33479
-
#12493 Nah volt egy kis váltás, szóval kaja témában most a pizza megy, illetve burgonya, természetesen a kajálás alapját még mindig a rizs adja. A reggeli zabpehely csak simán szerintem kevés, így veszek majd fehérjét, aztán mehet a zabpehellyel lefele. Lassan 70kg és alig látszik, dehát "magas" vagyok(180cm) így 80kg-ig meg sem állok, legalábbis azon leszek. -
#12492 meg a másik,seggre hogy lehet jól gyúrni? -
#12491 már irtam oda de edig semmi
-
#12490 Izomtömegnövelő vagy testtömegnövelő? Azt hiszem ezt jobb, ha megkérdezed Bunnytól az edzőválaszolban. Rendes fickó, hamarosan válaszolni fog, ha ügyesen kérdezed. -
#12489 üdv.vlaki kipróbálta már az OPTIMUM NUTRITION PRO COMPLEX gainER terméket,valami amcsi cucc,most kaptam egy dobozzal kintröl.van valami vélemény ezel kpcsolatban?aztse tudom hogy ez testömegnövelú vagy izomtömegnövvelő:a termék -
#12488 Szerintem lassan betámadom a 80kg-t. Most lehetek kb. 10% tzs-n, jövőhéttől tartok 1-2 hét átszokást, szintentartó kcal-val nulla kiegészítő mellett (elvileg nem árt néha ilyen szünetet tartani), aztán tömegelés ezerrel :). Jah és új osztott edzésterv is van már. -
#12487 Nagyon bolondok vaygtok,különben a fűrészelés is jó mert legalább pucsítanak.Pl Frayer te se váalszoltál a könyves/netes beszámolóról ahol is összegyűjtenénk amink van és h ki lenne benne ebbe. -
#12486 Sztem gugolás-felhúzás maximális súlyokkal ! Tetszeni fog nekik:XD -
#12485 köszi az ötleteket,majd válogatok
nem akarom,hogy női terminátorok legyenek,de azt sem,hogy ez legyen az első és egyben utolsó edzésük :) -
zotja #12484 döntött törzsü evezés. scott pad ugy h a fél picsája lelóg -
#12483 Olcsóbban nem jössz ki ha omega3-ról van szó.
Magasabb minőségben nem találsz esszenciális zsírokat. -
#12482 Az omega3 = lenmagolaj -
#12481 én együtt tolom az omega3-at ill. Daily Vita-Min-t -
#12480 Az l-karnitin annyira loszart nem ér,hogy az nem igaz.
Egyszerűen túl drága ahhoz képest,hogy nem ér semmit.
Vegyél helyette lenmagolajat, szőlőmagolajat.
Sokkal olcsóbb, és ezerszer többet ér.
Vegyél 400 grammos c vitamint. Abból napi 1-2 gramm, ha lehet a nap folyamán minél többször elosztva, mert gyorsan ürül.
Vegyél multi vitamint, az universal daly-one ja, vagy a scitec esential és Daily Vita-Min megfelelő. Vehetsz még Chromium Picolinate-ot.
Ezek érnek is valamit legalább. -
jimcicc #12479 Srácok, egy olyan nyomi kérdésem van -nézzétek el nekem-, hogy ha hetente 4-szer edzek, elég csak akkor edzés előtt nyomni az L-karnitint, vagy szedjem minden nap? -
Retsu #12478 Figyelj, mell-lábnapot ajánlok akkor főleg:) Persze váll is mehet, ott is lehet jó helyeken "segíteni" nekik:) Azért te is nyomd keményen, hadd lássák hogy nem csak azért vagy ott. -
#12477 pinatárogatás -
#12476 holnap jönnek velünk csajok is edzeni,de megpróbálok csak az edzésre összpontosítani,nem lesz könnyű:)
Utánanéztem,hogy miket kellene velük végeztetni(hogy látványos is legyen:)),de ötleteket,gyakorlatokat szívesen várok! -
Retsu #12475 Na ja, van benne kemény 1-1,5 g kreatin az nem túlzás. Készülök lelkiekben a holnapi edzésre, ha nem jön közbe semmi, jó kis réning lesz. Múltkor is majd' széttéptem a súlyokat, azóta bejött a képbe 1-2 dolog, ami plusz motivációt ad. Majd kiderül. -
#12474 Szerintem a volumassban lévő egy adagnyi kreatin csak az edzés alatt kiment kreatint tölti vissza, szóval ilyen szempontból nem számít. -
987isti #12473 bocs a hibak miatt -
987isti #12472 hat ja ezeknak a mellekhatasa az izmok novekedesevel jar gomdoltad volna . Habar mint ahogy a neve is mondja taplalek kiegeszito vagy is megyearul kajanak foghato fel de az a lenyeg hogy mar egy feleve szeded -
#12471 Ha hülyeséget írok javítsatok ki,de a volumass 35 be kell lennie creatinnak.Nah már most pár kommenttel arébb leírtuk h a creatint nem jó sokáig szedni hanem kúrákban kell nyomni.Sztem a szerveztenek se nagyon jó a másik meg h hozzá szokik és nem tudsz úgy fejlődni mint ha adott időciklusonként szednéd.Sajna a myomaxot nem ismerem úgyhogy nem tok arról nyilatkozni. -
Tomi00 #12470 Sziasztok! Több mint fél éve szedek Scitec Myomaxot vagy Volumass 35-öt (felváltva szedtem) és az lenne a kérdésem, hogy most tartsak egy kis szünetet vagy nem kell? Csak azért kérdezem, hogy nem lehet ezeknek vmilyen káros mellékhatásai? Előre is köszi, Tomi -
#12469 Bocs a helyesírási hibákért, kicsit siettem... -
#12468 Nekem volt 1 hét feltöltési időszakom, nekem fel is ugrott pár kiló ezalatt, meg erőben is hozott. Szerintem nem hülyeség tölteni, bár a véleményem nem mérvadó, hiszen először csinálok kreatin kúrát.
Más: tegnap szét melleztem magam, 45 fokos padon +5 kg sikerült utolsó szériába, szépen dolgozik a kreatin (pedig dextróz nélkül iszom - talán be kéne szereznem azt is...). -
#12467 nálam is hasonló holtpont,erőben nem fejlődök,de már kezd normális kinézetet ölteni a karom,vállam
A nagyságot inkább felcserélem "tagoltságra"
Én majd a PlasmaJettől várom az áttörést. -
Retsu #12466 Kösz, akkor úgy látszik van értelme így is próbálkozni. Kb. 2 hét múlva tervezek elkezdeni 1 kúrát, remélem segít átlendíteni a platón, ahol mostanában vagyok. Ha nem válik be, akkor meg edzéstervet váltok, valahogy csak összejön. -
#12465 igaz nem engem kérdeztél de sztem fölösleges tölteni.Én egyszer nem töltöttem mégis jó volt maradt végig a napi 10g.annyi h mindíg pénteken edzésután kezdem ha kúrázok akkor 5g szombat vasárnap meg már 10g és utána ez így is marad. -
Retsu #12464 Én se úgy értettem, hogy állandóan kell szedni, attól függetlenül vannak akik úgy küldik. De az biztos, hogy ez is olyan, mint a koffein. Aki keményen kávézik, ne csodálkozzon, ha a koffeines energizálók pl. nem hatnak túlságosan. A kreatinra visszatérve nemrég oilvastam, hogy 1 tanulmány szerint teljesen felesleges tölteni. Állítólag a kúra alatt napi 10-12 g kreatin konzisztensen szedve ugyanolyan eredményeket produkál. Erről mit gondolsz Frayer? Mert ha igaz, akkor azért kevesebb is elég lenne. -
#12463 Köszi,legalább te értékeled a fáradozásomat
Frayernek igaza van nem szabad a kreatint egyfolytában nyomatni mert hozzászokik a szervezet.Én állt május közepe vége felé csinálok egy 50 naposat meg október vége november eleje a másik és slussz passz.De nekem elég is ennyi a creatinból sztem ez 2 alkalom egy évben. -
jimcicc #12462 jáj, vmi rosszat mondtam, nem írt ma még senki -
jimcicc #12461 hehe én a 169 cm-hez vagyok most 64 kg. Vagy inkább 65
amúgy nekem teccel így is, na majd tömegelés után is véleményezek. -
jimcicc #12460 nekem tecc speciel, ha ér egy nő szava.
na én meg bementem tegnap Westendbe a Scitec üzletbe, nem volt Reform, miért is ne, de azt ajánlott a a srác, hogy elég az L-karnitin, vagy szedjek hozzá a Reform butított változatát a Thermo-X-et. Azt mondta ugyanaz a hatása.....na mindegy megvettem. Kérdeztem az Alpha Burn-t, és azt mondta csak paliknak ajánlja, meg megemeli a vérnyomást....meg mit tudom én, szóval a lényeg nagyon lebeszélt róla. -
#12459 Úgy látszik senki nem rak fel képet...
Akkor csak a diéta miatt:
2 kép között kb -3 kg és 20 nap különbség van.
Jelenleg 177/64 mint valami modell csaj... De mindjárt tömegelés és lesznemulass :)
Na ezek után már rakjon valaki tényleg izmos is...
-
#12458 Én nem tolnám a kreatint rendszeresen. Nem azért mert lenne esetleg valami mellékhatása. Hanem mert ehhez is hozzászokik a szervezet, aztán meg jönnek ide a topikba sírni,hogy nem hat a kreatin.
Hát persze,hogy nem használ ha nem helyesen használod.
Az altatóhoz is hozzászokik a szervezet.
Úgy kell,hogy csinálsz egy korrekt kúrát, nem kell sporolni ezen.
Aztán nyugi van a kreatinnal, akár fél évre is. Aztán megint mehet.
Olyan mint a clenbuterol, nagyon jó, hatásos, pörgeti rendesen az anyagcserét, egyeseknek mégsem segít, mert nekik nemhat, igaz,hogy már egy éve eszik rendszeresen, teli vannak mellékhatásokkal, és képtelenek felfogni,hogy a szervezet hozzá alkalmazkodik ezekhez a dolgokhoz. Kialakul a rezisztencia. -
#12457 Én úgy szedném h reggel 5g éhgyomorra utána legalább 30 percig se víz se kaja majd edzés előtt megint 5g 30 percel a training előtt.Én szedtem mindíg és hozott,de ez embere válogatja. -
Retsu #12456 Ha kúrában tolod, akkor minden nap. Edzés előtti energizálásra meg értelemszerűen csak edzésnap, edzés előtt. -
Abruzzi #12455 Csáó!
Ha kreatin monohidrátot szedek, akkor azt csak edzésnapokon kell vagy minden nap? mert van többféle olvastam de most nemtom h a sima 100 % monot hogy szedjem. Kösz előre is a segítséget. -
#12454 ami mostvan jobb:)