Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Am meg én passzív dohányos vok, de ha pl. k.o vok (ritkán), akkor én is elvszívok vagy 1 szálat, de az rendesen beszédít, méga leggyengébb is, sztem még addig jó míg ilyen hatással van rám.
Ha már káros szenvedélyrõl van szó, akkor nekem spec a sör, minden hétvégén lecsúszik min. egy 10 üveg, de csak péntek-szombat, hétköznap no alkohol, persze ez a minimum, ha szünet van vagy olyan a kedv, akkor olyat csinálunk mint most pl. hogy csütörtök-péntek-szombat (sajnos), dehát ez is egy káros szenvedély, ez van sajnos...
A másik az meg a drog, de persze azt sokkal ritkábban, és nem is annyira keményen, kb. egy félévente úgy 2-3 max.
Tom hogy ez az életmód nem egy gyúrós életmód, még ha úgyis eszek-edzek, de csak akkor hagynám abba ha versenyszerûen csinálnám ezt a sportot, még ha tudom hogy ezzel nem élem meg kb. az 50et se, dehát most ez az életnézetem, majd késõbb biztos megváltozik... (de leeht hogy már túl késõn xD)
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
"Nem drogozhatunk?" Hát ennek a kijelentésnek tapsolnom kell én a helyedben nem ismertem volna be, hogy 30hoz közeledek.
"Figyelni kell a kajára?" Milyen meglepõ! Én azthiszem, hogy a kajára figyelés 1 év után rutinná válik. Én személyszerint nem is kívánok más kajákat. És ha tömegelés alatt mégis megkívánom? Hát akkor megeszem. Ha pizzát kívánok meg megeszem azt is de ha disznózsírt azt is! A lényeg itt az, hogy csak ritkán, és normális mennyiségben, nem vagyunk hedonisták, lehet ezt ésszel csinálni.
A dohányzáshoz gratulálok. Apám dohányzik, nem tud róla leszokni és tudja, hogy rossz. Világ életében tiltott engem a cigitõl és még ha dohányoznék is az õ környezetében nem szívhatnék el soha 1 szálat sem. Meg is mondta, hogy aki dohányzik az hülye, természetesen õ is, de nem tudja letenni. Gáz, hogy akaratgyenge, ezt õ is tudja, de legalább bevallja, hogy a dohányzás baromság és õ maga is hülye, és nem jön ide, hogy õ bizony teljesen egyetért a dohányosokkal.
Ha az örömöt a dohányzásban találod meg és nem a testépítésben nem tudom mi a fenének csinálod egyáltalán.
jó persze, ez is mint sok minden egyénfüggõ...apám 16 éves kora óta cigizik és most lesz 48 éves..és bírja, és nem fulladozik, stb...
én a füstjét se szívesen viselem személy szerint
A tüdejét már meg se mûtötték mert annyira teli volt daganatokkal.
2 éven át szenvedett. Bár van aki nem szívott egy slukkot sem, mégis elviszi a rák, más meg mint a gyárkémény és még 80 évesen is szíjja. 😄
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Egyesek szerint haladó testépítõ vagok és esetleg a küzdõsportokban jelentett problémát a dohányzás, testépítésben soha.
Mellesleg biztos vagy abban hogy fogsz még 10 évet élni?😊
de ki mit😄
és a tüdõrákkal csak a "kemények"...msot még kemény vagy, nem most lesz a gond...van olyan oszt. társam cigizik mint az állat, és simábban veszi a levegõt mint én...de 10 év múlva is jobban fogja vajon venni a levegõt?😊
Én megértem a dohányos testépítõket,mert közéük tartozom.Nem eléghogy nem ihatunk,drogozhatunk,és még a kajára is oda kell figyelni? szerintem ennyi örömöt megérdemlünk😊 És külömben is a cigirõl mindenki le tud szokni,de a tüdõrákkal csak az igazán kemény férfiak képesek megbírkózni😊
aki próbált már animal pumpot, stak-et, vagy m-stak-et leírná nekem a véleményét, tapasztalatait?
köszi!
Nézzétek meg, hogy zajlik egy láb- vagy egy melledzés Kiss Jenõnél, lopjatok néhány jó ötletet!
Fit-Way Magazin
A gondok már akkor jönnek ha rendszeressé válik, minden hétvégén az megy és ha úgy füstölsz mint egy kémény.
És érdekes a profik közt is mennyi dohányos van 😮
És nem szégyellik magukat, és mire lennének képesek füstölgõ fej nélkül..
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
nembaj, megvettem egy adag scitec carni-xt, remélem hatásos lesz.. és hátha megérti majd a jónép, hogy van fontosabb célom is most, mint bebaszni.. :-) amúgyis veszélyes lenne most leinnom magam pár ok miatt
Szal azért egy paprika csak más, mint ugyanannyit tartalmazó tabletta.
De mivel ha jól értem itt mind2 tabbletta volt, így ténylge tökmind1, csak a gyártól függ melyiket baszták el jobban, nem attól h mibõl vonják ki😊
Gracie Barra
Tudom,hogy mûködnek ezek a dolgok, én is marketingel foglalkozom, szépen megvezetjük az embereket, mert ebben van biznisz, õk meg azt veszik amit mi akarunk hogy vegyenek.
A szervezet számára kurvára mindegy hogy honnan jön a vitamin, ugyan az a molekula, ugyan azzal a képlettel leírható akkor kurvára mindegy hogy honnan van, akár a holdról is származhat, még nem lesz tõle fél méteres.
Én már biztos vagyok benne hogy betegek az emberek agyilag.
Más:
Fõnökömmel anno volt egy beszélgetésem a vitaminokról. Megmutatta nekem, hogy milyen vitaminokat eszik... hát Amway-eset. Na ezeknek C-vitaminjuk acerle vagy milyen cseresznyébõl van és abban van a világon a legtöbb C, meg az ültetvény felett nem tudom hány km-re még repülõ sem repül (hahahha), és abban a C-vitaminban benne van a növény minden része. Ja és persze mondanom sem kell, hogy tablettánként csak 60 mg-ot tartalmazott. Ennyi erõvel pezsgõtablettát is vehetett volna, gondoltam magamban. Én is megmutattam neki az én vitaminjaimat, amire azzal jött, hogy ez nem természetes, meg ez biztos fel fog-e szívódni 100%-osan, stb...
Most mikor pár hete taknyos orral meg köhögcsélve mászkált két hétig, nekem meg kutya bajom nem volt olyan jókat röhögtem magamban rajta és a placebo cseresznyéjén 😄
mov ah,4ch int 21h end
Gracie Barra
Lehet futni pl helyben, körbekörben a szobában, teremben futópadon, esetleg sálban, ilyesmik.
meg utána is tessék versenyekre járni
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
A profik is ugyan úgybeszámítják ezt.
A növényi fehérjékkel nem számolnak a testépitõk(kivéve a szója).
Engem az érdekelne hogy van-e vmi szerepe a növényi fehérjének az emberi szervezetben?
Live for nothing or die for something.
isten állat
Szeretném ha elmesélnéd nekem,hogyan szívódik fel a vitargó , milyen köztes molekulákra bomlik fel közben meg amit tudsz errõl.
Jobb ha tõlem tudod, ne tudd meg mástól,hogy több féle szénhidrát van, de csak egy féle szénhidrátot tud szálítani a vér-transzport.
Ez pedig a glükóz "dextróz" azaz másnéven vércukor, ezt szokták mérni.
Ergó, minden bevitt szénhidrátot elõbb lebont a szervezet sz enzimatikus emésztõfolyamatokkal "pld: amiláz", minden szénhidrát köztes molekulákra bomlik majd a végleges glükóz mulekulák már fel tudnak szívódni a véráramba a bél-máj traktusban.
Nem vagyok biológus,de mégis tudom hogy mûködik az emésztés.
Onnantól fogva,hogy a dextróz a legegyszerûbb szénhidrát ami nem alakul át feszívódás elõtt és azonnal elkezd felszívódni amint megiszod, nincs értelme arról vitatkozni melyik a legjobb szénhidrát, mert egyértelmû.
A maltodextrin is dextróz, csak nagyobb molekula frakciókból ál, azaz megiszod és a gyomorsav szétbontja ezeket dextróz molekulává és szevasz.
A vitargóban is ezek vanank, csak az a pöcsnövesztõ verzió, marketing termék. Ennyivel jobb csak a vitargó.
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Én nem nagyon vennék olyan tömegnövelõket amik szénhidrátosak, hiszen a szénhidrát filléres dolog, olcsón hozzá lehet jutni. Ellenben a fehérjéhez, de ha külön külön megveszel minden , olcsón nagyon komoly turmixokat össze tudsz állítani.
Itt egy alternatíva, féle másfél hónapos a vitaminok meg 2-3 hónapos idõre elegendõek.
Vitaminok:
Ascorbin-sav (C-vitamin) 400 gr. 2500.- Ft.
Scitec Essentials - B-100 100 tab. 3125.- Ft.
Scitec Essentials - Vitamin E 100 g.k. 1890.- Ft.
Daily One 75 tab. 2x 3140.- Ft.
Multi Mineral Complex 100 tab. 1490.- Ft.
Mega Chromium 100 kap. 500u 2890.- Ft.
18 000 ft
----------------------------------------------------
Szénhidrát:
Maltodextrin 1 kg 2x 800.- Ft.
Szõlõcukor (dextróz) 2 kg 2x 1100.- Ft.
Protein:
BCAA-Xpress 500 g 5470.- Ft.
SOY PROTEIN 1 kg 3x 3400.- Ft.
Whey Pro 6 kg 20650.- Ft.
Egyéb:
Vanadyl-Sufat 90 tab. 2x 2800.- Ft.
Creatine Monohydrate C 500 g 3330.- Ft.
48 000 ft
max gain plus
Hyper mass 5000
vagy ha vmékkel volt tapasztalatotok akkor irjátok vagy ha mást tuttok ezeken kivül amit érdemes szedni.persze kellõen étkezem mellette fél kilo hus lemegy meg még más sok minden is:-) elõre is köszi
hypermass 5000
mass power
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
12 napig nem mennék terembe, és utánna kicsi súlyokkal kezdeném megint.
Meg egy bizonyos szintre visszavenném a szénhidrátot is erre a pihenõ idõszakra, de a fehérjét magasan tartanám.
Lehet túledzett vagy, vagy nem felel meg a programod a tested fiziológiájának. Az is lehet,hogy túlságosan megszokta a kaját a szervezet, én simán el tudom képzelni az ilyet.
Valami oka mindig van a fejlõdés elmaradásának, amit javítani lehet.
Lehet nem nyomtál csak 200 mg a 400 helyett 😄DDD
Naponta 8x kajálok, mindig próbálom betartani a 2 óránkénti, max 3 óránkénti evést. Mindig csirke / fehérje + rizs / zabpehely.
Napi 500-600 g csirkecomb (lenyúzva, zsírtalanítva) + 4 vagy 5 adag Power Protein, meg 5 g C-vitamin 3 szem Ca-Mg (AFP), + multi. Meg esetleg becsúszik 5 tojásfehérje + 1 teljes tojás, estére meg túró. A CH-m jelenleg 300 g rizs + 200 g zabpehely. Napi 6-8 liter víz (ebben benne van a turmix-szal elfogyasztott víz is).
És arra lettem volna kíváncsi, h az 5 adag Power Proteint felváltsam-e 3 adag tejsavóra. De úgy látom mintha azt mondanátok, hogy akkor is ugyanott lennék. A CH-mon szerintem most emelni fogok 100 g rizst... Ha az sem segít, akkor a zabpehelyre is rádobok 100 g-ot. Annyi már csak elég??? Meg arra is gondoltam, hogy dió van itthon dögivel... esetleg estére lenmagolaj helyett egy maroknyi. Vagy jobb lenne reggel?
mov ah,4ch int 21h end
bár volt egy ürge régebben a terembe, õ nyomott sokat 30 fokba szûken..
Nekem amikor megszorításokat kell csinálnom akkor általában a kajálásban van az, tehát csirkemell helyett pulykafelsõcomb filét veszek ami fele annyiba kerül..
Ha kajálni tudsz rendesen tehát a hús/rizs/zöldség meglesznek ebben a felállásban akkor mindenképp a tejsavó fehérjét vedd és a kazeint inkább kajából fedezd.. én speciel túróból szoktam, ezer féleképpen el lehet készíteni.
Ugyanakkor ha kihat a kajádra ez a megszorítás tehát mondjuk napi fél kiló csirke helyett csak 300grammot tudsz venni akkor inkább a kevert fehérjét vedd meg.. egy kis zabpehellyel bevágsz 1 adagot belõle és az megfelel egy kajálásnak. Ezzel olcsóbban megúszol egy pár kajálást, persze ez fejlõdést tekintve nem olyan jó mint a másik lehetõség dehát olcsóbb.
Sok sikert!
Gracie Barra
Megszorító intézkedések miatt kénytelen vagyok okosan elkölteni a pénzemet. Ti mit vennétek a helyemben? 2 doboz 4 kilós Power Proteint, ebbõl egy vödör egy hónap, avagy 2 hónapra 6 kilós Whey Prot / 5 kilós 100% Whey Proteint?
Vagyis az a kérdés, hogy érhet-e annyit feleannyi tejsavó fehérje, mint kétszer annyi kevert fehérje?
Tudom, hogy egyéb étkezésekre jó a kevert fehérje, edzés után meg tejsavó, nem ezzel van a gond. Hanem az anyagiak... Tehát szerintetek mindkettõ ugyanazt az "eredményt" hozná-e, vagy jobb-e az egyik, mint a másik? Remélem elég világosan fogalmaztam 😊
Mindezzel kapcsolatban mondjuk várom Frayer kolléga fejtegetõs novelláit, a régi motoros Jazzy / Foxx hozzászólásait. De természetesen mások is megnyilvánulhatnak az ügyben. Elõre is köszönöm a segítséget!
mov ah,4ch int 21h end