Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
am nem káros, de nem hiszem hogy neked már szedni kéne.
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Frank Mcgrath ( õ a kedvencem )
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
mint írtam nem akarok meggyõzni senkit semmirõl, csak beleolvastam és épp ez volt terítéken.
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
MÁR most kezdõdik az általánosítás hogy kolbász meg szalonna, nem kérem ez TESTÉPÍTÕ topic, és nem eszünk kolbászt szalonnát.
Legutoljára is 3-4 héten keresztül próbált 2-3 ember meggyõzni 10et hogy igenis vegának lenni jobb.
Lehet, hogy jobb, de mivel a testépítõk legalább 80%-a húsevõ, köztük a legnagyobb profik mind a húsra esküdnek, ezért ebben a topicban errõl fölösleges "vitázni".
a kolbász+szalonna csak úgy általánosságban jellemzõ a magyarra.
A sportolónak a hús nem szabad h mást jelentsen, mint csirke, hal és hasonló jó minõségû húsok.
Gracie Barra
Azon kívûl,hogy átmossa a veséket, egy jó hidratáltsági szintet eredményez és segít kiüríteni a felgyülemlett méreg anyagokat is.
Napi 5 liter még nem sok. Bár egyeseknek napi 1-2 liter is az.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
lehet h sokat foglalkoztál a témával de ezeket a testépítés nem használja tápanyagforrásnak - lehet a többi sportoló igen de most nem róluk van szó
amúgysem mondtuk h lehetetlen vegaként testépíteni csak nem éri meg.
a másik h ha jól tudom szinte az egyetlen betegség amit nagy arányú húsevéstõl el lehet kapni az a köszvény
a köszvény pedig a hugysav túltengése miatt alakul ki a szervezetben.
ha a szervezet túl sok hugysavat termel akkor az inakban tárolja õket mert azzal gyakorlatilag kivonta a forgalomból ott senkit nem zavar,
ha viszont túl sok keletkezik belõle ugyanúgy ott tárloja csak mostmár zavarni fog ergo izületi fájdalmad lesz.
a kialakulásának oka túl sok húsevés márpedig azért mert az lefogyasztott húsban lévõ sejtekben az örökítõanyagokban lévõ ribóz lebontásakor keletkezik a hugysav mint végtermék.
ezt kipisiled és amit nem pisilsz ki az az izületeidbe szállítódik
nagyjából ennyi a történet
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberû gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterrõl, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
a magyarok halálozási átlagéletkora 50 és 60 év között van, ebbõl a szív, érrendszeri betegségek 90%.
bár ez testépítésnél nem éppen érdekes, de a pulzus is hamarabb lecsökken megterhelés után, ezt magamon is tapasztalom. atlétikaedzésen összehasonlítva a többiekkel, ha pl egy 3000m-es futás után vagyunk, 5 perc kell és lemegy 60-ra. a többieknek ekkor még 70-80 közt mozog. ezt hallottam más vegásoktól is h tapasztalták.
És asszem a mexikó öbölbeli népség él a legtovább a pálma fák alatt, valami 88 körüli átlagéletkorral.
És ha jól tudom azok is húsevõk, mint a magyarok.
Te hallod, az igaz hogy vegásan nem szarsz olyan büdöset, meg az izzadságodnak más a szaga? de most kom
csak foglalkoztam úgy 10 évet a témával, és vettem fel kapcsolatot orvosokkal, sportolókkal, biológusokkal akik ilyen téren kutatnak. ettõl még nem biztos h igazam van, csak érdekesség...
akár hány osztrák, amerikai, német... sportolóval beszéltem, még ha nem is volt vega, azért nem mert túlságosan szereti a húst, de tudja h egészségesebb lenne nem enni.
a fehárjáre a tejteermék a megoldás. a cikkben benne van h azok a népek akik futkosó csibéket esznek nem élnek sokáig.
nem vagyok egy fõszakács, de majd nézek jó recepteket.
És semmi bajunk nincs ettõl.
Van egy nagyon fontos érv a vega élet ellen, ez pedig az,hogy csak a vegás táplálékok biológiailag nem fedezik teljesen a szervezet szükségleteit és ezért sok mindent magának a szervezetnek kell szintetizálnia. Fõként fehérjéket.
Ha megnézed a növényi és az állati eredetû fehérjék biológiai értékét össze se lehet hasonlítani, annyival rosszab a növényekének.
Én azt mondom,hogy étkezzünk helyesen, nem kell azért lemondanunk a húsról, hogy ne kapjunk szívinfarktust vagy hogy ne legyen magas a koleszterin. Hanem én azt az elvet vallom,hogy tudatosan étkezzünk és azokat a minõségi tápanyagokat vegyük magunkhoz amire a szervezetnek szüksége van, csak a baj az,hogy a szar kaják sokkal olcsóbbak mint a minõségiek.
Sajna elég drága a pulyka, csirke mell, pedig pont hogy erre lenne szükség.
Vegás, rakhatnál fel recepteket is :P kiváncsi vagyok milyen dolgokat tudsz így csinálni magadnak.
Én gondolkozok rízspépen meg ilyen rízsgolyócskákon ami japánban megy
egy kicsit ömlesztve van, de asszem érthetõ.
Sport, életmód és vegetárizmus
Oda lent írtam,hogy a kurva zsír megnöveli a tápanyagok felszívódási idejét, az edzés után turmixnak meg az a lényege,hogy minél gyorsabban minél több vérplazma koncentrációt érjünk el.
Diéta alatt, mikor lassú az anyagcsere, a zsír ugyan akkor fokozhatja is az anyagcserét, ha mértékkel eszed.
2 csak éven keresztül voltam vega, de mostanában 2 hetente 1x becsúszik valami csirke..
bár testépítõnek nem neveztem volna magam...
most meg 10 éve vagyok vega (lassan 11) és épp múlt héten hagytam le 2400m-en egy futó srácot.
amúgy ha valakit érdekel a vegetárizmus és sport címû cikkezdeményem, annak szívesen elküldöm mailben. sokat foglalkoztam a témával pl a testépítés terén is.
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberû gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterrõl, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Nem tudom hallottal mar Abebe Bikila-rol. 1960-ban ez az etiop ferfi mezitlab futotta le a marathont, bajnok lett es egyben uj vilagrekordot allitott fel. Na erre varjal gombot.
"Nincs lehetetlen, csak tehetetlen"
volt profi testépítõ 2 is vega akirõl tudok albert beckles meg bill pearl de ha jól tudom egyik sem volt csak vega végig pályafutása során
a biológiát meg ideológiai szempontból nem figyelembe venni igencsak botor dolog
sok sikert
Na most lássuk: Fogod a proteint belenyomatod vízbe megiszod. Fogod, belenyomatod tejbe, megiszod. Mi a különbség? a TEJ és a VÍZ. A protein ( akármilyen hihetetlen) ugyanaz. A TEJben van egy fél tonna zsír ami téged zsírosít, a VÍZben nincs. Tehát ezért idd vízzel. Aki panaszkodik az ízére az meg igyon KAKAÓT. Nos ennyi tömören.
Vegás dologra kitérnék. Én még soha nem hallottam vega testépítõrõl, lehet hogy létezik, pontosabban biztos, de ha hasonlítani tudnám valamihez akkor talán egy féltüdejû könnyûbúvárhoz lehetne.
Soha nem fogsz egyenértékûen fejlõdni csak növényekbõl, mint egy húsevõ, és sosem leszel akkora, és persze minden sokkal több ideig fog tartani. Mivelhogy nem viszel be kellõ mennyiségû és minõségû tápanyagot.
Ettõl függetlenül csináld úgy ha neked problémáid vannak az állatok megölésével, hidd el mi is tudjuk honnan jön a hús ugyanis nem vagyunk hülyék.
Izmosabb leszel de soha nem érhet fel a fizikumod egy hasonló komolysággal edzõ húsevõvel.
Viszont ettõl függetlenül csak csináld, az a lényeg, hogy csinálod.
Sok sikert!
a végén még a kannibáloknak van igazuk
Amúgy én is sajnálom a szegény kis állatkákat amiket nap mint nap rágunk, nekünk se lenne jó ha egy magasabb rendû faj, mondjuk az ufók <#alien>#alien><#alien2>#alien2> tenyéésztenének minket majd mennénk a vágóhídra. <#idiota>#idiota><#szomoru1>#szomoru1>
Nem lenne szép tõlük.
Ha nem lenne törvénybe ütközõ lenne pár ember akiket kivégeznék, és mehetne a fagyasztóba, politikusokkal kezdeném, és nagyon sokáig folytatnám. Feldolgozás és " méregtelenítés " után küldenék ki kaját afrikába is.
Most nem azé mert szadista vagyok, de túl sok ember van már ezen bolygón és nem ártana már egy kis ritkítás. Meg azért egy édi kiscica vagy hûséges kutya, többi állat, mennyivel többet érnek már mint sokan az emberek közül. Hát de most nem???!!
az hogy meg a hús honnan van, engem személy szerint nem érdekel, az a lényeg hogy növök<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Amúgy meg unokabratyóm vegásan is foglalkozott testépítéssel, sok szója és sok babos, lencsés, borsós fõzeléket kell enni, lassan de fejlõdött, elég szép szolid, jó minõségû izmot lehet így építeni, zsírosodás nélkül, de sose volt nagyon nagy. Vegásan nem nagyon lehet szálkásan 80-90 kiló fölé menni egy átlag mebernek, SZerintem.
Tudja valaki, hogy miért szívódik fel hatékonyabban a proteinturmix vízzel fogyasztva, mint tejjel? Van olyan összetevõjû is, amelyiknél azt írjak, hogy alacsony zsírtartalmú tejjel is bevihetõ a szervezetbe. Ha ezt is vízzel iszom akkor nagyobb a hatásfoka? Köszi
85-ös mr olympia versenyzõirõl kis sorozat pár perces részek
haney,bannout,paris,platz,beckles,christian,demey ésatöbbiésatöbbi
oldschool zene ruhák edzés és idõtálló fizikumok és gondolatok
nemmellesleg supercool arc mindegyik
olympians
ha tanultál bioszt tudnád h lakto / vegaként halálraítélt vagy kb:D
a vegetarianizmus nem jó mert annyi zöldséget kéne bezabálni h a szervezetednek szükséges aminosavakból mident bevigyed h nem bírnád( a növényevõ állatok ezért esznek szinte egész nap)
a tested naponta kb 400 g fehérjét bont le ebbõl 300at visszaalakít
100g a hiány azt kell alapszinten normál esetben pótolni de mivel te új szöveteket akarsz építeni meg kell emelni a fehérjebevitelt h ezt véghez vigyed
a szervezet nem tud magától aminosavakat csinálni meg kell ennie azokat h beépítse felhasználja szóval az izomépítéshez igenis kell a fehérjedús táplálkozés
húsevés meg azért kell h ne kelljen 40kiló zöldséget zabálnod és amúgyis mindenevõ az ember és nem növényevõ
tejtermékeket a testépítés kis mértékben használ mert nem igazán alkalmasak és olcsóbban jobbat kapsz
köszvényes meg nem leszel úgyh ne félj a húsevéstõl
kezdõ tömegnövelõ étrend 2g fehérje kilónként meg 4.5g szénhidrát
http://kcal.hu/
http://body.builder.hu/edzo_faq.htm4
Nem kell plussz fehérje szerintem, csak az kb. 2 gramm ne növényi eredetû legyen csak, hanem nagyrészt tojás és tejfehérje, mivel úgy tudom ha húst nem is, de ezeket fogyaszthatod.
Bár hús nélkül nyilván nehezebb, de állitólag van(volt?) vega profi is :) de nyilván adottság kérdése is.
Én vásárolni csak a neten szoktam, a shop.builder.hu cimen, boltban drágább, és van még az extremefit.hu, ezt még nem próbáltam.
2: nagykerekben, legjobb ha teremedzõvel összespanolsz és õk általában tudnak ott vásárolni
3: nem vágom
leszarom a konfigod...