Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33

Nyomassad, a HST nagyon jó 😊
http://dropcanvas.com/o0lkn
BUÉK srácok, itt van 1 kis olvasnivaló, régi-új dolgok 😊

Örömmel látom amúgy hpgy sokan kezdik felfedezni a teljes test programok szépségeit! Bizony ezek nem csak kezdõknek lehetnek jók! Ki hogy van? Én kicsit fáradt vagyok, 4 nap fizikai meló után nem mindig jut erõ edzésre, 2-3X 1 héten azért a fõbb dolgokat gyûröm...

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

DarkHorSe
Attertem par honapra erre a hst edzestervre. Most tartok meg csak a 15 ismetleseknel, eddig nagyon tetszik es a heti 3x edzest sem tartom olyan kevesnek😄 Rendesen megviseli a szervezetem

Swedish people are albino monkeys

veszelka
ok

veszelka
very okos hozzászólás 😊 lehet, selejtes volt a menet.

én pont karácsonykor találkoztam egy pálinkásüveggel, simán ráhúztam a kupakot, éppen hogy csak, leszedni meg csak fogóval tudtam legközelebb. elég egy fél milliméteres sérülés a meneten, és kész....

veszelka
a hierarchiáról ugrott be...egy olyan igazi orc nagyrásgú fazon mindig méregetett a teremben (pedig nem vagyok egy csöppség, 100kg/193 cm)mindig lekezelõen mosolygott, ha csináltam valamit, láttam, hogy a haverjainak mutogatott...

aztán láttam egyszer az utcán, egy bútorszállító cég egyenruhájában 😊

többféle hierarchia is létezhet 😊

Tyler1
Erre szokták mondani, hogy az egyetlen, akinél jobbnak kell lenned az az ember, aki tegnap voltál.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Prince of Máté
Gondoltam, hogy valaki bele fog kötni ebbe a jelzõbe 😊
Akkor vedd úgy, hogy majomkodó edzõket írtam.

adam46
😄 Nem a nálam szarabb alakok idegesítenek, csak a majomkodás.
Prince of Máté
Te nem érted.
A nálad jobbal nem összehasonlítani kell magadat, hanem tanácsot kérni például.
Csak hogy itt kurvára nem errõl volt szó.
adam46 mondta, hogy idegesíti õt, a nála szarabb alakok.
Na õket kell leszarni, és nem magadhoz mérni.

Te legalább érted 😊

oliwwer
<#eljen>
Kicsit el kéne szakadni az izomtömegtõl 😊. Az összehasonlítás szólhat a hozzáállásról, eltökéltségrõl, kaja, edzésterv, stb.,nem csak arról, nagyobb-e a háta.

A tanuláshoz nem kell összehasonlítani magad senkivel.A tanuláshoz csak pár dolog kell:
Akarat,alázat,bizalom.
Az meg , hogy ki jobb nálad az baromira relatív(fizikailag értem most).Nem minden az izomtömeg 😊
Jó nézni ahogy a 14-15 éves 40 kilós kisfiúk rángatják a 12kilós egykezes súlyzót, meg 8 kilóval próbálnak lórúgást csinálni 😄 ha meg szólsz nekik akkor "jó"-val elintézik és csinálják tovább a faszságot😄:😄

Prince of Máté
Akkor meg oda kell menni és megkérdezni.
De itt közel sem errõl volt szó.

Nem legyõzésre gondolok, inkább tanulásra. Ha jobb valamiben, akkor azt hogyan csinálta.

Prince of Máté
Nem 😊 Nem a másikat kell legyõznöd, hanem magadat.
Nem színpadon vagyunk ember... Ha versenyzõ vagy, akkor hasonlítsd magad a másikhoz. Kétlem, hogy az lennél...

Azzal kell összehasonlítanod magad, aki jobb nálad. Hogy te is jobb légy.

Prince of Máté
Ennyi, Succornak van igaza, nem kell a másikat nézni, összehasonlítani magad.
Ha szarul csinálja, csinálja szarul, nem a te dolgod.
Csak magadra figyelj, hogy te csináld jól.

adam46
iPod a megoldás, vagy hozzá hasonló csíptetõs lejátszók. 😊
Sajna izzadok, mint állat, meg ritkán edzek egyedül, meg beakadna a madzag mindenhova 😊.

ennyit ér a sok kigyúrt disznó

DarkHorSe
Versenyre keszult, megvolt a verseny aztan meg bevizesedett mint az allat. Felolem ketelkedhet aki akar, nem izgat, csak erdekessegbol irtam.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Tyler1
Bele is halna abban a pillanatban, ha egyáltalán kivitelezhetõ lenne ilyen mértékû hízás, de kizártnak tartom.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

adam46
Ez már beteg kategória, mekkora teher már a szívnek is... Valaki nagyon eszetlenül tolja. <#rolleyes>
DarkHorSe
Volt aki egy heten belul hizott 23 kilot 😄

adam46
Nos, igen összehasonlítani tényleg nem lehet, fõleg azért mert én naturál irányelveket követem, míg a terem tetemes hányada a szedjünk be mindenféle szart. Mondjuk ilyenek sose érdekeltek, mikor abba hagyják kicsit, akkor teljesen összemennek, volt olyan gyerek, akirõl két hét alatt tûnt el körül-belül 10 kiló. 😄
DarkHorSe
Engem kurva nem erdekel senki sem a teremben, max azoknak segitek akiken latom hogy el is akarnak erni valamit es kemenyen edzenek. Az ilyen lejovok azt nezek ki a butyuta fejembol, belenyomok a 60ba 6tot azt is szarul embereket kerulom messzire 😄 Ha meg segitseget ker, se segitek neki, utalom az ilyeneket.

Roger6
"Viszont ami engem tényleg zavar, az a nyögés " - fülhallgató, zene fullon.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

szerintem ez viszont szép, de naiv és álszent beszéd, hogy ne azért járj, hogy mások megnézzenek, és hogy ne figyeld mások teljesítményét. a férfiak mindig, minden téren versenyezni fognak egymással, ha nem is nyíltan, azért megjegyzi az ember. ez egyrészt motivátor, másrészt minden férfiközösségben van egy ki nem mondott hierarchia, csak az értelmesebb emberek közössége ezt nem hozza elõ, nem beszél róla
a hozzá nem értõ emberek minden téren ilyenek
nem tudják, hogy mi a faszt kell nézni, ezért a "nagyobb" lenyûgözi õket.
az értelmesebb cél, ha a hozzáértõ férfiak között szeretnél elismerést szerezni a teljesítményeddel, valamint a nõknél. a nõk pedig mást néznek rajtad, inkább, hogy mennyire vagy fitt, nem azt, hogy mekkora a súly amivel nyomsz. kivéve azokat a nõket akik nemi identitászavaruk miatt versengeni akarnak.
De a harmadik fél se érdekeljen 😄
A janiság nem a súlyokon múlik, mert ennyi erõvel minden erõemelõ Janinak érzi magát.Inkább a hozzáálláson.
Még talán 1.5 év elteltével én folyamatosan mértem össze az adottságaimat mindenkivel, ha valaki nem volt szabályos meg volt róla a véleményem pedig 2* akkora volt mint mondjuk én.Ezek hibás dolgok nem szabad.Az edzés az élvezet(-nek kéne hogy legyen).A tömeg meg az emberek pedig hajlamosak elvenni ezt az élvezetet.Egyszerûen csak lemész és jól érzed magad, és simán kizársz minden mást ami ezt befolyásolja 😊
1 évembe tellett megtanulni kb ezt.
veszelka
ne azérj járj kondiba, hogy a többieket nézd. ki nem szarja le õket?

adam46
😄 Vannak nagyon ordibálósok.

@Succor:

Félre ne érts, én sem nevetem ki a vékonyabb gyereket, az sem érdekel, ha többel csinálja, pusztán az zavar, hogy egy harmadik fél szemében, körül-belül ugyan annyit érek, mint az, aki szabálytalanul csinálja. Mondjuk ez is csak annak a kérdése, hogy mennyire laikus a harmadik fél. Amúgy engem sose érdekelt ez a Jani téma, én a magasabb ismétléseket preferálom, közepes súlyokkal.
Viszont ami engem tényleg zavar, az a nyögés 😊. Csávó négy kilóval bicózik, és ehhez állat nagy AURRRGGGHHHHH-okat kell ám nyomni 😊)). Na ez tényleg az agyamra megy. Meg elég zavaró.

De ez miért zavar téged?Majd rájön egyszer, vagy nem.
Neked semmi közöd mit csinál a másik és nekik sincs köze, hogy te mit csinálsz.A teremben való edzés kezd szubkultúrális szokások,egóskodások, összehasonlítások tömkelegévé válni. Undorító.Én vagok a teremben aki soha nem edz ujjatlan,ba sõt legtöbbször pulcsiba, én vagyok az aki ha bejön egy vékonyabb srác, nem neveti ki, nem hasonlítja össze magával, nem mondja azt, hogy ennek még sokat kell dolgoznia, és én vagyok az akit nem érdekel ki mit, mennyivel hogyan csinál!

Ha annyira zavar az ilyen, mond meg neki a véleményed, max lehurrog, vagy egyszerûen pakold fel 200-ra és csináld te is szabálytalanul, hogy Jani maradhass.
Ne értsd félre nem téged támadlak most, csak kicsit baj szokott lenni a fejekben a termekbe.Van egy célod, csak arra koncentrálj, ha nem koncentrálsz távolabb kerülsz a célodtól.Ezek a dolgok pedig hátráltatnak az odafigyelésben 😊
adam46
Igen, ez az egyetlen dolog, amit tehetünk, hogy átnézünk rajtuk. Ne tud meg, nálunk is mindenki ott majomkodik az oldalemelésnél. Csukló derékszögbe, aztán emelgetik. <#rolleyes>
oliwwer
Link

"the observation that strength trained athletes experience a rapid return of muscle mass and strength even after long periods of inactivity."
Ezen túl kell lépni. Egyik füleden be másikon ki. Elég, ha tudod, hogy Te szabályosan csinálod, õ meg nem. Kész. Van aki kétszer nagyobb súllyal csinálja nálunk az oldalemelést, mint én. Csak ha úgy csinálná, mint én, felével se tudná 😊)). Innentõl kezdve tudom, hogy én vagyok a jobb, nem is foglalkozok vele.

miezviz
Köszönöm, kérdeztem kondiba több embert és sokan azt mondták h ugyan úgy meg kell érte küzdeni.
Szeretnék valamibe kapaszkodni😄 Legalább mentálisan bebeszélem magamba h hamarabb visszaviszem magam a szintemre😊

miezviz
Nem tudom miért kell hülyének nézni, nem azt kérdeztem, h fogok e valaha még annyival nyomni, hanem h igaz e h hamarabb eltudod érni ahol egyszer már jártál.

adam46
Olyan elkeserítõ, amikor valaki sokat dolgozik, hogy elérjen egy súlyt és hogy normálisan szabályosan végezzen egy gyakorlatot vele. Én 110kg-al guggolok, ebbe megy 6-7 ismétlés, tényleg sokat guggolok és szeretem is, aztán jön egy hülye gyerek, akinek van nádszál lába, felpakolja õ is 110-re, de körül-belül leguggol 10-15 centi, majd fel és ezután pedig nagy királynak érzi magát. Vagy másik eset, aki egyáltalán nem szokott guggolni, majd elsõ edzésen már 100-al csinálja, õ nála is hasonló tartományban mozog a súly, mint az elsõ esetnél. Ilyenkor annyi leredukálódik a 100 kiló, mintha annyira könnyû lenne, nem tudom, nektek mi a véleményetek ezekrõl az emberekrõl?
oliwwer
Igen igaz

SOS!

Sziasztok! El kell utaznom, van itthon 3 doboz Capriovus tojásfehérjelé (fehérjebomba, 33 tojásfehérje/kg), amit már nem tudok megenni. Igen jutányos áron (500/doboz) odaadnám valakinek, hogy ne maradjon rajtam. Szavatosság január 23, de már hétfõ (a gyártás napja) óta a fagyasztóban vannak, tapasztalatból mondom, így még hetekig-hónapokig eláll és fogyasztható.

Átvétel XX. kerület és környéke. Ha valakit érdekel, jelezzen minél hamarabb!
DarkHorSe
Ha valaha nyomtal 90el es abbahagytad az edzest, sajnos soha tobbet nem fogsz tudni annyival nyomni 😞<#shakehead><#shakehead><#shakehead>

LocalPatriot
<#wow1>
miezviz
Sziasztok

3 hónappal ezelõtt abbahagytam az edzést de olyan szinten, hogy súlyt sem láttam, akkor még 90 el szériáztam.
Most elkezdtem hétfõtõl és ment 70 el, kérdésem a következõ.
Igaz az, hogy ha valaki egyszer járt már mondjuk 90 kg nál pl fekvenyomva annak könnyebb visszajutni oda? hamarabb eléred?
Persze tudom h nem csak ebbõl áll az edzés de gondolom egyik törvény igaz a többire is, mármint a bicepszre, tricepszre.

Elõre is köszönöm!

Sziasztok!

Hamarosan Bp-re költözöm keresek a 13. kerületben igényes edzõtermet. Keresgéltem már a neten Gym City -rõl van vélemény ?