Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
M i é r t ?
Mert a diétákban szükségképp sosincs betöltve? Na és? A kettõ között nincs ok-okozati összefüggés, a kettõ jelenség független egymástól. A glikogén a kalória fedicit miatt kezd kiürülni, és ugyanezen ok miatt indul be a zsírégetés. Szorosabb összefüggést nem látok.
Világíts rá erre mert lehet hogy fontos. Mások is tanulhatnak az én butaságomból. Én úgy tudom hogy a test az élettani funkciókhoz használja a zsírt elsõsorban, én azt hiszem nem sok köze van ennek ahhoz hogy mennyire lapos az ember. Vagy valahol mégis van összefüggés a kettõ között? Hol?!
Ott van az idézetben a válasz. :D Azért, mert a glikogén ürül ki elõször, és csak utána jön a zsír. Persze a gyakorlatban biztos megy le mindkettõ, de kérdés, hogy milyen arányban. A glikogén egy átlagos diétában sosincs teljesen betöltve.
Azelõtt ugyanezt csináltam, annyi különbséggel hogy minden nap lement 3-4 szelet pufirizs. Nincs nagy különbség.
Ha úgy vesszük minden edzés napján töltök, glutamin az megy. Nem szoktam ellaposodni, glikogén nem ürül ki olyan mértékben. Nem tudom mi volt ez a 3 kilós ingadozás, eddig nem volt ilyen de lehet a pufirizs elhagyása miatt volt :D Zsír megy, nem sok, amennyi kell.
Majd kiderül pár hét múlva okos volt-e az ötlet vagy sem.
Mostanában mindenki meglepõdik hogy január közepe óta csak 12 kilót fogytam, azt mondják többnek látszik. Csakhogy általában az emberek mindössze addig jutnak el hogy lemegy róluk a víz meg egy kis izom, és minimális menyiségû zsír. Ahhoz a változáshoz képest valóban többnek látszik ha az ember tisztán zsírt veszít.
Én azt mondom megéri fogalkozni ezzel, a zsírt nem veszíted el gyorsabban csak azért mert "keményebben" edzel, vagy diétázol. Maximális zsírvesztés idõ, a minimális izomvesztés türelem és óvatosság kérdése.
A több nem feltételnül jobb.
A viszonyítási alapod CSAK a saját tapasztalatod, a magad által kipróbált módszerek lehetnek. Mivel mindenki máshogy reagál másféle módszerekre, de azért a hatásokra lehet párhuzamot vonna ha elég nagy csoportokat vizsgálunk.
Tehát akkor te milyen módszereket próbáltál még ezen kívûl? AMIHEZ KÉPEST NEKED ez jött be a legjobban???
:D
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Ha nem baj felvetek egy témát, amit megvitathatnánk.
A cél : Diéta során, maximális zsír vesztés minimális izom leépülés mellett.
Naturál módon mivel lehetne ezt maximalizálni?
Étrend, edzés egyéb.
Ebbõl a szempontból mi a jobb, a kis intenzitású aerób hosszú ideig, vagy a nagy intenzitású kardió HIIT edzés rövidebb ideig kevesebb gyakorisággal. És miért? A miérteket is jó lenne megmagyarázni.
Diéta során , jobb ha változtatunk az edzés módszeren?
Milyen módszerekkel lehet még elérni az anyagcsere fokozásást, felpörgetését ?????
Akik edzenek, azok írják le a véleményüket.
Amúgy csak egy szó:
Superbody
Válasz \'Isten\' üzenetére (#0)
Feltettem a sciteces fórumban (bb) egy szimpla kérdést, hogy mitõl olyan népszerû nálunk a scitec amíg például amerikában említésre se méltó szánalmas termékeket elõállító cégnek tartják. Az eladások alapján 157 cég elõzi be, olyan is mint pl a Power Butter meg Doctor's best, meg hasonló világszínvonalú vállalkozások..
És akkor jött a másik kérdés, miért van az, hogy magyarországon ennek a cégnek a termékét úgy árulják mint világbajnok cuccot?
Én most itt eladási listáról beszéltem és arról, hogy talán nem véletlenül veszik a bsn, on, universal termékeket inkább. A belsõségrõl nem beszélek mert én nem tudod hogyan állítják elõ, mi módszereket és milyen alapanyagokat felhasználva. Marad az eladási lista ami ált jól tükrözi, hogy egyik-másik termék milyen minõségû.. ki vesz önként szart, ha van normális is?
Ja, ez a hozzászólás 5 perc után lett kidörgölve a fórumból.. builder.hu <#mf1>#mf1>
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Ovodás koromba néztem ki így

Azt hittem már hogy a muscletem berezelt Bunnytól
De látom a sok videot, szerencsére nem történt

én a helyedben a body builderen elolvasnám hogy hogy megy a krea cucc feltöltés mennyit mikor szintentartás stb...
a picsába
Nem ezektõl fogok nõni az biztos, se nem fogyni.
Például minek költsek ezreket glutaminra mikor tömegnöveléskor így is alapból beviszek 80-90 gram glutamint, most ehez pluszba 5-10 gramm havi tíz ezerért tiszta pénz kidobás. A pénzedbõl inkább vegyél csirke mellet, tojásokat, túrót.Zabpejhet meg rízst. És ne érzetre egyél, hanem számold a kalóriákat. Ha eddig nem fejlõdtél, a táplálék kiegészítõktõl ezután sem fogsz.
A Vitargo amit mostanában reklámoznak nagyon, az kész rablás. Akármilyen drága meg akár mit mondanak róla, az is csak szénhidrát.
Akkor már inkább vegyél Dextrózt, vagy Maltodextrint, 1 kiló is csak pár száz ezer ft. Ugyan az.
B-komplex + 200 mg B6 , jól meg tudja növelni az étvágyadat ha tömegezel :D
Okosabb nem leszel, de ha valami hiány okozza a koncentrációzavart, ezekkel lehet próbálkozni.
Asus P5K-E - INTEL Core Duo 2 E7200 @3,1GHz - Kingston 2x1GB 1066MHz - Geforce 9600GT
Egy olyan kérdésem lenne hogy most vettem BiotechUSA Creatine Transport system-et 908g azt irja hogy egy adag 91g vagyis 10napig eleg elvileg ezt mindennap kell szedni vagy eleg csak kondi elott szedni? mert ha mindennap akkor nagyon nem eri meg mert havi 3dobozt kell vennem... Vagy mit javasoltok creatine monohidratbol ami 1 honapig eleg es jo?
Asus P5K-E - INTEL Core Duo 2 E7200 @3,1GHz - Kingston 2x1GB 1066MHz - Geforce 9600GT
Hát igen, ezért nem lehet ezeket a cuccokat boltban beszerezni :D
Nem is szabad szerintem folyamatosan szedni ezeket, csak nagyon alkalom szerûen. Fõ az ovatosság.
Most nem tudom pontosan de az effedrin és speed szinte ugyan az.
Ahogy mondod, nagyon könnyen rá lehet szokni, és el is butul tõle az ember nagyon könnyen. Beszéltem már olyannal, nagyon feledékeny tõle az ember.
Nekem azért az agysejtjeim sokkal többet jelentenek mint az izmaim, vag hogy hogy nézek ki.
Nem tud valaki valami jó cuccot tanuláshoz? Vagy hosszú távon mentális teljesítmény fokozáshoz?
Lovakkal végezték el.Mint a klinikat tesztekben több féle csoportra osztották õket.
fat free mass (FFM) a zsír mentes testömeget jelenti, minél több zsírt adsz le és minél több izmot örzöl meg annál nagyobb lesz ennek az aránya.
ClenEx : Clenbuterol és edzés(A), Clen: Csak Clenbuterol(B), Ex: Csak edzés(C), és Con: Ez a kontrol csoport, ezek nem csináltak semmit(D).
Szépen mutatja a Clenbuterol képességeit :DD
Aki használta már nem csinál diétát nélküle.
A hatást pedig hosszan el lehet nyújtani ha 2day on 2 day off ban csinálod.
Akit nem érdekel a cucc ne olvassa el. Naturálok hunyják be a szemüket.
Mindenkinek más Ch adagot kell belõni.
Somatitól nem a pontos értékeket kell átvenni, ez csak rá volt jellemzõ, hanem az elveket, módszereket. A ciklizálást ami nálad is mûködni fog nagy valószínûséggel.
Ha te most 93kg vagy azt szorozd be úgy 18-22 vel és annyi kalóriát egyél meg egy nap.Mindenkinél vanna eltérések, kísérletezd ki. Ébredéstõl-Lefekvésig, 6 után is egyél ne legyél hülye, csak megálítod az anyagcserédet.
Somati:
SOHA többet ne szedjed a clenbuterolt egyéb olyan izgató szerekkel mint a koffein vagy az effedrin. Tönkre teszed vele a szívedet, nagyon könnyen.
Mielõt használsz valamit, olvass utánna minden képp és kérdezz meg olyant aki már használta is. Csak utánna dönts.
Itt olvashatsz róla:
http://www.steroid.com/Clenbuterol.php
Az effedrin a clenbuterol egy alternativája , nem szabad együtt szedni mert megálhat könnyen a szíved, fõleg nem koffeinnel.
ÉN ismerek egy ikerpárt "lányok" akik nem törõdve a dózisokkal szedték az ECA formulát és szó szerint bele haltak.
Az egyik a roham kocsiban, a másik meg a korházban.
Ezekkel ovatosan kell bánni, úgy biztonságosak, mindig alacsony dózisban kell elkezdeni.
A clenbuterolt úgy a legjobb szedni ha 2 nap-ON vagy és utánna kettõ nap OFF on vagy. És így tovább.
XX__XX__XX__XX__XX
Így lehet a legtovább kitolni a hatását, mivel könnyen hozzászokik a szervezet az anyaghoz.
Nem kell félni tõle, ez egy aszthma gyógyszer, nem anabolikus szteroid.
Helyesen használva, nem túladagolva , nem veszélyes nagyon.
Én régebben próbáltam a Reformot, Cuts II-t, karnitint, CLA-t, HCA-t, ezek nem okoztak különösebb változást a diétámban, nem dobták meg egyáltalán. Szerintem naturálban csak a yohimbine (pl. Alpha burn)+ koffein és a szinefrint (synephrine) tartalmazó zsírégetõk érnek valamit, ilyen a Nutrex Lipo-6, SAN Tight (ez a kettõ teljesen ugyanaz) és mondjuk a MAN Scorch.
Utolsó diétámban kipróbáltam a clenbuterolt és az ECA-stacket (effedrin+koffein+aszpirin), ezek amellett, hogy olcsóbbak mint egy legál kiegészítõ, összehasonlíthatatlanul jobban is mûködtek nálam, igaz volt egy sor mellékhatásuk is, de amikor már jól be volt lõve a diéta és ezeket próbaképpen kipróbáltam, hihetetlen módon megdobták a zsírleadást. Ezzel nem buzdítok senkit a használatukra, mert kézremegés, gyors és erõsen érezhetõ szívverés, görcsölés és izzadás volt a bónusz, ráadásul az effedrinre rá lehet szokni, szóval akinek nincs akaratereje, az ne is gondoljon rá. Ki lehet találni, hogy ezeket is érdemes ciklizálni (meg a legális zsírégetõket), és úgy hatásosabbak. Pl. a koffeinhez és a yohimbinehez hozzászokik a szervezet egy idõ után. A szinefrines zsírégetõk azoknak válhat be inkább, akik állandóan éhesek a diéta alatt, ez ugyanis elég jól elnyomja az étvágyat, legalábbis az enyémet sikerült neki (és ez az, amit nem szeretek benne, mert diéta alatt állandóan enni kell).
Egyszer megálltam a fogyásban, tartottam egy "csaló" hétvégét, vettem karnitint, és láss csodát beindult megint. Nem tudom karnitin nélkül sikerült volna, de valószínûleg igen :) Olyankor az ember szeret biztosra menni, és épp volt is rá pénzem.
Ez ilyen lelki segítség. Ha csak méregdrága placebo akkor is mûködik :)
Re-Form kifejezetten pozitiv volt nekem mindenkinek ajánlani tudom.
Könnyebben fogytam tõle, jobban ment az edzés, több kedvem volt aerobozni, szuper volt.