés a fizikumok és fizikumok közti csatáról.Berkes Lacit a szezon összes versenyén "végigkísértem".Lehet kritikával illetni amiatt hogy nem épp egy Frank Zane...de amit ebben a szezonban letett az nem kis teljesítmény.Izomtömegben és izomdefinícióban egyértelmûen évekre visszamenõleg a legjobb formáját hozta.
Igen...vannak Berkes Lacinak érdekes beállásai amelyeket az ember sokszor "furcsának" titulál,mégis az elsõ összbenyomása az embernek az hogy az izomtömeg a helyén van és a definiáltságban sem találhat senki kifogást. A keresztcsíkos farizom mindent elárul azthiszem... ( bár ez adottság is aszonta Melvin Antony )
Üdv: Eszteró Zsolt
Train Hard,Train Nutellar!
azért vannak nyelvicsapások!! Pár évvel ezelõtt Esztero Zsolt a BB forumán ünnepelt sztár volt. Drugs Bunny balkezes jobb keze. Most meg mit kell olvasnom az egyke extremefit forumon. Talán Esztero Zsolt is szeretné ha 2 millát belépumpálnának, mint Berkesbe?
nem gondolom, hogy rossz lenne az sem, de az is csak egy a multivitaminok tengerében. Multivitamint elég nehéz elk.rni. Ott az ISS multi csomagja, Az Optimum Nutrition új Optimen és Optiwomen-je, ami nem rossz egyáltalán, natures best csomagja is elég jó és még vagy másik ezer...
Ha olyan márkát használsz most éppen, amit mi nem forgalmazunk, akkor a nevét légyszi ne írd le a naplódba, csak úgy ahogy említetted, mivel a mi fórumunk egy magán cég által üzemeltetett fórum elég látogatott ma már, és amelynek mûködéséhez esetleg a te általad használt márkák semmilyen támogatást nem nyújtanak.
Egyébként a mi fórumunk egy elõ-moderált fórum, tehát minden poszt csak moderátor engedéllyel megy ki, kivéve azt a kb. 30 embert, aki moderálás nélkül írogat most és évek óta ott van.
Ha a naplód jó és úgy látjuk, akkor a következõ tesztelésekben is részt vehetsz esetleg. So let's see what you've got.😊
MJ rulz Pink Team The Only One
Meg az hogy felsõmellizomra mit szoktál csinálni, csak 45fok, mi van még rá ami jó, az áthúzás is oda megy nem?