Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár igazából azt nem tudom, hogyha szalmonella hõ hatására elpusztul hideg hatására is?
Kísérletezz hátha kitalálsz valami jót és oszd meg velünk😊
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
😄DD
Rég láttunk, de én titkon reméltem,hogy nem futamodsz meg a multban történtektõl, erõt gyûjtesz és felszívod magad, majd véres sebeid nyalogatása után újjúlt erõvel támadsz ránk a forumokban.
Eddig amiket írtál.
Te egy igazi magyar ember vagy.
Mondhatnám, tipikus magyar.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
De aztán elvetettem mert könnyen el lehet kapni egy betegséget, most nem jut eszembe a neve. Tojásban könnyen elõfordul, de csak ha nyers.
ÁÁ megvan, szalmonella baktérium.
Szóval minden féle képpen meg akarom fõzni.
De ha mondjuk a fõtt tojást darálom be valahogy egy masszába???
Na?
"Azt a benyomást kelti mintha segghülye butaállat lennék." - Hajjaj 😄
"Szerintem nem veszélyes a magas GI, de azért a biztonság kedvéért én nassolva eszem ezeket a kajákat, jó hosszan elnyújtva ,csipegetve." - És ez mennyit változtat a felszívódási sebességen? Gyors az anyagcseréd, gyorsabb mint az átlagnak. Ezért nézel ki jól annak dacára hogy... najó visszafogom magam. Szóval lehet hogy ez neked hihetetlenül hangzik, de az átlagemberek, sõt a magamfajta endomorf alkatú emberek igenis meghíznak a magas glikémiás indexû kajáktól. Mellesleg a liszt nem azért veszélyes mert por alakú, hanem mert nem tartalmazzaga a bonaszem héját és csírakezdeményét. Ezáltal hiányoznak belõle a mikro tápanyagok, és a rostok amik lassítják a felszívódást.
"Végülis a tömegnövelõkben is a maximális GI jû szénhidrátok vannak, mind gyorsan szívódik fel, "POR". Mégsem zsírosítanak ha helyesen használják õket." - EDZÉS UTÁN az izmok "magukba szívják" azonnal. Mert ilyenkor SZÜKSÉG VAN gyors felszívódású fehérjére és szénhidrátra.
Mellesleg én is olvastam hogy készül a pizzatészta, és nem kell bele feltételnül olaj.
Nem valami csúcs, lehet rajta finomítani ha van valami jó ötleted, én ezt így nyáron imádom, mert jégrém szerû valami tele fehérjével.
Segítsetek már kitalálni,hogy mit lehetne kezdeni 10 db tojás fehérjével, naponta.
Hogy készítsem el??? 😞
Nagyon unalmas az egysíkú keményrefõzés és úgy be az arcba. Azért még megy 2 db sima tükör tojásnak is, az nyami az finom, azon nem kell változtatni.
De azért jó lenne ha elmondanátok ti hogy készítitek a tojás fehérjéket.
Minél több receptet vagy 5letet írjatok ide.
Én nem zsírtalanul akarok kajálni, csak nem akarom,hogy a zsír a plafonon legyen, ez nálam napi 1 deci olajat jelent, 1000 Kcal.
Tudom, sokan mondják, hogy fehér kenyér, fehér halál, meg a liszt az zsírosít. Mindenki fél a magas GI jû ételektõl. Pedig nem kell, ha okosan eszel.
Ez a magas GI zsírosít, nincs tudományosan alátámasztva, legalábbis én nem találtam alátámasztó kísérletet,de ezzel kapcsolatban találtam olyan tanulmányokat amik az ellenkezõjét bizonytják.
Sõt, ha csak magas Gi jû kajákat eszel, egy két hét alatt adaptálódik hozzá a szervezet és ugyan olyan inzulin választ ad rájuk mint ha borsót ennél, vagy oljaos magvakat.
Sem rövid sem hosszú távon nem változtat a GI érték a testzsír arányon.
Ez most mellbe vágot benneteket, tudom.
Azt a benyomást kelti mintha segghülye butaállat lennék.
De nézzetek utánna, a világ legnagyobb enciklopédiája az internet, a galaxis utikalauz stopposoknak után. Ott a google. Kísérleteket, nézzetek, ne ilyen bohócok véleményére adjatok.
Szerintem nem veszélyes a magas GI, de azért a biztonság kedvéért én nassolva eszem ezeket a kajákat, jó hosszan elnyújtva ,csipegetve.
Egy negyed pizzát is 2 órás film alatt eszek meg. Mellé szürcsizek valami magams GI jû szénhidrátot is, és úgy veszem észre,hogy egyáltalán nem zsírosít. Majd kipróbálom habzsolva is, kétpofára enni ezeket, DE a bevitt kalóriákat és arányokat nem változtatva, ha igaza van az orvosoknak akkor nem változik semmi.
Végülis a tömegnövelõkben is a maximális GI jû szénhidrátok vannak, mind gyorsan szívódik fel, "POR".
Mégsem zsírosítanak ha helyesen használják õket.
U.I.
olvastam,h A pizzatésztában 1 deci olajat raknak, a szemetek.
Na ezért kell magad megcsinálni a tésztát is, a rohadt pizzások ki akarnak nyírni minket. Gyilkossági kísérlettel jelentem fel õket ha mégegyszer pizzát nyújtanak felém, annak el kell verni a kezét aki pizzát mer venni a boltból, fegyvernek minõsül sajnos.
mov ah,4ch int 21h end
Máskor meg arra gondolsz hogy mit tegyél a pizzára.
<#taps>#taps><#violent>#violent>
\"Anyámmal élek,babettával járok, macskám van és ne is legyek kemény?\"
szerintem ez pont jó lesz
Live for nothing or die for something.
Egyél inkább egy jó kis grillcsirkét paradicsommal, paprikával, uborkával...
Egyébként mért nem eszel zsírosat? Edzés közben úgyis ledolgozod nem?
A sajt nélkül nem lenne az igazi, de talán a trapistával tudnám helyettesíteni a mozzarellát. Vagy nem?
Mondjuk szerintetek egy jó nagy kerek pizzához elég lenne 10 dk sajt???
Az a baj,hogy a 27g fehérje mellett van benne ugyanennyi zsír is.
A sonkácska az oké lesz meg a többi, mind olaj nélkül.
Tud valaki alacsony zsírtartalmú sajtot?
Annyira nem jönnek be az izmos férfiak.
Tök mindegy melyiket viszem, másnap cserélünk... <#smile>#smile>
Akkor a háttérben az a fószer megmarad 170 nek. hehe
Aranyos mind a kettõ, de nekem a jobb oldali jobban bejön.
Hehe. Asszonyt munkahelyre, két fiamat óvodába kell vinnem reggel és hoznom délután.
Van otthon mondjuk napi szûk 1 órám edzésre. Az már nem férne bele, hogy lemenjek valahová, mert csak az utazással értékes percek mennek el.
Este 10-kor meg nem állok neki edzeni, mert annyira megszállott azé nem vagyok.
😊
A gépezet elég masszívnak látszik, Arnold Sport egyébként. Nem hiszem, hogy el tudok rajta rontai valamit, annyira egyszerû az egész. Max a zsinórok állapotára kell odafigyelni, meg csavarokat néha ellenõrizni.
De majd meglátom...
Egyébként emlékszem, az edzõtermekben a nagy masszív monstrumok is elég sokszor elromlottak. Hiába, ez a használati eszközök sorsa... 😊
Ha otthon van idõd edzeni akkor terembe is van nem?
Edzõterembe járni manapság nincs idõm.
Régebben lejártam és azzal a géppel, amit most megvettem, mindent megtudok csinálni, mint amit az edzõteremben 6 külön géppel csináltam. Mi ezzel a gond? Egyedüli dolog amitõl tartottam, az a terhelhetõsége. De tegnap kiderült, hogy fekvenyomó részére 140-150 kiló nyugodtan mehet, a csigás gyakorlatokhoz meg 100-120kg. Na nekem ez bõven elég lesz, mára már sajna nem bírom úgy a nagy súlyokat, mint régebben.
A kox témához:
Nagyon helyesen írták itt elõttem mások is: a koxot el kell felejteni.
Egyetlen esetben tudom elfogadni, ha valaki profi versenyzésre akarja adni a fejét és a koxokat is ehez mérten professzionálisan használja.
Ha nem versenyezni akarsz, akkor az egyetlen dolog ami valóban segít, az az akarat, a szellem!
Amikor lejártam edzõterembe, egy csomóan koxoltak körülöttem, a paraván mögött nyomták magukba az injekciót, stb. Elképesztõ volt.
Bár jó haverságba voltam mindegyikkel, útáltak engem, mert nem értették, hogy a francba van, hogy én csak c-vitamint szedek és mégis nagyobb súlyokkal dolgozom mint õk, ráadásul súlyra is nagyobbak voltak nálam.
Mindig megmondtam nekik, hogy azért van ez így, mert én lélekbõl nyomom a súlyt.
Mondjuk én nem testet építettem hanem erõre mentem.
Aham, okos vagy.
Szóval ne nagyon erõltessük itt a kox témakört.
170 Kg azt mondja,hogy ne koxoljatok.
Én hallgatok rá, mert õ úgy tudja hogy rossz.
Akkor nem szabad, gyerekek.
Ez kb olyan mint amikor két óvodás beszélget a szexrõl! A fasorba se vagytok!
Hova akarsz te koxolni? Mit akarsz elérni? És ha eléred mi a fasz lesz? Semmi nem lesz, csak kockáztatod az egészséged. Egy idõ után már nem leszel izmos, de beteg az igen! Neked is kell egy halálközeli élmény hogy elfelejtsd a hülyeséged? Vagy egy szép kis gyno? Semmit nem tudsz, és valszeg nem is fogsz. Kurvagyorsan felejtsd el!
Az szép meg jó hogy olvasgatsz róla a neten, de ez a gyakorlatban ez szart se ér. Mi lesz ha történik valami baj? Hova mész segítségért? Nagy eséllyel elbaszod, és onnantól nem lesz több móka!
"NE KOXOLJATOK, NEM SZABAD, anyukátok elveri a kis kezeteket." - Ilyeneket írsz bazdmeg?! Miért nem azt írod hogy kurvára nincs értelme? Mert nincs. Vagy ezt te nem látod át?
Ha rákeresel a sustanolra, a google ban, rájössz hogy így is nevezik ezt a cuccot. Leginkább közeli szomszédországokban.
pl. A naposnak is van egy rakat neve, dianabol, methandrosztenolon, d-bol, clenbuterolnak a másik neve spiropent a több tucat másik neve mellett stb stb.
Trenbolon, én azt hiszem tökéletes lenne, tudom is honnan lehetne szerezni, gyártó képviselet, "legális" helyrõl, csak az a baj,hogy még nem vagyok azon a szinten hogy koxolnom keljen. Még bõven 120 kiló alatt vagyok.
A növekedési hormon mellett ez az egyetlen olyan anyag ami nagyfokú anabolikus, tömegnövelõ hatás mellett még le is égeti rólad a zsírt.
Nem aromatizálódik, kis adagokban is hatásos.
Itt parabolan néven találod meg. Nevezik még Finaplixnek vagy finajectnek, ebben is van trenbolon.
Treni nek is híjják.
http://www.pharmaeurope.com/steroid_ratings.php
http://body.builder.hu/steroid_reszletes.htm4?id=49
Ez egy nagyon erõs cucc, erõs méreg, de inkább a vesére.
NE KOXOLJATOK, NEM SZABAD, anyukátok elveri a kis kezeteket.
Lemész szépen a tescoba,megmarkolsz a polcról két rózsaszín sulyzót,felülsz egy szobabiciklire (szerk.:ha nincs akkor megteszi a síma is...van hely!) és tekersz közben pedig karhajlitásokat végzel,de csak szabályosan.Ha végre elálmosodsz átmész a szobabutor részlegbe (ha van olyan😄D) és keresel egy kényelmes ágyat,lefekszel...Ha felébredsz már ott is van helyben a csirkemell a hús részlegen!
Utánna elégedetten hazasétálhatsz....Te mindent megtettél!
😄DDDD hehe
Nem tudtok valami non-stop kondi termet?
kurva jó zenét találtam 😛
gyerek koromból való
2 Brothers On The 4th Floor - Dreams
és én tudom hogy edzek hisz nem msot kezdtem már😊
csak sok új cucc van , és lesz egy kis felhasználatlan pénzem
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Alacsonyabb ismétlésszám de kurva nagy súlyok.
Meg be kell vetni teknikákat is, de ez itt hosszú lenne.
Cél : erõ és tömeg, de ha nagyon választani kell akkor erõ
ki mit ajánl?
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
itt nézelõdj olcsóbban nem kapsz sehol mindenhol ugyanannyi az ára!
Max a Méh-ben lehet keresgélni tárcsák után 😄
Én alapbol nem vennék ilyen multifunfkciós szarokat!
semmit nem érnek
Veszek egy multifunkciós kondigépet. 60kg tárcsasúlyt adnak hozzá, ami 2-3 hétig elég lesz, mert már vagy 4 éve nem nyúltam súlyzókhoz, de úgy négy hét után már kevés lesz attól félek.
Tudtok helyet, ahol gumírozott tárcsasúlyokat lehet jó árban megkapni?
Valószínûleg 2x20kg és 2x10kg kellene.
Elõre is köszi a válaszokat.
Üdv.
[email protected][email protected]
Arról viszont mesélhetnél mi volt a csajjal
😄
Most nem tom,hogy mire is gondoljak ebben a nagy hõségben.
Asszem elnyalok egy fagyit , meg egy csajt a zuhany alatt.